fsh yüksek olanlar

Sen de iyi ki varsın hepinizzzzz hepinizz bnm can dostlarımsınız görmesem de :)

Ezgimcim bana tedavi serüvenini anlatır mısın bi neler yaptın kaç tüp bebek oldu falan bahseder misin canm bnm

Sen de iyi ki varsın hepinizzzzz hepinizz bnm can dostlarımsınız görmesem de :)

Saol cnm iyi ki sen de varsn.evet gormesek te yasadgmz sikintlar aramzda guzel bir bag olustrdu.cnm ben de timur beyi tavsiye ederm biliyosun ben de gecen ay ona gittim tedaviye basladik.cok guzel pozitf bir enerji aldim kendisinden.esim ilk defa bir dr icin isin ehli iyi ki zorlada olsa gettirdin bizi dedi :) negatf sonuc alacak olsam bile en azindan icim rahat olur en iyisine gittm diye.tek sorun cok bekletlmk ve kalabalik olmasi.tercih senin..

Tamm cnm randevuyla gidiyorsun değil mi bn de ona giderim inşallah olmazsa

Evet cnm.dusunursen sekterinin nosunu atarm ozelden.ben iyi elektrk aldim umarm sen de alirsn ama etkilemk istemem yine de.ikisinin de yorumlarni iyice oku istersen.

Şimdi şöyle ki benm buradaki doktorum yurt dışına gidicek gitmese zaten burada yaptırıcam ama gidicek galiba o bana bikaç doktor önerdi hakan yaralı semra kahraman ve kayhan yakın bunlar 3 ü de çok iyidir dedi ben de araştırmıştım timur beyi de bilemedim şimdi hangisine gideyim canm

Canimmm seni etkilemeyelim sen iyice arastir.son teknolojileri kullanan yerleri tercih et bence mesela ben de imsi ve hatching tekniklerini kullanmislar bunlar embriyonun tutunmasini kolaylastiriyor.fakat bazi yerler teknolojiden bihaber bunun icin hastanenin dr un embriyologlarin labaratuvarin donanimli olmasi lazim.semra hanim a da gidebilirsin istanbula

Ezgimcim bana tedavi serüvenini anlatır mısın bi neler yaptın kaç tüp bebek oldu falan bahseder misin canm bnm
canim ben evlendiktn sonra adet gormedim dra gittim fsh 30 cikti.ondan sonra basladi sikintili surec .cocuk olmaz demediler bana fakat tuple olur dediler nitekim oyle oldu.fsh 30 du fakat herzaman follikulum vardi en fazla3 tane.1 kere yumurtam buyudu asilamam oldu negatif sonuc.sonra tupe karar verdik fakat hayitla dusurdugum fsh ertesi ay tekrar yuksek cikiyordu bi ay 9 cikti hemen basladik tedavoye 2 binliralik igne yedim inan gonal f ve menogon fakat bizim gibi hastalara bunlar yaramiyo bence yumurta buyumedi iptal tedavi sonra aylar sonra tabi klomen kullandim fsh 16 di.2 yumurta buyudu apar topar daha dr la tanismadan bunu kayseri acibadem de toplattim sagolsun dr turgut aydin once rabbim sonra onun sayesinde ilk tup denememde tutttu.tek eyumurta tek embriyo.dr a gore yumurtam cok iyiydi tabi yas 35 altinda ise sans yuksek.simdi de hayirla devam etmesi icin dua ediyorum tatlim.bu arada kisaca anlattim.ama bu surecte hormonlar ilaclar kurler macunlar incirler soganlar hayitlar ama hayiti bana dr birak demisti.ne arasarsan var.hangisi yaradi dersen dhea ve hacamat etkili oldu bence.digerleri fsh dusuruyo ama yumurta kalitesini etkilemiyo bence

Kuzuuuuum ben sizi nasil birakurum ya siz ailem gibisiniz hepiniz hamile kalana kadar burdayim sonra gebelik topiginden devam ederiz.siz de benim hep duamdasiniz yuzunuzu gormedim aya yureginizle hep benimlesiniz .

