Ayyyyy kuzum cok sevindim yaaaaaa bu degere gore gebesin tatlim 2 gun sonra tekrar yaptir.kocccccaman tebrikler .farisi emelcigimize insallah.masalllah sanaKızlarrr dostlarımmm. Çıktı tahlil sonucum 54 :)))) yarın bir daha vericem inşallahhhhh yükselirrrrr galiba olduuuuuu kızlar dua edin mutluyum ama daha kesin diye de bakamıyorummmmm dua istiyorummmm
Ayyyyy kuzum cok sevindim yaaaaaa bu degere gore gebesin tatlim 2 gun sonra tekrar yaptir.kocccccaman tebrikler .farisi emelcigimize insallah.masalllah sana
Kızlarrr dostlarımmm. Çıktı tahlil sonucum 54 :)))) yarın bir daha vericem inşallahhhhh yükselirrrrr galiba olduuuuuu kızlar dua edin mutluyum ama daha kesin diye de bakamıyorummmmm dua istiyorummmm
Canmmmmm yaaaaa gebeyimdir de miii inşallahhhhh dünkü sonuçtu bu yarın yaptırcam bir daha inşallahhhh Rabbimmm inşallahhh tamamına erdirsin darısı emoşumun ve hepimizin başınaaa
Yagmurrrrr canım çok sevindim inan meraktan catladik burda yaaa...tebrik ederim bitanem çok şükür gebelerimiz arttı. .insallah saglikla kucagina alirsin inşallah😆
Gebesin tatli sakin deger dusuk vs filan diye takilma benim arkadasimin ki 19 du ilk bhcg si.simdi tosuncuk bi oglu var.yarin degerin 2 den de yuksege katliycak.hadi gozun aydin tatlim rabbime hamdu senalar olsun.bizi sevindirdi rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Tatlimmmm cokkk sevindimm.yok gebesin merak etme.hadi hemen bir sukur secdesi yap.saglkli bi gebelik icin dua et bizi de unutmaa :))Kızlarrr dostlarımmm. Çıktı tahlil sonucum 54 :)))) yarın bir daha vericem inşallahhhhh yükselirrrrr galiba olduuuuuu kızlar dua edin mutluyum ama daha kesin diye de bakamıyorummmmm dua istiyorummmm
Tatlimmmm cokkk sevindimm.yok gebesin merak etme.hadi hemen bir sukur secdesi yap.saglkli bi gebelik icin dua et bizi de unutmaa :))
Gebesin tatli sakin deger dusuk vs filan diye takilma benim arkadasimin ki 19 du ilk bhcg si.simdi tosuncuk bi oglu var.yarin degerin 2 den de yuksege katliycak.hadi gozun aydin tatlim rabbime hamdu senalar olsun.bizi sevindirdi rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Yine hüsran yine hüsran😢😢
beta hcg 0.1 den küçük çıktı. .dedım ya hayali bile yasak bana..
Tatlım bu arada açtığın topik pek uğurlu geldi baksana gebeler artıyor,inşallah elan da yıne Hamiş kalır,sıradaki gebe ebemiz inşallah ne uğurlu elin varmış
Oyy oyu cook sevindimcanim benim..Gözün aydin cook şükür RABBİME..Kızlarrr dostlarımmm. Çıktı tahlil sonucum 54 :)))) yarın bir daha vericem inşallahhhhh yükselirrrrr galiba olduuuuuu kızlar dua edin mutluyum ama daha kesin diye de bakamıyorummmmm dua istiyorummmm
Canlarımmmmmmm değerim 148 çıktı hamd olsun Rabbime şükürler olsun güzel Allahımaaaaaaaa inşallahhh onu bana bağışlar tamamına erdirir şükür şükürrrrr Allahmmmm herkese hepinize inşallahhhhh basip etsin çok teşekkürler epinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?