- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Canm ya cok sevndm tekrar.cok guzel katlanmis.artik o ihtimalleri kişkıslasan iyi olur.yakinda keseyi de gorcen deli gibi atan kalp atisini da..sabredeblirsen hemn girmesen iyi olur ultrasona.en azndan bi hafta gecsn kese ve kalp atsini birlkte gorursn..ALLAH nazarlardan korusun.
Canim farrahim cok saol bebegimmmm.cok korktum degerim duser diye inan her evresini bilince cok zor oluyomus ya.dr en az 300 lerde olmasi lazim demisti.haftaya pazartesi gel keseye bakalim dedi.ayy rabbim size de yasatsin sana 2.kez yasatsin insallahhhh
Inşallah artar canım benim sonucun. .
Eve geldim esım konusmuyor benimle. .dr a ben zorlamisim tüp bebek için. .
Emooos sonucumu aldim 499 cikmis .cok sukur bebegim buyuyor teyzesi.dogacak emel teyzesinin kiziyla tanisip oynayacak insallah
Amin cnm once olmayanlara versin insallah ALLAH.artk tescilli gebesin.su anda belirtlern olmadgi icn ve cok yeni oldgu icin bos bulunabilirsn.aman cnm agir kaldrmktn ozellkle yukariya dogru uzanmaktan kacin.dogal yasa bu donemi.cok sey okuma :) ayrica onu yemiyim bunu yemiyim olayina da sakin girme.unutma canin ne cekerse bebisin ona ihtyaci var.ilk uc ay hicbirsey yemesen bile bebis beslenir.boylece bulantidan olusan yiyememe sorunu olsa bile bebis etkilnmez.mucizeye bakar misn ALLAH nasil da dengede yaratyor..cok konstum galiba.neyse daha basindasn kafani sisirecem gibi gorunuyo daha :)
Kuzum takma eşini lütfen küserse küssün her şey ortada tüpse tüp yani anlamalı artık sen üzülme sakın inşallahhhh Rabbim yardımcın olsun tatlım benim
Ayy masallah ansiklopedi gibisin kuzu.cok guzel bilgiler.2 kere okudum yazini beynime kazidim.eee insan tecrubeli olunca nede olsa bi tane kuzun var
Tatlim uzulme eslerin cogu ayni galiba bu konuda.ALLAH biz kadinlari guclu yaratmis cok sukur.kendi kendimize mucadelemizi verecez kocalardan hayir yok.onlar zoru sevmez ugrasmayi sevmez.onun icin hic beklentye girme daha çok uzulursun.Inşallah canım benim çok sağol ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN. ..SPERMI OVER
YA ONDAN TAKIYORUM. .ALLAHIM KALBINI BIRAZ YUMUSAT NE OLUR ESIMIN
AMINNNN😢
Ayy masallah ansiklopedi gibisin kuzu.cok guzel bilgiler.2 kere okudum yazini beynime kazidim.eee insan tecrubeli olunca nede olsa bi tane kuzun var
Sorma cnm bayagi tecrube ve bilgi edindm bu konularda.favorim babaannelermzn modeli :) bu arada benm kardes hasretyle tutusan kuzucugm sabah tedavi icin aldgim ilaclari gorunce anne lutfen icme kardesimin olmasini istemiyorum artk dediniye ki dedim kardesim olunca beni az seveceksiniz babaannem diyor ki insallh kardesn olur pabucun dama gider diye.bizimki cciddiye almis zinhar istemem diyor.her gece yatmadan önce kardes duasi ederdi bu gece ki duasi Allahim vazgectm kardesim olmasin lutfen :)
Kıyamam ben ona yaaa. ..tatlım şekerim petegim yaaaa...ALLAHIM ESIRGESIN ONU UZUN HAYIRLI GÜZEL BIR HAYAT YAŞAR INŞALLAH☺
AMAN farrah ne yapacağım hiç bilmiyorum inanki tedavi olacağıma sevinemiyorum bile..hayal bile edemiyordum ama sevinemiyorum eşimin sayesinde. .
Canim farrahim cok saol bebegimmmm.cok korktum degerim duser diye inan her evresini bilince cok zor oluyomus ya.dr en az 300 lerde olmasi lazim demisti.haftaya pazartesi gel keseye bakalim dedi.ayy rabbim size de yasatsin sana 2.kez yasatsin insallahhhh
Canim merhaba.ben kayseri acibademde yaptirdim dr turgut aydin di.hacamati belime yaptirdim yumurtaligim icin de istiyorum diyince kalcama dogru belimin alt kismina yaptirdim.bardak degil canim vakum terapisi de deniyor.sorunlu bolge temizlenip jilet gibi cizik atiliyor sonra vakumla icindeki kirli kan temizleniyorcanım değer süper çıkmış bebeiş yolda darısı kese görmeye sonrası kalp atışı duymaya inş..sen nerde tedavi görmüştün canım yazmıştın untum..canım hacamat yaptırmıştın sen bu hacamat bardak vurmama canım..nerene bardak vurlumuştu..
gunaydın kızlar nasılsınz ne var ne yok. ezgı den guzel haber var sanrm
ben gecen gun doktora gtttım kızlar .
yumurtalık kapasıten cok ıyı dedı. fsh :10 e2: 26 cıktı ama bu önemlı degıl dedı.
zayf oldugum ıcın 50 ml gonal f basladı. bugun adetımın 6. gunu 4 gundur vuruyorum ıgne .
yarın vurmadan gıdecegm kontrol var.
doktor bana asılama yapmayalım dedı. eger ılıskı oluyorsa aynı asılama surecını devam ettırelım ıgnelerı yap gobekten catlatma ıgnesını de yapalım asılama yapmayalım bosuna para verme dedı.
dıger ayda bu yontemı dener sonra dırekt tup bebege gecerız dedı..
rapor alırken bu yontemın asılama dıye mı gecer kızlar nasıl olur
canım bence iğneleri vuruluyosun hazır hormon alıyosun o kadar bence aşılama dene..çünkü aşılamada en çalışkan ve hareketli spermleri seciyolar..bence aşılamayla normal arasındaki frarkta buurda..kaç senelik evlisin canım neden bebek olmuyor teşhis konuldumu..
Canim merhaba.ben kayseri acibademde yaptirdim dr turgut aydin di.hacamati belime yaptirdim yumurtaligim icin de istiyorum diyince kalcama dogru belimin alt kismina yaptirdim.bardak degil canim vakum terapisi de deniyor.sorunlu bolge temizlenip jilet gibi cizik atiliyor sonra vakumla icindeki kirli kan temizleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?