- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Guzel dileklerin icin tesekkur ederiz pozitif boncugumuzAlıntı yapamadım kızlar :) FARAH çok güzel maşallah.Önce sağlığımız,biz iyi olacağız ki çocuklarımız da iyi olsun. GÜLNEVA umutsuzluk yok artık kilo vermenin çok etkisi olacak emin ol.EZGİM emin ol çevremde kaç kişiye bebeğiniz sakat olacak dediler hepsinin de tersi çıktı şükür. Evet kızım bu sene devlet kreşine gidiyor gözümü açtım kapadım büyüdü yahu :)
YAĞMUR çok sevindim hamilelğine Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Vakit bulursan sürecini bize anlat canım herkese faydası olacaktır. Aşılama yaptın sanırım hangi doktordu mesela :) OKULUM her şeyin hayırlısı inşallah sen de bu duyguyu en kısa zamanda tadacaksın. ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME BUGÜNE DE SAĞLIKLI UYANDIM. Herkese hayırlı günler diliyorum,Rabbim yüreğinizdeki güzellikleri en kısa zamanda sizlerenasp etsin inşallah.
Tatlim cok sevindim.evet olumszluklari atip hazirliklara tam gaz devam.kizlar icin cok cici seyler var.instagramin varsa birkac adres verirm harika seyler varCanimm hosgeldin.kizim saglikli sukur ayrintili ultrasonda herseyi iyi cikti.herkese cevap yazmissin masallah.sen nasilsin asil bence yine hamis kalacaksin demedi deme
Kuzum hosgeldin.sende durumlar nasil bakalim neler yapiyorsnezgiimmmm netim yoktuu vın vardı kapattık ttnet aldık ama 1 haftayı geçti anca olduu net ..bende çok özledim vallaa..sen nasılsınn canıımmm beniim..1 leri niye verdiler sen izin alacann doğumun varr yarıda bırakmak zorundasın..bunu bilmiyolar mııı..ayy seni çok ii anlıyorum valla benim de bu seneki öğrenci profilii berbat diyoruumm..hayırlısı bakalım..
Ayy canm ne guzel haber oyle.fsh i kacti.tup bebek mi oldu? Biraz anlatr misin.benm fsh ta bugun 58 ciktikızlar yumurta rezervi azlığı sayfamızda bir arkadaşımız daha hamiş amh.022 olmasına ramen Allahım ol dedi oldu umudumuzu yitiremeyelim ebe nerelerdesin canım hiç sesin çıkmıyor..
caanım hoşulduk sen nasılsın canım..en son rahim filmi çekinmiştim..sonra proesteron testi yaptırdım 9.3 çıktı doktor yumurtlamışssın dedii ama nette 10 ve üzeri diye okumuştumm..bu ay da adetl iken aynı zmanda riptimmm tahlil de vermedim dokora da gitmedimm hh ne rahatmış doktora gitmeden durmak..adet olursam bu ay gidecem bakalımm..Kuzum hosgeldin.sende durumlar nasil bakalim neler yapiyorsn
caanım hoşulduk sen nasılsın canım..en son rahim filmi çekinmiştim..sonra proesteron testi yaptırdım 9.3 çıktı doktor yumurtlamışssın dedii ama nette 10 ve üzeri diye okumuştumm..bu ay da adetl iken aynı zmanda riptimmm tahlil de vermedim dokora da gitmedimm hh ne rahatmış doktora gitmeden durmak..adet olursam bu ay gidecem bakalımm..
canım fsh en son 17 galiba ama hep tek emriyosu oluyordu havuz işlemi uygulanmış kendisine 3 emriyosu dondurulmuştu umut bahçecide tüp yaptırdı laproskopi yapıldı tüplerden birinden sıvı akışı varmış onlara müdahale edilmiş sonra iki ay sonra teransferi oldu hatt bugün 9 günü idrarda ikinci çizgiyi görmüş bakalım canım kandada inş güzel bir değer görür devam eder sağlıklı bir şekilde gebeliği..canım şu fsh düşürmenin yolları var aslında bieseteron hayıt denedinmi hiç..bende hala adet olamadım karnım ağrıyor tamam diyorum yine tık yok..Ayy canm ne guzel haber oyle.fsh i kacti.tup bebek mi oldu? Biraz anlatr misin.benm fsh ta bugun 58 cikti
Hadi bakalm guzel haberlerle gel.bu progesteron testi ne ise yariyo hic yaptrmadm.[/QUOTE]9"]caanım hoşulduk sen nasılsın canım..en son rahim filmi çekinmiştim..sonra proesteron testi yaptırdım 9.3 çıktı doktor yumurtlamışssın dedii ama nette 10 ve üzeri diye okumuştumm..bu ay da adetl iken aynı zmanda riptimmm tahlil de vermedim dokora da gitmedimm hh ne rahatmış doktora gitmeden durmak..adet olursam bu ay gidecem bakalımm..
