fsh yüksek olanlar

Allah yardımcın olsun gülüm insallah simdiki tedavinle bebegine kavusursun denizhan hocaya gittinmi hiç canım o nu tavsiye ederim

Sagol canım malatya da gitmediğim Dr kalmadı bitek denızhan beye ulaşıp gidemedim hep şehir disindaydi. .adet olayımda araştırmaya gidecem tüp bebek açıldı. Rapor alınca yüzde 50 daha az oduyomusuz. .ama tlf konuştum geçen ay fsh 89 olduğu için tüp bebek olmaz dedi.genede muayene edelim dedi fsh düşerse yaparlar belki

Kuzum bak insallh duzene giriyordur geciksin bisey olmaz benim gorumcem 6 ayda 1 adet oluyomus 2.cocugu doguracak.adete takilma bitanem olmadi sogan kuru yap.10 gune gelir

Offf ezgi yaa gene içim sıkılıyor hayırlısı böyleymiş demekki...ne yapalım

canım ozaman sen git muayeni ol fsh ı düsürtüp tüp bebege gecerler.anlıyom seni kuzum bende hep gittim insan sıkılıyor ama tedavisizde olmuyor.testere dişli aslan pencisi kürünü yap gülüm fsh lh dengeleyici bende yapcam insallah

Bu ay hayit tohumu Yaptım adet olunca bakacam kaca düşmüş fsh...gelecek ayda testere dişli aslan pencesi yapacam canimmm...çok sağol ilgin için. .

Emos sen saracogluna email atmistin ya cevap geldi mi

Allahim tamamina erdirsin canim akabinde Allah hayirli evlatlar versin.cocuk dusunuyosan erteleme cunku fsh gittikce artan bi sorun bende 6 aylik evliyim 4 ay once ogrendim fsh.tup bebrk bile deneyemedim.fsh bazen 30 cikti gecen ay da 9 du.

benim fsh yüksek. 76. otoimmun hastalıktan dolayı dedi doktorum . ailemde ve akrabalarımda erken menopoz öyküsü yok annem 50 yaşında hala görüyor. endokrin bölümüne gitmem gerektiğini söyledi kadın hastalıkları doktoru.bundan 3 sene önce hastalığım başladığında 6 ay kadar olamamıştım sonra kendiğinden düzene girmişti. 12 kilovermiştimbuna bağlı olduğunu demişlerdi ayrıca dediğim gibi otoimmum hastalık grubuna da bağlı. ayrıca kullandığım ilaçlarda var kortizon gibi ..

Anladim canim insallh geri fonusu olur.benimki sanirim genetik annem erken girdi 40 yasinda ama ben 27 yasindayim ufff bende bu durum annemi kaybettikten sonra oldu adetim duzensizlesti

Anladim canim insallh geri fonusu olur.benimki sanirim genetik annem erken girdi 40 yasinda ama ben 27 yasindayim ufff bende bu durum annemi kaybettikten sonra oldu adetim duzensizlesti

Allah rahmet eylesin. ne kadar zamandır düzensiz. adet olabiliyor musun ilaçsız.yumurta dondurma gibi bi şansın yok mu. bana bunu da sundular

Allah rahmet eylesin. ne kadar zamandır düzensiz. adet olabiliyor musun ilaçsız.yumurta dondurma gibi bi şansın yok mu. bana bunu da sundular

Canim yumurta oldugu an zaten alip tup yapacak doktorum ama follikul olmasina ragmen buyumuyo yumosum.fsh 9 du follikulum buyumedigi icin iptal oldu tedavim.donduracak kadar cok olmuypvyumurtam

Canim yumurta oldugu an zaten alip tup yapacak doktorum ama follikul olmasina ragmen buyumuyo yumosum.fsh 9 du follikulum buyumedigi icin iptal oldu tedavim.donduracak kadar cok olmuypvyumurtam

anladım. benim pek bi bilgim yok tüp bebekle ilgili. İnşallah en kısa zamanda Rabbim şifasını gösterir.

Kizlar 2.5 yildr fsh la ugrasan biri olarak söylüyorum ki fsh kafayla alakali.moralmzi yuksek tutalm benm ki 72 den 15 e düşmüştü kigebe kaldm düşük yaptm.moralm çok bozuldu gecn ay olctrdm 35 olmus yine.yine tedaviye basladm hem takmamaya calsyorm hem tedavmi oluyorm.eminm ki yine düşecek. Takmiyalm yeter ki.bol fsh i düşük günler. ..

Gecmis olsun canim.benim de bi ay 30 bi ay 9 cok dalgali.bende de annemin olumunden sonra oldu.follikulun oluyodur o zaman Senin cnim

Gecmis olsun canim.benim de bi ay 30 bi ay 9 cok dalgali.bende de annemin olumunden sonra oldu.follikulun oluyodur o zaman Senin cnim

Teşekkürler cnm.senin de başın sagolsun üzüntü cok tetikliyor fsh i.bu dunyada hersey bizler için ölüm de dogum gibi normal.allah sabir versn..ne zamandandr istyorsn canm kac yasndasn?

Teşekkürler cnm.senin de başın sagolsun üzüntü cok tetikliyor fsh i.bu dunyada hersey bizler için ölüm de dogum gibi normal.allah sabir versn..ne zamandandr istyorsn canm kac yasndasn?

27 yasindayim canim.6 aylik evliyim henuz fsh ogreneli de 4 ay filan oldu.ilk 33 cikti .sonra 8cikti.sonra 31 cikti en son bu ay yani 9 cikti.tup denemem de yarim kaldi follikullerim 10 mm gecmedi iptal oldu.sen dogal yollami hamile kaldin

27 yasindayim canim.6 aylik evliyim henuz fsh ogreneli de 4 ay filan oldu.ilk 33 cikti .sonra 8cikti.sonra 31 cikti en son bu ay yani 9 cikti.tup denemem de yarim kaldi follikullerim 10 mm gecmedi iptal oldu.sen dogal yollami hamile kaldin

Günaydın ezgi.nasilsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…