Canim cok abartili almazsin kilo merak etme yalniz igneler konusunda katiliyorum pek bizde yaramiyor.bir de fsh demissin benim fsh 30 iken 4 yumurtam vardi bayan dr a dedim niye yapmiyoruz bosa gider diye bu fsh ile onlar buyusede tutmaz demisti yani bi nevi ici bostur diyorlar.en guzeli senin dogal buyuyen yumurtan olacakBir de doktor cok fsh ustunden gidiyor bu da beni rahatsiz etti.Fsh 10a yaklasirsa baslariz tedaviye ama 15-20 olursa bir sonraki aya erteleriz diyor.Iyi de fsh 10 olduktan sonra klomenle dogal yoldan da kalirim bence niye tup bebek olsun ki? Onemli olan yumoslarin takip edilip buyumesi degil mi benim bu aykiler de bosa gidecek mesela.Bilmiyorum gece ayrintili dusununce kafam karisti sizce napayim kizlar? Ben o ignelerle sismek istemiyorum ise yarayacagindan emin olsam hic dusunmem ama genelde yaramiyor bizde pcos falan olsam neyse.Hem yaramayip hem de daha 20 yasinda hormon yuklenip o kilolarla yasamak istemiyorum.Lisede kiloluydum biraz yillarca ozguven eksikligi yasadim universitede verdim hepsini simdi cok iyiyim 51 kiloyum ve o gunlere donmek istemiyorum.
Canimmm destegin icin cok sagol dr um cok iyi beni tupe yonlendiren de buydu tupten sonra rutin devam ediyorum bunda az azalmis dedi ama bebekte bobrek plesenta sorunu yok dedi bir de bu bebek zor bulundu o yuzden pimpirikliyim dedi dr um bir de benim hocam var prof ona bir git onunda fikrini alalim dedi ayrintiliya bile o profa yonlendirmisti beni dikkat ettim diger hastalari yonlendirmiyo profa filan ben bi sorunmu var ki diyorum ayrintilida cok sukur hersey temiz cikmisti.bu su niye azaldi bilmiyorum farrah ya bizim ailede erken dogum genetikmi acaba bu su beni kac hafta goturur o da muallaktaTatlim ben de suyum azalinca senin gibi nete dalmistim cok olumsz seyler okuyup kendimi ve kizimi uzmustum.cok aglamistm ve o gun kizim hic teprenmemisti.bosuna uzulmusum yazik sen de kolay bi gebelk elde etmedin kendini yipratma.bak bana o kadar kotu demisti ki dr suyum icin.kizim gayet saglkli dogdu.dr lar felaket tellali takma.senin kızın mucize annesi gibi de guclu.haydin sil gozyaslarini kızını uzme, hisseder o herseyi:)
zaten ankaradayız başka bir merkeze yönelirsin en iyisi içine sinen dr ile çalışmak, şehir değiştirmekte bir stres değilmi bilemedim, umarım kilo almazsın benimde ne olacağım belli değil, ezgininde dediği en iyis doğal siklus ama ya büyümezse bilemiyorum, sen iğnelerini kullan beslenmene dikkat et ve spor yap, tabiki hormon dışarıdan bence kilo alınır diğer türlü inşallah dengeleyebiliriz.Bir de doktor cok fsh ustunden gidiyor bu da beni rahatsiz etti.Fsh 10a yaklasirsa baslariz tedaviye ama 15-20 olursa bir sonraki aya erteleriz diyor.Iyi de fsh 10 olduktan sonra klomenle dogal yoldan da kalirim bence niye tup bebek olsun ki? Onemli olan yumoslarin takip edilip buyumesi degil mi benim bu aykiler de bosa gidecek mesela.Bilmiyorum gece ayrintili dusununce kafam karisti sizce napayim kizlar? Ben o ignelerle sismek istemiyorum ise yarayacagindan emin olsam hic dusunmem ama genelde yaramiyor bizde pcos falan olsam neyse.Hem yaramayip hem de daha 20 yasinda hormon yuklenip o kilolarla yasamak istemiyorum.Lisede kiloluydum biraz yillarca ozguven eksikligi yasadim universitede verdim hepsini simdi cok iyiyim 51 kiloyum ve o gunlere donmek istemiyorum.