Çok güzel , Rabbim tamamına erdirsin,sağlıcakla gelsin inşallah :)kızlar yumurta rezervi azlığı sayfamızda bir arkadaşımız daha hamiş amh.022 olmasına ramen Allahım ol dedi oldu umudumuzu yitiremeyelim ebe nerelerdesin canım hiç sesin çıkmıyor..
Yağmurrrr sürecini anlatır mısın canım. Ben de gelecek ay Metin bey i önerdi bana bir kaç arkadaş ona gideceğim, aşılamayı da soracağım fırsat bulursan sürecini anlatırsan çok memnun oluruz :)Canlarımm meraba nasılsınız inşallahhhh iysinizdir yeni arkadaşlar görüyorum kızlar lütfen umutsuz olmayın umutsuz olmak asla yok çünkü bixim derdimizden büyük Yaradanınoz var doktorlar halt etmiş bana resmen tüp bebekte bile şansın çok az demişti doktor yüzüme ama asla Rabbimden kopmadım be hep yalvardım ona bin şükür Allahıma tüpe bile getek bırakmadı o yüzden dua ve sabır Allahımız öok büyük ezgicim sen de artık rahat ol hoş ben de senin gibiyim insan hep bintedirgin oluyor ama olmamak lazım hepsi Rabbime enanet inşallahhh Allahm sağ salim kucağımıza almamızı nasipnetsin ve isteyen herkese versin önce buradaki kardeşlerime aminn bnm de 13. Hafta oldu şükür ve maşallahh iyiyiz sıkıntı yok inşallah çok giremiyorım nete okul da yoğun biraz hepinizi çok çok öpüyorum kendinizd iyi bakın dostlarım
Sensin o boncuk :) Farrah umutsuzluk yok ona göre, çekerim kulağınızı hııı ablanızım şunun şurasındaGuzel dileklerin icin tesekkur ederiz pozitif boncugumuz
Geçmiş olsun arkadaşım. Bence çok kafana takma ben FSH yı hiç takmıyorum aklımın bir kenarında duruyor onun için daha çok gayret ediyorum 2. çocuğum olsun diye. Benim FSH 3 küsürlü çıktığı ay doktor ilaç vermişti bana sonraki ay 16 çıkmıştı FSH. Bence ilaçlar etkiliyor . Benim sana tavsiyem kendine çok iyi bir doktor bul ve elinden geleni yap ama öncelikle bu panik halinden kurtul :) Ben de 2. çocuk yolunda karşılaştım FSH ile . Sonra kendiliğimden hamile kaldım , kalbi durdu 24 temmuzda kürtaj oldum. Rabbim sağlıklı gebelikler ,sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlere inşallah. Sıkıntı yapma akışına bırak meleğin gelecektir. Ya da sıkıntı yapmadan strese girmeden iyi bir doktor eşiliğinde sürecini takip ettir. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Öncelikle merhabalar, bu zorlu süreçte Rabbim evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun, 2 aydır tahlil veriyorum reglin 3. günü. geçen ay prolaktinim 124, fsh 10.24 tü, prl için ilaç kullandım 1,51 e düşmüş ancak fsh 15,09 olmuşdr. a sonucu gösteremedim ama az çok ne olduğunu anladım.1 ay içinde bu kadar yükselmesi normal mi, ankaradayım 10 ekim yumrtamın çatladığını varsaydığım gün dr. a gidicem, yumurta varmı yokmu çatlıyormu ne yapıyor bilmiyorum, geçen ay vajinal usg ile bakan dr. yumurta rezervin iyi demişti bu sonuçlardan sonra inanmıyorum onada. durum bende sanırım aşılamaya ya da tüp bebeğe doğru gidiyorum hissediyorum, ama olmazsa diyede ödüm patlıyor bugün çok tuhafım nasıl olacak ne yapılacak belirsizlik bitirdi beni
