fsh yüksek olanlar

Gunaydin kizlarrr.gununuz guzel olsun.forumun yapisimi degismis alisamadim hic

günaydın güzell annemiiiiizzz...senin de günü güzel olsuun nasılsıınn ..maşALAH değern de güzel artmışşşş çok şükürr ezgiiiiiiiiiiimm..

Canım esım bebeklere bayılır ama doğal yoldan olacağına inanıyor halaaaa😠😠
2 senedir uğraşıyorum daha yeni ikna oldu tüp bebeğe gitmeme. ..neden böyle yaptığını anlamıyorum inan kii...ağlamaktan gözüm başım ağrıyor. ..hertürlü anlattım. .ama hep olumsuz bakıyor. ..anca ben sinirimden çatlıyorum okadar😯😯😯😯

Emoşummm üzülme Rabbim eşinin gönlüneee öyle bir çocuk isteği versin ki inşallahh senden çok çok daha çok istesin çocuğu tüpü amin. Erkekler genelde böyle ben gördüğüm her bebkte hamilede hassaslaşıyorum ama eşimin hiç aklına bile gelmiyor hatta hiç umursamıyor. Kuzum kadın ve erkek fıtıratı sen yine de tedavini sakın bırakma zorla da olsa devam edin inşallahh Rabbim senin ferahlığa çıkarsın tez zamandaaa

Çok sağol yağmur ALLAH RAZI OLSUN CANIM SENDEN ÇOK GÜZEL DUA ETTIN YUREKTEN AMINNNN DIYORUM..BANA VE HERKESE ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN....TEKER TEKER HAMILE HABERLERIMIZI VERELIM INŞALLAH. ..ALLAHIM NE OLURSUN KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMA YARABBIM. ..😢😢😢

Oyyy ben o kuzuyu yerim ezgi teyzesi isirsin onu.masallah ne akilli masallah pamugum benim.ehhh biraz kiskanclik olacak o kadar ama insallah kardesi olunca paylasmayi daha cok ogrenecek ondan hic ayrilamaz gor bak

Emosum nasilsin bebegim son durumlar nasil ikna oldu mu esin test yaptirmaya.sizden testi niye simdi istiyolar anlamadim ben

günaydın güzell annemiiiiizzz...senin de günü güzel olsuun nasılsıınn ..maşALAH değern de güzel artmışşşş çok şükürr ezgiiiiiiiiiiimm..
ayyy ayy ne guzel iltifatlar boyle anne demeyelim de anne adayi diyelim 8nsallah nasip olursa hepimiz anne olacagiz.senin de guzel haberlerini bekliyorum unutma.keciboynuzuna devam☺☺

Aminnnnn yagmurum bu sayfadaki herkesi insallah

Amin tatlım aminnn Mevlam ol dedikten sonra hiçbir şey engel değil belki de kendiliğinden olucak gerçekten de Rabbim o yüzden eşine bu rahatlığı vermiş :)) inşallahhhhhh en kısa en tez zamanda sırayla hepimiz hamileyimm diye yazalım buraya rzgim ayağını sürtsün inşallah münarek günler bu günler perşembe kandil dualt geri dönmez hepimize edelim dua temiz ağızla Allahım kanul eder inşallahhhh amin amin amin

Canimmm tedavin hayirli olsun guzel haberler getir bize insallah

Canimmm merhaba evet hatirladim seni nasilsin. Tesekkur ederim tatlim guzel dileklerin icin.yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana birimizin yaptigi digerimize vesile olabiliyor belli olmaz hic.hacamati kesinlikle tavsiye ederim.sadece yumurtalik degil genel saglik icin de cok faydali arkadasina da sifalar dilerim tatlim

Emosum nasilsin bebegim son durumlar nasil ikna oldu mu esin test yaptirmaya.sizden testi niye simdi istiyolar anlamadim ben

Merhaba ezgi aynı konuşmuyoruz hala. .Bugüne kadar hiç yapmadı tahlil eşim. .en yüksek dozda başlayacağı için tedaviye dr önce eşimin tahlilini görüp öyle tedaviye başlamak daha dogru..dusunsene tedaviye başla bır ton para harca tam yumurta olsun esım sperm tahlili o anda kötü ciksa allah korusun. .tedavi iptal olsa düşün sene ne kadar kötü olurrr ALLAH KORUSUN HAYALI BILE BERBAT. .

ayyy ayy ne guzel iltifatlar boyle anne demeyelim de anne adayi diyelim 8nsallah nasip olursa hepimiz anne olacagiz.senin de guzel haberlerini bekliyorum unutma.keciboynuzuna devam☺☺

tama anne adayımız sonra da annemizz :) .ay iinşALALH YAAVV KEÇİOYNUZU BULAMAdım kii adam mevsimi değil bulamazsınn dedii........

canım keşke eşin test verse başlamadan öncee ..................

tama anne adayımız sonra da annemizz :) .ay iinşALALH YAAVV KEÇİOYNUZU BULAMAdım kii adam mevsimi değil bulamazsınn dedii........

canım keşke eşin test verse başlamadan öncee ..................

Inşallah canım insallah. ..o yüzden tedaviyi gelecek aya ertledim. ..eşim inşallah gidip test verir suan konuşmuyoruz 20 haziran a gün aldım test için gidecek mi bilmiyorum. ..ilk defa tedaviye başlayalım dedi Dr sevinmedim bile. ..hayırlısı hersey eşimin elinde gider inşallah😡😡😔😔😔
Çok sağol tatlım. ..

aynı benim eşim gibi benmkide ancak ikna oldu tüp bebeğe doğal yoldan olsun diyo anlamıyo adam ama olmuyo işte bende pco var eşimde problem yok olacaksa normal olsun yoksa olmasın diyodu daha işte şu son 20 gündür falan biraz ılımlı yaklaşıyo deneyelim ramazandan sonra dedi bakalım artık tamda kesinleşmiş değil ama ben ağlıyorum falan işte birde küsünce huzursuzluk çıkmasın diye tamam üzülme deniycez işte falan diyo yani cahil biriside değil anlamıyorumki nie tüp bebek istemediğini kafasındakini banada söylemiyo ama ben bebek istiyorum işte napiyimmm

bende soğan kürü yapıyorum walla cücük çıkarcam yakında 9.günüm bugün adetin 1.günüde incir kürüne başlıycam ot çöp ne buldum içiyorum çöplüğe döndü midem

Emossss zaten mikroenjeksiyon yapiyorlar tek ve en kaliteli spermi seciyorlar azospermi durumunda da tese ile buluyorlar onun caresini bulmuslar tatlim sikinti yapma

Ben tesekkur ederim canim... Evet hacamattan cok kisi fayda goruyor. Bakalim nasipte varsa rabbim bir vesileyle verecektir.

Seni çok iyi anlıyorum kardelen gerçekten. .çok zor bu erkek milleti...inşallah kalplerine biraz merhamet biraz yumuşaklık verir ALLAHIM. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…