Evet dostlar hic folikul yok yine.fsh amh testini filan yarin yaptrcam.ucuncu gun olsa daha iyi olur dedi dr.tahliller tedavinin seyri acisindan onemli bu kadar ilaca ragmen tahliller de iyi cikmazsa tedavim sonlanacak.modern tibba veda edicem artk.koca karilara cevirecm yónùmù...
Evet tatlim kismet artk beklicez..Carsamba gunu icin ozellkle edendimizin sozu var kesinlikle yaptrmayn diye.sifa yerine hastalik bulursunuz diye.yaptrma.en sifali gun pazartesi persembedr..canıımm hiç belli olmuyor ki işlerr canını sıkmaa sen ..hayırlısı RABBİMDEN..KIZLAARR HACAMAT YAPTIRANLAR ben randevu almıştım ayın 18 ine ugün aradılar doktor o gün şehir dışına çıkıypöuş çaşamba gününe gün verdii ama araştırdıım ÇARŞAMBA günü hacamat yaptırmayın deniliyor..
arkadaşlar ben ara ara gırıyorum..benım bı sıkıntım var saclarım bu sene cok dokuldu..ozellıkle on tarafı nerdeyse erkek tıpı..sızden de dökülen varmı..cok uzuluyorum..ben tedavı gorelı 9 sene oluyo acaba kullandığım ıgne ılaclardanmı..
canım benim benim saçlarım dökülüyorr stres başlıca etken zaten..cildiyeye gidecem bir bendee...saraçoğlunun lavanta kürü var bunun için 2 bardak suda 1 tatlı kaşığı lavantayı 6 iya da 7 dk.kaynat ılıınca süz saçına masaj yap saç dersisine..sonra su ile durula 30 dk filan dursun sacında..temiz saça uuygulanıyor..ben banyodan sonra yaptım gecene.. haftada 2 kere yapmak yeterli imiş..şifa olur inşALLAH..
Evet tatlim kismet artk beklicez..Carsamba gunu icin ozellkle edendimizin sozu var kesinlikle yaptrmayn diye.sifa yerine hastalik bulursunuz diye.yaptrma.en sifali gun pazartesi persembedr..
Kızlar randevumu değiştirdim ..bu perşembe sabah yaptıracamm..hanımlalarr sonrasında akşam kınaya gidecezz kırşehir e sıkıntı olmaz değil mii..birde eşim için de randevu aldım araba sürmede filan sıkıntı olur mu kii..
arkadaşlar ben ara ara gırıyorum..benım bı sıkıntım var saclarım bu sene cok dokuldu..ozellıkle on tarafı nerdeyse erkek tıpı..sızden de dökülen varmı..cok uzuluyorum..ben tedavı gorelı 9 sene oluyo acaba kullandığım ıgne ılaclardanmı..
Olmaz canim araba surmekle ne ilgisi var.sirti acik seyler filan giymeyin disardan sargilar belli olacak cunku.ben de persembe yaptirmistim oncesinde abdest alin ordada aliniyo gerci.
sağol canımm eşimi ikna edemedim daha ama randevu aldım korkuyo adam yaa ..nasıl bişey anlamadım se yaptır ondan sonra bende yaptırırım diyorr..diyorum gitmişken ikmizde yaptıralım aradan çıksın..tama canım abdestli olmak ve ayetel kürsiyi okumak gerekiyormuş..ezgiim ne bilem sırtta ya sırtını koltuğa yasladığında ağrı filan yapar mı acaba diyee ...bir de ezgiimm ben kayseriyi bilmem sadece düvenoğlu almer devlet hastanesi nin olduğu sokkaları biliyorum öğretmen evi varmış yakınlardaa ..yeri kolay mı canım yav eşim de hiiç bilmez kayseriyi ..
