Tatlim cesaretimi topladm gidip test yaptrdm az once.yarin ogleden sonra cikackmis sonuc.benm icin izdirap dolu saatler basladi test yaptrmk tam bi iskence;( gerci bi beklentm yok ama acabalardan kurtulayim dedim.bi ruyanin pesine verdik bakalm ne olacak..
sağol canım benim cümlemiz inşALLAH KIZLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİNE DEVAM EDİYORUM ..bu ay kullandım ir yumurtam gelişti çatladı sonuç bekliyorum..12 kasım a kadar adet olmassan test yapacam..amin canım inş sende biran önce başlarsın tedavine..
Hayırlısı olsun tatlım temiz çıkar inşallah testin...Duzene gittim kani verdim bakalim 1 aya cikacakmis sonuc 600 lira bayildim ya neyse bakalim insallah bir sey cikmaz da bir de pgt ile falan ugrasmak zorunda kalmayiz.
gülneva cnm inşallah güzel gider.çokk sevindim senin adına.Rabbim emeklerinin karşılığnı versininşallah cnm...darısı başımıza inşallah.. bir şey sorcam senin fsh sürekli yüksek mi çıkıyodu. bu ay mı düştü.sanırım cylo sana fayda etti gibi geliyor bana.adet de oldun ya sınrasında.ben de kullanıyorm inşallah fayda verir..canım rüyaların hayır olsun iyiye yoralım iyi olsun..canım bende tek yumoşumla uraştım valla hepbir telaşlı görüyorum kendimi rüyamda..kafayı rahatlat canım ya farkli bişeyler bu oyalanmak için..bu fsh denen ilet stresle yükeliyor biliyorsun..evet canım bu aşamalarada gelmekte güzel darsı başına inş..
sağol canım benim cümlemiz inşALLAH KIZLAR BEN KLOMEN TEDAVİSİNE DEVAM EDİYORUM ..bu ay kullandım ir yumurtam gelişti çatladı sonuç bekliyorum..12 kasım a kadar adet olmassan test yapacam..
ezgi sen hamile kaldığında fsh 30 muydu? öylseyse bana da umut oldun.umutluyum rabbim büyük..Ayy ezgi yerim ben onuuu :)) insallah iyidir her seyi o benim bir numarali umudumhatta evlilik sebebim bile diyebilirim ben fsh 30u gorunce vazgectim evlilikten sonra baktim sen o degerle hamilesin, evlendim :) yani bebisin daha dogmadan bize vesile oldu insallah cok hayirli bir evlat olur annesi doktordan cikinca yaz bize :)
hiç belirtii yokk canım da ne bileyim hayırlısı bakalıımm...inşALLAH canım hepimiz hamile kalalım.....Tatlımm inşallah sonuç pozitif cikarrrrr. .aminnnnnn...ayyyyy hepimiz hamile k alalım hepimizzzzzzz☺
Yok canim E2 inde normalse degerin gayet guzel , endiselenme.Bayanlar birşey sormak istiyorum FSH değerinden bahsediyorsunuz size göre benim değerim çok çok düşük 5.78 ama ben bunun hamilelik için çok yüksek olduğunu duymuştum yanlışmıyım bilgi verirmisiniz
Tatlım yaaaa ben okuyorum ama 4444 ü bitiremiycem galiba ama olsun okuduğum kadarı kar,bunada şükür, sayıya bağlamasanda okuduğun kadar sevabın, Rabbim kabul etsin inşallahKızlar tefriciye okuyan varmı. ..ben 1535 teyim inşallah adet olmadan biter yaaaa strese girdim bitiremem diye...hayırlısı. .meryem suresinide okudum. Tüm çocuğu olmayanlara dua ediyorum bol bol ALLAHIM KABUL ETSIN INŞALLAH. .
Bazen belirtisiz geliyorlar biliyorsun ki,hayırlısı inşallah ayyyy bat ada bişi kalmamışhiç belirtii yokk canım da ne bileyim hayırlısı bakalıımm...inşALLAH canım hepimiz hamile kalalım.....
inşALLAH canım BENİM ..bekliyorum hayırlısı bakalım..Bazen belirtisiz geliyorlar biliyorsun ki,hayırlısı inşallah ayyyy bat ada bişi kalmamış
Burda diğer topikteki gibi ardarda olmuyor hamiş haberleri o yüzden çok çok isterim senin adına, bu topiktekilerin hepsi gebe kalana kadar buradayım Allah ın izniyle, inşallah klomen faydalı olmuştur :)inşALLAH canım BENİM ..bekliyorum hayırlısı bakalım..
ALLAH razı olsun canım benim..inşALLAHH ETKİ EDER..DR KONTrolünde idim yumurta var sonra kontro etti çatlamış % 20 şansın var demiştii bakalım ne olacakk hayırlısıı ALLAH tan.Burda diğer topikteki gibi ardarda olmuyor hamiş haberleri o yüzden çok çok isterim senin adına, bu topiktekilerin hepsi gebe kalana kadar buradayım Allah ın izniyle, inşallah klomen faydalı olmuştur :)
Tatlım yaaaa ben okuyorum ama 4444 ü bitiremiycem galiba ama olsun okuduğum kadarı kar,bunada şükür, sayıya bağlamasanda okuduğun kadar sevabın, Rabbim kabul etsin inşallah
ALLAH razı olsun canım benim..inşALLAHH ETKİ EDER..DR KONTrolünde idim yumurta var sonra kontro etti çatlamış % 20 şansın var demiştii bakalım ne olacakk hayırlısıı ALLAH tan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?