- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
canım ya çook duygulandım inan kardeşten daha yakınsınız bana Allah razı olsun..inş seninde doğalından gelsin meleğin güzel huylu sağlıklı yakışıklı bir prensin olsun aminnnnnnnnn...Tatlim yumosun canlanmis buyumus.cok sevndim inan.hadi bakalim tatlim guzel haberlerini bekliyorz.bu arada yasin okuyalim sana.40 kisiye okut sen de.ben aldim simdiden kizlar da alir eminim:)
canım bugün okulda sınıfımızda bizim kızın arkadaşının annesi var çok hafız kendisi namazında niyazında o biliyorum benim bebek tedavimi gördüğümü ona Meryem süresi ve 444 tefriciye aşladım dedim o dua çok tesirli değil genelde ahiret için yapılan bir duaymış sana daha etkili dua vericem dedi dilek rızık vs. için edilen bir duaymış hergün 100 tane oku dedi..duanın ismi salaten tüncina..bende 200 tefriciye okudum Allahım kabul etsin şimdi bu duaya başlıycam inş..Iyi akşamlar kızlar 4444 duasına başladım ama ben zırt pirt adet olduğum icin bıtırmeden adet olursam çok korkuyorum. .daha 130 lar da falan im. Bitiremezsem tüp bebeğe nasıl başlarım. Inşallah bitiririm kızlar yaaa. .ev işi is yeri yemek derken buna fazla zaman kalmıyor yaaa
Olacak bu sefer insallah canimamin canımcığım inş çok yıprandık çok Allahım bu sabrının mükafatını vericek inş ben herşeye ramen umutluyum elde ne var ne yok bozdurcam çünkü 4 tüp denemem bu olmasa düşünmek bile istemiyorum Allahım esirgesin..canım hamişlerin duası kabul olurmuş..senin bebeişinde çok sağlıklı doğucak inş..serum yada ilaçla bu sıvı fazlaşmıyormuşmu canım mutlaka sor doktora bunun tedavisi vardır mutlaka..Alahım karnındaki evladını sana bağışlasın inş..
Allah razı olsun canım içini ferah tut inş Allahın izniyle sağlıklı doğucak kızınn..canım nete araştırma kafanı bulandırmaktan başka bişey yapmasın bebeğin mücadele ediyor güven ona annesi o seni hiç bırakıycak inş...Olacak bu sefer insallah canim
Yasini serif okuyacagim insallah senin icin.benim durumun net bi tedavisi yok sanirim canim nete bakincada hep kotu seyler okuyorum psikolojim bozuldu 2 gunde.su ic dedi dr.bir de artik evdeyim calismiycam.yarinda bi profa gidecegim o ne diycek bakalim.hayirlisi hakkimizda
canım bugün okulda sınıfımızda bizim kızın arkadaşının annesi var çok hafız kendisi namazında niyazında o biliyorum benim bebek tedavimi gördüğümü ona Meryem süresi ve 444 tefriciye aşladım dedim o dua çok tesirli değil genelde ahiret için yapılan bir duaymış sana daha etkili dua vericem dedi dilek rızık vs. için edilen bir duaymış hergün 100 tane oku dedi..duanın ismi salaten tüncina..bende 200 tefriciye okudum Allahım kabul etsin şimdi bu duaya başlıycam inş..
