- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Tatlm allah kabul etsin.olmayacak diye birsey yok biliyorsun dualarin gucu var elbet ne zaman kabul olacagini bilemeyiz.benim de aderim 21 gun gecti.sokturucu de almadim.maydanoz soker diye bir aydr her sabah maydanoz kuru yaptm.hergun spor yuruyus bir de macunum var ama ne gelen var ne giden bir turlu olamadim adet.olsam rahatlicam.dr ilac kullanma simdlk diyor.haftaya yine tahlil yapip gonderecem fshyuzunden tedaviye baslayamiyorz.gecen hafta 34 cikti.ondan onceki ay 56 idi.bakalm haftaya ne cikacak.tahil manyagi oldum resmenamin canımm bnde 4444 tefricye ve 41 Meryem süresine başlıycam inş bugün yarın başlıycam diyorum dünya işlerinden fırsat bulamadım daha..bende gelişmeler var ama hiç iç açıcı gelişme değil adetim 24 geçti bende burda çok metnini duyduğum doktora gittim tahlil istedi fsh lh tsh bugün sonuçlarımı aldım canım fsh tavan yapmış diye düşünürken 36 çıkmış ve adet olmadım daha bildiğim kadarıyla adet gelmeden fsh yüksek çıkarmış önemli olan adetin 2 3 günü lh 54 çıktı nedense ovilasyon zamanı öyle çıkar normalde..bakalım söktürücülere ramen adet olamadım daha cylo prognova verdi değerler menopozzu gösteriyor bu değerlerle bebek için zorlanırsın ama olmaz diyemeyiz dedi..adetimin 2 günü gidicem yine tahlil istedi yine yüksek çıkarsa başka ilaç başlatıcakmış..bakalım onun uyguladığı tedavi nasıl olucak..uğurlu bir doktor ona tedavi olan hep hamiş...
Farrahcim henuz girmedim cumartesi gircem ayrintiliya stres basiyo sorma zaten her diktora gidisimde kalbim skisiyor girip bebegimin kalbini duyunca oh diyorum bu arada 5.ayimdayim ve sadece 2 kg aldim normalmi acaba .bebegin kilosu haftasiyla uyumluydu en son hamilelikte insana evham yaptiriyo zor buldugumdan mi boyle bilmiyorum aglama krizleri giriyo arada.sizler aklimdasiniz artik duzenli girelim siteye kopmayalimTatlm bebisimz nasil.ayrintili ultrasonda gorunmustr simdi iyice.nar ciksin bol bol ye.daha guzel olurmus bebekler.buyukler oyle derdi :).gerci o melek her haliyle guzeldr mutlaka.Allah kaderini guzel etsin saglk versin...
Elannn tatlim nasilsin minik kizin nasil krese mi gidiyor .seni gormek huzur veriyo artik duzenli gircem siteye kopmayalim ya insan yoklugunuzda cok ariyor dostlariAmin Allah kabul etsin. Gülneva sen benim msjları pek görmüyorsun ama ben yine de yazacağım :) Kaç kilosun bilmiyorum ama bence spora başla ve düzenli beslen vücudun dengesini bulacak ilaca gerek kalmadan kendiliğinden adet olacaksın. Ve hayırlısıyla hiç tedavisiz hamile kalacaksın.Allah'ın izniyle.
Gulneva canim embriyo kalitesi iyi olunca bebek saglikli mi olyo acaba bi bilgin var mi.bir de kalite icin doktorlar bana dhea vermisti faydasi olmustu bana sen kullaniyor musun.hatta hic unutmam doktor receteye yazdi uaztirken issste bi umut demisti bi de aci aci bakmisti hic unutmam ama rabbim o doktorlara firsat vermedi sukur umutsuz bi durumumuz yok canim ben 33 fsh yi gordum tibba gore menopoz ama yaradana gore sana bi evlat tayin etmisse o mutlaka olur o gun mutlaka gelircanım yazdığın mesajlar gözümden kaçıyordur kusura bakma canım kafam çook yoğun bu aralar..ben kiloluyum canım tedavilere başlayınca çook kilo aldım..tempolu yürüyüşle 4 kilo verdim..şuan yürüyüşü bıraktım doğru canım beslenmemede dikka etmiyorum..inş canım Allahın izniyle gelsin artık bebişler..canım hormon değerlerim hiç iç acıcı değil doktorların hepsinden aynı şeyleri duyuyorum değerler menopoz değerleri diye..tüp bebektede çok kaliteli emriyolarım olmuyor..
