fsh yüksek olanlar

Elannn canimmmmm cok heyecanlandm inan idrar testi dogru olabilir.belki gec dollnme oldugu icin beta da gorunmemisti simdi kesin gorunur.hadi bize pozitfli beta haberleri var tatlim hadi insallah bu mubarek ayin hurmetine rabbim yuzunu guldursunnnn heyecnla bekliyormmmmm

Tatlm uzme canini kilo yakisr sana :) ilk uc ay dedgim gibi hicbisey yemesen bile bebis beslenir senin depondan.meyve sebze ve corba agrlkli beslensen de olur.yumurta ye cnm hem tok tutar hem cok besleyici.sutunuu yogurdunu ihmal etme.hamur isi ve tatli seylerden uzak dur hem kilo yapar hem de besleyici degeri yok.ama ola ki canin yemek istyorsa kendni sakin frenleme.unutma canin ne cekerse vucudunun ona ihtyaci var.sadece yemek icin yeme yeter.tasnmayi da dert etme bak yardmcilar da varmis.yeni evinz bebisnzle birlkte ugur getirsn size.tum olmszlklari bu evde birak git canm...

Elannnnnnnn inanamiyorum hamilesiiiiiiin cok heycanlandim hemen kan tahlili yaptiriosun ve bize haber veriyosun cabuuuuuuuk

Canımın içi Merhaba. .kilo al bişey olmaz bebek için değer tatlimmmm. ..et süt yumurta yoğurt peynir ceviz badem bunların hepsini ye ilerleyen aylarda kramplarıni engeller iyi olur inşallah. ..ezgi elanda hamile dir inşallah. ..ALLAHIM ÇOK BÜYÜK BU AY UĞURLU GELDİ SIZLERE HADI HAYIRLISI BAKALIM. 👭👭👭👭👭😗😗😗

canimmmm ozledim seni.dediklerini yemeye calisiom tatlim insallah abartmam kilo olayini.elann bence hamile ve ben burdaki butun herkesin hamile kalacagina inaniorum.insallah elann dan sonra siz canim benimm

Insallah kuzum ya icimi ferahlattin...elann cok merak ediyom ya sonra da darisi hepinize insallahhhhhh

Rabbim dilediğine hesapsızca veriyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403518361464.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 52
Insallah kuzum ya icimi ferahlattin...elann cok merak ediyom ya sonra da darisi hepinize insallahhhhhh

Evet cnm ben de cok merak edyorm bence de hamile.gezmeye gidcem esim gelip alir beni.ariyor gelicem diye yok gelme evde isim var biraz daha oyalan diyorum.isim filan yok elan dan geleck haberi bekliyorm.wi-fi kullaniyorm nete oyle girebliyorm cunku.evden ayrilmamam lazim :)

Kızlar hcg nin sonuç kısmına 10000 yazıyor. Uff doktor doğuma gitti. Yazacağım size. Çok kalabalık

Kızlar hcg nin sonuç kısmına 10000 yazıyor. Uff doktor doğuma gitti. Yazacağım size. Çok kalabalık

Elannnnnn kuzum supersin hamilesin ya hem de baya bi keseyi de gorursun bugun ayyy cok mutluyum inan yasasiññnnnnnnn cogalsin

Sekerim sonuca bak sonuca elannn hamile gezmeye git hadi bakem☺

İnşallah canımcim , doktoru bekliyorum. Ebe gözünüz aydın dedi de bakalım doktor ne diyecek
Elannnn elannnnnnnn hamilesin tatlım tebrik ederim çok sevindim inan ki...önce ezgi sonra sen umut oldunuz bızlere. ..ALLAHIM SAĞLIKLI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSİN INŞALLAH EZGIYEDE SANA DA. ..KESEYIDE GORURSUNUZ inşallah. ..oh be hamileler çoğaldıkca moralimiz artıyor🙆🙆🙆🙆🙆

İnşallah canımcim , doktoru bekliyorum. Ebe gözünüz aydın dedi de bakalım doktor ne diyecek

Elann super bir haberrrrrr bu.kuzum degern bayagi yuksek.keseyi kalbI filan herseyi gorursn bu degerle.hadj bakem ultrasona girr de gor mercimegi..cok mutlu oldum inanki.kizcen yalnz kalmicak insallh..m

Dert ortaklarım,Rabbim'e binlerce şükür hamileyim, 5 haftalık. Çok geç de olsa doktor hanıma ulaşabildik.Üstten muayene etti keseyi gördük benim heyecanım zaten artık içimde tutamadığım bomba gibiydi.Kese için doktor hanım biraz bozuk dedi ne demekse! Sonra bir de alttan muayane edelim dedi etti. Evet hamilesin kesende burda dedi tam net konuşabilmek için 10 gün sonra tekrar gelin kalp atışını da duyalım dedi.Sonra da kanama falan olursa biz müdahale etmeyiz,kendiliğinden sonlanır dedi ,şimdi bunu demenin sırasımıydı anlamadım ! Yahu içime illa kurt düşürecekler pes. 2 temmuz çarşamba gideceğiz,hayırlısıyla bebeğim tutunur da kalp atışını duyarız inşallah. Eşim benim tedirginliğimi ve boş bakışımı görünce üsteledi. Doktor da biz 6. haftaya kadar ve kalp atışını duyana kadar kesin konuşmayız dedi.Halbuki stresimi ve heyecanımı da görüyor.Soğuk nevale

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Sorularımla kafanızı şişirdim :) Rabbim en kısa zamanda bu sayfadaki bütün arkadaşlarıma koca koca bebişli göbüşler nasip etsin.Dualarım hep sizinle.Asla umudunuzu kaybetmeyin. Allah çok büyük,hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Tatlım hadi hayırlı olsun inşallah her şey yolunda ve çok güzel olucak düşünme sakın olumsuz şeyler çok güzel olucak her şey inşallahhh bize de dua et Rabbim tamamına erdirsin inşallahh :)

Tatlım hadi hayırlı olsun inşallah her şey yolunda ve çok güzel olucak düşünme sakın olumsuz şeyler çok güzel olucak her şey inşallahhh bize de dua et Rabbim tamamına erdirsin inşallahh :)

Allah razı olsun canım. İnşallah her şey yolunda gider.Dualarım hep sizinle canım , Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürecek inşallah. Ben saa-bah kalktım.Evde test vardı.Artık yüzleşmeliyim dedim. Ve sabah testi yaptım.Yapar yapmaz çift koyu çizgileri gördüm.Nasıl ağlıyorum anlatamam, şok oldum.O kadar alıştım ki negatifi görmeye.Ellerim titriyor eşimi aradım.Allah'tan o aklı selim davrandı :) O kadar çok aksilik oldu ki :) Sabah gittik 3 gibi doktoru görebildik :) Şükürler olsun Rabbim'e .Darısı önce burdaki dert ortaklarımın başına sonra da okuyup yazamayanlara ya da kucağı boş kalan bütün hanım kardeşlerime

Amin canm inşallahhhh :) allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…