canım agnucaston benim prolaktini 11 lere düsürmüştü ondan içiyosun demi incirin bende faydasını görmedim sogan kürü fayda etmişti bana
Maşallah canım nazar değmesin inşallah size. Keşke 1. sınıfları vermeselerdi yahu, yorucu olur.Hala köye mi gidip geliyorsun? O da yorar canım. Allah kolaylık versin, ben de hepinizin son durumlarını hep merak ediyorum. Yağmur aşılamayla mı hamile kaldı? okulumdan büyük atak bekliyorum bu aralar, Emel düğünleri bitirsin azıcık kurtlarını döksün o da dolduracak göbüşü inşallah :) Bu sene herkesten umutluyum güzel güzel haberler paylaşacağız inşallah :)Kizceler nasilsiniz.beni merak etmissiniz.sagolun canlar.okul basladi 1.siniflari verdiler yoruluyorum inanin eve gelip yemekten sonra yatiyorum kizimla haftaya 20.haftaya gircez yani 5 aylik olacagiz kucuk kipirtilarini ufaktan hissediyorum artik can kizimin
Cumartesi de ayrintili ultrasonumuz var teyzeleri.bu topigin eski haline gelmesini bende istiyorum artik bakiyorum kimse yazmamis sizi cok ozluyorum yoklugunuzu ariyorum gercek hayatta da oyle cok dostum diyecegim yok dost derdinle uzulen paylasandir bu yuzden sizleri dostlarim olarak goruyorum hepiniz canimsiniz
Farrahcımcım :) Aslında her güne sağlıklı,mutlu ve de umutlu uyanıyor olmamız benim için en büyük gelişme :) Ben müsait oldukça ya giriyorum son durumlara bakıyorum ya da yazıyorum sizlerden kopmayı da düşünmüyorum.Harıl harıl forumları ve yorumları okuduğum kafamın allak bullak olduğu bir süreçte sizlerle tanıştım unutacak değilim :) Her şeyin hayırlısı hakkımızda.Tatlim sanirm kimsede bir gelisme olmadgi icin yazmiyorlar zira ben de oyleyim.Ezgi yi merak ettim bende uzun suredir yok.umarm biseyi yoktur.aramiza tekrar donmen cok guzel.ama dagildik biraz sanirim.yazin rehavetine mi kapildik ne.Evet kizlar cikin ortaya bi gelisme olmasa da kaldgmz yerden devam edelim.burasi cok guzel bi arsiv aslnda.yillar sonra tebbesumle okuyacaz bu paylasmlari.tamam ben de giriyorm artik.bu zorlu yolda tekrar neseyle birlik olalim neler yaptgimzi paylasalm..:)
Üzülme canım ,stres yapıyorsun adet gelmiyor zor biliyorum ama azcık sal kendini. Ayrıca sadece hamile kalmak yetmiyor Rabbim cümlemize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin. Adet olamadığın için sinirlisin canım kafanı dağıtacak şeyler yap eğer çalışmıyorsan halk eğitim kurslarına git kendine meşgale bul :) Dediğin gibi bu bir sınav, Rabbim sevdiği kulunu sınava tabi tutarmış, bol bol dua edeceğiz ve zor olsa da çok takmayacağız ,Allah büyük.canlar bende soğan kürü yapmıştım geçen ay adet bekliyorum gelmiyor adeti 22 gün geçti noluyor bu bizim kırmızılara mevsim değişikliğimidir nedir anlam veremiyorum bazen korkuyorum menopozamı girdim..bazende kendimi hamiş gibi hissediyorum geçen haafta kan testinde çıkmadı 2 değer çıkmıştı sonrası idrar testi yapmıştı yine yok söktürücüye başladım yarın biticek hap..bugün baş dönmesi yaşadım yinede acabamı dedim gece gece eşimle eczane aradık idrar testi aldım yaptım yine tek çizgi..testen sonra Allahım bebek sınavım sona ermemiş ya sabır dedim..böyle işte canlar acayip duyuglarım karmakarışık çok sinirliyim bu aaralar nedense..yarın doktora randevu aldım bakalım neler oluyor orda bakıcaz..belki sürpriz yapar bebeişim diyorum ama nerdee ah aff aff..