Yagmurum yasinlerin okundu .tedaviye baslayinca yine okuyacagim insallah

Allah razı olsunnnn canmmmm Rabbim hayırlı hamilelikler ve doğumlar da basip etsin sana inşallahh önümüzdeki ay inşallahhhh yine beklerimm :) peki senin dediğin teknikler timur beyde var mı biliyo musun canm

Allah razı olsunnnn canmmmm Rabbim hayırlı hamilelikler ve doğumlar da basip etsin sana inşallahh önümüzdeki ay inşallahhhh yine beklerimm :) peki senin dediğin teknikler timur beyde var mı biliyo musun canm

Yağmur'cum hayırlısı olsun inşallah tedaviye de başlayacaksın,güzel haberler paylaşacaksın bizimle :) Kist mi engellemiş adetini ,sordun mu doktora canım. Hangi doktora gittin ,Hümeyra diyordun en son ? Ben de hala adet olmadım ve nasıl söylenir bilmiyorum benim vajina da şişlik var sanki.Böyle balon gibi Söylemesi ayıp eşim de diyor küçüldü diye.Sen de böyle bir şey oldu mu?

Canm sağ ol çok dua et lütfen artık başlayalım tedaviye ben de hiç kist olmazdı canm hayıt otu yaptı diye düşünüyorum. Ben hümeyradan vaz geçtim tatlım tüp bebekte yakup beyin en iyisi olduğu krarına vardım o olmazsa bünyamin bey bence diye düşündüm yakup bey yurt dışına gidicek ama henüz gitmemiş bugün gittim baktı bana tahlillerim iyi ama kist yüzünden erteledik önümüzdeki ay da nereye gideceğime karar vermedim istanbul ya da ankaraya gidicem canm ona karar vermeye çalılıyorum inşallah yardımlarınızla. Bu arada ben 4 gün geç oldum canm adet kist değil benm adet düzenim genelde böyledir zaten. 2 hafta öncesinde falan bende de oldu tuhaf bir şişlik ve kaşıntı araştırınca rahim mantarı olduğunu öğrendim fitil ve bir krem kullandım geçti sonra. Sen niye adet olmadın ki bence bi git doktora artk görün istersrn hümeyraya gidebilirsin ama ben üniversite araltırmayı tercih ettim canm

Canlar, telefonumun neti bozuldu, bir türlü giremedim çok da değişik değişik şeyler yaşadım vs. vs giremedim.Geçmişi okudum her şey yolunda maşallah. Hepinize çok dua ettim kandilde ve her namaz sonrası ediyorum da.

Ben hala adet olmadım. Hesaplayım bakalım geldi mi 2. adetim diye hesapladım, bugün yarın olmam lazım. Göğüslerim çok şişti ve ağrı var ara ara da ateşim çıkıyor, bazen de üşüyüyorum bir de kasıklarıma sancı giriyor batma şeklinde onun dışında pek adet belirtim yok. Hayırlısı bakalım olmazsam test yapacağım ve önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallah. Yani arada sırada adet kesilmesi olur da rastlatının böylesi FSH yı öğreniyorum ve sonrasında 2 ay adetim gelmiyor çok mu abartıyorum yoksa normal mi ? :) Strese ve incir kürüne bağlıyorum ya hadi hayırlısı. Ayyyy şu işleri bir yoluna sokabilsem her şeye yeteceğim inşallah.

Püskülsüz macunumu yiyorum :) polen karışımını,bal ,tarçın,çörek otunu ekmek üzerinde yiyorum,soğan kürümü yapıyorum çocuk aspirinimi ve folik asitimi alıyorum.1,5 kilo fazla görünüyorum tartıda heralde adet olamadım diye .Şimdi şimdi çok farkında değilim adet olamamanın hatta işime bile yaradı diyebilirim ama sonrasında agresifleştirebilir beni diye düşünüyorum.

