fsh yüksek olanlar

kızlarr keçiynuzunu nerde bulabiliriimm aktarda yookk....

Esimle çok kötü kavga ettik tüp bebek yapmaya ikna olmuyor. ..😢😢😢
Kendi halime kalırsam hamile kalirmisim saplantı haline getirdiğim için olmuyormus. .Tup bebek iptal oldu benim için. .ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum. .evliligimden olacakmisim bebek yüzünden...çok kötü aramiz. ..kesinlikle tüp bebek istemiyor çıldıracam gözümde yaş kalmadı😢😢😢😭😭😭😭

Ah cnm ya kiyamam ama kusura bakma esin biraz hakli gibi.bence de saplanti haline getrmissn cnm bu psikolojyle bence sen gebe kalamazsn.evet mucadeleni ver elinden geleni yap kurler yap duani et bos durma tabi.ama cnm bu konuyla yatip kalkiyorsun gibi.ne kendine ne esine huzur veremezsn.biraz oluruna birak.boyle seyler cok duydum kadin yillarca ugrasr her yolu dener.artk vazgecer ki kisa bi sure sonra gebe kaldgini ogrenir.bu isin tibbi yonunden cok psikolojik yonu var.once kendni rahatlat bu konuyu kapat.daha cok gencsn zaten.yillar cabuk geciyor bu guzel yaslarni uzuntuyle heba etme.spor salonuna yazil bos vakitlernde iyi stres aticidr hem de hormonlara iyi gelir.kendimi kadin gibi hissetmiyorm demistn kadin gibi hissetmesen anne de olamazsn.kendine bakk giyin suslen.psikologa git rahatlat kendini.ruhunu yaralamissin onu iyilestr.hayatinin kiymetinI bil sil gozyaslarini...seni kirdysam ozur dilerim ama burdan gercekler boyle gorunuyor.

Emosuuuuum uzulme ne olurr senin mucadelen iki tarafli esinin belki hakli gerekceleri vardir ama sen de haklisin ne diyebilirim k8 belki de oluruna birakmak sizin icin daha hayirlidir.rabbim kaldiramayacagimiz yuku vermezmis insallah tedavisiz gebe kalirsin insalllâaaaaah.biraz oluruna birak bakalim

Cevabın için teşekkür ederim farrahcigim. .yok kirmadin haklısın tüm söylediklerin doğru. .ama suan bile tüp bebek şansım çok çok az ken ilerde hiç OLMAZSA ne yaparım ben...ama yapacak bişey im yok bebek için evliliğimi bitiremem. ..çok kirginim çok üzgünüm ama elimden gelen hiçbişey yok esım gönlü olmadan yapamam. Zaten sürekli ağlıyorum bu şekilde tutmaz zaten tüp bebek te...dua edin bana...😢😢😢

Haklısın ezgi Çok zor benim sınavım iki taraflı. ..eşim ikna olmadan yapamam zaten...ruhen çok kirginim ama toparlanmam lazım. .bebek hersey demek değil ama bunu kabullenmem lazım. Yoksa hersey dahada kötüye gidecek...içime ata ata bir hal oldum. ..cikmazdayim inan ki...😭😭😭

Canımmmmmm benmmm sakinn ol Rabbim yardımcın olsun dur bakalım bir süre sakin ol eşinin gönlünü al aranızı düzeltin bence o seni çocuktan daha çok seviyor demek ki bir süre istediği olsun sonra yine kandırmaya çalışırsın küs kalmayın daha çok üzülürsün ağlama sakın dua edelim sürekli kuzum bnimm Mevlam yardımcın olsun

Yağmur inanki çok caresizim gözünün önünde eriyorum. ..ama genede tüp bebeğe yok diyor..sabır sabır sabirrrrr. ..HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM. ..IYI KI VARSINIZZZ HERSEY ICIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ...ÇOK ŞEY MI ISTİYORUM BILMIYORUM. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. ..

Çok şey tabi ki istemiyorsun tatlımmm anne olmayı istemek en doğal hakkımız ama eğer eşimi kaybedeceksem olmasın çocuk onsuz evladı napiyim ben bizde de oluyor bazen senn gibi furumlar kavga ediyoruz bıktım artık diyor yeter istemiyorum diyor o dönemler ben diyorum ki evliliğim kötü olacaksa dediği olsun mutlu olalım diye. Sen de sabret sınavın çok çok büyük unutma gece en karanlığa ulaştığında güneş doğar elinle düzelt aranı ve sabırla bekle inşirah suresini oku içinden hep. unutma her darlığın ardından bir ferahlık vardır eşine de oku çaktırmadan üfle yüzüne :) Mevlam sana en güEl bebişlerini versinnnn inşşş hemn tesavisiZ cnmmm

ALLAH RAZI OLSUN YAĞMUR ÇOK SAĞOL. ..YAPACAK BIRSEYIM YOK BEKLEMEKTEN BAŞKA..DAHA ÇOK DUA OKUMALIYIM HAKLISIN. .INŞALLAH HEPIMIZ AMA TÜP BEBEK AMA NORMAL YOLDAN ANNE OLURUZ BU ZOR GUNLERI GULEREK HATIRLARIZ INŞALLAH CANIM BEN IM. ..VARDIR BUNDA DA BİR HAYİR. ..ÇOK SAĞOL tatlimm...geçecek inşallah bugünlerde geçecek. ...😢😢😢😢

Geçecek geçeceeeekkk kuzum Rabbimin izniylr grçecrk yaşın çok küçük daha çok güzrl günler bekliyor seni inşallahhh tatlım yeter ki tevekküle devam her şey güzel olacak la tehzen innellahe meassabirin

Cnm baska aktara bak.keciboynzu aktarda olur bir tek.bir de pekmezi var.

bakayım bakalıım gezeyim hepsini..