canım umut oldun bizlere fsh kaça kadar çıkıyordu canım.kronik mantar nedir tahlildemi çıktı senin nası bir tedavi oldun..ne güzel doğalından gelmiş meleğin..canim oncelikle rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasib etsin. Benim de fsh cok yuksekti hatta bana cocugun olmaz dediler ama melegim oldu. Tedavisiz sadece kronik mantar vardi o da spermleri olduruyomus haberin olsun..
Tatlm bebisimz nasil.ayrintili ultrasonda gorunmustr simdi iyice.nar ciksin bol bol ye.daha guzel olurmus bebekler.buyukler oyle derdi :).gerci o melek her haliyle guzeldr mutlaka.Allah kaderini guzel etsin saglk versin...Kizceler nasilsiniz.beni merak etmissiniz.sagolun canlar.okul basladi 1.siniflari verdiler yoruluyorum inanin eve gelip yemekten sonra yatiyorum kizimla haftaya 20.haftaya gircez yani 5 aylik olacagiz kucuk kipirtilarini ufaktan hissediyorum artik can kizimin
Cumartesi de ayrintili ultrasonumuz var teyzeleri.bu topigin eski haline gelmesini bende istiyorum artik bakiyorum kimse yazmamis sizi cok ozluyorum yoklugunuzu ariyorum gercek hayatta da oyle cok dostum diyecegim yok dost derdinle uzulen paylasandir bu yuzden sizleri dostlarim olarak goruyorum hepiniz canimsiniz
Tatlm topik dagildi biraz.henuz tedaviye baslamamis cogumuz.onun icin bi gelisme bi heyecan yok.ondan yazmiyorz sanirim.insallah bir bereket gelir de bu mubarek zılhice ayinda da bir bir hamis haberleri paylasirz burda...kızlarr nerdesiniz kimse gelmez oldu buralara..
amin canımm bnde 4444 tefricye ve 41 Meryem süresine başlıycam inş bugün yarın başlıycam diyorum dünya işlerinden fırsat bulamadım daha..bende gelişmeler var ama hiç iç açıcı gelişme değil adetim 24 geçti bende burda çok metnini duyduğum doktora gittim tahlil istedi fsh lh tsh bugün sonuçlarımı aldım canım fsh tavan yapmış diye düşünürken 36 çıkmış ve adet olmadım daha bildiğim kadarıyla adet gelmeden fsh yüksek çıkarmış önemli olan adetin 2 3 günü lh 54 çıktı nedense ovilasyon zamanı öyle çıkar normalde..bakalım söktürücülere ramen adet olamadım daha cylo prognova verdi değerler menopozzu gösteriyor bu değerlerle bebek için zorlanırsın ama olmaz diyemeyiz dedi..adetimin 2 günü gidicem yine tahlil istedi yine yüksek çıkarsa başka ilaç başlatıcakmış..bakalım onun uyguladığı tedavi nasıl olucak..uğurlu bir doktor ona tedavi olan hep hamiş...Tatlm topik dagildi biraz.henuz tedaviye baslamamis cogumuz.onun icin bi gelisme bi heyecan yok.ondan yazmiyorz sanirim.insallah bir bereket gelir de bu mubarek zılhice ayinda da bir bir hamis haberleri paylasirz burda...