Tatlim ben de suyum azalinca senin gibi nete dalmistim cok olumsz seyler okuyup kendimi ve kizimi uzmustum.cok aglamistm ve o gun kizim hic teprenmemisti.bosuna uzulmusum yazik sen de kolay bi gebelk elde etmedin kendini yipratma.bak bana o kadar kotu demisti ki dr suyum icin.kizim gayet saglkli dogdu.dr lar felaket tellali takma.senin kızın mucize annesi gibi de guclu.haydin sil gozyaslarini kızını uzme, hisseder o herseyi:)Olacak bu sefer insallah canim
Yasini serif okuyacagim insallah senin icin.benim durumun net bi tedavisi yok sanirim canim nete bakincada hep kotu seyler okuyorum psikolojim bozuldu 2 gunde.su ic dedi dr.bir de artik evdeyim calismiycam.yarinda bi profa gidecegim o ne diycek bakalim.hayirlisi hakkimizda
Evet canim cok pozitifti.Doktordan ciktigimda ustumden koca bir yuk kalkti sanki o kadar kasmisim ki kendimi 2-3 gundur birden gevsedim.Amin canim insallah ben de hep kiz bebek isterdim eskiden bayilirim kiz bebeklere ama neden bilmiyorum gonlum oglana kayiyor artik galiba bu surecte kadin olmanin ne kadar zor oldugunu fark ettim ondan.Ya da benim cektigim sıkintilari yavrum da cekmesin istiyorum.Tabi her seyden once saglikli olsunlar kiz oglan fark etmez.Esimle evlenmeden once 3 cocuk 4 cocuk kavgasi yapardik ben 3 derdim o 4 derdi simdi 1 cocuk icin ne zorluklara katlaniyoruz 1e razi olduk yani.Allah hayirlisini versin.Tatlm doktorunun icine sinmesine cok sevndm.gerckten cok pozitifmis.bu ise 1-0 önde basladin, bu cok onemli bir gelisme.ultrason goruntunun guzel olmasi ise en güzel tarafi.evet umutsz vaka degilsin artik.sıkma tatlı canını artik, derin bir oh çek:)
Ben hastayim canim okuyamiyorum ama esime okuturum.Hepimiz okuyalim insallah kocamaaan olur o yumos buyur annesine tutunur hic birakmaz :))Kizlar yasin i serif in faziletini bilirsiniz.ozellkle bir istegimizin gerceklesmesini istyorsak baskalarndan yasin isteyebilirz.hepimizn ihtiyaci var ama suan gulneva77 nin acil ihtyaci var.yumosu daha da buyusun bebis olsun diye.Ezgi ye transfer sirasinda okumustuk.haydin yardim melekleri birer tane okuyalim bu mubarek gecede..
Evet ben de okumustum herkeste illa yarayacak diye bir sey yokmus ama yaradigi hastalar da oluyormus.Ben de yarin baslayacagim bakalim icmeye.Evet taze incir zor artik ben de kuru incir aldim onu yerim artik.Doktor bu surecte dogal yoldan da deneyin hic belli olmaz falan dedi.Dheanin yan etkileri de pek iyi degilmis canim ya ama napalim mecbur kullanacaz yoksa bebek olmazsa da uzuntuden kalbi agriyor insanin.Annelik nasil bir icgudu insan yorulmak yipranmak kendi hayatini feda etmek icin bu kadar caba harcar mi hic cok ilginc degil mi :)canım bu hap biesteron değilmi deha ben toplam 6 ay kullandım tüp bebek aşamasına bile gelemiyordum biesterondan sonra 3 tüp denedim her tüpte bir emriyom olmuştu..ses kalınlaşıyor bırakınca düzeliyor cnım birde bu hapı kullanırken nodüler çıktı boğazımda gerçi küçüktü zararsız demişti doktor..bu hap kalp ritmini bozuyor bu hapı kullanırken hep boğazıma bişeyler var gibi oluyordum boğuluyorum sanki ..kalbimdede çarpıntı yapıyordu bana yan etkileri bunlardı ..aslında amerikada bir araştırma yapılıyor kalp krizi ölümlere ve sonuç biesteron deha kullanan bayanların kalp krizini tetiklediği ortaya çıkıyor aslında bu deha bir hormon ölçülüp düşükse takviye başlatılıyormuş..ama türkiyede genelde tüp bebek öncesi kulandırıyor doktorlar..benim burdaki doktoruma sordum alabilrimiyim hiçbir zararı yok kullanabilirsin demişti ama kanıtlanmış bir etkisi yok demişti bana..canım sana tavsiyem günde iki adet al..tazen incir memelekte çok yedim ben bayramda ve sonuç 6 ay olmayan yumoşlar şimdi 3 tane birden çıktı gerçi ikisi gelişmedi elde bir tane var ama onada şükür bize gereken bir emriyo zaten..bu zamanda taze incir zor canım biyerde okudum geceden saf seytinyağında bir adet inciri bekletiyorsun hem fazla incir yememş oluyoruz çünkü incir prolokatini yükseltiyor aynı zamanda..
