fsh yüksek olanlar

Ah canımmm çok haklısın sen de Rabbimmmmm yardımcımız olsun inşallahh ben bugün bi şokbdaha yaşadım doktorum yurt dışına gidiyormuş ben şimdi napacam ?

Ah canımmm çok haklısın sen de Rabbimmmmm yardımcımız olsun inşallahh ben bugün bi şokbdaha yaşadım doktorum yurt dışına gidiyormuş ben şimdi napacam ?

Amin canım amin..
Vardır bunda da bir hayir tatlım. Belki böylesi senin için daha iyidir. ..başka dr ara olmazsa canim..

Amin canım amin..
Vardır bunda da bir hayir tatlım. Belki böylesi senin için daha iyidir. ..başka dr ara olmazsa canim..

Buldum bi doktor o da çok kalabalık ta 15 gün sonrasına randevu alabildim inşallah adetimşe denk gelir uf ya tüp bebeğe başlicaktık bu ay

Cnm netim yoktu yeni girebldm foruma.cvp gec oldu kus bakma.benm gebeligm 8 haftalkken son buldu.gecikmelere gelince ilk gecikmeler 15 gun sonra 1 ay..git gide araliklar acildi.3 ay oldu en son galiba oyle gittim dr a.yarina bisey kalmadi hadi hayirlisi cnm. Dedgm gibi kaptrma kendini.gecikme de olabilir.ama tabi ki dilegim pozitifli haberler :)

okuak gerekirr insanı rahatlatıırr canım bi de hacet namazı vardıı ondan sora filan mı okunması gerek acaba.....

hayırlı sabahlar kızlaarr....ALALH ım günümüzü güzel eylesiinnn işlerimiz yolunda gitsin inşALALHH...........

Hastaneye gidiyorum kromozom tahlili yaptıracam bugün. ..sorum şu.
Aç tok fark ediyor mu...kac gun sonra çıkıyor. ..bıde sonucunda ne çıkıyor. .yaptıran var mı?

Hastaneye gidiyorum kromozom tahlili yaptıracam bugün. ..sorum şu.
Aç tok fark ediyor mu...kac gun sonra çıkıyor. ..bıde sonucunda ne çıkıyor. .yaptıran var mı?

Gunaydin canim niye kromozom tahlili yaptircaksin ki.48xx filan yaziyormus sadece diye biliyorum.ac tok farketmez.

Gunaydin canim niye kromozom tahlili yaptircaksin ki.48xx filan yaziyormus sadece diye biliyorum.ac tok farketmez.

Dr istemişti bugüne bir tanıdık randevu ayarladi sağolsun. Kan verip ise gidecem ezgi acaba neden erken menopoz onumu arastiracaklar dedim ama bilmiyorum öğreneceğiz bakalım. Sağol tatlım.

Dr istemişti bugüne bir tanıdık randevu ayarladi sağolsun. Kan verip ise gidecem ezgi acaba neden erken menopoz onumu arastiracaklar dedim ama bilmiyorum öğreneceğiz bakalım. Sağol tatlım.

Ha anladim canim.benim annemde oldugu icin erken menopoz direk genetik dediler kromozom filan istemediler.bisey cikacagini zannetmiyorum canim yine de yaptor icin rahat olsun.opuyorum

Tatlim gunaydin.hergun ne kadar erken kalkiyosun masallah.😊

ben erkenciyim arada yatabiliyorum :)..yatmaya vaktim var ama yatamıyorum..benim de yıl sonu etkinliğim var yoğun çalışmalar içindeyim bu haftayı atlatayım okul bitti diyeceeemm...
ezgii sen nasılsın kızz test sonucun ne zamann ALLAH IM yüzünü güldürsünn canımcıım..

Haftaya cuma tatlim insallh hepimizinkini

ezgim canım 5 gün izin alsaydın keşke..ilk beş gün çok önemli uzanmaman ağır kaldırmaman lazım..senin mesleğin neydi canım..

Canim bisey soracaktim senin embriyoya lazer islemi uygulandimi.ve transferden sonra lekelenmen oldumu hic

Merakla bekliyorm cnm sonucunu..

Sonuç negatif canım. Ben gidemedim eşim gitti, öğrendi. 1.2 gibi bir şey çıkmış.Doktorun yazıcısı bozulmuş sonucu verememiş.
Hala adet belirtim hiç yok. Senin o gecikmelerinde adet belirtin oluyor muydu? Normalde benim karnım şişer acaip şişkinlik hissederim.Ayrıca göğüslerim aşırı hassaslaşır.

Çok umutlanmamıştım ama yine de üzülüyor insan. Çok şükür halimize. Bir yerde okumuştum kadın habire gidiyor kan testinde çıkmıyor sonra 2 ay geçince idrar testi yapıyor çift çizgiyi görüyor. Acaba kan testi % 100 müdür. Fakirin ekmeği umut

Gorunuse gore giriyorsun canim😊 ben de iyiyim ne olsun evdeyim yatiyorum .senin sonucu merak edip dururum

Evet girebiliyorum, eşim ayarladı.Ama telin neti çok yavaş ifrit oldum :) Akşam bıraktım kaçtım gibi oldu ama benim miniği uyuturken uyuya kalmışım.Hatta eşimin demesine göre kızım beni uyutmuş,kendi epey sonra uyumuş

Sonuç negatifmiş canım.Hayırlısı buymuş.İnşallah senden güzel haberler alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…