fsh yüksek olanlar

Gördüm canm çokkk şükür Rabbimmeeeee tamamına erdirsin inşallahhh Allahımm gördümmm sen de üzülme vardır Mevalmın bir ğlanı takma kafana hayırlısı olsunnnnn
Tatlim gozun aydin.cok sevindm inan.bugun guzel bi habere ihtyacim vardi.yok uzulmicem artk en azindan vucudumu tanimis oldum.hep dedim ki timur beye gideyim.gitmeseydm icim hic rahat etmicekti.simdi kalmadi icimde keske demicem en azindan en iyi yere gittim dicem.yol haritami belirledim zaten Allah hakkimizda hayirlisini verir zaten

K
çok sağ ol ezgimm amin Rabbim isteyen herkese versin bel ağrım hala var özellikle akşamları oluyor doktor normal dedi olabilir her şey normal görünüyor sende de akşamları oluyor muydu bir de ilk göründüğünde kese ne kada büyüklükteydi tatlım

Amin
amin tatlımm aminn Rabbimden gönlüne göre olanı hayırlısıyla versin hepinize duanediyorummm inşallahh

Benim ki hep gece uykuda oluyordu yagmurcum ve o agriya uyaniyordum hep 5 dk filan geziniyordum adet olacaksin kan gelecek gibi oluyor.kesem 8 mm idi canim 4 hafta 5 gunlukken.6 .haftada da kalp atisini duymustum.bebek kalp atisi basladoginda bile cok cok kucuk oluyor

Aynı ben kuşum ya dün gece hiç uyumadım korktum adet olucam diye demek çok normal benmki de 7buçuk mm doktor gayet iyi dedi progestana devam et dedi 5 haftalık benmki de sanırım onu söylemedi doktor yanda 4 hafta 5 gün falan hamd olsunnnnn Rabbimmmm herkese bersinnn inşallahh haftaya duyarım pıtı pıtısını canmcımmm

Iyi akşamlar canimmm..ne yapalım bizim kaderimiz buymus bende 89 u gördüğümde çok sasirmistim üzülmüştüm ama ben seni örnek aldım kendime sen 70 küsür fsh ı görüpte gebe kaldın demekki imkansız diye birşey yokmuş dedim ALLAHIM OL DERS E OLUR DEDIM PES ETMISTIM TEKRAR BAŞLADIM KÜRLERE hamile hiç kalmadim ama genede cabaliyorum kendimce acı cekerek yorularak. ..
canım benim hep birbirimize destek olup atlatacagiz bu günleri inşallah. .

canımcığım moralini sakın bozma fsh değişken biliyorsun bizdeki sorun erken yumurta yetmezliği ve fsh yüksek olduğu zamanlarda yumoş görünmüyor ve büyümüyor..canım ben tedaviye yeni başladığımda fsh 24 sonra iki ay sonra fsh 4 düştü herşey yoluna girdi zanetik tabi biz ve klomenle tedaviye başladm sorunsuz büyüdü yumoş çatladı olmadı tabiki sonra fsh takip etmeye devam etti doktorum fsh 10 düştü anda yine tedaviye start verdik yine büyüdü yumoş ama erken büyünce kalitesiz diye aşılama yaptı doktorum yine tutmadı neyse o yüksek doz ilaçların sayesinde benim fsh tavan yaptı 59 gördüm ve ilaçsız adet olamaz olmuştum 4 ay hiç yumoş görülmemişti ve diaktimi çeken ne biliyormusun canım yazın fsh genelde tavan ve yumurta hiç görülmüyor bende suanda öyle 3 aydan beri hiç yumoşum yok..sonra doktorumun önerisiyle tüp bebek doktoruna gittim geçen sen aralık gibi klomen verdi doktor ve sonradan mucizevi gelişen bir yumurtam büyüdü ve çok güzel dölendi kalite olarakta iyidi tutmadı canım..tüp bebk doktorum fsh birdaha hiç ölçtürme demişti o zaman çünkü fsh değişkenmiş önemli olan yumoş olmasıymış canım..neyse ben geçen sene aralık ayından sonraki adete hiç ara vermeden tekrar tüp denedim kendi kendine büyüdü yumoşum iki taneydi biri dölendi yine tutmadı sonra iki ay sonra tekrar üç yumoşum büyüdü ikisi toplandi ama sadece biri dölendi tutmadı canım..canım sakın moralini bozma umudunuda yitirme rabim yeterki ol desin..bende çok bitkisel karışım karışım denedim ve suan nurtopu gibi iki kistim var..yaraı olucak derken zararıda dokunabiir canım dikkatli kullanmak gerek..herşeye ramen umudumu hiç yitirmedim Allahım madi güç versin yine deniycem tüp bebek inş tüpe gerek kalmadan doğalından gelsin cennet kokulularımız..

