Bu arada Beta 1000 olunca kese gorunur cnm..
Gunaydin kizlarrr.gununuz guzel olsun.forumun yapisimi degismis alisamadim hic
canımcığım eşine karşına al konuş neden bebek istemediğini sor seven erkek sevdiğinden bir parçası bebek ister diye düşünüyorum..neden sana destek vermediğinide sor böyl e destek yerine köstek olursa inan o fsh dahada yükselcek canım ya..AL karşına konuş burda konuşulanları fsh yüksek bayanların doğal yolla hamile kalması ne kadar zor olduğunu anlat gerekirse neten yardım al fsh yüksekliği ile ilgili..canım dünyadaki hiçbir varlık kocanda dahil olsa senin anne olma hakını elinden alamaz..gerekirse ağla canım ya erkekler ağlayan kadına dayanamaz..eşine benden slm söle üzmesin seni kızıyorum ama aaa..
Emoşummm üzülme Rabbim eşinin gönlüneee öyle bir çocuk isteği versin ki inşallahh senden çok çok daha çok istesin çocuğu tüpü amin. Erkekler genelde böyle ben gördüğüm her bebkte hamilede hassaslaşıyorum ama eşimin hiç aklına bile gelmiyor hatta hiç umursamıyor. Kuzum kadın ve erkek fıtıratı sen yine de tedavini sakın bırakma zorla da olsa devam edin inşallahh Rabbim senin ferahlığa çıkarsın tez zamandaaaCanım esım bebeklere bayılır ama doğal yoldan olacağına inanıyor halaaaa😠😠
2 senedir uğraşıyorum daha yeni ikna oldu tüp bebeğe gitmeme. ..neden böyle yaptığını anlamıyorum inan kii...ağlamaktan gözüm başım ağrıyor. ..hertürlü anlattım. .ama hep olumsuz bakıyor. ..anca ben sinirimden çatlıyorum okadar😯😯😯😯
Emoşummm üzülme Rabbim eşinin gönlüneee öyle bir çocuk isteği versin ki inşallahh senden çok çok daha çok istesin çocuğu tüpü amin. Erkekler genelde böyle ben gördüğüm her bebkte hamilede hassaslaşıyorum ama eşimin hiç aklına bile gelmiyor hatta hiç umursamıyor. Kuzum kadın ve erkek fıtıratı sen yine de tedavini sakın bırakma zorla da olsa devam edin inşallahh Rabbim senin ferahlığa çıkarsın tez zamandaaa
Oyyy ben o kuzuyu yerim ezgi teyzesi isirsin onu.masallah ne akilli masallah pamugum benim.ehhh biraz kiskanclik olacak o kadar ama insallah kardesi olunca paylasmayi daha cok ogrenecek ondan hic ayrilamaz gor bakSorma cnm bayagi tecrube ve bilgi edindm bu konularda.favorim babaannelermzn modeli :) bu arada benm kardes hasretyle tutusan kuzucugm sabah tedavi icin aldgim ilaclari gorunce anne lutfen icme kardesimin olmasini istemiyorum artk dediniye ki dedim kardesim olunca beni az seveceksiniz babaannem diyor ki insallh kardesn olur pabucun dama gider diye.bizimki cciddiye almis zinhar istemem diyor.her gece yatmadan önce kardes duasi ederdi bu gece ki duasi Allahim vazgectm kardesim olmasin lutfen :)
Emosum nasilsin bebegim son durumlar nasil ikna oldu mu esin test yaptirmaya.sizden testi niye simdi istiyolar anlamadim benCanım esım bebeklere bayılır ama doğal yoldan olacağına inanıyor halaaaa😠😠
2 senedir uğraşıyorum daha yeni ikna oldu tüp bebeğe gitmeme. ..neden böyle yaptığını anlamıyorum inan kii...ağlamaktan gözüm başım ağrıyor. ..hertürlü anlattım. .ama hep olumsuz bakıyor. ..anca ben sinirimden çatlıyorum okadar😯😯😯😯
ayyy ayy ne guzel iltifatlar boyle anne demeyelim de anne adayi diyelim 8nsallah nasip olursa hepimiz anne olacagiz.senin de guzel haberlerini bekliyorum unutma.keciboynuzuna devam☺☺günaydın güzell annemiiiiizzz...senin de günü güzel olsuun nasılsıınn ..maşALAH değern de güzel artmışşşş çok şükürr ezgiiiiiiiiiiimm..
