fsh yüksek olanlar

Insallah emosum seni goremeyince merak ettim.burdAki herlesi oyle benimsedim ki.bennim icin dua et nolur .kardesinede selam soyle ezgi ablasindan😊

Ezgiiiii inşallah yarın güzel haberler verıceksın bize😆...
Olmazsa da canımız sağolsun üzülme tamam mı tatlım benim. ..ALLAHIM HAKKINDA HAYIRLISI NI VERSIN INŞALLAH☺SENI SEVIYORUZ CANIMMMMM YANINDAYIZ. ..

Emel okulum farrah elannn gulneva hepinize umut oluyum canlarrr fsh 30 ile mutlu sonnnn.sabah 5 te kan verince erken cikti haliyle sonucum 129.97😊😊😊😊

Emel okulum farrah elannn gulneva hepinize umut oluyum canlarrr fsh 30 ile mutlu sonnnn.sabah 5 te kan verince erken cikti haliyle sonucum 129.97😊😊😊😊

ezgiiiiiiiiiiiiiimm canıım canım maşALALHH GÖZÜÜN AYDIINN BİTANEEEEMMMMMMM..ÇOOOK MUTLUUUUUUUUUUUUUU OLdum maşALALHHHH SİZEEEE.........ALLAH IMM SAĞ SALİM KUCAĞINA VERSİİNNNNNNNNNN İNŞALALH..............

Insallh kuzuuuuum inanamiyorum halaaaa bu nasil bi mutluluk hic boyle mutlu olmadim ben ya

Insallh kuzuuuuum inanamiyorum halaaaa bu nasil bi mutluluk hic boyle mutlu olmadim ben ya

doğru diyosun hiç beklenmediğin anda olduu hiç umudun yoktuu bak ne güzel olduu ALLAH ım kosusturmanı gördüü EZGİİİİİİİMM..valla anlıyabiliyorum kendimi koyuyorum oyy dünyalar senin olurrr canım bnimm ...çok güzel çoooooooooooookkkkk............

Canımmmmmmm bennimmmmmm oh beee ohhhh beeeee inan çookkk mutluyum şu annnn gözümüz aydınn Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallahjjjjh :))

Canm benim inan ki sevincten gozlerm doldu resmen.cookkkk cookkk sevindim.rabbim mucizesini gosterdi cok sukur..ALLAH saglikli bir gebelik yasatsin saglikla kucagina al insallahhhhhh

Canm benim inan ki sevincten gozlerm doldu resmen.cookkkk cookkk sevindim.rabbim mucizesini gosterdi cok sukur..ALLAH saglikli bir gebelik yasatsin saglikla kucagina al insallahhhhhh

Caniiiiiim inan ben de agladim rabbim ne kadar buyuk degil mi tek yumurta tek bir tane sadece.ama ona zor yok.rabbime sukur.rabbim hepinize yasatsin insallah.benimkide insallah hayirla devam eder

Canim bu arada sana tavsiyem samimi bulmadgin kisilere soyleme hamile kaldginu.ilk uc ay pek kimse bilmese daha iyi.buyuklermz oyle derler ya vardr bildikleri.nazar haktir sonucta.allah kotu nefesten pis nazardan sakinsin bitanem.mm

Caniiiiiim inan ben de agladim rabbim ne kadar buyuk degil mi tek yumurta tek bir tane sadece.ama ona zor yok.rabbime sukur.rabbim hepinize yasatsin insallah.benimkide insallah hayirla devam eder
Ayy bende çokm sevindim bendeee Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin canım
aşılama mıydı senin?

Insallah canim.bak ne oldu 30 fsh la dr lar yuzumuze bile bakmaz.Allah isterse olur fsh hikaye.bu da o fsh ci dr lara kapak olsun :) canmcim bu arada meryem suresni okumaya calis.ben hocaya sorayim saglikli sorunsz gebelik icin hangi dualar okunmali diye.yazarm tatlm..ayy cokkk mutluyummm...esime kac gundur diyorm ezgi hamile mi ins hamiledr esim diyo kadin kafayi yedin nedir bu ezgi ezgi.netten yazisarak arkadas mi olunur.oyle benmsedim ki ama sizlerI dostum oldunz.

Hahaaaah ayni ben kiz bende surekli sizi anlatiyorum.en son esimde soruyo artik kizlar napiyor diye😊tamam canimcim dualari yaz bana dualarim hem kendime hem size

Oy kuzum sağlıkla gelsin miniğin :) İşte bu, Allah'ım ol dedi oldu.Her şey vesile sadece.FSH ise koskocaman bir ütopya Rabbimin büyüklüğü karşısında. Çok sevindim canımcım. Elim kolum titreyerek girdim sayfaya .Rabbim korusun sizi,sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.Kendine çok çok dikkat et .Darısı burdakilerin ve burdakileri okuyan herkesin başına :) Tatil hediyesi gibi oldu mucizen canımcım

Keseyi kalp atisini bi oreyim hayirlisi ile hemmmen ekliycem bitanem

Ezgiiiiiii inanamiyorum ezgiiii hayaldi gerçek oldu....çok sevindimmmmmm inan ki aklım hep sendeydiii. ...
şaka gibi ezgimmmmm hamilesin işte bu kadar kolay. ..çok şükür binsukur. ..
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNNNNN AMIN...SAĞLIKLA KUCAGINA AL
INŞALLAH KADER ARKADASIM :)😃😆😆😆

Saol kuzuuuuum insallah hayirla devam eder.artik drlarin olumsuz senaryolarina uzulmicem rabbim buyuk oyle iyi anladimki.darisi hepinize tatlimmmm dualarini eksik etme.benim de dualarimdasiniz herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…