fsh yüksek olanlar

Ohhhh cok sukur canim oyle sevindim ki rabbim tamamina erdirsin rahim kalinlastirici ilac vermedi mi dr canim eger rahmin 3 cizgi goruntusunde olursa cok kalin olmasina gerek yokmus .insallah tek yumurtan can olur canimmm

Ruyan gercek olacak insallah canimmmm dunya tatlisi bembeyaz bi kizin olacak insalkah

Cook sevindim canim benim yaa ohh rabbim kavustursun o yumos buyusun catlasin sana bebek olarak dönsün insallah :) sizleri gordukce ben daha cok umutlaniyorum cok sevindim canim :) hadi bakalim iyi haberlerle gel dualarimiz senin icin :) ama bence de rahmin iyi olmadan sakin transfer ettirme bir de embriyoya traslamami ne yapiyorlarmis sanirim tutunmasi icin onlari da sorsana canim senin 3 tup bebek vardi sanirim oncesinde neden tutunmuyor onu bir arastirsinlar oyle transfer ettir.

Hic sorma canim ya ben de saf saf gittim sgkdan belge aliyom falan mediko icin meger kalkmis o artik herkes genel saglik sigortasi kapsamindaymis prim odeyecez biz hic guvencemiz olmadigi icin bakalim gelir testi ne cikacak.Ben testi yaptiracam galiba duzende paraya kiyacam annem diyor git yaptir bekleme dugun icin ne masraflar yaptik hepsi bunlar icindi zaman kaybetme falan diyor.Saglik guvencesini bekleyecek olursam cok zaman gececek gibi o olmadan da universitede de yaptiramam kafami yedi bitirdi bu mesele.Dusununce tup bebegin 2 ignesine denk geliyor ama iste yine de batiyor insana o fiyat.Ehehe 2 bebek mi :) Allahim ikiz oluyomus bi de ya ne bomba olur bana ama o zaman okul cidden bitmeyebilir artik cocugun birini anneme birini kayinvalideye postalarim geri nasil donerler bilmiyorum :) ilki olursa gerisi icin embriyo dondurtacam yumurtam bitene kadar deneyecem okul bitince transfer ettiririm artik embriyo olursa yani.Allah sana da iki kuzucuk versin canim :))

Ohhhh cok sukur canim oyle sevindim ki rabbim tamamina erdirsin rahim kalinlastirici ilac vermedi mi dr canim eger rahmin 3 cizgi goruntusunde olursa cok kalin olmasina gerek yokmus .insallah tek yumurtan can olur canimmm
sağol canımcığım şuan rahim kalınlaştırıcı ilaç verilmiyor yumurtanın büyümesini etkilermiş opu sonrası kalınlaştırıcı ilaç veriyorlar..benim rahim 6mm canımya en fazla ilaçlarla 8mm olsun daha önce en fazla 9mm transfer ooldum tutmadı ve tutmama sebebi bu diye düşünüyorum..senin emriyoyoa traşlama işlemi olmuştu hatırladığım kadarıyla kaıncı gün tarnsfer edildi senin emriyon canım şimdide dölenicekmi korkusu sonrası bölüncekmi Allah kolaylık versin inş sonu bebişli olur benimde..

evet canım 3 tüp bebek yaptık hepsi negatif bunda ilk görüşmem emriyologla elinizden geleni yapın ben hertürlü risk almak istiyorum diycem çünkü burda emriyo kalitesiz olunca fazla bekletmeyip 2 gün transfer ediliyor sonrası hüsran tabi..böyle olmaktansa 3 yada 4 gün izlenip öyle transfer edilip gerekirsede dondurulup biriktirilip koyulmasını istiycem..traşlama işleminide ezgiye yapmışlardı bende yaptırcam istiycem demiştim şimdi aklımdan gitmişti iyiki hatırlatın canımcığım..

Bence de canim neden tutunmuyor bu kez onun ustunde yogunlasin pihtilasmanda falan sorun var mi onlari da yaptir istersen.Evet tiraslamada iste yani belki bunlarin maddi kulfeti fazla olur ama en azindan defalarca tup bebek denemekten daha az bir maddi yuku olur keske bu tarz seyler ilk seferde yapilsa ben de transfer asamasina gelirsem pihtilasma testi falan yaptiracam bosuna gitmesin embriyo maddi manevi zarar cunku.Tutunmuyor ya da tutunup dusuyor bebek sonra arastiriliyor bunlar her sey bosa gidiyor ben gerekli ne test varsa bastan yaptirmak isteyecem maddi olarak binse bile sonrasinda binmesinden iyidir ona gore onlem alinir cunku.

Tatlm cok guzel haberler verdin bize rahim inceligi icin ilac vermiyolar mi cnm .negatf tum dusunceleri atiyorsun, kendinde ve sonrasinda testinde pozitif pozitif haberler bekliyorz

Son düzenleme:
Tatlim insallh once senin ruyan gercek olur.hep derim ben beklerm sirami.once RABBIM size versin, cok sukur benm bi kizim var ALLAH size de annelk duygusunu yasatsin.sen ebesin gunde onlarca bebek dogirtuyorsn ama inaniyorm birgun sen de bebisini doguracaksin.yeter ki umidini kaybetme.yasin daha cok genc...yarin cikabilirsem gidip yaptracam aslnda bi umidim yok ama kafamda soru isareti kalmasin.mevlam neylerse guzel eyler...

Canim bana embriyolog soylemisti lazerle traslama yapmislar ve imsi teknigi kullanmislardi.oda spermi 300 kat daha buyutup en iyisini seciyodu mikroenjeksiyonun bi ust teknigi tek yumurta olunca herseyi denemisler bende.canim benim rahimim 8 mm di yanlis hatirlamiyosam ama dr rahmin 3 cizgide bu yeterli benim icin demisti.

Gulnevacim benim ki 3.gun transferiydi 8 hucreliydi canim .

Günaydın kızlar ☺ çok Sağolun verdiğiniz moral için. ..inşallah rüyam gerçek olur...bıraz öncedecçok kötü rüya gördüm tüp bebeğe gidiyorum 1 tane bile yumurtam yok dr la ben agliyoruz çok zordu elimizden gelen bir şey yok dedi cok üzüldü oda bende...kafayı yicez haaa sürekli bununla yatıp kalıyoruz. .ne zormuş anne olmak..
gulneva büyük heyecanla seni bekliyordum çok şükür bebeğim canimmmm inşallah olacak insallah tutunacak sana annesi ii. ..dediğin gibibu aaşamalara gelmekte çok güzel. .ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN YARABBIM INŞALLAH. ..ÇOK ŞÜKÜR. ..

farrahcigim hadi sende test yaptir bide sana sevinelim arkadaşım böyle güzel haberler çok iyi geliyor insana çok şükür. ..

canım rüyaların hayır olsun iyiye yoralım iyi olsun..canım bende tek yumoşumla uraştım valla hepbir telaşlı görüyorum kendimi rüyamda..kafayı rahatlat canım ya farkli bişeyler bu oyalanmak için..bu fsh denen ilet stresle yükeliyor biliyorsun..evet canım bu aşamalarada gelmekte güzel darsı başına inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…