İnşallah mükafatını alırsın canım :) İlk bebeğin aşılama mıydı ? Rabbim size bağışlasın en kısa zamanda da kardeşi olsun inşallah . Benim de aralık 21 de 4 yaşına girecek olan bir kızım var biz de kardeş istiyoruz .Benim de FSH bir ara yüksekti artık ölçtürmüyorum hem müsait değildim adet günlerimde hem de canım ölçtürmek istemedi akışına bıraktım.İncir küründen mi yoksa kendiliğinden mi bilmiyorum ben de hamile kaldım 2. ye ama yürümedi 24 temmuzda kürtaj oldum kalbi durduğu için. Şimdi de akışına bıraktım ama gelecek ay aşılama işini araştıracağım eğer bu ay olmazsa tabi :) Çok bir çabam yok ama belki olur her şey Allah'tanKıza hamile kalmadan önce ben de hayıt, civanperçemi, aslanpençesi demleyip içiyordum. Şimdi amh tahlili sonucuna göre yine başlayabilirim :)
Hepimiz için Hayırlısı olsun canım :) benim ilk bebeğim aşılama ile oldu. 2,5 yıl geçti üstünden. Artık ilaçların adını hatırlayamıyorum ama kısaca anlatayım. Adet bittikten sonra doktorun verdiği iğneleri göbeğimden vurdum. Sık sık gidip yumurta ne kadar büyümüş diye kontrol ediyorlardı. Yeteri kadar büyüdüğünde yumurta çatlatma iğnesini vurdum. Ertesi gün eşimle beraber gittik hastaneye. Spermler yıkandı hazırlandı sonra işlemi yaptılar. Ben de akışına bırakmıştım o zaman. Hastaneden çıkıp işe gittim. Normal hayatıma devam ettim, 15 gün hiç düşünmedim sonucu ne olacak diye. Sonra pozitif sonuç aldık. Ilk aşılamaydı ve hemen tuttu Allah'a şükür. Ama Öncesinde çok üzülmüştüm ya Hiç çocuk sahibi olamazsak diye. Şimdi daha sakinim, olursa çok güzel olur, olmazsa kısmet diyorum :)İnşallah mükafatını alırsın canım :) İlk bebeğin aşılama mıydı ? Rabbim size bağışlasın en kısa zamanda da kardeşi olsun inşallah . Benim de aralık 21 de 4 yaşına girecek olan bir kızım var biz de kardeş istiyoruz .Benim de FSH bir ara yüksekti artık ölçtürmüyorum hem müsait değildim adet günlerimde hem de canım ölçtürmek istemedi akışına bıraktım.İncir küründen mi yoksa kendiliğinden mi bilmiyorum ben de hamile kaldım 2. ye ama yürümedi 24 temmuzda kürtaj oldum kalbi durduğu için. Şimdi de akışına bıraktım ama gelecek ay aşılama işini araştıracağım eğer bu ay olmazsa tabi :) Çok bir çabam yok ama belki olur her şey Allah'tanAşılamayı biraz anlatırsan sevinirim canım.