Tatlim duygusal gel gitler normaldir.benim reklam filminde agladgm olurdu :) kiloya gelince eger bebisin kilosu normalse sikinti yok cnm.sen saglkli beslen yeter cok kilo almk iyi deil zaten.ben 20 kg almistm.yapisti kaldi yahu.ayrica esas kiloyu zaten son iki ayda aliyorsun bir kereden bayagi bi aliniyor.su stresi artk rafa kaldr ufaktan kizina hazirlklara basla onlara yogunlas.ayrica bebek bakimiyla ilgili kitaplar okumani tavsiye ederm hem kafan dagilir stres yerini tarifsz heyecanaa birakir...Farrahcim henuz girmedim cumartesi gircem ayrintiliya stres basiyo sorma zaten her diktora gidisimde kalbim skisiyor girip bebegimin kalbini duyunca oh diyorum bu arada 5.ayimdayim ve sadece 2 kg aldim normalmi acaba .bebegin kilosu haftasiyla uyumluydu en son hamilelikte insana evham yaptiriyo zor buldugumdan mi boyle bilmiyorum aglama krizleri giriyo arada.sizler aklimdasiniz artik duzenli girelim siteye kopmayalim
Allahında izniyle çok sağlıklı bir bebeğin olcak canımcığım lütfen kötü düşünceleri aklından çıkar..Allahım ol derse oluyor bak canım canlı örnek sensin..sen biz umut oluyorsun..hadi güzel düşün bebeğinide kendinide üzme nolurr..Gulneva canim embriyo kalitesi iyi olunca bebek saglikli mi olyo acaba bi bilgin var mi.bir de kalite icin doktorlar bana dhea vermisti faydasi olmustu bana sen kullaniyor musun.hatta hic unutmam doktor receteye yazdi uaztirken issste bi umut demisti bi de aci aci bakmisti hic unutmam ama rabbim o doktorlara firsat vermedi sukur umutsuz bi durumumuz yok canim ben 33 fsh yi gordum tibba gore menopoz ama yaradana gore sana bi evlat tayin etmisse o mutlaka olur o gun mutlaka gelir
Canim nerelerdesin ozledim senicanlaarr merhaba kavuşturana şüküürrr nasılsınız.....netim oldu çok şüküürrr..nasılsınız hanımlarr benim bu sene yorucuu öğrenci grubu pek iç açıcı değillll.öpüyorum sizii...
Nim merhaba stres yapma benim de bi ay 30 diger ay 9 cikiyodu taktikca daha cok cikiyor hem tasalanma oylee pat diye menopoza girilmez bu surec 10 yil bile surebilir.aslan pencesi ic arada incir ye ve bu topigi oku bastan umutsuzluk icin cok erken:)))kızlar ya fsh için size ilaç verdiler mi? yada agnucaston diye bi hap var onu mu içsem.doktor kendi kendine düşer dedi ama ilaçlar daha mı kötü yaparki? hayır aslanpençesi içiyorum.soğan kürü fayda eder mi? adetim son zamanlarda düzensiz.fsh adetin 2.günü 38 çıktı.ama adetim gecikmişti 3 hafta falan. ilaç vermedi.tup bebek merkezi tedavi öncesi ilaç vermeler gerekirdi falan dedi.bu değerle olmuyomuş tedavi.... bugün gene doktora gittim adetin 6.günü bitti artık gene baktı fsh daha uçmuş 52 olmuş.ama 38i gördüğüm gün çokkkk ağlamıştım.ondan mı bilmem...düşmek yerine yüksekliyo sanki.... benim önceden 10 un altındaydı... niye böyle oldum bilemedim. ramazandan beri bi dzensizlik var uyku yemem içme adet düzeni bozuk... ona bağlıyorum... inşallah bitkiler iyi gelir..... önerisi olan var mı? ilaçlara da boğmak istemiyorum kendimi...
ezgiimmmm netim yoktuu vın vardı kapattık ttnet aldık ama 1 haftayı geçti anca olduu net ..bende çok özledim vallaa..sen nasılsınn canıımmm beniim..1 leri niye verdiler sen izin alacann doğumun varr yarıda bırakmak zorundasın..bunu bilmiyolar mııı..ayy seni çok ii anlıyorum valla benim de bu seneki öğrenci profilii berbat diyoruumm..hayırlısı bakalım..Canim nerelerdesin ozledim seni
Bende de ayni durum birleri verdiler bana ve hepsi de berbat cok yoruluyorum
Canimm hosgeldin.kizim saglikli sukur ayrintili ultrasonda herseyi iyi cikti.herkese cevap yazmissin masallah.sen nasilsin asil bence yine hamis kalacaksin demedi demeAlıntı yapamadım kızlar :) FARAH çok güzel maşallah.Önce sağlığımız,biz iyi olacağız ki çocuklarımız da iyi olsun. GÜLNEVA umutsuzluk yok artık kilo vermenin çok etkisi olacak emin ol.EZGİM emin ol çevremde kaç kişiye bebeğiniz sakat olacak dediler hepsinin de tersi çıktı şükür. Evet kızım bu sene devlet kreşine gidiyor gözümü açtım kapadım büyüdü yahu :)
YAĞMUR çok sevindim hamilelğine Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Vakit bulursan sürecini bize anlat canım herkese faydası olacaktır. Aşılama yaptın sanırım hangi doktordu mesela :) OKULUM her şeyin hayırlısı inşallah sen de bu duyguyu en kısa zamanda tadacaksın. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME BUGÜNE DE SAĞLIKLI UYANDIM. Herkese hayırlı günler diliyorum,Rabbim yüreğinizdeki güzellikleri en kısa zamanda sizlerenasp etsin inşallah.
Masallah canim.darisi sizlere insallah.asla umutsuzluk yokkızlar yumurta rezervi azlığı sayfamızda bir arkadaşımız daha hamiş amh.022 olmasına ramen Allahım ol dedi oldu umudumuzu yitiremeyelim ebe nerelerdesin canım hiç sesin çıkmıyor..
tup bebkle mi oldu cnm senin? darısı bizlere inşallah.bize de çok ama çok dua et .. Rabbim meleğini korusun....Kizlar gunaydin fistiklar nasilsiniz.benim dun ayrintili ultrasonum vardi rabbime sukur hic bir sorunu yok kizimin.dr saglikli bi kiziniz olacak dedi iyce inceledi.o kadar rahatladim ki inanamazsiniz.hemen cikista gittim arabasini park yatagini hastane cikislarini aldim.cok guzel bi hismis rabbim hepinize yasatsin insallah.hamdolsun
Yagmurcum masallah 3 ayi devirmissin sana ve bebisine masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?