- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Tahlillerin bal kaymak tadinda.umarim rahim filmin temiz cikar da bir an once bebisle dolar...kızlarr günaydıınn canlar bu perşembe rahim filmi çekinecem i aksilik çıkmaz da çekilir gelirim ...bu arada hormn tahlili yaptırdım e2 28 prl 24 fsh 7.2 çıktıı..hormonlarda sıkıntı yok dedii doktorum hayırlısı bakalıım....
sağoll canım bennnniimm hayıııı bakalım inşALLAHH PERŞEMBE GELSE DE BİTSE HEMENNN..DUA HACAMAT VE ASLAN PENÇESİNE BAĞLIYORUM CANIIMMM BU DEĞERLERİİ...Tahlillerin bal kaymak tadinda.umarim rahim filmin temiz cikar da bir an once bebisle dolar...
Canim masallah ne akilliymis .zumra ismini duydum bizim ogretmen arkadasimizin kizinin adi o da ayni.bebisin cinsiyetini tam olarak haftaya ogrencez insallah tatlim.daha gitmedim dr a.isim esim zehra istiyor rabbim nasip eder kararimiz degismezse ve de kiz olursa zehra gulce olacak gibi....sen nasilsin tatlim nasil gidiyo kurlerIyidr tatlim seni sormali.bitti mi tatil.bebis nasil? Bu arada gecenlerde bir hoca geldi bize.kizinin adi zümra ydi.akilli cevik zeki bilgin kadin demekmis.cok begendm anlamini ve ismi.kiz 6 yasindaydi kurani 3 kez hatmetmis yasini ezbere okudu.hakikaten ismini anlamini tasiyan cok akilli girisken bir kizdi.sana soyliyim dedim isim alternatflernin icine al derim :)
Hadi hayirlisi tatlim zehra da guzel isim.hocanin adi da zehraydi biraz isim analizi yapti zehralar cok dik basli olur dedi kendi de oyleymis aman dikkat :) macunumu tam gaz yiyiyorm cnm.incir kuru yapamadm henuz.yazliktayim kuru incir yok burda.onun yerine hergun bi tabak taze incir yiyiyorum.yuruyuse basladm.bu ay ilac almadgm icin tedirginim adet olamam diyorm ama umarm macunla adet olurum bakalim bekleyip gorcm.timur bey bir ay sonra tahlil istedi hic ilac kullnma dedi.bir ay dolsun yaptrcm bakalm ilacsz durumum ne olacak beklemedeyim..Canim masallah ne akilliymis .zumra ismini duydum bizim ogretmen arkadasimizin kizinin adi o da ayni.bebisin cinsiyetini tam olarak haftaya ogrencez insallah tatlim.daha gitmedim dr a.isim esim zehra istiyor rabbim nasip eder kararimiz degismezse ve de kiz olursa zehra gulce olacak gibi....sen nasilsin tatlim nasil gidiyo kurler
Merhaba canim gecmis olsun.erken menopozuun belli bir sebebi yok sanirim cogu sebep genetik .anne erken menopoza girmisse buyuk ihtimal kizi da ayni kaderi yasiyor benim ki annemden kaynakli.benim dolgum yok.insallah rabbim sifa verirMerhaba arkadaşlar Dr.suat arusan dişlerdeki amalgam dolgu yani siyah dolgunun kısırlığa yol açtığını söylüyor ki ben ağzında yıllarca siyah dolgusu olan biriyim ve erken menopoz teşhisi kondu.burada ağzında siyah dolgusu olanlar kimler var ve hastalığınız nedir?
Dr.suat arusan a giden var mı aranızda?
Hacercigim canim cok girmesen de inanki gonlum hep seninle o bir yumurta yavrun kuzun evladin olur insallah senin icin yasini serif okuyabilirim.rabbim yardimcin olsun unutma burda 3 kisi tek yumurta tek umuda baglanip hamile kaldi.seninki de olacak insallahArkadaslar sizden bi ricam var..bende tedaviye basladim..1 yumurtam var..ve bugun catlatma ignemi yaptim..persembe toplanacak yumurta..Lütfen bana da cooook dua edin..yumurtam saglikli bi sekilde dollenp tutsun..ismim hacer..ismimle dua ederseniz cok memnun olurum..rabbim cumlemizin dualarini kabul etsin..hepimizin gonlune gore versin..