Canm tabi ki anlatırım biliyosunuz ki bnm bayadıt olmuyordu sınra çatlatma iğnesiyle bir kimyasal düşüğüm oldu onun üZerine araştırma hastanesine yakup kumtepeye gittim tahlil yaptı rezervime baktı fsh 15 çıktı doktor bana hemen tüp bebek aşılamayı direkt atla dedi tüp bebekte bile şansın çok az dedi o günü aska unutamam Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sonra tüpe başlayamadık fsh yüksek olduğu için diğer ay gel dedi o ay gidemedim diğer ay fshyı hayıt otuyla düşürdüm fakat bu sefer de hayıt otu basit kist yaptı yunurtlıklarımda bu yüzden o ay da olmadı tüp sonraki ay gene gittim bu sefer yakup beyin yurt dışına gittiğini öğrendim olsun başka doktor okur dedim bir daha gittim tüpe bu sefer her şeyim normaldi yakup bey yoktu bünyamin börekçiye gittim evet her ley süper yumurta var bikaç tane değerlerim çok iyi ama tüp bebek merkezi bakımda demez mi yapamayız ya nasıl yaa gittim şifaya orada aynı bakımda dediler şehir dışına çıkamazdım ramazan ayıydı bünyamin bey Allah bin kere razı olsun ondan aşılama yaptır tüpe hemen gerek sende dedi ben de tanamen ümitsizce aşılama olsun bari dedim ramazandan sonra ankaraya tüpe giderim dedim aşılama yaptık 2 yumurtam vardı güzel büyümüşlerdi ama hiç umudum yıktu ama Allahım nasip etti ve 2 yumurtanın birisi tuttu bin şükür hamd olsun hamile kaldım şükürler olsun böyle yani bana sorarsan asla ümitsiz olmayın sakınn, duaya ve mücadeleye devam edin inşallah, doktorları asla umursamayın asla üzmesin onlar sizi verecek olan Rabbim onlar ne ki sadece vesile ve sebep bir de üniversite araştırmaya bünyamin beye git bence çok tatlı bir doktor yakup bey de iyi Allah var işte böyle tatlım aşılama sürecinde de dedim ya çok rahattım sigarayı bile bırakmadım o dönem içtim yine ne de olsa olmicak diye kafa rahatlığı da çok çok önemli be dua dua dua sabır sanır sanır inşallahhhhhYağmurrrr sürecini anlatır mısın canım. Ben de gelecek ay Metin bey i önerdi bana bir kaç arkadaş ona gideceğim, aşılamayı da soracağım fırsat bulursan sürecini anlatırsan çok memnun oluruz :)
yok mu bana cevap verecek kimsebuarada hayıt ile aslanpençesini nası yapıpı içiyorsunuz? saraçoğlu 5 dk aslanpençesini kaynatın falan diyo. hayıtın hapını kullanan var mı agnucaston diye? bir yardım lütfen ((
Benim Fsh 16,iki tüp bebek tedavim de ilk 8-9 günde iptal edildi.Birinde iki ikincisinde oluşan tek yumurtam yeterince büyümedi,bir daha denicem,Yumurtalarım kalitesizmiş,bu arada ben 38 yaşımdayım,doktor alıcağın hiç bir gıda takviyesi,otlar falan Fsh ı gerçekten düşürmez dedi,bu Fsh la tüp bebekten sonuç alan insanlar var,üçü de denicem umudum bitmek üzere benim..
canım ben agnucaston kullanıyoruummmm...hap ını kullanıyoruumm...yok mu bana cevap verecek kimsebuarada hayıt ile aslanpençesini nası yapıpı içiyorsunuz? saraçoğlu 5 dk aslanpençesini kaynatın falan diyo. hayıtın hapını kullanan var mı agnucaston diye? bir yardım lütfen ((
Bende aslanpençesi kullanıyorum canım bu ay düzenli sayılır en azından ger gün 1 bardak içiyorum, kaynamış suya 1 tutam atıp 1-2 dk kaynatıyorum, öyle 5 dk kaynarsa rengi bayağı koyulaşıyor çünkü. Allah şifa versinyok mu bana cevap verecek kimsebuarada hayıt ile aslanpençesini nası yapıpı içiyorsunuz? saraçoğlu 5 dk aslanpençesini kaynatın falan diyo. hayıtın hapını kullanan var mı agnucaston diye? bir yardım lütfen ((
umudunuzu kaybetmeyin lütfen duaya ve elbette gücünüz yettiğince denemeye devam, vazgeçmeyin.olacak inşallah Allah ın izniyle, üçüde deneyin, tıp gerçekten çok ilerledi, rahmi olmayan kadına rahim transferiyle bebek sahibi oldu, olacak ben inanıyorumBenim Fsh 16,iki tüp bebek tedavim de ilk 8-9 günde iptal edildi.Birinde iki ikincisinde oluşan tek yumurtam yeterince büyümedi,bir daha denicem,Yumurtalarım kalitesizmiş,bu arada ben 38 yaşımdayım,doktor alıcağın hiç bir gıda takviyesi,otlar falan Fsh ı gerçekten düşürmez dedi,bu Fsh la tüp bebekten sonuç alan insanlar var,üçü de denicem umudum bitmek üzere benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?