fsh yüksek olanlar

Yagmur ya zeynep ismini bende cok severim fakat esime bugun soyledim halasinin adi zeynep halasini da hic sevmiyor onun adini filan koydugumuzu dusunur koymam diyor ama zeynep guzel bencede hic modasi da gecmiyor

Evet asil isimler ama tabi öyleyse bişey diyemem berre de olabilir peygamberimizin anneannesinin adı

Evet asil isimler ama tabi öyleyse bişey diyemem berre de olabilir peygamberimizin anneannesinin adı
Tesekkurler fistigim ama sanirim efendimiz sahabe kafinlardan berre isminde olanlari degistirmis cok hayirli cok comert demekmis efendimiz nefsinizi teskin edecek isim koymayin diyerek degistirmis .ayyy yagmur ne heycanli islermis seninkini de konuscaz insallah.bu arada senin adin da guzel naif bi isim bemim adim cok sacma muzik anlaminda

Doğru ya değişmişti de mi o ismi pardon evet inşallahhhh bu topikteki herkesinn bebeişlerine isim bulalım buradan canikom inşallahhhhh senin adın da güzel canm ya yağmur koy adını kızının bereketli olsun :))

Çok sağol yağmur ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM. .INŞALLAH BENDE HAYALI ME KAVUSURUM HAYIRLI TEZ ZAMANDA INŞALLAH. ..BIR TEK ALLAHIMA SIGINDIM EN IYISINI EN HAYIRLISI NI O BILIR. .
INŞALLAH SAĞLIKLA KUCAGINA ALIRSINIZ BEBEKLERINIZI. .EZGI DE SENDE VE BÜTÜN HAMILELER. ☺☺

Ezgi zehra ada yada zehra masal bizim hayalimizdeki isim..
ama bak çevremdeki isimler var..buglem yağmur;melek mina; ela; naz;mucize; elif su; elzem su bir bebeğim izin adı is yerinde...şimdilik aklıma gelen bunlar..düşün en güzelini bulacaz inşallah. .

Ezgi ben esma ismini çok severim azra da çok güzel anlamı da çok güzel zeynep çok güzel bence

Yagmur ya zeynep ismini bende cok severim fakat esime bugun soyledim halasinin adi zeynep halasini da hic sevmiyor onun adini filan koydugumuzu dusunur koymam diyor ama zeynep guzel bencede hic modasi da gecmiyor

Ooo maşallah gebecikler isim de konuşurmuş oh oh ne guzel ezgi kız ne çabuk göründü daha erken,değişebilir çok alişma ama dur bozmiyim heyecanını malum kız isterdin sen evet kızdır inşallah kızlar hep sevdiğim isimleri konuşmuşsunuz kızıma Berra çok istedim efendimiz degstrmiş dıye vazgeçmiştim Zeynep i ve esma yıcok istedim esim istemedi ,Elif koydum kızıma,babaannemiz de ruveyda koydu yanına iki ismi oldu,bence ıkı ısım duşunun sız de benim ki Elif i daha çok beğendiğinden Elif dedirtıyo kendine yalnız en önemlisi anlamı kızlar,isimin anlamını taşır ınsan bu ara çok baktım isim anlamlarına hakîkatten de çok uyuyor kişiliklerıyle,daha önce bileseydim Kızıma bu ısımleri koymazdım,Elif in anlamı ince uzun kız demek ruveyda da narin yavaş kibar kız demekmiş ıkı isim de aynı anlamda ee halıyle kızcem çok narin çok yavaş cok kibar çok ezilecek vesselam dili evde pabuç ama dişarda çok emzik hakkını koruyamayan sus pus bi çocuk ilerde de oyle olur şöyle atılgan fena bir anlamı olaydı iyiydi :)

Ayyyy yerim onu ben elif i kargoyla gonder bana da biraz seviyim ya.ya aslinda dogru ismin anlamiyla musemma oluyo ama benim arkadasim var elif hic ince ve uzun degil tam tersi demekki tersi de oluyor aslinda cinsiyeti cok takmamam lazim dr tahmin ettim sadece kesin degil diye ustune basa basa soyledi de iste ben duramiyorum

arkadaşlar uzun zamandan snra doktora gittim kan snuçlarımı aldım çocuğum olmuyor die bir teste yaptılar fakat net bir açıklama yapmadı sonuçlarım şunlar ne olur bilen varsa yardımcvı olabilirmi
31.07.2014 Tahlil Sonuçları

----- BIYOKIMYA -------------- -------------------- ----------------- --------------------
LH 3,69 mIU/mL

FSH 3,63 59 mlU/ml

PROLAKTIN 7,16 ng/mL

Istisnalar oluyormuş demek :) tam belli olsun o zaman isim koyarz bak bizsiz isim koymak yok ona göre ,inşallah kızın olur cici bici giydirirsin sana arkadas olur ikinci de oğlan olsun inş :)

Fsh degerin oldukça iyi yumurta rezervlerinin iyi olduğunu gösterir lh ve prolaktın in normal degerlerini bilmiyorum umarm bebişine kavuşursun ..