Emoşummm üzülme Rabbim eşinin gönlüneee öyle bir çocuk isteği versin ki inşallahh senden çok çok daha çok istesin çocuğu tüpü amin. Erkekler genelde böyle ben gördüğüm her bebkte hamilede hassaslaşıyorum ama eşimin hiç aklına bile gelmiyor hatta hiç umursamıyor. Kuzum kadın ve erkek fıtıratı sen yine de tedavini sakın bırakma zorla da olsa devam edin inşallahh Rabbim senin ferahlığa çıkarsın tez zamandaaa
Çok sağol yağmur ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENDEN ÇOK GÜZEL DUA ETTIN YUREKTEN AMINNNN DIYORUM..BANA VE HERKESE ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN....TEKER TEKER HAMILE HABERLERIMIZI VERELIM INŞALLAH. ..ALLAHIM NE OLURSUN KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMA YARABBIM. ..😢😢😢
Canimmm tedavin hayirli olsun guzel haberler getir bize insallahgunaydın kızlar nasılsınz ne var ne yok. ezgı den guzel haber var sanrm
ben gecen gun doktora gtttım kızlar .
yumurtalık kapasıten cok ıyı dedı. fsh :10 e2: 26 cıktı ama bu önemlı degıl dedı
zayf oldugum ıcın 50 ml gonal f basladı. bugun adetımın 6. gunu 4 gundur vuruyorum ıgne .
yarın vurmadan gıdecegm kontrol var.
doktor bana asılama yapmayalım dedı. eger ılıskı oluyorsa aynı asılama surecını devam ettırelım ıgnelerı yap gobekten catlatma ıgnesını de yapalım asılama yapmayalım bosuna para verme dedı.
dıger ayda bu yontemı dener sonra dırekt tup bebege gecerız dedı..
rapor alırken bu yontemın asılama dıye mı gecer kızlar nasıl olur
Canım seninle baska topikte yazismistik. Burda hamile olduğunu gorunce Çok sevindim, hayırlı olsun, rabbim hayirlisiyla dunyaya getirmeyi de nasip etsin. Hacamatla alakali yazdiklarini okudum. Inşaallah Ben de dusunuyorum, hatta Senin yazdiklarini Yumurtasi buyumeyen bir arkadasa da tavsiye ettim. Bize de vesile oluyorsun canım Allah razi olsun. Insaallah bize de faydasi olur. Tekrar hayırlı olsunnn....
Emosum nasilsin bebegim son durumlar nasil ikna oldu mu esin test yaptirmaya.sizden testi niye simdi istiyolar anlamadim ben
ayyy ayy ne guzel iltifatlar boyle anne demeyelim de anne adayi diyelim 8nsallah nasip olursa hepimiz anne olacagiz.senin de guzel haberlerini bekliyorum unutma.keciboynuzuna devam☺☺
Merhaba ezgi aynı konuşmuyoruz hala. .Bugüne kadar hiç yapmadı tahlil eşim. .en yüksek dozda başlayacağı için tedaviye dr önce eşimin tahlilini görüp öyle tedaviye başlamak daha dogru..dusunsene tedaviye başla bır ton para harca tam yumurta olsun esım sperm tahlili o anda kötü ciksa allah korusun. .tedavi iptal olsa düşün sene ne kadar kötü olurrr ALLAH KORUSUN HAYALI BILE BERBAT. .
tama anne adayımız sonra da annemizz :) .ay iinşALALH YAAVV KEÇİOYNUZU BULAMAdım kii adam mevsimi değil bulamazsınn dedii........
canım keşke eşin test verse başlamadan öncee ..................
Canım esım bebeklere bayılır ama doğal yoldan olacağına inanıyor halaaaa😠😠
benim ultrasonda follikül görünüyor ama fsh 30 çıktı.canım hayıtla benimki de 8 e düşmüştü ama sanırım ostrojeni yükseltip fsh baskılanıyor yalancı bir düşüş yani.benim doktorlara göre yumurtlamam var aşılama oldum negatif.follikül olmasına rağmen fsh yüksek olunca tüpe başlayamadık doktor 15 in altına inince yapabiliriz ancak diyor.fsh 15 altı e2 değeride 80 den düşük olmalıymışşş.aslan pençesi ve soğan kürünü yapıyorum .doktor prognova kullan dedi ve bol incir ye dedi.
Merhaba ezgi aynı konuşmuyoruz hala. .Bugüne kadar hiç yapmadı tahlil eşim. .en yüksek dozda başlayacağı için tedaviye dr önce eşimin tahlilini görüp öyle tedaviye başlamak daha dogru..dusunsene tedaviye başla bır ton para harca tam yumurta olsun esım sperm tahlili o anda kötü ciksa allah korusun. .tedavi iptal olsa düşün sene ne kadar kötü olurrr ALLAH KORUSUN HAYALI BILE BERBAT. .
Canimmm merhaba evet hatirladim seni nasilsin. Tesekkur ederim tatlim guzel dileklerin icin.yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana birimizin yaptigi digerimize vesile olabiliyor belli olmaz hic.hacamati kesinlikle tavsiye ederim.sadece yumurtalik degil genel saglik icin de cok faydali arkadasina da sifalar dilerim tatlim
aynı benim eşim gibi benmkide ancak ikna oldu tüp bebeğe doğal yoldan olsun diyo anlamıyo adam ama olmuyo işte bende pco var eşimde problem yok olacaksa normal olsun yoksa olmasın diyodu daha işte şu son 20 gündür falan biraz ılımlı yaklaşıyo deneyelim ramazandan sonra dedi bakalım artık tamda kesinleşmiş değil ama ben ağlıyorum falan işte birde küsünce huzursuzluk çıkmasın diye tamam üzülme deniycez işte falan diyo yani cahil biriside değil anlamıyorumki nie tüp bebek istemediğini kafasındakini banada söylemiyo ama ben bebek istiyorum işte napiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?