fsh yüksek olanlar

kızlar sizlereumut olmak için yazmak istedim.bugün bir hasta geldi fsh ı 30 lardaymıs 4 yıl olmamıs ve 27 fh la hamile kalmıs.2 cocugu vardı.Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah

Elannnn bana yatistin bak gordun mu dr ne kadar negatifmis ya igrenc adam☺ kuzuuum muradina erdin sonunda .bisey sorcam kesen kac mm idi.ben de kalp atisini beklemedeyim insallah duyariz tatlim ya..cokkkkkk sevin

Elannnn bana yatistin bak gordun mu dr ne kadar negatifmis ya igrenc adam☺ kuzuuum muradina erdin sonunda .bisey sorcam kesen kac mm idi.ben de kalp atisini beklemedeyim insallah duyariz tatlim ya..cokkkkkk sevin

Bu arada duzeltme yapiyim dr kadinmis igrenc kadin olmaliydi

Elannnn hayırlı sağlıklı bir evlat olur inşallah tatlimmmmmm. ..çok seviniyorum inan ki sizin gebe olduğunuzu duyduğum için. ..Dr boşver hepsi çok umutsuz konuşuyor hiç anlamiyor karşısındaki insan bir kelimeyle dünyalar onun olacak. ..😢😢😢😢
Takma bebeğim hersey çok güzel olacak inşallah seninde ezgininde. ..😊😊😊😊😊☺☺☺☺

kızlar sizlereumut olmak için yazmak istedim.bugün bir hasta geldi fsh ı 30 lardaymıs 4 yıl olmamıs ve 27 fh la hamile kalmıs.2 cocugu vardı.Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah

Canım Merhaba seni gördüğüme coookkkk sevindimmmmmm. ..çok mutlu oldum hamile kalan bayana. ..darisi bızlere inşallah. .aminn☺☺☺

Canım Merhaba seni gördüğüme coookkkk sevindimmmmmm. ..çok mutlu oldum hamile kalan bayana. ..darisi bızlere inşallah. .aminn☺☺☺

amin insallah canım benim darısı tüm bebek hasretiyle yananlara.bi pkolu kız geldi onunda 4 yıl olmamıs asılama catlatma iğnesi hiçbiri tutmamıs.hasta bile olmuyodum dedi.doktorun yumurtan yok dediği ay adet olmadıgı halde hamiş kalmıs sonra 2, 3, gelmiş.ria taktırdı.Cok dua ettim dedi.Allah hepinize hepimize nasip etsin insallah güzel ebem:))

Evet canım çok şükür :) doğru dürüst bir şey demedi ya. Sanki umut yok da bakalım 10 gün sonrasına der gibi. İnsan muhtemel doğum şu bu der :) canım çok net hatırlamıyorum ama sata göre küçük zaten onun için 10gun sonra netlesir dedi.canım eşime sordum 5-6 mm gibi bir şey demiş geç döllenme olabilir falan dedi. Ben de kızımın da geç döllenme olduğunu söyledim. Sana muhtemel doğumu söyledi mi? Aramızda 5 gün var sanırım, aynı ay gelir bebislerimiz Ezgi :) Allah'ın izniyle. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin inşallah.

Oy kuzum teşekkür ederim : ) dünyalar benim olsun diye habire soruyorum ona, doktor hanım bir sorun mu var ?kadına bir hayır sorun yok dedirtemedim :) 3-4 defa miden bulanıyor mu diye sordu. Bulanıyor da kusmuyorum dedim. Valla neden soruyorsunuz bile demedim heyecandan, basiretim bağlandı. Canımcim sen de yaşayacaksın bu duyguyu inan buna. Dualarım hep seninle, sizinle.

Nasil bi dr ya ben anlamadim herkes kusacak diye bisey mi var muhtemel dis gebelik filan mi diye sormustur kuzum keseyi gorduyse o sorun da yok bence

Canim muhtemel dogum ultrason resminde yaziodu 18 subat 2015.ultrasona gore 5+2 haftaligim ama sata gore dr 4+5 sin dedi keseyi gorunce dr su an cok kucuk 8 mm dedi 10 gun sonra kalp atisi icin gel dedi keseyi gorunce dis gebelik filan yok dedi.kesenin seklinin cok onemi yokki tatlim bos gebelki vs olsa bhcg yukselmez

Nasil bi dr ya ben anlamadim herkes kusacak diye bisey mi var muhtemel dis gebelik filan mi diye sormustur kuzum keseyi gorduyse o sorun da yok bence

Valla ben zaten yeterince kurup kuduran bir insanım o da tuz biber ekiyor içime kurt düşürüyor. Kötü düşünmeyi, kötüyü çağırmayı bırakıyorum :) hayırlısı inşallah hakkımızda canım :)

Biz de kendimiz hesapladik Şubat sonu gibi duruyor. Allah korusun canım inşallah dis gebelik falan olmaz. Hem alttan hem üstten keseyi gördü . Ama yine de kalp atışını duyana kadar kesin konusmayacakmis. Eşim 10000 i görünce uçmuş senin sonuç ikiz mi acaba dedi doktoru beklerken ikiz çocuk hayali kurdu delü :) Rabbim sonumuzu hayır etsin canım.

