Kizlar 2.5 yildr fsh la ugrasan biri olarak söylüyorum ki fsh kafayla alakali.moralmzi yuksek tutalm benm ki 72 den 15 e düşmüştü kigebe kaldm düşük yaptm.moralm çok bozuldu gecn ay olctrdm 35 olmus yine.yine tedaviye basladm hem takmamaya calsyorm hem tedavmi oluyorm.eminm ki yine düşecek. Takmiyalm yeter ki.bol fsh i düşük günler. ..
Günaydın ezgi.nasilsin canım
Cnm aynı yastayiz uzulme daha genciz :)27 yasindayim canim.6 aylik evliyim henuz fsh ogreneli de 4 ay filan oldu.ilk 33 cikti .sonra 8cikti.sonra 31 cikti en son bu ay yani 9 cikti.tup denemem de yarim kaldi follikullerim 10 mm gecmedi iptal oldu.sen dogal yollami hamile kaldin
Öyle deme canm herseyin bir vakti var.sabirla duayla mücadeleyle devam edecez.hem beta nin pozitife yakin cikmasi da iyi bir seydr unutma.insallh pizitifi de goreceksin ben inaniyorm sen de inan..Canım hamile kaldığını duymuştum coksevinmistim. .Bu bile büyük bir mucize ydi. Bizim gibiler için. Inşallah en yakın zamanda en hayırlı zamanda gene gebe kalıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. .benim 33 tu fsh.1.5yil içinde 89 a çıktı. .adet olunca tüp bebek merkezine gidecektim.birturlu adet olamadım. Günüm geçti beta hcg 3.32 çıkmıştı belki bir umut gebesindir dediler..3 gün sonra tekrar baktık beta hcg ye 3.10 çıktı yukselmemis maalesef çok üzüldüm gebe degıl misin yani..ben kim hamilelik kim...ALLAHIM YARDIM ET NE OLURSUN BIZLERE DUALARIMIZI KABUL ET...AMIN.
Cnm aynı yastayiz uzulme daha genciz :)
Bu durumlar geçici ama uzulursek kalici hale gelir.bak benm ki 72 idi diyorm.dr lar yüzüme bakmiyordu.dogal yolla oldu cnm bitkisel ilac kullandm adetim duzeldi sonra hamile kaldm.simdi yine basladm ilaclarima.bekleyp gorecez
Dr da oyle diyo gencsin filan diye.insallh csnim.hangi bitkileri kullandin bize de soylesene.bebisine cok uzuldum ama iyi tatafi hamile kalabiliosun.daha bana test yapmak bile nasip olmadi ne zaman niyetlnsem adetim oldu hayalkirikligi😢
Olacak inşallah merak etme.bu arada bnm bi kizm var iyi ki erken evlenip yapmisim diyorm.:) kardeşi olmasini yalnz kalmamasini cok istiyorm.cnm ben bi lokman hekime gittm bana ilac verdi kendigi yaptgi bitkisel kapsullerden onu ictm.oraya gittgmde 5 aydr adet olmamstm onun ilacyla 15 gun sonra oldum devami da geldi şükür. Fsh 72 den 15 e dustu.Allah kimisine sifali elini veriyor demek.bu da oyle olsa gerek.umarm tez zamnda birbirmze güzel haberler verirz tum topik olarak...
Caniiiim ne guzel bi kizin varmis
Keske bende erkn evlenip cocugum olsaydi ama nadip iste okudun univ filan derken.insallah kizina bi kardes olur biz de ilk meleklerimizi aliriz kucagimiza.
Insallh cnm.ben de tersini yaptm evlendkten sonra okudum :) boylece erken anne olmak kar kaldi bana.kizm 5 yasinda.hergun dua ediyor kardeş için. Hatta bana ot çöp getriyor bunu iç te karnindan bebek ciksin diye :) sizin icin dua edecem zira duanin en makbulu insanlarn birbirine ettgi duaymis o dua daha cabuk olur.birbirmze dua edelim hic tanimasak ta..
Gunaydin caniiiiiim.ozledim seni .iyi diyelim iyi olalim.sen nasilsin iste misin bende teneffus aralarinda yaziyorum :) merak ediyorum kiz
Öyle deme canm herseyin bir vakti var.sabirla duayla mücadeleyle devam edecez.hem beta nin pozitife yakin cikmasi da iyi bir seydr unutma.insallh pizitifi de goreceksin ben inaniyorm sen de inan..
Canım yarın memlekete gidecez Kuzenim in düğünü var 1 hafta kalacağız kaynanam laraaAdanaya da gececez çünkü. ...1 hafta olmayacam ozleyecem sizleriisteyim çalışıyorum bende ne olsun işte aynı bildiğin şeyler.
Emooos ozliycem seni habersiz birakma beni kader arkadasim.gule gule git gel.kuzenine mutluluklar💑
Yarın akşam gidiyoruz tatlım. .haftaya pazar gelecez.bende seni çok ozleyecem inan. ..çok sağol inşallah mutlu olurlar. .yarın aksama kadar yazisak kizzzz:)
Yazisalim kuzum sen yazdigin surce yazarim ben telden giriyorum zaten..😜
Bende telden giriyorum tatlım ama memlekete gidince internet yok orda:)
Niye tatlim internet paketinden kullanmiyor musun.ozleteceksin kendini hic oldumu yani.dugunde iyce oyna moral depola gel ..olur muuuu
Wi fi den kullanıyorum canım. Evin ve iş yerinin internetinden. .bende çok ozleyecem gerçekten. .tamam oynayacam senin icin:)
Emosum sag kasigimda feci bi agri var yumurtaliggimda sanki insallh kist olusmuyodur yaa o kadar igne yedim bozdu iyce dengemi
Valla ezgi aynı şey bendede var.15 gündür kasiklarim agriyodu. Ama bugün çok şiddetliaağrıyor.adette olmadım. Hiç böyle olmadım.acaba kist mi oldu ikimizde de gerçekten. Ben polikistigim ya fsh in dışında. Herşey var bız dede maşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?