Aynen tatlim katiliyorum en onmlisi saglkliyiz sonucta ve bunun icin sansliyiz.bugun doktor bize yumurtlama sorunu fsh gibi sorunlar yerine kanser oldgumuzu soyleseydi esas o zamn dunyamiz yikilrdi karanlk bir girdapa girerdk.hamdolsun binlerce kez...tatlm ben kurtaj olmadim onun icinde korunmadm zaten.doktor gerek gormedi korunmayi .piyango bir kere vurur dedi zaar:)[/QUOTE]OTE="eLann, post: 37007593, member: 240828"]Farrahcımcım :) Aslında her güne sağlıklı,mutlu ve de umutlu uyanıyor olmamız benim için en büyük gelişme :) Ben müsait oldukça ya giriyorum son durumlara bakıyorum ya da yazıyorum sizlerden kopmayı da düşünmüyorum.Harıl harıl forumları ve yorumları okuduğum kafamın allak bullak olduğu bir süreçte sizlerle tanıştım unutacak değilim :) Her şeyin hayırlısı hakkımızda.
Farrah'cım bu arada sen düşükten sonra kürtaj olmuş muydun? Ve ne zaman korunmayı bırakmıştın? İlk sorular benden hadi bakalım :))
Amin Allah kabul etsin. Gülneva sen benim msjları pek görmüyorsun ama ben yine de yazacağım :) Kaç kilosun bilmiyorum ama bence spora başla ve düzenli beslen vücudun dengesini bulacak ilaca gerek kalmadan kendiliğinden adet olacaksın. Ve hayırlısıyla hiç tedavisiz hamile kalacaksın.Allah'ın izniyle.amin canımm bnde 4444 tefricye ve 41 Meryem süresine başlıycam inş bugün yarın başlıycam diyorum dünya işlerinden fırsat bulamadım daha..bende gelişmeler var ama hiç iç açıcı gelişme değil adetim 24 geçti bende burda çok metnini duyduğum doktora gittim tahlil istedi fsh lh tsh bugün sonuçlarımı aldım canım fsh tavan yapmış diye düşünürken 36 çıkmış ve adet olmadım daha bildiğim kadarıyla adet gelmeden fsh yüksek çıkarmış önemli olan adetin 2 3 günü lh 54 çıktı nedense ovilasyon zamanı öyle çıkar normalde..bakalım söktürücülere ramen adet olamadım daha cylo prognova verdi değerler menopozzu gösteriyor bu değerlerle bebek için zorlanırsın ama olmaz diyemeyiz dedi..adetimin 2 günü gidicem yine tahlil istedi yine yüksek çıkarsa başka ilaç başlatıcakmış..bakalım onun uyguladığı tedavi nasıl olucak..uğurlu bir doktor ona tedavi olan hep hamiş...
canım yazdığın mesajlar gözümden kaçıyordur kusura bakma canım kafam çook yoğun bu aralar..ben kiloluyum canım tedavilere başlayınca çook kilo aldım..tempolu yürüyüşle 4 kilo verdim..şuan yürüyüşü bıraktım doğru canım beslenmemede dikka etmiyorum..inş canım Allahın izniyle gelsin artık bebişler..canım hormon değerlerim hiç iç acıcı değil doktorların hepsinden aynı şeyleri duyuyorum değerler menopoz değerleri diye..tüp bebektede çok kaliteli emriyolarım olmuyor..Amin Allah kabul etsin. Gülneva sen benim msjları pek görmüyorsun ama ben yine de yazacağım :) Kaç kilosun bilmiyorum ama bence spora başla ve düzenli beslen vücudun dengesini bulacak ilaca gerek kalmadan kendiliğinden adet olacaksın. Ve hayırlısıyla hiç tedavisiz hamile kalacaksın.Allah'ın izniyle.
canım yazdığın mesajlar gözümden kaçıyordur kusura bakma canım kafam çook yoğun bu aralar..ben kiloluyum canım tedavilere başlayınca çook kilo aldım..tempolu yürüyüşle 4 kilo verdim..şuan yürüyüşü bıraktım doğru canım beslenmemede dikka etmiyorum..inş canım Allahın izniyle gelsin artık bebişler..canım hormon değerlerim hiç iç acıcı değil doktorların hepsinden aynı şeyleri duyuyorum değerler menopoz değerleri diye..tüp bebektede çok kaliteli emriyolarım olmuyor..