Amin cnm.evet sınaniyorz.ben kızıma cok kolay hamile kalmistm.iki yıl korunduktan sonra korunmayi biraktgm ay hamile kalmistim.aaa hamile kalmak ne kolaymis demistim hic unutmam.cok afedersin iliskiden sonra ayagini havaya kaldr tamamdr olmayanlarin hayret nasil olmaz derdim.buyuk konusmusum.meger hamile kalmak mucizeymis.hem de ne buyuk mucize.yumurtan olacak saglkli buyuk olacak sperm saglkli hizli olacak tupler acik olacak vs neler neler....ben de hep kizimin kiz kardesi olmasini istedim yakin zamana kadar.simdi senin gibi dusunuyorm kadin olmk cok zor.kız olmasin diyorm.hatta kızım icin uzuluyorm simdiden.benim gibi erken menopoza girerse diye.zamani gelsin kontrol ettirecrm.biliyorsn genetik cok onemli.doktora gittgmde ilk annemin kac yasinda girdgini sormustu.anneyle cok iliskili.benim yuzumdeno da erken menopoz olmaz insallhEvet canim cok pozitifti.Doktordan ciktigimda ustumden koca bir yuk kalkti sanki o kadar kasmisim ki kendimi 2-3 gundur birden gevsedim.Amin canim insallah ben de hep kiz bebek isterdim eskiden bayilirim kiz bebeklere ama neden bilmiyorum gonlum oglana kayiyor artik galiba bu surecte kadin olmanin ne kadar zor oldugunu fark ettim ondan.Ya da benim cektigim sıkintilari yavrum da cekmesin istiyorum.Tabi her seyden once saglikli olsunlar kiz oglan fark etmez.Esimle evlenmeden once 3 cocuk 4 cocuk kavgasi yapardik ben 3 derdim o 4 derdi simdi 1 cocuk icin ne zorluklara katlaniyoruz 1e razi olduk yani.Allah hayirlisini versin.
ANNELİK DUYGUSU DAHA ÇOCUKLUKTAN OLUYOR KIZLARDA İLK OYUNCAĞIMIZ BEBEK OLUYOR..Allahım onun sevgisni veriyor birde göbüşümüze düşseonun hareketlerini hisetmek sağlıklı doğsa kimbilir nasıl guygular kesin tarif edilemezdir..Alllahım evlet isteyen herkeze yaşatsın bu duygularıEvet ben de okumustum herkeste illa yarayacak diye bir sey yokmus ama yaradigi hastalar da oluyormus.Ben de yarin baslayacagim bakalim icmeye.Evet taze incir zor artik ben de kuru incir aldim onu yerim artik.Doktor bu surecte dogal yoldan da deneyin hic belli olmaz falan dedi.Dheanin yan etkileri de pek iyi degilmis canim ya ama napalim mecbur kullanacaz yoksa bebek olmazsa da uzuntuden kalbi agriyor insanin.Annelik nasil bir icgudu insan yorulmak yipranmak kendi hayatini feda etmek icin bu kadar caba harcar mi hic cok ilginc degil mi :)
Cnm ben de biosteron cok kullandim.icersinde kortizon varmis.ondan olsa gerek ben cok kilo aldim kullandgm donmlerde.onun disinda yan etkisi olmadi tabi her bunye farkli.sen sifa niyetine korkmadan ic kuzumEvet ben de okumustum herkeste illa yarayacak diye bir sey yokmus ama yaradigi hastalar da oluyormus.Ben de yarin baslayacagim bakalim icmeye.Evet taze incir zor artik ben de kuru incir aldim onu yerim artik.Doktor bu surecte dogal yoldan da deneyin hic belli olmaz falan dedi.Dheanin yan etkileri de pek iyi degilmis canim ya ama napalim mecbur kullanacaz yoksa bebek olmazsa da uzuntuden kalbi agriyor insanin.Annelik nasil bir icgudu insan yorulmak yipranmak kendi hayatini feda etmek icin bu kadar caba harcar mi hic cok ilginc degil mi :)
