fsh yüksek olanlar

Akşamdan sabaha sorun olmaz sanırım dışarıda durabilir bence böğürtlen kökü neden canmm

Akşamdan sabaha sorun olmaz sanırım dışarıda durabilir bence böğürtlen kökü neden canmm

Ara ebesi demişti bu ay böğürtlen kökü olmazsa gelecek ay soğan suyu..ama böğürtlen kökü nu 1 çay kasigi çörek otu yla kaynatiyorsun 3 bardak suyla..sabah ve akşam yatarken içiyosun. .3 gun içiyosun 5 gun ara sonra tekrar 3gün içiyosun 5 gun ara sonra tekrar 3 gun icecen adet bitiminde basliyorsun. .teyze öyle dedi..gecen ay tarçın la baldi. .1 hafta yedim onuda..

Merhaba canım. .cok sukur sende iyisindir inşallah. .. güzel yapmışsın arkadaslarla sohbet etmeyi çok severim bende ama uzaktalar bitane var burda sadece cokguzel sohbeti onunda..müzik dinliyorum bende...

bende çok şükür canım iiyim yuvrlanıp gidiyoozz ...benim de yakın arkadaşlarım uzaktalar eşimin arkadaşlarının hanımları da kafa dengi çıktı onlarla anlaşıyoz otrup sohbet ediyoruz..

bende çok şükür canım iiyim yuvrlanıp gidiyoozz ...benim de yakın arkadaşlarım uzaktalar eşimin arkadaşlarının hanımları da kafa dengi çıktı onlarla anlaşıyoz otrup sohbet ediyoruz..

En güzeli ni yapıyorsun canım benim..insan arkadasariyla kafa dağıtıyor gerçekten👭

günaydııııın hanımlaarr gününüz güzel olsuunn inşALALHH...YAĞMUUUURR soğan kürünü taaze hazırlayacaksın hepp saraçoğlu taze olacak dedii her defasında ..saah iç akşam eve gelince iç ben öle yapmıştıım.....

Canm evde dursamm :) akşam da yorgun oluyorum ya ama öyle yapmam lazım doğru

canım hayırlı haberlerinin bekliyoruz gördünmü keseni..hadi gel güzel haberler ver bizlere........

Insallah canim saat 3 te gidecegim dr a.insallah gorurum tatlim ya

görceksin canım ya Allahın izniyle..canım bu gece bir rüya gördüm ben hala etkisinden kurtulamadım rüyamda ikiz bebeklerim olmuş biri kız biri erkek ama bana bebeklerim öldüğünün söylüyolar babam tabutlarıyla eve getirdiğini görüyorum iki minik tabut görüyorum..babama diyorum ben yüzlerinin görmek istiyorum diyorum tamam diyo babam yüzünü görüyorum birtanesinin kız bebek ama çok tombik bembeyaz pamuk gibi bakıyorum hareket ediyor aa ölmemeiş meleğim diyorum sarılıyorum ısıtmaya çalışıyorum kucaklıyorum..kokluyorum o kadar güzel kokuyor karanfil kokusu gibi melek kızım diye seviyorum..canım rüyadada olsa meleğime sarılmak koklamak çok güzeldi..Allahım gerçeğini düşünemiyorum ne güzel bir duygudur...canım sen hamişsin bizler içinde dua et..

Canimmmm ruyani okuyunca bi tuhaf oldum.rabbim yasatmasi evlat acisi.canim tabiki gercegini de yasayacaksin inan ben de sizler gibiydim hala da inanamiyorum hamile olduguma
Rabbim en kisa zaman da size de yasatsin insallah.ruyalarin hayira cikar insallah canim.herzaman duamdasiniz

amin canım rabim evlat acısı göstermesin...dün akşam kötü bir haber aldım arkadaşımın kızı kanserdi iki seneden beri mücadele ediyolardı ama kurtulamamış mallesef çook üzüldüm..ondan etkilenmiş olmalıyım...canım Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..inş o minik keseni görürsün...

Allah rahmet eylesin basi sagolsun arkadasinin canim.rabbim saglikli hayirli evlatlar versin.....kesemi gorseydim rahatlardim tabi sonrada kalp atisi sonra sonra diye gidiyor hep bir tedirginlik canim ya herseyim rabbim tayin ediyor bizim elimizden fazlasi gelmiyor

Bebegimin kesesini gorduk.cok m8nik daha 8mm cik.4 hafta 5 gunluk hamilesin dedi dr:b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…