Emos nerelerdesin kac gundur tatlim iyimisin

Amin tatlim insallah.korkma artik.Allaha birak o senin rahminde yavrunu sekillendirecek her ultraona girisinde gorup mucize diyeceksin ben cok sasiriyorum su an o nokta gordugun icinde kipir kipir insan oluyo.rabbimin hediyesi onlar bize.insallah rabbim once burada isteyen arkadaslarimiza sonra dileyen herkese nasip etsin.cok guzel bi duygu.hamdolsun

canım benimm ALLAH ım yardımcın olsunn..amaa inna var ya 1 bebeğin var yaa hiç üzülmee ..benim 1 tne olsun sağlıklı shhatlii gerisine çook takılmam..innakii bu çook candan söylüyoruummm..üzülme ne olursuuunn....

yağmuurrr canım benim çook sevindiimm ALLAH ım hayırlı evlat etsin hayırlı sı ile kucağına versin mis kokulunu..

Insallh cnm.evet kurlerimizi duzenli kullanalim.sen de ara ebesine git dediklerini yap.tibben yapack bisey yok bu gelenksel yontemleri deniyelm en azindan..macun yaptim corekotu bal tarcin karanfil zencefil zerdecal polen keciboynuzu tozu.istersn sen de yap

Sagol cnm.evet cok sukur var bir yavrum.sizin durumunz daha zor elbet.ama beni en cok uzen bu yasta kurumam.ne yumurta var ne tahliller iyi.menopoz damgasindan biktim.evvela sagligimza kavusalim cunku erken menopoz bircok hastaligin sebebi.sonra da insallh bebislerimize

Emos nerelerdesin kac gundur tatlim iyimisin

Merhaba canım ne olsun işte haftaya düğüne gideceğiz memlekete is yerindeki asilari mi gebelerimi bebeklerimi cocuklarimi bitirmeye çalışıyorum..9 gün adetim geçti bugün kanda baktırdim negatif çıktı.en son klomen kullanmistim adette olamadım.

Evet cnm cok dogru diyorsun fsh cok degsken.benim ki 72 oldgunda dr aciyarak bakti yuzume.sonra bitkiler kullandim 15 e dustu iki ayda.ve o ay mucize bir gebelk yasadm.yumurtam vardi ama cok az calisyordu diyordu dr lar.uzun zamandr hic yumurtam yok.korkuyorm bir daha olusmaz diyorum.eskiden tembel olsa da vardi.bitkiler konusunda haklisn elbet ama ilaclardan daha az zararlidrlar bence.o kadar ilac ictim faydasiI olmadgi gibi bes kilo aldim karaciger enzimlerim yukseldi.simdi guzel bi macuna basladm.duzenli kullanicam.artk ilac yok.bakalm bu sekilde nasil olacak

caanım tekrar test yaptıdınmı test yaptır adet olmasan söktürücü kullan..adet olmamamk bizim tedavilerimizi geciktiriyor..

ben hayıt aslanpençesi kullanmıştım birtane kistim varken diğer yumurtalığmdada kist oldu mallesef..bana hayıtın yaramadığını gördüm..şimdi incir zamanı canım bulduğum pazarda bulduğum heryerden incir alıp iiyiyorum..incirinde çok faydası var..canımcığım çok kür karıştırma sen yinede..kürleri ırayla yap iki kür yapma..senin bir evladın varmış ne güzel Allah bağışlasın..bitrane canımızdan kanımızdan sağlıklı olsun yeter..

Sagol cnm Allah sana da nasip etsin.olmayan herkese.yavrum yalniz kalmasin diye cok istyorm ona kardes.yoksa tatminkar biriyim inan bana kalirsa o bana yeter.ama bir gorsen kardes ozlemini anlatamam.evet incir cok sifali kuranda da geciyo zaten.ben bu macundan sonra incir kuru yapayim dedim.ama haklisin.mevsimi zaten iyisimi tazesini alip yiyeyim bol bol.sen su an neler yapiyorsun.ilac kùr?

Kizlar bi bilgi! Hurma poleni ozellikle arabistanda kisirlik icin cok etkili diye duydum.umreden bi tanidigim getrdi gecen ay.ama ben kullanmamistm dun biraz arastrdim yumurtlama problemine cok faydaliymis.bugun macunuma koydum.bombaa oldum macumun.ari poleni de azcik var var icinde.bakalim ne olck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…