Ezgiiiiiii inanamiyorum ezgiiii hayaldi gerçek oldu....çok sevindimmmmmm inan ki aklım hep sendeydiii. ...
şaka gibi ezgimmmmm hamilesin işte bu kadar kolay. ..çok şükür binsukur. ..
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNNNNN AMIN...SAĞLIKLA KUCAGINA AL
INŞALLAH KADER ARKADASIM :)😃😆😆😆
Canim bu arada sana tavsiyem samimi bulmadgin kisilere soyleme hamile kaldginu.ilk uc ay pek kimse bilmese daha iyi.buyuklermz oyle derler ya vardr bildikleri.nazar haktir sonucta.allah kotu nefesten pis nazardan sakinsin bitanem.mm
Emossss buraya yazdigimda ilk senin okumani istedim cunku ilk kader arkadasim sendin tanistigim.ve hep sunu soyluyorum benim olduysa sizinde olur cunku ayniyiz.darisi senin olsun emosum rabbim sanada bu mutlulugu nasip etsin.insallah hayirla devam eder benimkide canimcim
Emossss buraya yazdigimda ilk senin okumani istedim cunku ilk kader arkadasim sendin tanistigim.ve hep sunu soyluyorum benim olduysa sizinde olur cunku ayniyiz.darisi senin olsun emosum rabbim sanada bu mutlulugu nasip etsin.insallah hayirla devam eder benimkide canimcim
Tamam farrahcigim siz ve esim biliyosunuz.size soylemesem olmazdi catlarim ayyyy.kimse bilmiycek😊
Bitanem inan mutluluğunu yürekten hissediyorum ezgi os yerindeki ikiz tüp bebeği olanada söyledim çok merak ediyordu çok sevindi kardeşim dün sana dua etmişti oda çok sevindi...inşallah ezgi benimde olur bu mutluluğu banada yaşatır inşallah ALLAHIM. ..SAĞLIKLA KUCAGINA AL INŞALLAH HAYIRLIYSA BITANEMM GERCEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM EZGIMM ÇOK. ..
Kızlarrr bana hacdan meryem ana otu geldi de o nasıl kullanılıyor ne yapmak lazım çocuk için bileniniz var mııı
Evet kuzum cok sukur. sabah okula gec kalirim diye kilamadim eve gidiyim ilk isim yasini serif ve sukur namaziBize soylemeseydin zaten biz catlardikheyecanla ve umutla bekliyorduk cunku.ezgi cim iki rekat sukur namazi kil.ALLAH a sukurler olsun ki cok beklemeden muradina kavustun.darisi tum isteyenlerin basina olsun..
Canm sen gidiyor musun hala o ara ebesine.bak bana hacamat yapan kadin ondan da anliyodu.zaten dusunuyordm tekrar o kadinlara gitmeyi.firsat ayagima gelmisken yaptrdim.gobegimi kaldrdi :) sen de devam et bakalm n olack.
Canım 1 kere gittim 3 ay da gebe olmazsam tekrar gidecekmisim. .ama ben 5 gun temizim 3gün kahverengi geliyor sonra tekrar 5 gun temiz kalıyorum. 3 seferde böyle oldu bu ay ne yapacam bilmiyorum. ..birlikte olmazsak nasıl gebe kalabilirim ki çok sinirlendim yaa hep kirliyim bir tam adet olamadim ya....ALLAH SONUMU HAYIR ETSIN...BIR ADET OLSAM TAM TÜP BEBEK MERKEZİ NE GIDECEM DR ÖYLE DEDI..AMA HEP 5 GÜNDE BIR KAHVERENGI GELIYOR. .EBENIN DEDIGINI YAPIYORUM AMA BUGÜN GENEL KIRLIYIM VIKSLI BEZI NASIL KOYACAM SIMDI...
Emel okulum farrah elannn gulneva hepinize umut oluyum canlarrr fsh 30 ile mutlu sonnnn.sabah 5 te kan verince erken cikti haliyle sonucum 129.97😊😊😊😊
Cnm sende myom filan mi var dr ne diyo niye boyle oluyor ki
Yok canım miyom. .liseden beri polikistik over sendromu vardı. .bayadir yok..Bu ay gittiğimde küçük bir tane kistin var dedı okadar. ..erken menopoz kist yok yok bende...😢😢
Arkadasim hayirli olsun...rabbim tamamina erdirsin...bugun aklima ilk sen geldin teli alip baktim ve cok mutlu oldum..demek ki Rabbimin ol demesi yetiyomus...fsh hikaye...darisi bizlere. ..
canım ezgiiiim gözlerime inanamadım çooom sevindim senin adına...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sende hamişsin artık..şimdi tüp bebek öncesi neler yedim neler yaptın hepsini anlat bizlere hacamat yaptırmışsın öncesinde biesteron yada başka bitkisel bişeyler kullandınmı senin emriyon kaliteliydi ..canımm yaş ne kadar önemli bakk bence yaştan dolayı kazandın senn..ben 35 yaşındayım senin yaşında olmak için neler veriridim bir bilsen..
canım ezgiiiim gözlerime inanamadım çooom sevindim senin adına...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sende hamişsin artık..şimdi tüp bebek öncesi neler yedim neler yaptın hepsini anlat bizlere hacamat yaptırmışsın öncesinde biesteron yada başka bitkisel bişeyler kullandınmı senin emriyon kaliteliydi ..canımm yaş ne kadar önemli bakk bence yaştan dolayı kazandın senn..ben 35 yaşındayım senin yaşında olmak için neler veriridim bir bilsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?