ben evlendikten sonr çook kilo aldm hayat boyunca bu kilomu hiç görmedim 77 kiloyu bu 4 kilo vermiş halim bide düşün yani..aynen canım abur cubur yasak silkeleniyoruz yeniden bebekli bir yolda herşey mubahtır yolumuz açık olsun..Allahın izniyle vazgeçmiyoruz ve bu bebiş bu karına girecek sloganımız olsun..Allahım yar ve yardımcımız olsun yolumuzda inş..Önemli değil canım o işin şakası
Ben kendiliğimden hamile kaldığımda gözden kaçırdığım kızlarda şahit 4 kilo vermiştim.Ben kilolu değilim ama sezeryandan sonra bel çevrem yağlı kaldı. Bence o çok büyük etki.Sen doktorları boş ver Türkiye de hazırcı doktor çok.Armut piş ağzıma düş sapıda yukarıdan olsun zihniyeti. Hiç araştırmıyorlar zaten sağ olsun bizim üniversiteler kasap diloması verir gibi herkesi doktor yapıyor. Bu sorun dünyanın sorunu ama herkes araştırıyor bu konuda bitkiler doğal yöntemler spor akupunktur hepsinin etkisi ispatlanmış ama bizim doktorlar kadın hamile kalınca ilgileniyor onu ben de yaparım yahu.Çok şükür ultrasondan da anlıyorum okuma yazmam da var. Kolaylarına geliyor hemen ilacı verip yollamak. Rabbim en kısa zamanda senin de yüzünü güldürecek inşallah. Eşim yabancı bir siteden okumuş diyor ki aldığım besinler çok çok önemli yediğimiz abur cuburlar kesinlikle bağırsaklarda iz bırakıyor abur cuburun vücut dengesini bozduğunu spor yapmayınca da çalışan sistemlerin aksadığını söylüyor. Yani canım her şey bizde bitiyor. Ben şuan 58 kiloyum yeniden spora başlayacağım ve abur cuburu yasaklıyorum kendime :)
Hayırlısı canım,inşallah olur . Kafana takma bence senin hamileliğin yakın arkadaşım :) Sana bir önerim var. Bi doktor arkadaşım (cerrah kendisi) konuyla çok ilgim yok ama vücudumuzun dengesini bizler bozuyoruz ,bence erken menapoz tamamen sağlıksız beslenmeyle alakalı. Bakın ninelerimize ağrısız sısısız 10-15 tane doğurmuşlar.Neden çünkü abur cubur yok sağlıksız besinler yok kilo yok.Yağsız vücut sağlıklı bünye.Vs vs. bir sürü şey.Ben de düşündüm hamile kaldığım ay abur cuburu kesmiş spor yapıyordum ve 4 kilo vermiştim .Bel bölgesindeki yağlar yumurtlamayı etkiliyormuş.Her ne kadar erken menapozun nedeni bilinmese de bence bu.Veeee yeniden kilo vermeye başlıyorum abur cuburu abarttım tatilde yeniden düzene sokacağım .Hadi sen de başla Farah gör bak adetin de düzene girecek canım.Gelişmelerimizi birbirimize aktarırız,biz bize yeteriz ne dersin? Moral bozmak yok tatlımAynen tatlim katiliyorum en onmlisi saglkliyiz sonucta ve bunun icin sansliyiz.bugun doktor bize yumurtlama sorunu fsh gibi sorunlar yerine kanser oldgumuzu soyleseydi esas o zamn dunyamiz yikilrdi karanlk bir girdapa girerdk.hamdolsun binlerce kez...tatlm ben kurtaj olmadim onun icinde korunmadm zaten.doktor gerek gormedi korunmayi .piyango bir kere vurur dedi zaar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?