fsh yüksek olanlar

hamileleiğine çok sevindim canım ya ne kadar şanlısın...Allahım salıklı kucağına almayıda nasip etsin..sen incir kürü yapmıştın galiba canım yanlış hatırlamıyorsam..kaç gün kullanmıştın canım..havuç kürüyle birliktemi yapmıştın..

Allah razı olsun canım. Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah.
Evet canım incir kuru yaptım. 3 gün sadece incir sonrasında havucla birleştirdim 21 güne tamamladım. 7 gün ara verdim başladım sonra biraz devam ettim 21 mayısta adetim gelmeyince kestim zaten 26 nisandaki adetim de çok az sürmüştü ve çok az kanamam olmuştu. İncir kesti diye bıraktım. Haziranın 4une kadar testler yaptım çıkmayınca soğan kurune ve farrah in tavsiye ettiği macuna başladım. Arı sütü polen, çocuk aspirini, folik asit, bal çörek otu, safran gibi. Poyrazli gunler blogunun sahibinin yazdığı listeye benzer liste yaptım. Ve cok dua ettim canım. Allah'ım çok büyük.

Şükür Rabbim'e. En kisa zamanda size de nasip eder insallah, aynen dualarima devam ediyorum canım. Hem sizin için hem bebeğim için.

Kustugun halde cok kilo almisin ben ne yapacagim 40 kilo filan alirim o zaman bende kusmada yok henuz .tek belirtim gogusler masallah oldu.adet sancim oluyodu o da artik bitti.bazen unutuorum hamilemiyim diye.en sevindigim de nasip olursa pespese dogurcaz ya kim derdiki be hayat mucizelerle dolu

Oy benim mide bulantım yine çok. Daha kusmadim ama yakın gibi :) canım ben bastirsin diye habire patates hamur işi tuzlu yedim sonuç kaçınılmazdı :) hiç takmadim canım 2 aya kadar çoğu gitmişti bile
Benim de goguslerim hassas ve sis mide bulantim ve cok halsizligim var, kafamı kaldiramiyorum. Bir de ara ara Kasıklarima sancı giriyor.
Allah'ın izniyle inşallah canım. Benim ilki sezaryen di onun için senden önce gidebilirim :)

Bu arada kusma ve mide bulantısı yoksa bir de ağrı bele vuruyorsa erkektir diyorlar canım :) benim belim de ağrıyor kasıklarim da.

Bu arada kusma ve mide bulantısı yoksa bir de ağrı bele vuruyorsa erkektir diyorlar canım :) benim belim de ağrıyor kasıklarim da.

Yok kiiiiz onlar hurafe hehehhh.kiz istedigim ne kadar belli oluyo demi.ama bence senin oglun olacak .bulantim yok da bugun midem cok agrio belime sirtima vuruyo agrisi cok halsizim bugun cok bu arada dogum belki benim de sezeryan olur bellimi olur normal dogum daha saglikli ama cok tirsiyorum elann ya.

Cnm simdiden hic kendini sezeryana sartlama.ben hic tavsiye etmem.gobegm sarkti sezeryandan sonra.acisini anlatamam zaten.normal adi ustnde normal.agri sanci cekiyosn bitiyo o ara cektgin sanci da gunahlarini silermis.sezeryan olunca bebegne bakamiyorsn kucagna alamiyorsn.kisiden kisiye degsyor ama 15-20 gun suruyor acisi.benim ki hala biraz soguk vurdu mu sizlar.en onmlisi sezeryandan sonra ayarlarm bozuldu saat gibi olan adetm duzenslesti ve yumurta uretimi durdu.o sirada yumurtalarma rahmime zarar verildi.4 ayini doldur yuruyuslere cik doguma az kala da gebelik egzerszi yaparsn.daha rahat normal dogum yapmk icin.sezeryani unut cnm tabi ins bi risk olmazsa.bebegini hissede hissede dogal normal dogur.keske benm de normal olsaydi..

elaancım gözün aydın ayy çook sevindimm yaa kaç gündür giremedim kotam dolduu net bağlantım yoktuu....hanımlar sizlerr nasılsınızzz........

Rabbim sağlıklı evlatlar verir cümlemize inşallah. Canım hiç korkma, ben son ana kadar normal olsun istemiştim ama haftam dolmuştu ve kızım doğum kanalına girmemisti son zamanımda tansiyon problemimde olmuştu bir de suyu tükenmişti vs razi oldum sezeryana. Bir aksilik olmadığı sürece normal olması çok daha iyi
Rabbim korusun.
Sen ne zaman gideceksin doktora Ezgi? Ben haftaya çarşamba. İnşallah güzel habetler alırız. Çok korkuyorum, Rabbim'e sığınıyorum.

bayadır giremiyodum mesajı yeni gördüm erkeklerdeki cinsiyet ayrımcılığı zaten öldürecek beni rabbim hayırla gönlünden geçeni nasip etsin işallah bide şu gittiğin adamın tlf yazabilirsen çok sevinirim

canımcığım inş o günlere gel sen normal yada sezeryan farketmez sağlıklı doğsun bebişleriniz..genelde tüp bebek olunca sezeryan tavsiye ediyor doktorlar riske atmamak için..biliyorsun bizim bebişler çook nazlı olucak...canım senin birdahi muayene günün ne zaman..inş uzun uzun duyarsın pıtpıtları...

Kizlar kusuruma bakmayin ev tasimayla ugrasiyorum bu aralar giremiyorum.bebegimin kalbi icin yarin gidecegim insallah duyariz 8.haftaya kadar yolu varmis kalp sesinin zaten bugun tam 6 haftalik olduk.duan8zi eksik etmeyin canlar

kizlar kusuruma bakmayin ev tasimayla ugrasiyorum bu aralar giremiyorum.bebegimin kalbi icin yarin gidecegim insallah duyariz 8.haftaya kadar yolu varmis kalp sesinin zaten bugun tam 6 haftalik olduk.duan8zi eksik etmeyin canlar

allah kolay lık versınnn canımmmmm ben ım. ..ınşallah hersey yolunda gıder bebegını n kalp sesleri nı duyarsın🙆🙆😎😎

Kizlar kusuruma bakmayin ev tasimayla ugrasiyorum bu aralar giremiyorum.bebegimin kalbi icin yarin gidecegim insallah duyariz 8.haftaya kadar yolu varmis kalp sesinin zaten bugun tam 6 haftalik olduk.duan8zi eksik etmeyin canlar
Kolay gele cnm.ev tasimk zor is.yarin hayatndaki en guzel en hizli en anlmli melodisini duyacksn insallah.ha yarin olmadi baska sefere duyarsn.dedgin gibi yolu var daha.durduk yere stres alma basina

EZGİİİİİ GİTTİN Mİ DOKTORA...TATLI BEBEGİNİN SESİNİ DUYDUNUZ MU?

FSH YÜKSEKLİĞİ İÇİN

15 gun sogan kuru gunde 2 defa

Sonra

testere disli aslan pencesi gunde 2 kere bir bardak suda 5dk kaynatip ic
3-4 ay yap bunu

AMH DEGERİ DÜSÜKLÜĞÜ İÇİN

İncir kuru arkasindan brokoli kuru

Kolay gele cnm.ev tasimk zor is.yarin hayatndaki en guzel en hizli en anlmli melodisini duyacksn insallah.ha yarin olmadi baska sefere duyarsn.dedgin gibi yolu var daha.durduk yere stres alma basina

Insallah sekerim stres yok degil var hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…