Tazesini bulamazsan pekmezini al harnup pekmezi diye sor on7 yedir kocisine

pekmezi vardı da almamıştım ..harnup bakayım bir yesinn koçiş :) şifa olur inşALLAH...

EBE88 ALLA ım şifa versin sana bol bol sabır eşine de anlayış versiinn..

Allah razı olsun canım aminnn inşallah😢😢😢

Evet tatlm bu sekilde tup te tutmaz.esinin kaygilarini da anla.tutma ihtimali dusukken yaptrmak hem maddi hem manevi sarsacak sizi.bu olumsz ihtimali gözonune alarak bile yaptrirsanz ister istemez beklentye gireceksn bu seni daha cok yorar.bak cnm hep soyluyorum ama yine soyliyim bana dr dedi ki kibristan baska sansin yok.o kadar acik ve net bosuna ugrasma dedi.evet uzuldum hasta dustum ama sonra silkelndim.esim de bosuna ugrasma dedi.yalnzdim ciktgim yolda.yasadgim olmszluklari da yazamam ama inan cok agirdi.doktora gitmeyi biraktm hormon ilaclarni da biraktm bitki kurleri yaptm ne duyduysam denedim.ve dogal yolla gebe kaldim..yani olmayacak diye birsey yok cnm.sen elinden geleni yap.alternatf yollar da dene.yumoslar olussun buyusun kalitelensn belki tupe de gerek kalmadan gebe kalirsn.en onmlisI kafa cnm.psikolojk destek almayi lutfen unutma.icine atmktan hastalk bulacaksn allah korusun...ayrica cocuk degil de seni istyorum diyen esine git sikica saril.unutma aksi de olabilirdi.yarin kandil kusluk olmaz.bol dua ve tovbe gunu...

canım yaşadığımız her zorluğun sonunda bir hayrı vardır diye düşünüyorum..belki bebiş olsa evliliğniz çatırdıycak bebek yüzünden..çünkü çocuk isteyen bir erkek bebek için her yola başvurur..benim eşim ilk evliğinden bir kızı var benim ise ilk evliliğim ama bu fsh naletini öğrendiğim günden beri hep yanımda eşim sağolsun...madi imkanımız olmadığı halde 3 kere tüp bebek denedik..Allahım razı olsun eşimden birkere yeter olmıycak boşuna uraşıyoruz diye isyan etmedi..hep olucak inş zamanı gelsin olucak bebek sen bile şaşırcaksın diyor..eşine diycek bişey bulamıyorum..canım sakın kendini yıpratma bu fsh denen nalet şey stres olunca dahada yükseliyor..bekle canım oda seni seviyorsa işin ciddiyetini anlıycaktır zamanla..ama normal olmıycak diye ümidini kaybetme çünkü fsh yüksek olup hamile kalan çook bayan var bekleme süresinde kendine kürler yap canım..Allahım büyük yarın berat kandili canım..berak gecesi bütün amel defteri tekrardan yazılırmış ve bu sene doğacak çocuklar bu gece defterlerimize yazarmış Rabim..BURDAKİ HERKEZ İÇİN SENİN İÇİNDE DUA EDİCEM CANIM..İNŞ TEZ ZAMANDA DOĞALINDAN GELSİN MELEKLERİMİZ..

Kizlar bugun berat kandili bol dua edelim.ayrica kaza namazlari kilalim.aslnda bugun ihlas gunu kim ki bu gece 1000 ihlas okursa cennetteki mekani ona gosterilmedkce olmez.50 ihlas okuyanin 50 yillik gunahi silermis.bir de 100 rekatlik salatu hayr namazi var ki bu namazi kilanin dualariniALLAHU TEALA istegini yerini getirir.yetmis bin melek gonderir kuluna bir daha ki berata kadar sevap yazdirir derecelerini yukseltr.bir daha ki berata kadarr vefat ederse sehit sayilir diye buyurmus EFENDIMIZ.bugunu bos gecrmeyelmALLAH dualarmzi kabul etsn..

Canimmm tedavin hayirli olsun guzel haberler getir bize insallah

amın canm bakalam 5 temmuzda bellı olacak. bugun catlatma ıgne mı vuracagım

canm bak bende neredeyse ıkı yıldır ugrasıyorum kendımı cocuga oyle kaptrdım kı evde konusma yok muhabbet yok kahkaha yok.

evden cenaze cıkmıs gıbı. ben oyle olunca adamında moralı bozuluyo.

eskıden cocuk olmasa da olur derdı sımdı ıse olsun da hayatımın amacı olsun dıyo nesem mutlulugum olsun dıyo.

olup olmayacagı bellı degıl ama oldu kı olmadı kendımızı o kadar paraladıkkı adam cocugu bı çıkış yolu olarak görüyo

ben de yenı yenı farkettım yanı bızden baskılarımzdan uzuntulerımızden cok etkılenıyorlar.

esım derdı ben de uzuluyorum ama sen uzulunce ıkı kat daha fazla uzuluyorum dıye elımden geldgınce uzmemeye calısıyorum onu ama ne kadar yapabılıyorum bılmıyorum

yasadıgımız seyler kolay degıl ama daha yolun cok basındayız canm dik durmamız lazım

Farrahcim kandilimiz mubarek olsun.100 rekatlik namazi k8lmayi dusunuyorum .sizler daima duamdasiniz.dualarini eksik etme tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…