kızlaarr ii akşamlaar nasılsınızz benim eşim dün test apırdıı bugün doktoraa götürdüm dee..sperm sayısı ii ama hızı yavaş dedii..vitamin yazacam 2 ay içsin dedii..ürolog dün gözün aydın bi sorun yok demişş...ben de doktora dediimm dün böle böle demiş diyee yook ddii bizim için yeterli hız değil hızı düşük dedii ..sıkıntıı gözüküyoor dedii...bu vitamini kulaa var mı ......
Gunaydin seker.bir mucize tasiyorsn gercekten.insallh kolay guzel bi gebelk gecrirsn.folic asit basladin mi?Gunaydin seker kizlar bugun gune hamile olarak uyandim 😊saka gibi....sizlere de dun bol bol dua ettim.
Gunaydin bende yeni katildim fsh yuzunden anne olamiyorummm(((
Gunaydin seker kizlar bugun gune hamile olarak uyandim 😊saka gibi....sizlere de dun bol bol dua ettim.
Gunaydin seker.bir mucize tasiyorsn gercekten.insallh kolay guzel bi gebelk gecrirsn.folic asit basladin mi?
Ezgim bu arada dhea yi ne zamndandr kullnyordun.bildgm kadaryla dhea olumlu anlamda iki uc ay sonra etkisini gosteriyor cunku.
Gunaydin tatlim.ben cooiiktandir kullaniyom tatlim.fsh yuksek ciktigindan beri iciyorum
Evet tatlim 2 ay kullandim gunde 2 kere
Canim gunaydin.bak esinin test yaptirmasi ne kadar iyi olmus.sayi iyiyse guzel bence vitamin i ver ve keciboynuzu yap ...
Anladm cnm cok guzel.ezgicim bu arada sana bir tavsiyem daha olacak.inancin var diye soyluyorm tabi.bir hoca bulursan muska yaptr tatlm.dualarn gucu cok buyuk zaten nazara karsi kaza belaya olumszluklara karsi sizi korur.hic cikarmadan tasirsin...sana dedgim hocayi dundendr aryorm ulasamiyorm okunacak dua icin.ulasrsam yazarm.
Yas 22 ama benim kaliteli yumurtamda yok tup bebege basladik persembe yumurtalarim toplandi 7 yumurta toplandi hepsi de bos cikti tedavimm bitti
Haklisin tatlim bi dua yazdirmam lazim korkuyorum farrah pozitifi gormeklede bitmiyomus.pazartesi tekrar test yaptircam ikiye katlanmasi lazimmis bhcgnin.
günydııın ezgiiiiiiiimm günaydıııınn..nasılsın yavru ceylaaaannnnnn..evet ben taaaa baştan demiştiimm sen de bi gitt diye de gitmemiştii. sıpa :) .sayı 84 milyon ama hareketlilik % 30 yazıyorr % 50 ya da yukarısı olmalı imiş..bende diyorum keçiboynuzu yapalım diyee..biraz daha rahatladıımm valaa ...
kızlarr hepinizi öpüoruummmmm benim öğleden sonra günüm var akşama da aarkadaşlarım gelecekk yarına görüşmek üzeree...eşimi gönderdiimm kızlarla akşama eğlence var benim evde... :))......ALLAH a emanet olun....
Oyle cnm bunlari dusunme.biliyor musn cok sey bilmek hic iyi degil aslnda.misal ben kizima cok kolay hamile kaldm 2 yil korunmstm biraktgm ay hamile kaldim.gunm bi hafta gecnce idrar testnden ogrendm.beta hcg filan hic bilmiyordm.sonra dr a gittk bi hafta sonra hersey yolndaydi.fasulyeyi gorduk.ben beta hcg yi takip etseydim ee betayla tek te bitmiyorms yok kese gorundumu ici bos mu dolu mu kalp atslarini duyacak miyz?iyi ki bunlari bilmiyordm ne stres olurdu o zamn.ama buyuk konusmusum hamile kalmak ne kolaymis demistm meger hamile kalmak mucuzeyms.kafana boyle seyleri takma dicem ama sen de herseyi biliyorsn.dua ile bekle cnm.olumsz dusnme..
Ayyy cok haklisin ya accik cahil olmak mutluluk veriyo.her evresini biliyosun farrah ya tam bir mucize hic sanildigi gibi degil.ne diyim insallah hayirla devam eder canimcim ya
Ne yaslisi kiz.genceciksn daha :)En yaşlınız ben miyim yahu29 henüz hiç bebişin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?