canım benimm kıyamamm size ben, Allah ın izniyle iyi olacaksın, şöyleki arkadaşımında suyu azalıyordu rapor aldı, ayakların altına 2 yastık öyle yattı bir süre, çok su içmiş, öyle dedi kendisi,sonra yerine gelmiş suyu, sende bolca dinlen, haftasını dolduracak Allah ın izniyle bebişin korkma.erken doğum genetik değildir sanmıyorum olsa olsa kader ya da tesadüf olabilir.cumanın hayrına dua ettim az önce sizin için.Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah.Canimmm destegin icin cok sagol dr um cok iyi beni tupe yonlendiren de buydu tupten sonra rutin devam ediyorum bunda az azalmis dedi ama bebekte bobrek plesenta sorunu yok dedi bir de bu bebek zor bulundu o yuzden pimpirikliyim dedi dr um bir de benim hocam var prof ona bir git onunda fikrini alalim dedi ayrintiliya bile o profa yonlendirmisti beni dikkat ettim diger hastalari yonlendirmiyo profa filan ben bi sorunmu var ki diyorum ayrintilida cok sukur hersey temiz cikmisti.bu su niye azaldi bilmiyorum farrah ya bizim ailede erken dogum genetikmi acaba bu su beni kac hafta goturur o da muallakta
Ben 7 aylik 750 gram dogmusum kuveze bile gormeden yasamisim kizim su an 680 gram ve 6 aylik soyle 30 haftalik filan olsa en azindan kiyamam ona ben o benim canimin cani senin kizin gibi olur insallah
Canim ben de kiz bebek isterdim hep ama beynim erkek derdi cunku kizimizda malesef aymi kaderi yasiyor ben annemin kaderini cekiyorum.annem benden daha sansli 3 cocugu oldu 3 ude tedavisiz .ve ilk cocugu benim yasimda yapti ama ben ondan 10 yil once tanistim menopozla.bazen sacma ama anneme bile kizardim cunku bilincsizdi hic demedi ki benim nerden aklima gelsinEvet canim cok pozitifti.Doktordan ciktigimda ustumden koca bir yuk kalkti sanki o kadar kasmisim ki kendimi 2-3 gundur birden gevsedim.Amin canim insallah ben de hep kiz bebek isterdim eskiden bayilirim kiz bebeklere ama neden bilmiyorum gonlum oglana kayiyor artik galiba bu surecte kadin olmanin ne kadar zor oldugunu fark ettim ondan.Ya da benim cektigim sıkintilari yavrum da cekmesin istiyorum.Tabi her seyden once saglikli olsunlar kiz oglan fark etmez.Esimle evlenmeden once 3 cocuk 4 cocuk kavgasi yapardik ben 3 derdim o 4 derdi simdi 1 cocuk icin ne zorluklara katlaniyoruz 1e razi olduk yani.Allah hayirlisini versin.
Canim adin gibi ne seker dillisin oyle rabbim razi olsun senden.sen de benim duamdasin artik.seker gibi bi bebegin olacak insallahcanım benimm kıyamamm size ben, Allah ın izniyle iyi olacaksın, şöyleki arkadaşımında suyu azalıyordu rapor aldı, ayakların altına 2 yastık öyle yattı bir süre, çok su içmiş, öyle dedi kendisi,sonra yerine gelmiş suyu, sende bolca dinlen, haftasını dolduracak Allah ın izniyle bebişin korkma.erken doğum genetik değildir sanmıyorum olsa olsa kader ya da tesadüf olabilir.cumanın hayrına dua ettim az önce sizin için.Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah.
