Gorunuse gore giriyorsun canim😊 ben de iyiyim ne olsun evdeyim yatiyorum .senin sonucu merak edip dururum
Benim halimi düşün ve sukret yagmurcugum. .hergün farklı hastalar geliyor. ..gebeyim istemiyorum diyor..Kimi 45 yasinda 15.ci çocuğuna hamıle kimi 2.5yilda 3 tane doğurdu. ..Kimi bana yardım et birlikte düşürelim bu bebeği der...küfür eder gibi geliyor bunlar bana...ama dayanmak zorundayız canım benim...üzülme inanki seni çok iyi anlıyorum
Ah canımmm çok haklısın sen de Rabbimmmmm yardımcımız olsun inşallahh ben bugün bi şokbdaha yaşadım doktorum yurt dışına gidiyormuş ben şimdi napacam ?
Amin canım amin..
Vardır bunda da bir hayir tatlım. Belki böylesi senin için daha iyidir. ..başka dr ara olmazsa canim..
Teşekkür ederim canım.Evet her türlü sonuca hazırladım kendimi.4 gün gecikme olduğunda hamileliğe fazla kaptırmıştım sonrasında üzülmüştüm,şimdi temkinliyim :) İncir geciktirmiştir diyorum bir taraftan.
Tekrar geçmiş olsun diyerek iki soru daha soracağım izninle :) Kaç aylıktı gebeliğin. Bir de Fsh yüüznden gecikmeler başladı dedin ya ilk gecikmelerinin süresini hatırlıyor musun? 6 gün sürdü mü mesela. Hakkını helal et canım .Fazla bir belirtim kalmadı zaten. Ensemde sivilce çıkınca bugün olurum dedim ama olmadım. Ayy inşallah olmam da gebe kalırım. Hepimiz için bir umutta ben olurum
Hacet Dua si
"Allâhumme ileyke eş'kû dâ'fe kuvvetiy ve kıllete hiyletiy ve hevâniy alennâs; Yâ Erhamerrahimiyn, ente Rabbül müstad'âfiyn; ente erhamu biy min entekileniy ilâ aduvvin baiydin yetecehhemuniy, ev ilâ sadiykın kariybin mellektehu emriy. İn lem tekûn ğadbâne aleyye, felâ ubâliy, ğayre enne âfiyeteke evse'u liy. Eûzü binûri vechikelleziy eşrekat lehuz zulûmatu ve saluha aleyhi emruddünya vel âhıreti en yenzile biy ğadabüke ev yehılle aleyye sehatük; ve lekel utbâ hatta terdâ ve lâ havle velâ kuvvete illâ bike."
Anlamı:
"Allâh'ım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakir hâle düştüğümü görüyorsun. Yâ Erhamer Rahımiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terk etmeyecek, hatta himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahıymsin. Allâh'ım, bana karşı gazaplı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem... Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allâh'ım, gazabına maruz kalmaktan, yahut rızasızlığından, senin bütün zulmeti pırıl pırıl aydınlatan, dünya ve âhiret hâllerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NÛR'u Vechine sığınırım... Allâh'ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."
hayırlı sabahlar kızlaarr....ALALH ım günümüzü güzel eylesiinnn işlerimiz yolunda gitsin inşALALHH...........
Iyi aksamlar tatlimm. .survivora bakiyom:)
Emos ben o merveye sinir oluyorum niye bilmem😊😊😊
Hastaneye gidiyorum kromozom tahlili yaptıracam bugün. ..sorum şu.
Aç tok fark ediyor mu...kac gun sonra çıkıyor. ..bıde sonucunda ne çıkıyor. .yaptıran var mı?
Gunaydin canim niye kromozom tahlili yaptircaksin ki.48xx filan yaziyormus sadece diye biliyorum.ac tok farketmez.
Dr istemişti bugüne bir tanıdık randevu ayarladi sağolsun. Kan verip ise gidecem ezgi acaba neden erken menopoz onumu arastiracaklar dedim ama bilmiyorum öğreneceğiz bakalım. Sağol tatlım.
Tatlim gunaydin.hergun ne kadar erken kalkiyosun masallah.😊
ben erkenciyim arada yatabiliyorum :)..yatmaya vaktim var ama yatamıyorum..benim de yıl sonu etkinliğim var yoğun çalışmalar içindeyim bu haftayı atlatayım okul bitti diyeceeemm...
ezgii sen nasılsın kızz test sonucun ne zamann ALLAH IM yüzünü güldürsünn canımcıım..
ezgim canım 5 gün izin alsaydın keşke..ilk beş gün çok önemli uzanmaman ağır kaldırmaman lazım..senin mesleğin neydi canım..
Merakla bekliyorm cnm sonucunu..
Gorunuse gore giriyorsun canim😊 ben de iyiyim ne olsun evdeyim yatiyorum .senin sonucu merak edip dururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?