Canim andoid telefonunuz vardir kayseriye girince navigasyon programini acinklinigi yazin o sizi goturur.agri sizi filan olmaz fakat 15 gun diyeti var ona uymaniz lazim ona uymazsan pek faydasi olmaz bi de hacamattan sonra sirke icin 1 kasik.evden gotur.efendimiz oyle yaparmis
Yok tatlim ben ogretmenim gorev yaptigim koyde gunluk 90 km gidiyorum yol da cok kotu ona ragmwn gidip geldim hic yatmadim.maydonoz yeme dediler onu yemedim bi de bol bol ananas yedim .cok bisey yapmana gerek yok onlar hurafe rahim o kadar korunakli ki.yumurtada kromozomal bi bozukluk varsa rahim onu atiyo zaten ama embriyon iyiyse ki seninki guzel bolunmus iyi gibi.onu rahim koruyor
Gordun mu cnm keseyiKızlar günaydınn bugün inşallah keseyi görmeye gidicem hala tatildeyim ama buradda bi hastaneye gidicem ama dünden beri ara ara belime ağrı giriyor sanki adet olucam gibi bi ağrı ve korkutuyor beni o iğrenç bel ağrısını bilirsiniz olmaz olası nırmal mi ya tedirgin etti beni gece hiç uyuyamadım( bi yardımm
Gördüm canm çokkk şükür Rabbimmeeeee tamamına erdirsin inşallahhh Allahımm gördümmm sen de üzülme vardır Mevalmın bir ğlanı takma kafana hayırlısı olsunnnnnGordun mu cnm keseyi
Canim ya aslinda haklisin cok tahlil filan da yaptirmamak lazim kendimizi sttrese sokuyoruz.bugun alt komsumdaydim 4 yil bebek tedavisi gormus drlar hep oyaladi beni dedi sonra igdir da bi ebe kadina gitmis ilac yapmis 2 ay sonra gebe kalmis.tahliller drlar cok aklimizi bulandiriyor.halbuki akisina biraksak olacak belki.bosver gonderme istersen tahlillerini .Moralim cok bozuk kizlar.tahlil sonuclarimi aldim bugun.fsh 54 lh 32 e2 55 ilac tedavisine baslamadan once fsh 16 idi.ne oldu ki bu kadar ilaca cevap vermedgi gibi daha da yukselmis.ultrasondan bisey cikmadi umidim tahlillerdi ama o da hayal kirikligi.timur beye gondermk istemiyorm sonuclarimi.ne diyecek kimacuna basladm hemen.dun aktardaki kiz da bana o bahsettgm kor kadini soyledi.onumee gelen onu diyor zaten.gidecem artk ona.modern tip defterini kapatyorum.ilac ta icmicem artik.zaten karaciger enzimlerim de biraz yuksek cikti.bu kadar ilac ictim faydasi olmadi zarar oldu
Yagmurcum hayirli olsun bak panik yapip duruyodun adet agrim var diye tatlim bel agrin gecer fakat adet agrin haftalarca surebilir rahimdeki baglar mi ne geriliyormus dra sormustum.cok sevindim rabbim kucuk kalbini de duymayi nasip etsin sirada o var.Gördüm canm çokkk şükür Rabbimmeeeee tamamına erdirsin inşallahhh Allahımm gördümmm sen de üzülme vardır Mevalmın bir ğlanı takma kafana hayırlısı olsunnnnn
Canim bu kisiye gore degisir belirtim yok diye kafani takma oyle bulanti kusma filan hemen baslamaz.sadece bende bel agrisi ve adet agrisi olmustu ama onlarda herkeste olacak diye bisey yok.sonucundan haberdae et biziezgicim bugun transferimin 7. günü günler geçmiyor sanki.senin hiç belirtin varmıydı bu süreçte ? benim sankı hiç belirtim yok gibi...
Oyle yapicam cnm.dusuk yaptgim mucize gebelik te zaten alnernatf yollardan olmustu.yine bitki kapsullermi alicam macunun yani sira.evet o kadin da oyle tiklim tiklimdi doktorlarin olmaz dedigi nice kadin o kadinin ilaclari ve elle muayenesyle hamile kalmisti.bana bakti yumurtalarin hic hava almiyo ondan calismiyo demisti.elle rahmimi duzeltmisti.sonra cagirdi gitmedim iste.onume gelen bu ne cahil yontemler dedi doldurusa geldim gitmedm.halbuki gorumcem de o yontemle hamile kalmisti.iste ihmal ettim.suan yazliktayz doner donmez gidecem artkCanim ya aslinda haklisin cok tahlil filan da yaptirmamak lazim kendimizi sttrese sokuyoruz.bugun alt komsumdaydim 4 yil bebek tedavisi gormus drlar hep oyaladi beni dedi sonra igdir da bi ebe kadina gitmis ilac yapmis 2 ay sonra gebe kalmis.tahliller drlar cok aklimizi bulandiriyor.halbuki akisina biraksak olacak belki.bosver gonderme istersen tahlillerini .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?