Ayyy dik basli mi deme kiz hz fatmanin lakabi imis.ben azra dusundum bi ara ama azrail diye dalga gecerler diye vazgectim.yanina da gülce koymak istiyorum o da gul gibi gule benzeyen demekmis.zehrada ay yuzlu beyaz yuzlu demekmis ben esmerim benim cocuga zit bi isim olacak gibiHadi hayirlisi tatlim zehra da guzel isim.hocanin adi da zehraydi biraz isim analizi yapti zehralar cok dik basli olur dedi kendi de oyleymis aman dikkat :) macunumu tam gaz yiyiyorm cnm.incir kuru yapamadm henuz.yazliktayim kuru incir yok burda.onun yerine hergun bi tabak taze incir yiyiyorum.yuruyuse basladm.bu ay ilac almadgm icin tedirginim adet olamam diyorm ama umarm macunla adet olurum bakalim bekleyip gorcm.timur bey bir ay sonra tahlil istedi hic ilac kullnma dedi.bir ay dolsun yaptrcm bakalm ilacsz durumum ne olacak beklemedeyim..
Merhaba arkadaşlar Dr.suat arusan dişlerdeki amalgam dolgu yani siyah dolgunun kısırlığa yol açtığını söylüyor ki ben ağzında yıllarca siyah dolgusu olan biriyim ve erken menopoz teşhisi kondu.burada ağzında siyah dolgusu olanlar kimler var ve hastalığınız nedir?
Dr.suat arusan a giden var mı aranızda?
Merhaba canim gecmis olsun.erken menopozuun belli bir sebebi yok sanirim cogu sebep genetik .anne erken menopoza girmisse buyuk ihtimal kizi da ayni kaderi yasiyor benim ki annemden kaynakli.benim dolgum yok.insallah rabbim sifa verir[/QUO
Benim annem normal yaşında girdi 40 lı yaşların sonunda yani annemden kaynaklanmıyor.Benimkisi haşimato denen illet bi hastalıktan kaynaklanıyor.Bende otoimmün rahatsızlığı varmış buda yumurtalıklarımdaki yumurtaları tüketmiş.Bunu da daha bu sene öğrendim ki bu erken menopozu 5 yıldır çekiyorum belki daha da fazladır ama ben 5 yıldır farkındayımFsh ım 100 küsürlerdeydi sonra yavaş yavaş düştü şuan 60 larda hala çoook yüksek sonundaki "0" dan kurtulmam lazım ki normal olsun hoş fsh düşse bile yumurta üretebilecek mi yumurtalıklarım Allah bilir...
Dr.Suat Arusan a gelince de ben gittim doğal hayat kliniğine ağzındaki amalgam yani siyah dolgu olduğu sürece zehirlenmeye ve hastalıklarla yaşamaya devam edersin dedi.Bu amalgam dolgunun büyük bir kısmını civa oluşturuyor dedi ve civa da insanı zehirleyip öldürecebilecek bir maddedir dedi.Benim vücudumda 2 birim civa çıktı tedaviyle temizleyeceklermiş ve 5.seans ta dolgumu beyaz dolguyla değiştirecekmişim. Bana birkaç video izletti bu amalgam dolgu sebebiyle hastalanan ve ordaki 10 seanslık tedaviden sonra iyileşen bireyleri gösterdi.Bunların içinde fsh ı ilk önce 50 sonra 30 a düşüp erken menopoz tanısı konmuş tedaviden sonra bebek sahibi olduklarını iddia eden bir çift vardı.Ne kadar doğrudur değildir Allah bilir.Ben tam tedaviye başlayacaktım ki adet oldum ertelettirdim o yüzden.Bu arada ben ancak cyclo progynova ile adet olabiliyorumHala karar verme aşamasındayım acaba başlasam mı tedaviye diye çünkü çok da ucuz sayılmaz tedavi Aranızda bu doktora giden ya da bi yakını giden varsa yorumlarınızı bekliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...
