- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Tamam kullandıgın şey nasıl bisey adı ne nerden aldınYok d vitamini kullanmıyorum sadece e vitamini iki günde bir içtim hep tavsiye ederim kullan vitamin den zarar gelmez eşim e vitamini ve keçi boynuzu da içti sabah aksam bilmiyorum muhakkak yararı olmuştur diye dusunuyorum
ya ben sımdı baktım e vitaminine cidden bende az herhalde belirtileri uyuyor mesela sürekli grip oluyorumBenim eşim b12 kullanıyor her zaman geçen ay bende kullanmistim evet vitaminlerde sıkıntı yok yazdirmadan alabiliyorsun
en doğrusu test yaptırmak zaten kafana göre alma canım ya tehlikeli ALLAH korusun fazlası zehirliyor d vitamini hemen bakmıyorlar genelde doktorlar küçük yerlerde bakılmıyor mesela daha büyük bir hastaneye gönderiyorlar ama sen bilirisnD vitamini hiç kullanmayım ama adetim gelirse gelecek ay kullanmayı dusunuyorum bilgim yok canım benim böbrek taşı yaptığını sizde eğer öyleyse sen kan ver hangi vitamin lerin eksik baktir ona göre al vitaminlerini
İdrar testi mi yaptın adet oldun mu peki. Canım istersen kan ver netleşsin eğer kist olmuşsa doktora görünCanım testi yaptım negatif
Canim ınsallah hamilesin . Belki idrar da görünmedi olabilir işte beni sadece kist korkutuyorÇok kötüyüm hala olmadım adet evet idrar testi yaptım gittim sağlık ocağına kan testinde verdim 16.30 cikcak bu ne şimdi anlamadım gelmedi adette olmadım ne oluyor canım ya
Hakkında hayırlısı olsunRandevu aldım doktordan pazartesi ye yeni bir doktor
Ağlama Ne olur yapma sağlığın daha önemli dur bi panik olma Allah hayırlısıni versinAğlıyorum sabah tan beri çok kötüyüm Ayşegül
Benim kist olduğu ay göğüslerim agirmisti çok kasik da agiriyordu arada en büyük belirti adet gecikti bende sonra ağrılı yogun bi adet oldum öyleKist olsa ağrı olmaz mı gerçi karnında ara ara ağrı oluyor kist old.nasil anlarım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?