fsh yüksek olanlar

kızlaarr ii geceleerr nasılsınız.....perşembe cuma kırşehirnevşehir kayseri arasında mekik dokudum resmen ..arkadaşımın düğününü yaptıkk anca girebildimm..hepinizi özledimm vallaa....okudum sayfayı ama çoklu alıntıyı becremiyorum.ezgiiimm iii tatillerr canıımmcım.....emelim hayırlısı ne zamansa o vakit gelecek inşallahh...eliff sana da müjdeli haberi vermeni nasip etsin RABBİm....hepiniz ALALH ıma emanetsinzzz...

kızlar bu arada perşembe günü hacamat oldum ben..sırtımızdaki izler tamamen geciyor mu ..bu arada hiçç acımayacak diye gitmiştim ama kastım birazkendimi ağrı oldu bendee hele kupaları koyunca yandıım resmenn nasıl sıcak oluyoorrr..şifa olur inşALLAH..

Arkadaslat hepinize hayırlı gunler bugun test yaptm kan testi sonucum 101 ckti hamdolsun Rabbime sukurler olsun.Insallah RAbbim tamamna erdirir.Kzlar lutfen pes etmeyin ne olursa olsn devam edin inanin doktorum bile sasrdi sonucu duyunca.bundan sonra hepiniz hep duamdasniz.Rabbime hamdolsn

canım çook sevindim Allahım tamamını erdirsin sendeki sorun neydi canım fsh normalmiydi..hangi merkezde tedavi oldun..çooook büyüüüüük umuttt oldunnnnnn bizlereeeeeeeeee....

canım çook sevindim Allahım tamamını erdirsin sendeki sorun neydi canım fsh normalmiydi..hangi merkezde tedavi oldun..çooook büyüüüüük umuttt oldunnnnnn bizlereeeeeeeeee....
canım Allah razı olsun.Rabbm hepimize nasip etsin ins.CAnim benik fsh en son yaptrdgmda 40ti amh 0.22 ydi maalsef 4 kez tup bebek yaptik ilk 3 ünu selman lacin, yucel karaman ve amerikan hastanesi Bülent urmana yaptrdm.ama 3 unde de transfer asamasna bile gelemedk.ve bahceci, teksen Çamlıbel gibi bi sürü doktorlada gorustum.hepsi senin annen olman cok zor dediler.aglayarak cktm odalarından ama Allaha cok guvendm pes etmicem dedim ben RABBİME guveniuorm dedim.sonra ara verdim tup bebege .hacamat yaptrdm sülük yaptrdm.cok ilac kullandım.kanim temizlensin diye.sonra bi tanidigmz cengiz alataş beyi tavsiye etti.ona gttmm.cok iyi doktordu.yani dgerleri gibi beni brakmadi pes etmicez dedi.bi tane de bi tanedir dedi ve onda basladk .ve bi tane 16 mmlik yumurtam olstu ve hamdolsun buralara kadar geldik

Mrb cnm cok sevindm.Allah tamamini erdrsin saglikla bebisini kucagina alirsin insallh.hacamat ve suluk gercekten mucize sende de kanitlandi.hacamat oldum ama sulukcu bayan bulamadgm icin yaptramadm.hatta internetten siparis de verdim kendm yaparm diye esim iptal etti.inanmk cok onemli gercekten. sen inanmissin pes etmemissin bu kotu degerlere ragmen bir mucizeyi yasadin.darisi isteyen herkesin basina

canım benimde burda bir doktorum var çook iyi ve anlayışlı birtanede görse tedavim devam ediyor..ama burda tüp bebebk yapmıyor sadece tedavi ediyor yumurta büyütme aşamasın takip ediyor aşılama yapıyor..başka anlaşmalı biyere yönlendiriyor..bende 3 kere tüp bebek yaptırdım aret beydi doktorum burda yumurta büyütüp arte beye yönlendiriyordu doktorum orda opu ve transferim oluyordu sadece..ama aret bey çok dik kafalı bir doktor hiçbişeyine karıştırtmıyor..ben mesela cmsı işlemi uygulanmasını istiyorum spermlere veya emriyo traşlama yapılabilir yada rahme çizik atılabilir iç farklı bir yöntem denemedi 3 tüptede.ezginin cmsı işlemi artı traşlanmış emriyosu ve tutu ezgininde.canım sizin yaşlarda müsait 30 yaş üstü tüpte tutuma şansı çok düşük Allahım ol derse olurdu aslında öylede düşünüyorum..bende Allahıma sığındım canım önceden çok stres yapardım bende tüp bebek aşamasına kadar bile gelemiyordu acabamı tüp olsa tutarmı diye bende biran tüp bebek aşamasında buluverdim kendimi ve üç kere transfere ramen tutmadı..Rabimize sığınmaktan başka çaremiz yok canım..canım sülük tedavisini kim yaptı..bende hacamat yaptırcam ama adeten sonramı gitsem adet öncesimi gitsem kararsız kaldım..çok soru sordum kafanı şişirdim canım ya kusura bakma...transfer aşamasında adımla dua ettiğin için sağolasın canım..o zamanda hamiş sayılırdın inş dualarımız kabul olur..