Bana da cocugu olmamak cok uzak gelirdi sanki benim basima gelmezmis gibi.Cocugu olmayan birini duysam o an uzulur gecerdim cok onemli gelmezdi.Insan yasamadan bilemiyor.Canim biz de kizkardesim icin de korkmaya basladik.O da daha yeni liseye gececek ama annemi simdiden ya bunda da olursa korkusu sardi.Bizde de annemden geliyor cunku.Kizinin evlenmesini asla gece biraktirma canim gerci bu kismet isi ama annem bana derdi hep okul bitsin hemen evleniyosun 30lara falan sarkitma derdi erken menopoz isi olur diye.Ben de 30a kadar evlenir cocuk yaparim zaten der takmazdim annemin erken menopozunu.Ne bileyim bu yasta vuracak beni.Senin annende var mi erken menopoz?Genetik mi yani.Insallah kizinda cikmaz canim ya da ciksa bile bizim kadar erken olmaz.Benim anneannemde de teyzemde de yok annemde var.Amin cnm.evet sınaniyorz.ben kızıma cok kolay hamile kalmistm.iki yıl korunduktan sonra korunmayi biraktgm ay hamile kalmistim.aaa hamile kalmak ne kolaymis demistim hic unutmam.cok afedersin iliskiden sonra ayagini havaya kaldr tamamdr olmayanlarin hayret nasil olmaz derdim.buyuk konusmusum.meger hamile kalmak mucizeymis.hem de ne buyuk mucize.yumurtan olacak saglkli buyuk olacak sperm saglkli hizli olacak tupler acik olacak vs neler neler....ben de hep kizimin kiz kardesi olmasini istedim yakin zamana kadar.simdi senin gibi dusunuyorm kadin olmk cok zor.kız olmasin diyorm.hatta kızım icin uzuluyorm simdiden.benim gibi erken menopoza girerse diye.zamani gelsin kontrol ettirecrm.biliyorsn genetik cok onemli.doktora gittgmde ilk annemin kac yasinda girdgini sormustu.anneyle cok iliskili.benim yuzumdeno da erken menopoz olmaz insallh
Yaa kilo muCnm ben de biosteron cok kullandim.icersinde kortizon varmis.ondan olsa gerek ben cok kilo aldim kullandgm donmlerde.onun disinda yan etkisi olmadi tabi her bunye farkli.sen sifa niyetine korkmadan ic kuzum
Yok tatlm bizim ailede yok.anne teyze hala uclemesine baktilar.annem 55yasnda girdi halam ve teyzem de o dolaylarda girdi.sans beni vurdu.en onmli etken anne zaten.kızcem yasamaz insllh bunlari.yine de ALLAH beterinden saklasin bize bu derdi unutturacak acı vermesin, kucagimizi da boş birakmasn.tabi once hic olmayana, sizlere versin.ben sıramı beklerim :)Bana da cocugu olmamak cok uzak gelirdi sanki benim basima gelmezmis gibi.Cocugu olmayan birini duysam o an uzulur gecerdim cok onemli gelmezdi.Insan yasamadan bilemiyor.Canim biz de kizkardesim icin de korkmaya basladik.O da daha yeni liseye gececek ama annemi simdiden ya bunda da olursa korkusu sardi.Bizde de annemden geliyor cunku.Kizinin evlenmesini asla gece biraktirma canim gerci bu kismet isi ama annem bana derdi hep okul bitsin hemen evleniyosun 30lara falan sarkitma derdi erken menopoz isi olur diye.Ben de 30a kadar evlenir cocuk yaparim zaten der takmazdim annemin erken menopozunu.Ne bileyim bu yasta vuracak beni.Senin annende var mi erken menopoz?Genetik mi yani.Insallah kizinda cikmaz canim ya da ciksa bile bizim kadar erken olmaz.Benim anneannemde de teyzemde de yok annemde var.
Allah Allah ilgincmis.Genelde olanlarin aile oykusu var ama iste o da bir sebep sadece hepimizin kaderinde bu varmis yasiyoruz bir sekilde.Allah beterinden korusun ben hastaligi ilk ogrendigimde beynimden vurulmusa döndüm 3-4 gun yataktan cikamadim.Sonra dusundum cok sukur elim ayagim var gözüm var.Gozlerimin olmadigini dusundum mesela ya da felc kaldigimi o zaman kendi derdim kucuk geldi.Allah hepimizi beterinden korusun canim sukur bu halimize.Yok tatlm bizim ailede yok.anne teyze hala uclemesine baktilar.annem 55yasnda girdi halam ve teyzem de o dolaylarda girdi.sans beni vurdu.en onmli etken anne zaten.kızcem yasamaz insllh bunlari.yine de ALLAH beterinden saklasin bize bu derdi unutturacak acı vermesin, kucagimizi da boş birakmasn.tabi once hic olmayana, sizlere versin.ben sıramı beklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?