Fsh degerin oldukça iyi yumurta rezervlerinin iyi olduğunu gösterir lh ve prolaktın in normal degerlerini bilmiyorum umarm bebişine kavuşursun ..

inaşllahhhh 2 yıldır evliyimmm ama hala yok takmamaya çalışuıcam kafaya artık stresten olmuyor demekki artık başka bi sebep kalmadı çünkü artık birde incir kürü duydum onu denemekte farz oldu :)

inaşllahhhh 2 yıldır evliyimmm ama hala yok takmamaya çalışuıcam kafaya artık stresten olmuyor demekki artık başka bi sebep kalmadı çünkü artık birde incir kürü duydum onu denemekte farz oldu :)

Arkadaşım bütün değerlerin çok güzel maşallahhh hepsi çok normal ve iyi sadece kafana takma. Ve dua edip kendinİ Allaha bırak emin ol fazla uzamaz olur senin hemen

Evet incir kuru cok iyi.faydasini goren cok.ama oncesinde sogan kuru yapsan daha iyi olur.iki yil cok degil takma.degerlerin cok guzel.hele ki fsh altin degerinde.bizim problemimiz fsh yuksekligi 10 uzeri olunca yumurta rezervlernin azligini menopoza yaklastgni gosterir.benim en dusuk degerm 16 bi ara 72 yi de gordum.onun icin sansli guruptasin umitli vakasin uzulme :)

Of ya hep derim cok bilmek iyi degjl diye simdi kizlar benim yarin adet olmam lazim.normal adet dongusune gore.ilacla adet oldgum icin sorun yok hatta gecen ay icinde iki defa adet oldum.sorun su dun bi kanamam oldu hiihh tamam adet oldum dedim.ama sonra baktim kalmamis bisey.zaten kan tam degil pembemsi biseydi hatta yogun adet sancisi gordum.dedim ya bilmemek lazim diye kafam bulandi acaba yerlesme kanamasi mi yasadm.kizimda da boyle olmustu.goguslerm cok agiriyo bir de.yapacak sey belli bekle test yap diceksnz ama siznle paylasmk istedm fena karisti kafam (

Canimmm inşallah yerleşme kanamasidir. .dediğin gibi bekleyip öyle test yap istersen 1hafta bekle öyle yaptir beta hcg..beklemek öldürüyor insanı seni çok iyi anlıyorum inan ki..bende bekliyorum bir umut belki beta hcg pozitif çıkar mı diye .geç yumurtlama oldu ya hani bir ihtimal 😔😔😔 haftaya bekleyecem öyle yaptıracam eğer adet olmazsam. .suan bende beklemedeyim hiç aklımdan çıkmıyor inanki hep aklımda hep!!!

Kizlarrr bilginiz vardir heralde sizin danismak istedigim birsey bar benim 11 haftalik hamileyim testlerde fsh 0.04 gibi dusuk serbest t3 ise 27 gibi yuksek rakamlarda seyrediyor endokrin servisine gittim olabilir ilk 3 ay diyor ultrasonda guatr cikmiyor ya benim neyim var Allah askina bi bilen desin ... cok korkuyorum uzuluyorum birsey olacak diye

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bir kadin atasozu der ki ; kan cikmayan candan umit kesilmezmis :) adet olmadgmz surece umut var demek.bekleyip gorecez..

Merhaba hayirli olsun oncelikle.tsh yuksekmis evet ama hamileligin ilk donemlernde bu normal.yeni bir gelisme oldugu icin vucuttaki hormonlar ani inip cikabilirmis.ilk test icin normal bu.ama duzenli dr takibinde olmalisn.korkacak bisey yok.Allaha havale et bebegini.kendini de bebisini de uzme :)

yağmuruumm gözün aydın tatlımm valla çook sevindiim..
ezgiimm kzın mı olacakmıss kesinleşsn hele birr DE...BENDEE ELİFF ismini çook beğeniriimm ..

Son düzenleme:

Canim gebelikte fsh niye istediler senden.ben 8 haftalikken tsh ye bakti 1 li biseydi sorun yok demisti dr.t3 filan bakmadilar ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…