fsh yüksek olanlar

Canim farrahim cok saol bebegimmmm.cok korktum degerim duser diye inan her evresini bilince cok zor oluyomus ya.dr en az 300 lerde olmasi lazim demisti.haftaya pazartesi gel keseye bakalim dedi.ayy rabbim size de yasatsin sana 2.kez yasatsin insallahhhh

Amin cnm once olmayanlara versin insallah ALLAH.artk tescilli gebesin.su anda belirtlern olmadgi icn ve cok yeni oldgu icin bos bulunabilirsn.aman cnm agir kaldrmktn ozellkle yukariya dogru uzanmaktan kacin.dogal yasa bu donemi.cok sey okuma :) ayrica onu yemiyim bunu yemiyim olayina da sakin girme.unutma canin ne cekerse bebisin ona ihtyaci var.ilk uc ay hicbirsey yemesen bile bebis beslenir.boylece bulantidan olusan yiyememe sorunu olsa bile bebis etkilnmez.mucizeye bakar misn ALLAH nasil da dengede yaratyor..cok konstum galiba.neyse daha basindasn kafani sisirecem gibi gorunuyo daha :)

Ayy masallah ansiklopedi gibisin kuzu.cok guzel bilgiler.2 kere okudum yazini beynime kazidim.eee insan tecrubeli olunca nede olsa bi tane kuzun var

Kuzum takma eşini lütfen küserse küssün her şey ortada tüpse tüp yani anlamalı artık sen üzülme sakın inşallahhhh Rabbim yardımcın olsun tatlım benim

Inşallah canım benim çok sağol ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN. ..SPERMI OVER
YA ONDAN TAKIYORUM. .ALLAHIM KALBINI BIRAZ YUMUSAT NE OLUR ESIMIN
AMINNNN😢

Ayy masallah ansiklopedi gibisin kuzu.cok guzel bilgiler.2 kere okudum yazini beynime kazidim.eee insan tecrubeli olunca nede olsa bi tane kuzun var

Çok şükür bitanem çok şükür. .artık ıcını ferah tut hayırlısıyla olucak kucağına alacaksın
ALLAHIN IZNIYLE. ..

Inşallah canım benim çok sağol ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN. ..SPERMI OVER
YA ONDAN TAKIYORUM. .ALLAHIM KALBINI BIRAZ YUMUSAT NE OLUR ESIMIN
AMINNNN😢
Tatlim uzulme eslerin cogu ayni galiba bu konuda.ALLAH biz kadinlari guclu yaratmis cok sukur.kendi kendimize mucadelemizi verecez kocalardan hayir yok.onlar zoru sevmez ugrasmayi sevmez.onun icin hic beklentye girme daha çok uzulursun.

Sorma cnm bayagi tecrube ve bilgi edindm bu konularda.favorim babaannelermzn modeli :) bu arada benm kardes hasretyle tutusan kuzucugm sabah tedavi icin aldgim ilaclari gorunce anne lutfen icme kardesimin olmasini istemiyorum artk dedi niye ki dedim kardesim olunca beni az seveceksiniz babaannem diyor ki insallh kardesn olur pabucun dama gider diye.bizimki cciddiye almis zinhar istemem diyor.her gece yatmadan önce kardes duasi ederdi bu gece ki duasi Allahim vazgectm kardesim olmasin lutfen :)

Son düzenleme:

Kıyamam ben ona yaaa. ..tatlım şekerim petegim yaaaa...ALLAHIM ESIRGESIN ONU UZUN HAYIRLI GÜZEL BIR HAYAT YAŞAR INŞALLAH☺
AMAN farrah ne yapacağım hiç bilmiyorum inanki tedavi olacağıma sevinemiyorum bile..hayal bile edemiyordum ama sevinemiyorum eşimin sayesinde. .

Son düzenleme:

canımcığım eşine karşına al konuş neden bebek istemediğini sor seven erkek sevdiğinden bir parçası bebek ister diye düşünüyorum..neden sana destek vermediğinide sor böyl e destek yerine köstek olursa inan o fsh dahada yükselcek canım ya..AL karşına konuş burda konuşulanları fsh yüksek bayanların doğal yolla hamile kalması ne kadar zor olduğunu anlat gerekirse neten yardım al fsh yüksekliği ile ilgili..canım dünyadaki hiçbir varlık kocanda dahil olsa senin anne olma hakını elinden alamaz..gerekirse ağla canım ya erkekler ağlayan kadına dayanamaz..eşine benden slm söle üzmesin seni kızıyorum ama aaa..

canım değer süper çıkmış bebeiş yolda darısı kese görmeye sonrası kalp atışı duymaya inş..sen nerde tedavi görmüştün canım yazmıştın untum..canım hacamat yaptırmıştın sen bu hacamat bardak vurmama canım..nerene bardak vurlumuştu..

Canim merhaba.ben kayseri acibademde yaptirdim dr turgut aydin di.hacamati belime yaptirdim yumurtaligim icin de istiyorum diyince kalcama dogru belimin alt kismina yaptirdim.bardak degil canim vakum terapisi de deniyor.sorunlu bolge temizlenip jilet gibi cizik atiliyor sonra vakumla icindeki kirli kan temizleniyor

Gunaydin kizlarrr.gununuz guzel olsun.forumun yapisimi degismis alisamadim hic

gunaydın kızlar nasılsınz ne var ne yok. ezgı den guzel haber var sanrm

ben gecen gun doktora gtttım kızlar .
yumurtalık kapasıten cok ıyı dedı. fsh :10 e2: 26 cıktı ama bu önemlı degıl dedı.

zayf oldugum ıcın 50 ml gonal f basladı. bugun adetımın 6. gunu 4 gundur vuruyorum ıgne .

yarın vurmadan gıdecegm kontrol var.

doktor bana asılama yapmayalım dedı. eger ılıskı oluyorsa aynı asılama surecını devam ettırelım ıgnelerı yap gobekten catlatma ıgnesını de yapalım asılama yapmayalım bosuna para verme dedı.

dıger ayda bu yontemı dener sonra dırekt tup bebege gecerız dedı..

rapor alırken bu yontemın asılama dıye mı gecer kızlar nasıl olur

canım bence iğneleri vuruluyosun hazır hormon alıyosun o kadar bence aşılama dene..çünkü aşılamada en çalışkan ve hareketli spermleri seciyolar..bence aşılamayla normal arasındaki frarkta buurda..kaç senelik evlisin canım neden bebek olmuyor teşhis konuldumu..

canm 2 yıl bttı evlenelı 1.5 yıldır da olmuyo. esımde varıkosel vardı ameliyatla degerler duzeldı.
ben rahım fılmı cekındım tupler acık.

sebebpsız bızımkı

doktor da oyle deyınce ılla da ıstıyorum asılama dıyemedım. bakalm yarın konusacagım olmazsa deneyelım dıye

Canım seninle baska topikte yazismistik. Burda hamile olduğunu gorunce Çok sevindim, hayırlı olsun, rabbim hayirlisiyla dunyaya getirmeyi de nasip etsin. Hacamatla alakali yazdiklarini okudum. Inşaallah Ben de dusunuyorum, hatta Senin yazdiklarini Yumurtasi buyumeyen bir arkadasa da tavsiye ettim. Bize de vesile oluyorsun canım Allah razi olsun. Insaallah bize de faydasi olur. Tekrar hayırlı olsunnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…