fsh yüksek olanlar

Ben de öyle düşündüğüm için eşimin uyarmasiyla baktım canım. Eşim çok daraldigini ve balon gibi yumuşak bir şeyin varlığından bahsediyor . Ben adet olacağım zaman hep öyle olur diye onemsemedim ama adet olmadım. Ayrıca her adet öncesi yumusama ve daralma oluyordu fakat balon ilk :) iltihap falan olsa acimasi lazım dimi. Ama okuduğum kadarıyla gizli de olabiliyor. Neyse hayırlısı bakalım.

Canım ya bu macun sen de ne zaman etki etmişti ben de tık yok. 2. Adetim de geçti ne gelen var ne giden. Bir adet sivilcem, göğüs hassasiyetim, bel agrim var. Ama ufukta gorunen kirmizilar yok . Bu kadar duzenli bir adetin birden kesilmesi normalmo sence canım

Inşallah bişey çıkmaz elannn hadi dr git bakalım. .

Tatlm macun oyle hemen etki etmemisti diyorum ya gecen yil yemistm ne zamn adet oldum hatrlamiyorm.ama tahminen 15-20 gun sonra olmustm.sen kullanali kac gun oldu ki?stres yapinca ve bekleyince de gecikir biliyorsun.ayrica adetleri duzenli olan bir kadinin yilda bir iki kez duzeni bozulur bu normalmis.ozellkle mevsim gecislernde gorulur adet gecikmesi.dert etme canimcm ayrica benm de adetlerm cok duzenliydi saati bile sasmazdi.sonra olmamaya basladm birden.iki ay uc ay..doktora gidnce fsh la tanistm ondanmis.yani fsh problemimiz oldgu icin adetlermzn gecikmesi de olagan.sogan kurune macununa devam et takma bi bakmissn olmussun.ama once su belirszlgi bir an once kaldr hamilelik suphesi yasyorsan bir an once netlestr.vucudunu cok dinlemeye baslamissn gibi psikolojiktr o sesler cok aldrma yoksa stresin daha da artar..

Son düzenleme:
Kızlarrr hacamata randevu aldım inşallah pazar günü yaptırcamm ezgimmmmmm tecrübene ve bilgine ihtiyacım var nasıl yaptırdın nerene yaptırdın acıyor mu ne kadar sütüyor falan filan

Kızlarrr hacamata randevu aldım inşallah pazar günü yaptırcamm ezgimmmmmm tecrübene ve bilgine ihtiyacım var nasıl yaptırdın nerene yaptırdın acıyor mu ne kadar sütüyor falan filan

Hadi cnm hayirli olsun hacamat konusunda bayagi arastrma yapmistm.anca yaptrdim bende.hacamat yaptrilirken ayetel kursu okusan ve abdestli yaptrsan tesiri daha da artar.kiraz yeme hacamat gunune kadar.coraspin aliyorsan birak cnm.hayvansal urunleri yeme.hacamattan sonra iki uc gunde yemiyorsun.ac karna gitmen lazm.hacamattan sonra bal yada sirkeli su icmn faydalidr.sen ezgi ye sordun da ben de atladm:) cok konstm da arastrmalarimi paylism dedim.simdi de suluk arastyorm onu da yapacam.ALLAH emeklerimizi bosa cikarmasn sifa olsn cnm.

Canm benm çok sağ ol bilmiyodum senin de yaptırdığını iyi oldu :) nerene yaptırdın peki ve çok acıyor mu

Cnm sirtima belime yaptrdm yok hic acimadi diyebilirm ki benm agri esigim dusuktr yapan kisinin eli de hafifti herhalde.

Cnm ayrica benm hacamat setim var gecen yil almistm bir yerim tutuldu mu vakumlarim agrisini hemn alir.alt karnima rahmime taraf vuruyorm bu ara.arada tabi.gecen bir yerde okudum da oraya oyle kuru hacamat lazimmis kan dolasimini hizlandirip yumoslari calistirirms.kuru hacamat sadece vakumlamaktr kesilip kan akitilmaz)aslnda her eve lazim o setten.harika bir masaj aleti ve agri kesici oluyor.fiyati da cok uygun.

Son düzenleme:
Sağ ol kuzum inşallah benimkinin de hafiftir uzun sürüyor mu kaç dakka

Yok tatlm yarim saat filan surdu.kan cok aksin istedim kaynvalidem birakmadi kadin da cabuk cikartiyodu kupalari ama gozumu kan burumus kana doymadim:) bir ayim dolsun bi daha yaptracam.

kılarr merhabaaa nasılsınızz..hacamt için adet sonrsı mı gitmek gerekiyorr.....

Iyiyz canim sen nasilsin nerelerdesin kac gundur evet tatlim adetliyken olmaz tem8zlenip yaptiracaksin

bende iyyim canım ..ezgim girip çıkyorum yatılı misafirim vardı o yüzden de fazla kalamıyordum.yok yok adetten önce gitsek sıkıntı olmaz demii benim haftaya olmam lazım da sonra ramazan giriyorr diyorum adetten önce gitsem olur mu kiii..

Olur tatlim pazartesi ve ya persembe yaptir sali gunu olmaz pazar gunu decolmaz.en guzeli pazartesi imis aklinda bulunsun

Kızlar merhabalar. .kaynanam gorumcem ve 2 yasinda kizi geldiler bugün akşam memleketten. ..bir hafta pek giremem şimdiden kusura bakmayın olur mu...1 hafta evde bebek var 2 yaşında degisiklik olacak banada😊😊😊
Aksam yanıma gelmiş diyoki anne bibeyon ver diyo ben senin annen değilim dedim yaaaa anne bibeyon ver diyo....😢😢😢
ALLAHIM ESIRGESIN ÇOK TATLI MASALLAH. ..HEPINIZI ÇOK OPUYORUM. .

Emosum seninde oyle bir yavrun olacak insallah canim benim
ozletme kendini fazla.cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…