Çok güzel,çok sevindim arkadaşım.Sağlıklı bir gebeliğinve sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah. Allah büyük gerisi yalan dolan. Bence de FSH yı çok takmamak lazım. Önemli olan bizleriz. Kafamızdaki her şey hormonlarmızı etkiliyor onun için kafaya tokadan başka şey takmayacağızkızlar merhaba hala güncelmi topik bilmiyorum ama geçen ay fsh degerim 12. 83 çıkmıştı ve ben bi hayli üzülmüştüm bu duruma. dün beklenen adet tarihimdi ve bu gün hamile oldugumu öğrendimmmmmm....hem de hiç tedavisiz hatta iyi bir doktora gitmek ve yumurta takibi için adet olmayı bekliyordum bugüne randevu bile almıştım rabbim nasip etti gerek kalmadı.son 3 aydır adetin 2. günüden 12. günene kadar bal tarçın çörekotu yiyordum onunda çok faydalı olduguna inanıyorum. bugün doktora söyledim fsh13 tü geçen ay diye. doktor fsh açok takılmayın o saatlik bile iner çıkar dedi demem oki kimse kafaya takmasın kızlar ve bu kürü mutlaka deneyin
Yazarım tabi :) Valla ben fırsat buldukça sizin kapınızı çalarım kapıyı açmassanız o da sizin misafirperversizliğiniz :) :) ay kelimeyi yazana kadar canım çıktı :) Oy maşallahnazlı kuzuna sağlıcakla gelsin Rabbim nazarlardan korusun inşallah :) Bu arada benim kızımın adı AYŞE SENA ( ayşe rahmetli annemin adı) bir kızım daha olsaydı onun ismini de ZEYNEP ELA koyacaktım. Şevval ,Zeynep ,Esra, Zehra , Elif isimlerini de severim :) Hepicuğunden yapacağum :) :)Canimm hosgeldin.kizim saglikli sukur ayrintili ultrasonda herseyi iyi cikti.herkese cevap yazmissin masallah.sen nasilsin asil bence yine hamis kalacaksin demedi deme
Ah canm benm de adet epey gecti.dr ilac kullnma dedigi icin sokulemedim bi turlu.biosteron iki ay duzenli kullndm ben de ters etki yapti sanirm.fsh 16 dan 54 e cikti.sanirm yine burdaki lokman hekimin ilaclarna baslicam.hayit hic kullnmadm evet fsh i dusuruyormus ama bana gecici bisey gibi geliyor.yani sadece fsh dusmesi onmli degil.yumurta olusumu olmuyor sadece fsh dusuyor sanki.bugun aktara gidcm zaten olmadi bu ay onu denerim.midem copluge dondu zatencanım fsh en son 17 galiba ama hep tek emriyosu oluyordu havuz işlemi uygulanmış kendisine 3 emriyosu dondurulmuştu umut bahçecide tüp yaptırdı laproskopi yapıldı tüplerden birinden sıvı akışı varmış onlara müdahale edilmiş sonra iki ay sonra teransferi oldu hatt bugün 9 günü idrarda ikinci çizgiyi görmüş bakalım canım kandada inş güzel bir değer görür devam eder sağlıklı bir şekilde gebeliği..canım şu fsh düşürmenin yolları var aslında bieseteron hayıt denedinmi hiç..bende hala adet olamadım karnım ağrıyor tamam diyorum yine tık yok..
Kizz cok tatlisin inan.lutfen hep yaz.kizcene gecmis olsun ihlamur bal tarcin iyi gelir.ben de hastayim yahu.of bu halmle bir de dun bayram temzlgi yaptm halilari serdm soguk oldu artk.canim cikti valla.bugun ben de dinlenicem yarindan itibaren yemekler corekler tatlilar beni bekliyor off off hic sevmem bayrami.yorgunluk yogunluk; (Oyy çok yoruldum :) Hanımlar hanımlarr nirdesiniz ki ? Ben çok yoğun ama çok mutluyum. Bebeğimin gidişiyle maneviyatıma daha bir yoğunlaştım maddi yoğunluklarımı azalttım hatta 1 yıl erteledim :) Bugün tatil günüm ve kızımı da kreşe göndermeyeceğim ohhh miz kızımla tatil :) Azcık hasta zaten daha ilerlemeden dinlensin diyorum. Neyse çok yazdım yoruldum çayımı tazeleyip azcık tv keyfi yapim neler varmış bakem :) Allah'a emanet olun bacılarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?