Oyy kızlar RABBİM yüzümüze baksın ,güldürsün inşallah.Hepiniz ismen duamdasınız.Rabbim kabul eder inşallah.

Yagmurum valla ne desem yalan olur cunku orayla hic gorusmedim ismen duydum o yuzden yazin bi gorusurum diye plan yapiyordum.hakan yarali da anatolia tup bebekteymis fakat onun hakk8nda maddi olarak bir kac olaylar olmustu eksi sozluke yaz bak istersen ne biliyim ben de arastiirmistim ben timur bey ve istanbul emre karatekelioglunu duydum ikisinden birine gidecektim ama bu hastanem de cok iyi kayseri acibadem .istanbul bana cok uzak ti git gel zor olur diye timura gidecektim.yalniz unlu drlar dezavantaji cok ilgi bekleme cunku cok kalabalik oluyorlar bekletiyorlar kontrollerini hicbizaman bu drlar yapmaz sadece yumos toplama ve transfere girerler.benim tedavimi yapan dr u cok sevdim fakat cok az goruyodum ama iste hastasi cok olunca ilgi eksik oluyor

Hayırlısı canımcım,sonuçların güzel maşallah kisti soğan kürü halleder belki. Yumurtlama döneminde denemeyi kesmeyin canım bakarsın hiç tedaviye gitmeden hamile kalırsın :) Üzümle bu ayı nekahat dönemi olarak düşün.

Benim kaşıntım yok şişlik içeride bazen daha çok büyüyor bazen de küçülüyor ama gitmiyor ben de kesin kisttir dedim.Ama eşim sen hamileyken böyle olmuştu diyor. Ya hiç sorma canım ömrümde adetimin bu kadar kesildiğine şahit değilim. Söktürücü kullanmadım düşünmüyorum da .Zaten kist varsay da prolaktinim yükselmişse engelliyormuş adeti bakalım soğan kürü işe yarayacakmı. Sonrasında gideceğim zaten inşallah.Hakkımızda hayırlısı canım.Dualarımdasın Yağmur'cum.

Canimmmmm hosgeldin keske daha sk girsen.bi sokturucu kullan rahatlarsin ama dedigin gibi bi test yap oyle neler yasadin bakim kizina buldun mu yaz kursu yesin onu ezgi teyzesi

Aslında eşim de dedi ki kayseriye de gidebiliriz acı bademe senin doktoruna nasıl oradı tatlım doktorun iyi mi çok mu kalabalık ve fiyatlar nasıl randevu mu alıcaz

Allah razı olsun tatlımm inşallah hamilelikten olmuştur şişlik :)) ama bana sorarsan daha fazla bekletmeden doktora git ve görün adet olamamak çok kötü yaaa soğan kürü yapıcam inşallah bugünden itibaren Rabbim büyüktür

Canimmmmm hosgeldin keske daha sk girsen.bi sokturucu kullan rahatlarsin ama dedigin gibi bi test yap oyle neler yasadin bakim kizina buldun mu yaz kursu yesin onu ezgi teyzesi

Hoş buldum canımcım. Ben de buraya girmeyince bir boşluk oluyor. Canım söktürücüyü düşünmüyorum soğan kürü aynı işlevi görüyormuş.Kreş değiştirdik 4 gün gitti kızım,hastalandı. Burda kreşler hep uzakta biz merkezde oturuyoruz kreş konutların olduğu yerde Yağmur bilir palandöken yıldızkent tarafında, uzak yani çok problem oluyor.Elimin altında olsun isitorum hala araştırıyorum. Canımcım yoğunluğum ağustos başına kadar devam edecek, Ankara'ya gitmem gerekiyor başbakanlık arşivine ama kızım hastalandı , çok bir şeyi yok burun akıntısı ama ilgi şart annesiz yapamaz kuzum. Eşim çok yoğun görevden göreve koşuyor ,resmen bayrağı eşimin tepesine indirdiler Emniyette eşim. Bir sor bin ah işit modundayım anlayacağın canımcım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…