Ca
Canim cok abartili almazsin kilo merak etme yalniz igneler konusunda katiliyorum pek bizde yaramiyor.bir de fsh demissin benim fsh 30 iken 4 yumurtam vardi bayan dr a dedim niye yapmiyoruz bosa gider diye bu fsh ile onlar buyusede tutmaz demisti yani bi nevi ici bostur diyorlar.en guzeli senin dogal buyuyen yumurtan olacak
Canim benim annem de oyle bize gore cok sansli bizde tedavisiz olmusuz hele ben ilk ay hemen olmusum.Nerden bilecekler ki hele de bu yasta olacagini.Biz de kizkardesime mi yaptirsak acaba simdiden baslasak hicbir yumurtasi araya gitmese ama maliyeti ne olur acaba? Hem annemde hem bende var muhtemelen kiz kardesimde de ayni seyle karsilasacagiz o bari benim gibi olmasin.Evet kiz cocuklarinin kaderi bu benim de gonlumden hep erkek geciyor artik benim yasadiklarimi yasasin istemiyorum hic hazir olmadigim bir anda okurken evliligin icinde buldum kendimi cocuk isini bile kara kara dusunuyorum olursa naparim olmazsa naparim diye bilmiyorum hic huzurlu degilim ya hic hemde.Canim ben de kiz bebek isterdim hep ama beynim erkek derdi cunku kizimizda malesef aymi kaderi yasiyor ben annemin kaderini cekiyorum.annem benden daha sansli 3 cocugu oldu 3 ude tedavisiz .ve ilk cocugu benim yasimda yapti ama ben ondan 10 yil once tanistim menopozla.bazen sacma ama anneme bile kizardim cunku bilincsizdi hic demedi ki benim nerden aklima gelsin
Ama kizimda gozumu acacagim su yumurta dondurma olayini kizima yaptiracagim dondurtacagim yumoslarini insallah
Ankaradaki merkez ve doktorlar nedense pek icime sinmiyor sanki istanbul bu konuda daha onde gibi.Gerci en iyi merkeze git olmadiktan sonra olmuyor.Ama emre beyin yaklasimini ben cok begeniyorum cocukistiyorumda hayat2011 vardi aylarca takibe gitti yumos gorunmemis sonra bir tane gorunmus emre bey cok dusuk dozlarla buyutmus yumosu.Sonra tup bebekle bir oglu oldu ezgi gibi tek embriyo ustelik.Fsh 45 amh 0.1di o kadinda.Yani bizim gibi hastalara ozel uyguluyor tedaviyi ama benim doktorum cok pozitif cok iyi olmasina ragmen bana klasik tedaviyi uygulayacak gibi geldi bu da kafamda soru isareti birakiyor.Esime diyorum sen doktordan iyi mi bileceksin diyor.Bakalim subata kadar olmazsa istanbula da gitmeye calisirim napalim artik sonradan neden yapmadim demekten iyidir.zaten ankaradayız başka bir merkeze yönelirsin en iyisi içine sinen dr ile çalışmak, şehir değiştirmekte bir stres değilmi bilemedim, umarım kilo almazsın benimde ne olacağım belli değil, ezgininde dediği en iyis doğal siklus ama ya büyümezse bilemiyorum, sen iğnelerini kullan beslenmene dikkat et ve spor yap, tabiki hormon dışarıdan bence kilo alınır diğer türlü inşallah dengeleyebiliriz.
Randevum 4 te canim icimin rahatlamasina oyle cok ihtiyacim var ki.seni de cok iyi anliyorum bu fsh hayatimia girdi gireli stresliyim tam oh dedim simdide kizimi kaybetme korkusy sardi.cevremdeki bayanlara bakiyirum pat gebe kalip pat doguryolar bazi insanlar dunyaya gercekten sanssiz geliyorCanim bende kilo hemen gosterir kendini bir de cok korkuyorum davul gibi olurum diyedikkat edecegim yememe icmeme o surecte bi de ödem yaparsa onlar gider mi sonradan acaba? Canim sana kaclik igne vuruyorlardi hatirliyo musun? Dogal buyuyen yumurta nasil olacak bilmiyorum doktor pek dogal haline birakacak gibi degil neyse bakalim gelecek ay fsh kac cikacak.Sen kacta gideceksin canim profa insallah hicbir sey cikmayacak bizleri haberdar et mutlaka.
Canim kiloyu takma kafana hamile kalirsan zaten aliyosun kilo.boyun kac ki.ben 166 filanim ve su an 65.5 kiloyum enim boyum bir oldu:)kilo verilir tatlim ya yeter ki kucaklar dolsunCanim bende kilo hemen gosterir kendini bir de cok korkuyorum davul gibi olurum diyedikkat edecegim yememe icmeme o surecte bi de ödem yaparsa onlar gider mi sonradan acaba? Canim sana kaclik igne vuruyorlardi hatirliyo musun? Dogal buyuyen yumurta nasil olacak bilmiyorum doktor pek dogal haline birakacak gibi degil neyse bakalim gelecek ay fsh kac cikacak.Sen kacta gideceksin canim profa insallah hicbir sey cikmayacak bizleri haberdar et mutlaka.
