fsh yüksek olanlar

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tatlimmmm. ..olmazsada dert değil üzülme tamam mı. .öylesine yaptirdigini varsayalım. .söktürücü kullanmak için yaptırmak sart sonucta. .eğer varsada bayram olur hepimize. ..ALLAH BÜYÜK CANIMMMMM. ..

amin canım inş sende biran önce başlarsın tedavine..
sağol canım benim cümlemiz inşALLAH KIZLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİNE DEVAM EDİYORUM ..bu ay kullandım ir yumurtam gelişti çatladı sonuç bekliyorum..12 kasım a kadar adet olmassan test yapacam..

Duzene gittim kani verdim bakalim 1 aya cikacakmis sonuc 600 lira bayildim ya neyse bakalim insallah bir sey cikmaz da bir de pgt ile falan ugrasmak zorunda kalmayiz.

gülneva cnm inşallah güzel gider.çokk sevindim senin adına.Rabbim emeklerinin karşılığnı versininşallah cnm...darısı başımıza inşallah.. bir şey sorcam senin fsh sürekli yüksek mi çıkıyodu. bu ay mı düştü.sanırım cylo sana fayda etti gibi geliyor bana.adet de oldun ya sınrasında.ben de kullanıyorm inşallah fayda verir..

sağol canım benim cümlemiz inşALLAH KIZLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİNE DEVAM EDİYORUM ..bu ay kullandım ir yumurtam gelişti çatladı sonuç bekliyorum..12 kasım a kadar adet olmassan test yapacam..

Tatlımm inşallah sonuç pozitif cikarrrrr. .aminnnnnn...ayyyyy hepimiz hamile k alalım hepimizzzzzzz☺

ezgi sen hamile kaldığında fsh 30 muydu? öylseyse bana da umut oldun.umutluyum rabbim büyük..

Bayanlar birşey sormak istiyorum FSH değerinden bahsediyorsunuz size göre benim değerim çok çok düşük 5.78 ama ben bunun hamilelik için çok yüksek olduğunu duymuştum yanlışmıyım bilgi verirmisiniz

Bayanlar birşey sormak istiyorum FSH değerinden bahsediyorsunuz size göre benim değerim çok çok düşük 5.78 ama ben bunun hamilelik için çok yüksek olduğunu duymuştum yanlışmıyım bilgi verirmisiniz
Yok canim E2 inde normalse degerin gayet guzel , endiselenme.

Tatlım yaaaa ben okuyorum ama 4444 ü bitiremiycem galiba ama olsun okuduğum kadarı kar,bunada şükür, sayıya bağlamasanda okuduğun kadar sevabın, Rabbim kabul etsin inşallah

inşALLAH canım BENİM ..bekliyorum hayırlısı bakalım..
Burda diğer topikteki gibi ardarda olmuyor hamiş haberleri o yüzden çok çok isterim senin adına, bu topiktekilerin hepsi gebe kalana kadar buradayım Allah ın izniyle, inşallah klomen faydalı olmuştur :)

Burda diğer topikteki gibi ardarda olmuyor hamiş haberleri o yüzden çok çok isterim senin adına, bu topiktekilerin hepsi gebe kalana kadar buradayım Allah ın izniyle, inşallah klomen faydalı olmuştur :)
ALLAH razı olsun canım benim..inşALLAHH ETKİ EDER..DR KONTrolünde idim yumurta var sonra kontro etti çatlamış % 20 şansın var demiştii bakalım ne olacakk hayırlısıı ALLAH tan.

Tatlım yaaaa ben okuyorum ama 4444 ü bitiremiycem galiba ama olsun okuduğum kadarı kar,bunada şükür, sayıya bağlamasanda okuduğun kadar sevabın, Rabbim kabul etsin inşallah

Seninkini de ALLAH KABUL ETSİN CANIMMMMM. ..adet olana kadar devam edelim bakalım biter belki..başta tüp bebek için niyet ettim inşallah bitirmek nasip olur...Şeker pancarı inşallah hepimizin gobekleri bebek ile dolacakkkkkkkkk buna inanalim hayal kuralım olur inşallah ALLAHIM BÜYÜK. ..çok heyecanlı bir şey yaaaa..

ALLAH razı olsun canım benim..inşALLAHH ETKİ EDER..DR KONTrolünde idim yumurta var sonra kontro etti çatlamış % 20 şansın var demiştii bakalım ne olacakk hayırlısıı ALLAH tan.

Canimmm inşallah bu aylar hepimize hayırlı bebekler olarak geri döner. .inşallah hamile olursun hayırlısı ile tatlimmmm aminn

Ezgiiii dr ne dedi merak ettik inşallah mucizemiz iyidir annesiiiii. .
gulnevammm yarın inşallah yumurta toplaman güzel geçer yanındayım unutma tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…