Esimle çok kötü kavga ettik tüp bebek yapmaya ikna olmuyor. ..😢😢😢
Kendi halime kalırsam hamile kalirmisim saplantı haline getirdiğim için olmuyormus. .Tup bebek iptal oldu benim için. .ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum. .evliligimden olacakmisim bebek yüzünden...çok kötü aramiz. ..kesinlikle tüp bebek istemiyor çıldıracam gözümde yaş kalmadı😢😢😢😭😭😭😭
Cnm baska aktara bak.keciboynzu aktarda olur bir tek.bir de pekmezi var.kızlarr keçiynuzunu nerde bulabiliriimm aktarda yookk....
Emosuuuuum uzulme ne olurrEsimle çok kötü kavga ettik tüp bebek yapmaya ikna olmuyor. ..😢😢😢
Kendi halime kalırsam hamile kalirmisim saplantı haline getirdiğim için olmuyormus. .Tup bebek iptal oldu benim için. .ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum. .evliligimden olacakmisim bebek yüzünden...çok kötü aramiz. ..kesinlikle tüp bebek istemiyor çıldıracam gözümde yaş kalmadı😢😢😢😭😭😭😭
Tazesini bulamazsan pekmezini al harnup pekmezi diye sor on7 yedir kocisinekızlarr keçiynuzunu nerde bulabiliriimm aktarda yookk....
Ah cnm ya kiyamam ama kusura bakma esin biraz hakli gibi.bence de saplanti haline getrmissn cnm bu psikolojyle bence sen gebe kalamazsn.evet mucadeleni ver elinden geleni yap kurler yap duani et bos durma tabi.ama cnm bu konuyla yatip kalkiyorsun gibi.ne kendine ne esine huzur veremezsn.biraz oluruna birak.boyle seyler cok duydum kadin yillarca ugrasr her yolu dener.artk vazgecer ki kisa bi sure sonra gebe kaldgini ogrenir.bu isin tibbi yonunden cok psikolojik yonu var.once kendni rahatlat bu konuyu kapat.daha cok gencsn zaten.yillar cabuk geciyor bu guzel yaslarni uzuntuyle heba etme.spor salonuna yazil bos vakitlernde iyi stres aticidr hem de hormonlara iyi gelir.kendimi kadin gibi hissetmiyorm demistn kadin gibi hissetmesen anne de olamazsn.kendine bakk giyin suslen.psikologa git rahatlat kendini.ruhunu yaralamissin onu iyilestr.hayatinin kiymetinI bil sil gozyaslarini...seni kirdysam ozur dilerim ama burdan gercekler boyle gorunuyor.
Emosuuuuum uzulme ne olurrsenin mucadelen iki tarafli esinin belki hakli gerekceleri vardir ama sen de haklisin ne diyebilirim k8 belki de oluruna birakmak sizin icin daha hayirlidir.rabbim kaldiramayacagimiz yuku vermezmis insallah tedavisiz gebe kalirsin insalllâaaaaah.biraz oluruna birak bakalim
Canımmmmmm benmmm sakinn ol Rabbim yardımcın olsun dur bakalım bir süre sakin ol eşinin gönlünü al aranızı düzeltin bence o seni çocuktan daha çok seviyor demek ki bir süre istediği olsun sonra yine kandırmaya çalışırsın küs kalmayın daha çok üzülürsün ağlama sakın dua edelim sürekli kuzum bnimm Mevlam yardımcın olsun
Yağmur inanki çok caresizim gözünün önünde eriyorum. ..ama genede tüp bebeğe yok diyor..sabır sabır sabirrrrr. ..HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM. ..IYI KI VARSINIZZZ HERSEY ICIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ...ÇOK ŞEY MI ISTİYORUM BILMIYORUM. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. ..
