Insallah emosum seni goremeyince merak ettim.burdAki herlesi oyle benimsedim ki.bennim icin dua et nolur .kardesinede selam soyle ezgi ablasindan😊
Emel okulum farrah elannn gulneva hepinize umut oluyum canlarrr fsh 30 ile mutlu sonnnn.sabah 5 te kan verince erken cikti haliyle sonucum 129.97😊😊😊😊
ezgiiiiiiiiiiiiiimm canıım canım maşALALHH GÖZÜÜN AYDIINN BİTANEEEEMMMMMMM..ÇOOOK MUTLUUUUUUUUUUUUUU OLdum maşALALHHHH SİZEEEE.........ALLAH IMM SAĞ SALİM KUCAĞINA VERSİİNNNNNNNNNN İNŞALALH..............
Insallh kuzuuuuum inanamiyorum halaaaa bu nasil bi mutluluk hic boyle mutlu olmadim ben ya
Emel okulum farrah elannn gulneva hepinize umut oluyum canlarrr fsh 30 ile mutlu sonnnn.sabah 5 te kan verince erken cikti haliyle sonucum 129.97😊😊😊😊
Canımmmmmmm bennimmmmmm oh beee ohhhh beeeee inan çookkk mutluyum şu annnn gözümüz aydınn Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallahjjjjh :))
Canm benim inan ki sevincten gozlerm doldu resmen.cookkkk cookkk sevindim.rabbim mucizesini gosterdi cok sukur..ALLAH saglikli bir gebelik yasatsin saglikla kucagina al insallahhhhhh
Ayy bende çokm sevindim bendeeeCaniiiiiim inan ben de agladim rabbim ne kadar buyuk degil mi tek yumurta tek bir tane sadece.ama ona zor yok.rabbime sukur.rabbim hepinize yasatsin insallah.benimkide insallah hayirla devam eder
Ayy bende çokm sevindim bendeeeMaşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin canım aşılama mıydı senin?
Insallah canim.bak ne oldu 30 fsh la dr lar yuzumuze bile bakmaz.Allah isterse olur fsh hikaye.bu da o fsh ci dr lara kapak olsun :) canmcim bu arada meryem suresni okumaya calis.ben hocaya sorayim saglikli sorunsz gebelik icin hangi dualar okunmali diye.yazarm tatlm..ayy cokkk mutluyummm...esime kac gundur diyorm ezgi hamile mi ins hamiledr esim diyo kadin kafayi yedin nedir bu ezgi ezgi.netten yazisarak arkadas mi olunur.oyle benmsedim ki ama sizlerI dostum oldunz.Caniiiiiim inan ben de agladim rabbim ne kadar buyuk degil mi tek yumurta tek bir tane sadece.ama ona zor yok.rabbime sukur.rabbim hepinize yasatsin insallah.benimkide insallah hayirla devam eder
Maşallah şekerimSaol canim hayir tup bebek.tek yumurtam vardi onunla yaptirdim
Maşallah şekerimHAyırlı evlat olsun bebişin inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah bu duyguyu hadi takvimini ekle canım
Hadi hayırlısıyla onu da bizimle paylaş inşallahKeseyi kalp atisini bi goreyim hayirlisi ile hemmmen ekliycem bitanem
Insallah canim.bak ne oldu 30 fsh la dr lar yuzumuze bile bakmaz.Allah isterse olur fsh hikaye.bu da o fsh ci dr lara kapak olsun :) canmcim bu arada meryem suresni okumaya calis.ben hocaya sorayim saglikli sorunsz gebelik icin hangi dualar okunmali diye.yazarm tatlm..ayy cokkk mutluyummm...esime kac gundur diyorm ezgi hamile mi ins hamiledr esim diyo kadin kafayi yedin nedir bu ezgi ezgi.netten yazisarak arkadas mi olunur.oyle benmsedim ki ama sizlerI dostum oldunz.
Keseyi kalp atisini bi oreyim hayirlisi ile hemmmen ekliycem bitanem
Oy kuzum sağlıkla gelsin miniğin :) İşte bu, Allah'ım ol dedi oldu.Her şey vesile sadece.FSH ise koskocaman bir ütopya Rabbimin büyüklüğü karşısında. Çok sevindim canımcım. Elim kolum titreyerek girdim sayfaya .Rabbim korusun sizi,sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.Kendine çok çok dikkat et .Darısı burdakilerin ve burdakileri okuyan herkesin başına :) Tatil hediyesi gibi oldu mucizen canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?