Canim o dr u biliyorum emre karatekelioglu bende dusunuyodum o dr a gitmeyi ama bana cok uzakti.ben tup bebegimi kayseri acibadem de yaptirdim turgut aydin dogal siklusta o da yapiyor cok isinin ehliAnkaradaki merkez ve doktorlar nedense pek icime sinmiyor sanki istanbul bu konuda daha onde gibi.Gerci en iyi merkeze git olmadiktan sonra olmuyor.Ama emre beyin yaklasimini ben cok begeniyorum cocukistiyorumda hayat2011 vardi aylarca takibe gitti yumos gorunmemis sonra bir tane gorunmus emre bey cok dusuk dozlarla buyutmus yumosu.Sonra tup bebekle bir oglu oldu ezgi gibi tek embriyo ustelik.Fsh 45 amh 0.1di o kadinda.Yani bizim gibi hastalara ozel uyguluyor tedaviyi ama benim doktorum cok pozitif cok iyi olmasina ragmen bana klasik tedaviyi uygulayacak gibi geldi bu da kafamda soru isareti birakiyor.Esime diyorum sen doktordan iyi mi bileceksin diyor.Bakalim subata kadar olmazsa istanbula da gitmeye calisirim napalim artik sonradan neden yapmadim demekten iyidir.
Evet canim senin doktorun da aklimda ama kayseride hic kalacak yerimiz yok istanbulla hemen hemen ayni mesafe o yuzden istanbula daha yatkinim ama subat tatilinden once de gidemem okulum var o surecte de genarti deneyeyim en iyisi doktorumu sevdim aslinda.Ben sen ve hayat2011 i gordukten sonra dogal siklus kafama yatti zaten emin oldum onun ise yaradigindan.C
Canim o dr u biliyorum emre karatekelioglu bende dusunuyodum o dr a gitmeyi ama bana cok uzakti.ben tup bebegimi kayseri acibadem de yaptirdim turgut aydin dogal siklusta o da yapiyor cok isinin ehli
Tatlim ne yapacagini biliyorsun zaten bol su ve dinlenme.inan ki korkacak bisey yok.bir cok gebede oluyor bu sorun.sonra duzeliyor.bak bugun de guzel seyler duyacaksin prof suyun normal diyecek bak sana diyorum.bu olumszluklar nazarınız olsun Rabbim beterinden sakinsin...Canimmm destegin icin cok sagol dr um cok iyi beni tupe yonlendiren de buydu tupten sonra rutin devam ediyorum bunda az azalmis dedi ama bebekte bobrek plesenta sorunu yok dedi bir de bu bebek zor bulundu o yuzden pimpirikliyim dedi dr um bir de benim hocam var prof ona bir git onunda fikrini alalim dedi ayrintiliya bile o profa yonlendirmisti beni dikkat ettim diger hastalari yonlendirmiyo profa filan ben bi sorunmu var ki diyorum ayrintilida cok sukur hersey temiz cikmisti.bu su niye azaldi bilmiyorum farrah ya bizim ailede erken dogum genetikmi acaba bu su beni kac hafta goturur o da muallakta
Ben 7 aylik 750 gram dogmusum kuveze bile gormeden yasamisim kizim su an 680 gram ve 6 aylik soyle 30 haftalik filan olsa en azindan kiyamam ona ben o benim canimin cani senin kizin gibi olur insallah
Ezgim, hiç üzme kendini. Sen stres yaptıkça bebek de etkileniyor. Sen ne kadar sakin bir hamilelik geçirirsen bebek o kadar sakin bir bebek olacak, kolik ağlamaları az olacak, güzel uyuyacak. Annenin ruh hali bebeğin gelişiminde çok etkili. Üzüldüğün zaman yüksek sesle kuran dinle, bebeğin de dinler, ikiniz de huzur bulursunuz. Olacağın önüne geçilmiyor, kadere iman edip teslimiyet göstermek lazım. Suyun azalmasında nasıl senin hiç elinden birşey gelmediyse 9 ay boyunca yine elinden birşey gelmeyecek. O yüzden zor ama akışına bırak, bebeğinin tadını çıkar. Belki bu bebiş tek bebişin olacak, içine sindire sindire yaşa bu günleri. Sana tavsiyen de bir özelde bir de devlette kontrollere git. İki farklı görüş her zaman iyidirCanimmmm cevabin icin cok sagol oyle iyisinki.kacinci haftada azalmisti seninki.oyle agladim ki dun evlat acisi boyle oluyo demekkki.ona birsey olur diye odum kopuyor su iciyorum .heyet raporu alicam calismiycam artik .bu arada profilindeki kizinmi.masallah o ne guzellik tatlilik.rabbim bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?