Çok şey tabi ki istemiyorsun tatlımmm anne olmayı istemek en doğal hakkımız ama eğer eşimi kaybedeceksem olmasın çocuk onsuz evladı napiyim ben bizde de oluyor bazen senn gibi furumlar kavga ediyoruz bıktım artık diyor yeter istemiyorum diyor o dönemler ben diyorum ki evliliğim kötü olacaksa dediği olsun mutlu olalım diye. Sen de sabret sınavın çok çok büyük unutma gece en karanlığa ulaştığında güneş doğar elinle düzelt aranı ve sabırla bekle inşirah suresini oku içinden hep. unutma her darlığın ardından bir ferahlık vardır eşine de oku çaktırmadan üfle yüzüne :) Mevlam sana en güEl bebişlerini versinnnn inşşş hemn tesavisiZ cnmmm
ALLAH RAZI OLSUN YAĞMUR ÇOK SAĞOL. ..YAPACAK BIRSEYIM YOK BEKLEMEKTEN BAŞKA..DAHA ÇOK DUA OKUMALIYIM HAKLISIN. .INŞALLAH HEPIMIZ AMA TÜP BEBEK AMA NORMAL YOLDAN ANNE OLURUZ BU ZOR GUNLERI GULEREK HATIRLARIZ INŞALLAH CANIM BEN IM. ..VARDIR BUNDA DA BİR HAYİR. ..ÇOK SAĞOL tatlimm...geçecek inşallah bugünlerde geçecek. ...😢😢😢😢
Cnm baska aktara bak.keciboynzu aktarda olur bir tek.bir de pekmezi var.
Tazesini bulamazsan pekmezini al harnup pekmezi diye sor on7 yedir kocisine
bakayım bakalıım gezeyim hepsini..
pekmezi vardı da almamıştım ..harnup bakayım bir yesinn koçiş :) şifa olur inşALLAH...
EBE88 ALLA ım şifa versin sana bol bol sabır eşine de anlayış versiinn..
Cevabın için teşekkür ederim farrahcigim. .yok kirmadin haklısın tüm söylediklerin doğru. .ama suan bile tüp bebek şansım çok çok az ken ilerde hiç OLMAZSA ne yaparım ben...ama yapacak bişey im yok bebek için evliliğimi bitiremem. ..çok kirginim çok üzgünüm ama elimden gelen hiçbişey yok esım gönlü olmadan yapamam. Zaten sürekli ağlıyorum bu şekilde tutmaz zaten tüp bebek te...dua edin bana...😢😢😢
Yağmur inanki çok caresizim gözünün önünde eriyorum. ..ama genede tüp bebeğe yok diyor..sabır sabır sabirrrrr. ..HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDESLERIM. ..IYI KI VARSINIZZZ HERSEY ICIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ...ÇOK ŞEY MI ISTİYORUM BILMIYORUM. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. ..
Canimmm tedavin hayirli olsun guzel haberler getir bize insallah
Ah cnm ya kiyamam ama kusura bakma esin biraz hakli gibi.bence de saplanti haline getrmissn cnm bu psikolojyle bence sen gebe kalamazsn.evet mucadeleni ver elinden geleni yap kurler yap duani et bos durma tabi.ama cnm bu konuyla yatip kalkiyorsun gibi.ne kendine ne esine huzur veremezsn.biraz oluruna birak.boyle seyler cok duydum kadin yillarca ugrasr her yolu dener.artk vazgecer ki kisa bi sure sonra gebe kaldgini ogrenir.bu isin tibbi yonunden cok psikolojik yonu var.once kendni rahatlat bu konuyu kapat.daha cok gencsn zaten.yillar cabuk geciyor bu guzel yaslarni uzuntuyle heba etme.spor salonuna yazil bos vakitlernde iyi stres aticidr hem de hormonlara iyi gelir.kendimi kadin gibi hissetmiyorm demistn kadin gibi hissetmesen anne de olamazsn.kendine bakk giyin suslen.psikologa git rahatlat kendini.ruhunu yaralamissin onu iyilestr.hayatinin kiymetinI bil sil gozyaslarini...seni kirdysam ozur dilerim ama burdan gercekler boyle gorunuyor.
Farrahcim kandilimiz mubarek olsun.100 rekatlik namazi k8lmayi dusunuyorum .sizler daima duamdasiniz.dualarini eksik etme tatlimKizlar bugun berat kandili bol dua edelim.ayrica kaza namazlari kilalim.aslnda bugun ihlas gunu kim ki bu gece 1000 ihlas okursa cennetteki mekani ona gosterilmedkce olmez.50 ihlas okuyanin 50 yillik gunahi silermis.bir de 100 rekatlik salatu hayr namazi var ki bu namazi kilanin dualariniALLAHU TEALA istegini yerini getirir.yetmis bin melek gonderir kuluna bir daha ki berata kadar sevap yazdirir derecelerini yukseltr.bir daha ki berata kadarr vefat ederse sehit sayilir diye buyurmus EFENDIMIZ.bugunu bos gecrmeyelmALLAH dualarmzi kabul etsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?