fsh yüksek olanlar

Olmaz inşallah tatlım benim...ıyı düşün iyi olsun. .zoru im kansiz i basardin sen...gerisi kolay Allahın ıznıylee. .sen bize büyük umut oldun. .saglikla kucagina al inşallah. .

Olmaz inşallah tatlım benim...ıyı düşün iyi olsun. .zoru im kansiz i basardin sen...gerisi kolay Allahın ıznıylee. .sen bize büyük umut oldun. .saglikla kucagina al inşallah. .

Sgl arkadaşım Rabbim size de tez zamanda nasip etsin inşallah

Napiyosun emos naptin bugun

Napiyosun emos naptin bugun

Is çıkışında eşimle buluştuk AVM de.biseyler yedik.carsiya yürüdük. Otobüse binip eve geldik.
ezgi bugün bir bebeğim geldi 1 haftalik tupugundan dan kan aldım. 2750 gr di minicik ti ya nasıl kıydim igneyi batirdim topuguna yaaa. ..
sen ne yaptın?

Ayyyy kiyamam ben o bebise.benim ayni ya ev is .canim sikilio keyfim yok emos

Hic canim ayni mevzular.hayat enerjim yok gibi.bi tatile ihtiyacm var sanirim

Temmuz un 1 ine ne kaldiki 2 ay tatili var ne güzel. .sıkma canını tatlım. ..ozaman gidersin nereye istersen eşinle canım benim. ..Belirli dönemlerde yogunlasiyor aciimiz. ..atlatacaksin bu dönemi geçecek canımm geçecek. .ALLAHIM BÜYÜK HEP YANIMIZDA. .VARDIR BUNDAN BIR HAYIR. .UZME TATLI CANINI..ÇOK OPUYORUM SENI AKLIM SENDE KALIYOR BAK IYI GECELER KADER ARKADAŞ IM.

bende fsh si yüksek olanlardanım. 25 yaşındayım. erken menopoz .geri dönüşü mümkün dedi doktorum ama bu ne zaman olur belli olmaz dedi. otoimmun hastalık grubu altında olduğum için bu hastalıkta vücuttaki virüsler sebebi bilinmeyen bişekilde vücuda zarar veriyormuş. bu sebepten dolayı fsh aldı başını gitti. bende hayıt tohumuna başlamak istiyorum . hatta buğün inşallah başlayacağım. Rabbim hepimizi bu sıkıntıdan kurtarsın.

Hosgeldin canim gecmis olsun.biz de ayni sikinyidayiz.burda dertlesiyoruz.evli misin

hoşbuldum. çok tşk. nişanlıyım. Allah nasip ederse eylülde düğünüm olacak

Allahim tamamina erdirsin canim akabinde Allah hayirli evlatlar versin.cocuk dusunuyosan erteleme cunku fsh gittikce artan bi sorun bende 6 aylik evliyim 4 ay once ogrendim fsh.tup bebrk bile deneyemedim.fsh bazen 30 cikti gecen ay da 9 du.

Allahim tamamina erdirsin canim akabinde Allah hayirli evlatlar versin.cocuk dusunuyosan erteleme cunku fsh gittikce artan bi sorun bende 6 aylik evliyim 4 ay once ogrendim fsh.tup bebrk bile deneyemedim.fsh bazen 30 cikti gecen ay da 9 du.

Bi de sana otoimmun teshisini koydular mi kesin bu sebepten mi

Ezgi beta hcg gene 3.10 çıktı yani gebe degilim
yıkıldım ezgi! !!!
Keşke hamile olabilseydim. ..

yıkıldım ezgi! !!!

Caniiiiiim uzulme ne olur bunlara hazirlikli olmaliyiz.canim bi gun bizde hamis olcaz ne olur sikma canini

Caniiiiiim uzulme ne olur bunlara hazirlikli olmaliyiz.canim bi gun bizde hamis olcaz ne olur sikma canini

Emos bak saracoglu bi programda simdi.az once biri aradi kadin 33 yasindaymis drlar sen menepoza girmisin demisler yikildim diyor snra bitkisel kurler denemis sirf adet oluyum diye dedi ama hamile kalmis.canim bak cevremizde bizim gibi cok nasipse biz de anne olacagiz insallh

yıkıldım ezgi! !!!

Allah yardımcın olsun gülüm insallah simdiki tedavinle bebegine kavusursun denizhan hocaya gittinmi hiç canım o nu tavsiye ederim

Inşallah ezgi benim hiç adetim geçmedi aksine ayda 2 kez 3 kez oluyorum. Neden böyle oldu ki...korkuyorum.

Inşallah ezgi benim hiç adetim geçmedi aksine ayda 2 kez 3 kez oluyorum. Neden böyle oldu ki...korkuyorum.

Kuzum bak insallh duzene giriyordur geciksin bisey olmaz benim gorumcem 6 ayda 1 adet oluyomus 2.cocugu doguracak.adete takilma bitanem olmadi sogan kuru yap.10 gune gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…