fsh yüksek olanlar

Canlarım bugün hcgyi tekrarladım 148 di 2 gün önce bugün 327 tamamdır de mi artık Allahın izniyle hamileyim ya hala inanamıyorum da iyi artmış mı değerim ?? Yardımcı olun dostlarımmm

Tatlm beta iki gunde iki katina cikmasi lazim..ee cok guzel katlanmis iste.tamamdr merak etme daha fazla kurcalama )

Amin insallah RABBİ razi olsun.hepimize nasip etsin en kisa zamanda.bizi ancak bizler anlariz.cok zorrlu sureclerden geciyoruz.ama derdi veren Rabbim sabrini da veriyor hepimize ..tavsiyelerin icin cok sagol cnnm

Ezgi lütfen takma kafana üzülme. .bak benim bir tanıdığım hamileydi 6 aylık falandi doktor böbreği çürük beyni olusmamis hemen almamız lazım dediler araştırma Hastanesi. Ama o aldırmadı doğdu ki Tosun gibiydi maşallah bir tatliydiki bal gibiydi..ve sadece idrar yolu enfeksiyonu çıktı. .şimdi 10 yasinda falan sapasağlam ama obez😊
yani dr ların her dediğine inan ma ne olursun. .inşallah bebegini sapasağlam kucagina alacaksın annesi ağlayıp ta üzme bebeğimiz i yazık onada bitanem..dua edelim gerisini ALLAHA BIRAKALIM ALLAH BÜYÜK. .BISEY ÇIKMAYACAK INŞALLAH. .

ezgiiim kurbanın olayım üzme kendini daha gecen sen değil miydin ağlayıp durduğum için şimdi üzülüyorum diyen..hamile olduğunu öğrendiğin zaman geriye bakıp da boş yere üzülmüşün demiştin yaa şimdide öle dememek için üzülme ne olursun ..şu bir gerçek doktorlar en kötüsünün diyorlar karşıaki kişiyi hiiç düşünmüyorlarr..sen cnını sıkma RABBİME SIĞIN yeter ezgiim..

Nasilsiniz kizlar.dunden beri gogsumde yumru gibi sikinti vardi bugun tup bebek dr umu aradim.soyledim kombine riskin ne dedi soyledim buna mi taktin bisey yok bebeginde dedi.ama pappa hormonum dusuk cikmis dedim o tek basina onemli degil dedj takma bunlari dedi az da olsa rahatladim.yavrum sagliksiz olacak diye oyle korkuyorum ki kiyamamda ona

Tatlim sen inancli birisin.en basindan inandin dua ettin ALLAH tan umidini kesmedin ne oldu bak olmaz demistiler oldu gebe kaldin.takdir Allahin.tevekkul et ve inan bebeginin hibiseyi yok bak dr da soylemis.rahatla artk.onu sana Allah mucize olarak gonderdi Allaha guven ve ona emanet et.....

Canım benim yapma böyle. .yüksek olması kötü benim bildiğim düşük olması iyiye işaret diye biliyorum. .Sağ sağlim doğacak inşallah bebegin bu günleri gülerek anacaksin inan bana...rahatla biraz bu duygunun tadını çıkar gebesin sen hayali bile yasak olan şeye sahipsin tatlimmmm. .çok şükür ALLAHIMA. .

Bişey sorucam arkadaşlar özellikle hamilelere bende bazen adet gibi karın ağrısı oluyor bacaklarım çok halsiz gaz var karnımda sancı oluyoor bazen belim de ağrıyor yani bilmesem hamile olduğumu adetimi beklicem çok korkutuyor beni bu mormal mi kızmayın lütfen ama sormak istedim ???

Canim ayni durum bendede var hele bazen artiyor sirtima bacaklarima vuruyo.suan hala var ama hafif.kanama yoksa sorun yok gulum yerlesiyomus bebek ben bu agrilar yuzunden acile gittim.sorun yok yerlesme agrisi dedi.insan tedirgin olyo yinede.cuma doktoruma gidicem.sen progestan kullaniyormusun canim

Kullanıyorum canm aşılamadan beri ne bileyim ya korkuyor insan sorun yok yani iniallahhh sağ ol canm sana da hayırlı hamilelikler bana da herkese de inşallahh

Kullanıyorum canm aşılamadan beri ne bileyim ya korkuyor insan sorun yok yani iniallahhh sağ ol canm sana da hayırlı hamilelikler bana da herkese de inşallahh

Amin insallah canim progestani nasil kullaniyosun canim merak ettim.amin insallah canim Allah korusun Allaha emanetler...amin insallah canim saglikla alalim kucagimiza.Rabbim istyenlerede nasip etsin amin.yok canim benimde agrim var adet agrisi gibi.yerlesme agrisiymis

Son düzenleme:

Tatlım soktorum yazmıştı 200 ml ğrogestan sabah akşam içiyorum bir tane inşallahhhhh tatildeyim gidemiyorum da doktora Allahm korusun Rabbime emanet hepsi Allahmmmm isteyen herkeseeeeee hemen nasip etsin emoşuma okuluma faraha ve herkeseeeee inşallahhhhhh bu arada ezgicimmm üzülme ha sakınnnn Mevlam yavruna sağlıklı ömürler verecek hiç üzülme tatlım dua et bence sağasağlammmmm annesi sen üzülme ki o da üÜlmesin

Amin insallah canim cok sagol.Allaha emanetler.hayirli olsun bebegin canim 9 ay sonra saglikla kucagina.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.yeterki Allah Ol desin O herseye Kadir....

Amin insallah canim cok sagol.Allaha emanetler.hayirli olsun bebegin canim 9 ay sonra saglikla kucagina.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.yeterki Allah Ol desin O herseye Kadir....

Amin sana da canm inşallahhh ama söylediklerin biraz rahatlattı beni demek ki normal bu durumlar ama ne bilieyim ilte tedirgin oluyor insan

Tatlim bunlar normal gayet.ilk belirtiler adet agrisi gibi olur.korkmana gerek yok.gaz da olur tuvalete de cok cikarsin.karninda agri olur.kolay degil rahim hazirlk yapiyor bebisine yer hazirliyor genisliyor, icerde calisma var anlayacagn ondan bu sesler:))

Normal yani de mi adet olmicam ben bebek var diye böyleyim şükür Rabbime çok sağ ol canm hakkınızı helal edin sizi de hep meşgul ediyorum

Amin sana da canm inşallahhh ama söylediklerin biraz rahatlattı beni demek ki normal bu durumlar ama ne bilieyim ilte tedirgin oluyor insan

Benimde agrim var canim netten arastirdim rahim genisliyomus ondan.korkma.butun yeni hamisler ayni seyi diyor.korkma gulum.Allaha emanetler...

Yagmur telas yapma rahimin gebelige hazirlaniyor icerde bir kese olusuyor.ben gece kac kere adet sancisi ile uyanip lavaboya kostugumu bilirim iste kan gelmistir diye.ilk 8 hafta filan tahim kasilmalarin olacak ozellikle gece .adet sancisinin da uzerinde oluyor
Sikma canini keyfini cikar canim

Kizlar amh testi yaptirdim.sonuc 1.3 cikmis..bilen varsa yorumlar misiniz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…