Cigdem cim bende de siyah dolgu var 10 yil once yaptrmistm.bir cocugum var benim.kizim 3 yasndaykn menopoza girdim ama.bilemiyorm bana cok mantkli gelmedi siyah dolgusu olmayan yok neredeyse.catir catir doguruyolar ama.belki de dogrudr tetikleyici olabilir her bunye farkli bir de.amw dikkat et işi ticarete donustrn cok dr var.ticari kaygiyla boyle bir tez atmis olabilir.bir de arindirici seanslardan bahsettin para tuzagi olabilir.bu arada bende de hasimato var ama dr lar kisirlik ettigi konusunda hemfikir degl.endokrologa neden bu olabilir mi dedigim de dalga gecip guldu bana resmen.baska bir kadin dogumcu olabilir bir digeri de olmaz dedi.neye inanacagimizi sastik ha.ben gecen yil ogrendm hasimatoyu hergun ac karna ictgim bi ilac var.3 ay sonra gel dedi gitmedim degsiyor mu ki bu illet.sen ha gi araliklarda kontrolden geciyorsun?
Cigdem cim bende de siyah dolgu var 10 yil once yaptrmistm.bir cocugum var benim.kizim 3 yasndaykn menopoza girdim ama.bilemiyorm bana cok mantkli gelmedi siyah dolgusu olmayan yok neredeyse.catir catir doguruyolar ama.belki de dogrudr tetikleyici olabilir her bunye farkli bir de.amw dikkat et işi ticarete donustrn cok dr var.ticari kaygiyla boyle bir tez atmis olabilir.bir de arindirici seanslardan bahsettin para tuzagi olabilir.bu arada bende de hasimato var ama dr lar kisirlik ettigi konusunda hemfikir degl.endokrologa neden bu olabilir mi dedigim de dalga gecip guldu bana resmen.baska bir kadin dogumcu olabilir bir digeri de olmaz dedi.neye inanacagimizi sastik ha.ben gecen yil ogrendm hasimatoyu hergun ac karna ictgim bi ilac var.3 ay sonra gel dedi gitmedim degsiyor mu ki bu illet.sen ha gi araliklarda kontrolden geciyorsun?
Ya cnm inan tam hatrlamiyorum ama anti tpo 600 lerdeydi yanilmiyorsam.referans degerlernin cok ustundeydi yani.ona bagli olarak hipotiroid olusmus o da normal degerlern biraz ustundeydi.tsh yani 5.5 idi.simdi kac bilemiyorm baktrmam lazim.son fsh tahlilim 20 gun once yaptrdim 54.senin degerlerin kac? Bu arada ben istanbul da degilm.diyarbakir dayim.infertilite dr um ankara da.timur gurgan.tavsiye ederim bizim gibi zor hastalarin dr u.capinda oldukca basarili bi hekim.henuz takip asamasndaym ilaclari fsh imi yukseltti oldukca.bu ay hic icme dedi oyle tahlil yapip yollucam.bir gelisme gorurse cagiracak.bu ay bos kalmiyim dedim ilacsz adet olamiyorm cunku.ilac yok diye bi macun yaptım onu yiyiyorm.hakkimzda hayirlisi.Allah bize evvela saglik sonra çocuk nasip etsin...Bu arada farrahdiba senin anti tpo, tsh, fsh değerlerin kaç?
Ya cnm inan tam hatrlamiyorum ama anti tpo 600 lerdeydi yanilmiyorsam.referans degerlernin cok ustundeydi yani.ona bagli olarak hipotiroid olusmus o da normal degerlern biraz ustundeydi.tsh yani 5.5 idi.simdi kac bilemiyorm baktrmam lazim.son fsh tahlilim 20 gun once yaptrdim 54.senin degerlerin kac? Bu arada ben istanbul da degilm.diyarbakir dayim.infertilite dr um ankara da.timur gurgan.tavsiye ederim bizim gibi zor hastalarin dr u.capinda oldukca basarili bi hekim.henuz takip asamasndaym ilaclari fsh imi yukseltti oldukca.bu ay hic icme dedi oyle tahlil yapip yollucam.bir gelisme gorurse cagiracak.bu ay bos kalmiyim dedim ilacsz adet olamiyorm cunku.ilac yok diye bi macun yaptım onu yiyiyorm.hakkimzda hayirlisi.Allah bize evvela saglik sonra çocuk nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?