Duyariz insallah kuzum ya ben de korkuom bebegimin pit pitini duyamam diye ama rabbim o kadar insani yaratio can verio bizimkine neden vermesin oyle dusun.benimkine ustten bakti hemen gordu keseyi dis gebelik degil dedi zaten dis gebelikte kese tuplerde olur gorunmez...sana yazmistim 5 haftaliksin diye cunku bhcg deger araligin 5 haftaya gelioe zaten gec dollenme olmus tatlim cunku adetin gecmisti baya dr cok gicik suratsizsa degistirirsin valla ben artik o tarz drlara gitmiorum dr lara gore bizim cocugumuz bile olmasi imkansizdi ne oldu bak seninki hem de dogal oldu...kotu dusunme artiiik...kizlara daha cok dua edelim bi de insallah bu sira devam eder cok istiom burdakilerin hamile olmasini

Kuzummm gezmedeydm yeni geldim.aklim sendeydi ne oldu diye gelir gelmez wi fi acmak oldu ilk isim :) cok guzel haber ya ama sen hissetmstn israrla suphelnyordun.o vucudndan duydgun sesler hayra alametmiss meger.yalnz bayagi gec dollnme olmus.gec olsun temiz olsun.dr u da takma.ben de kizimda kalp atisini duydktan sonra heyecanla dr la konsmaya soru sormaya calisnca pis adam demez mi niye bu kadar heyecanlisnz bu kadar baglanmayin dusebilir.ilk uc ay genelde dusuk olur !!sinir ve stres olmustm.hep olumsz konusmaya programli bazi doktorlar.ezgi yle birlkte doguracaksnz anlaslan.ne guzel iki gebemiz var bir de ebemiz var sirada o var.ben sirami beklerm.alistm sanirsam rahatliga :)

Ben üstüne basa basa dedim geç döllenme diye. Benim bir arkadaşı anlatmistim adet görmedi 2 ay boyunca sokulsun diye bir sürü bitki icmisti sonrasinda dokyora tekrar gidince hamile olduğu anlaşıldı. Doktor da adet gecikmesi rahmin hamilelige hazirlanmasi anlamina geliyor demiş.
Her şeyin hayırlısı canım. Veren de alan da Rabbim, sual olunmaz.
Kızlara hep dua ediyorum zaten. Rabbim hepsinin yüzünü guldursun en kısa zamanda inşallah.

Doktoru takmiyorum artık. Zaten laf da soktum ona :) folik asit kullaniyor musun dedi. Ben de siz fsh yüzünden kullanmayın deyince ben birakmistim,20 gün oldu başlayalı dedim bozuldu :) canim Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah. Desteğin çok önemliydi benim için. Allah razı olsun canim.

Rica ederm cnm ne yaptm ki.evet artk guzel bir yolculgn basndasn artk daha tecrubelisin.beklnmedik bir anda Allah sana bir mucize gonderdi.bu rahatszlklar fsh filan hep hikaye aslnda biliyorsn ALLAH ol dese yeter.ama iyi ki yasamissin bu sikintilari iyi ki ben de yasiyorum.sahip oldgmz seylern kiymetini bilmemz icin bir msj bunlr.zorlugu ogrendk hele ki bebek sahibi olmanin tam bir mucize oldgunu...ezgi ye de soylmistm sana da soyliyim o saskinlkla unutms olbilrsn sukur namazi kil cnm bu mucizeye nail oldgun icin..sen de bizi birakma arada gir yaz ozletme.senI alkislar ve gullerle gebelik forumuna ugurluyorum Ezgi yle.bizi bekleyin anacim...

Mucize ki ne mucize . Binlerce şükür Rabbim'e. Kıldım canım, Allah razı olsun. Kafamı zor kaldırıyorum, gözümü açamıyorum kızımda bu kadar yorgun uyur gezer olduğumu hatırlamıyorum :) ama kızımda 5ay ne yediysem çıkarttım ve Ezgi 24 kilo aldım :)

Farrah'cim bırakmak ne demek. Vaktim oldukça girmeye çalışacağım. Hep beraber hamilelik sohbeti yapacağımız günlerde gelecek inşallah çok da uzak değil, Rabbim büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…