Aminn insallah Allah razi olsun.aynen hacamat vr suluk iyi gelmis olabilir.EFendimizin sünnetleri tavsiye etmisse mutlaka bi bildigi vardir dedim ve korka korka yumurtalklarma tutturdum 10 tane 15 seans boyunca

Canmm benmm gözün aydın hamd olsun çok şükürr Rabbim tamamına erdirsin inşallahh ikizz hayırlı olsunnn :)) dualara devam inşallahhh hepimize

canimm Estağfurullah ne demek .bu RAbbimin imtihani dedim ve beni sınıyor ama mucadele edecektm elimden geleni yapacaktim gerisini tevekkul ettm.canim ben süluk ve hacamat yaptrdgmda adet bile olamiyordum.hep ilacla oluyordum.o yuzden onemseme her an yaptrablirsin.benkm burda bi kadin vardi o tutturuyodu.canim kendinede hakszlk yapma.30 yasi gectim diye.ben bu hastalikla 24 yasinda tanistim.24 yaşında hamile kalma ihtmalim daha yüksekti ama demekki vakti saati gelmemis canim.soracagn bisi olrsa hepsininsorablrsn canm seve seve yardım ederim.inan hep dua ediyorum.isim isim .Rabbm hepmze yardm etsin

Canim Allah razi olsun hepimize hayirlsiiyla nasip etsin ikiz mi diyosun nerden anladn cnm
Yok öyle demedim aslında ama inşallah öyledir :) ama tek yumurtaydı sanırım sağlıklı hayırlı hamilelikler hepimize canm önce buradaki sonra da isteyen diğer herkese de Rabbimm hemen nasip etsin amin

Canim Allah razi olsun hepimize hayirlsiiyla nasip etsin ikiz mi diyosun nerden anladn cnm
Canm ilerleyen zamanlarda adet ağrısı gibi ağrıların bel ağrın olabilir sakın korkma çok normal ben 5 buçuk haftalık oldum hala olıyor bel ağrım akıntın olabilir kahverengi de olabilir beyaz da pembe de sakın korkma içini hep fetah tut be Rabbime emanet et kenini de yavrunu da tamam progestan kullanıyo musun

canım Allah razı olsun çook iyiyisin bizi bizden başkası anlamaz..ben hacamatçı kadınla konuştum yumurtalıklara ve başa yapıyormuş bebk tedavisi için hacamat..ben baş deyince ürktüm aslında sen başına yaptırmışmıydın hacamat...bir sorum daha olucak canım sülük tedvisinde rahime yakın biyere sülük bırakılırmış sanada öylemi yaptılar sülükte canım..benimde böcek hobim vardır çok korkarım..

Canim aynen oyle biz ancak bizi anlarız. Canim korkma başa yapilan en iyisi.o kadar rahatlamstmki sanki ustumden bi yuk kalkmisti.canim sülük benim tam yumurtalklarma koymustu ama birde afedersin içerden koyuyorlarms.ama ben ona cesaret edemem.bende bocekten cok korkarm canm suluk actmiyo ama korkuyor iste insan ama zafere giden yolda her yol mübahtr.sifa olsun hepimize ins

Canim Allah razi olsun bilgilendrdin icin
Benim de oluyor smdiden.en guzeli Allaha emanet etmk zaten

Canim Allah razi olsun bilgilendrdin icin
Benim de oluyor smdiden.en guzeli Allaha emanet etmk zaten

Eliflife Canimmmmmmmmmm inan okadar mutlu oldum ki canimmm benimmm çok şükür sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah tatlimmmm benimmmmmm. ...çok şükür bin şükür. .

..çook güzell maşALLAHH CANIIIIIIIMM ....

Caniiiiii8m yeni gordum hayirli olsun oyle sevindim ki bi an kendimi gordum sende ansizin buyuyen 1 yumurta tek embriyo tek umut rabbime hamdolsun.cok sukur canim artik anne adayisin insallah dualarini eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…