fsh yüksek olanlar

sağol canım verdiğin bilgiler için hepsini bir bir konuşcam emriyologla..inş kabul ederler bende hamiş kalırım..rahimde 3 çizgiyide kendi doktorumla konuşucam..

Tatlm cok guzel haberler verdin bize rahim inceligi icin ilac vermiyolar mi cnm .negatf tum dusunceleri atiyorsun, kendinde ve sonrasinda testinde pozitif pozitif haberler bekliyorz
amin canımm evet bundan sonra pozitif düşünceye merhaba negatiflere elveda inş Allahında izniyle..önce senden iyi haberler bekliyoruz canım 3 aydan beri adet olamamışsın galiba hamiş olabilirsin..

canım hayırlı uğurlu olsun tedaviin..mşALALH ÇOK GÜZEL HABER BUU..hadi hayırlısı ilee bebek haberini vermene olsun...
canım hayırlı uğurlu olsun tedaviin..mşALALH ÇOK GÜZEL HABER BUU..hadi hayırlısı ilee bebek haberini vermene olsun...
amin canım inş sende biran önce başlarsın tedavine..

O kadar da geç değil yaşınız 32 ise.... Dert etmeyin bence mutlaka olur, hatta birkaç tane olur :) Benim yaşım nerdeyse 38 olacak. Doğal yoldan deneyeceğim 2-3 ay ama yine de doktora gideceğim. Olmadı çok pahalı değilse şu amh testini de yaptırayım. Eşimin problemi var mı hiç bilmiyorum maalesef. Gerekirse onu da teste sokacağım. Aslında ev kitleri var sperm sayısına bakan ama başka birşeye de bakmıyor. Tembel mi yavaş mı kalitesiz mi? Hiç fikir vermiyor. Doktorumun yönlendirmesine göre gerekirse tüp bebek merkezinde daha kapsamlı bir incelemeye de girebiliriz. Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim.

Canim evliysen ve cocuk dusunuyosan hic erteleme fshin iyi simdi cok yuksek degil daha da yukselmeden iyi bir doktor bulup takibe gir derim zaman hic acimiyor bu konuda.
Selamlar FKB... Yok, ilk aylarda biraz kararsızdım ama biraz internetten okuyup FSH 12 diye de doktorum telaşa verince ertelememeye karar verdim. Ama iş durumumdan dolayı keşke daha önce çalışmalara başlasaymışım diyorum. Evlenmeden hatta başlasam iyi olurmuş Düğün hazırlıkları öldü bitirdi bizi :))

Rica ederim bende tedaviye yeni başlıyorum...elimden geldiğince başıma ne gelirse yazıyorum ya da daha bilgili arkadaşlardan bilgi alıyoruz burada. ben ankaradayım, düzen lab.da amh testinin ücreti 144 TL, ancak tedaviye başkent üni. hast başladım ve orada bu testi devlet karşıladı.ve üni hast. olduğu içinde güvenilir.
tabiki düğün telaşı evliliğe alışma v.s. derken bence eğer istiyorsanız bu işi ertelemeyin.çünkü önemli,38 de hiç geç değil emin olun.eşinizde mutlaka spermiogram yaptırmalı ki, ev kitleriyle olacak birşey değil bu.öncelikle güvendiğiniz iyi bir dr.unuz olmalı bence, bu işin başı bence bu.umarım tez vakitte sağlıklı bir evladınız olur, güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim inşallah bir tane sağlıklı evladım olsunda birkaçtaneyi gelecek ne gösterir bilemem hiç.

Tekrar teşekkürler mesajın için. Spermiogramı jinekolağa beraber gitsek bakar mı yoksa üroloğa falan mı gitmesi gerekir? Bir bilginiz var mı?

Tekrar teşekkürler mesajın için. Spermiogramı jinekolağa beraber gitsek bakar mı yoksa üroloğa falan mı gitmesi gerekir? Bir bilginiz var mı?
beraber gitseniz yönlendiriler mutlaka, Allah korusun bir sıkıntı çıkarsa üroloğa yönlendirirler.birde bilmiyorum tabiki ama sigara olayı varsa derhal uzaklaşın derim çünkü çok etkiliyor herşeyi.

Canim merhaba hosgeldin oncelikle.profilindeki sensen eger masallah yasini hic gostermiyorsun kesinlikle.ikincisi yasin itibari ile fsh 12 cikmasi cok normal canim cunku 35 yasindan sonra fsh de bir miktar artis dogaldir.ki seninki 12 yuksek de degil zaten.asilama da deneyebilirsin oncelikle

Benden de kocaman guzel bir gunaydin kizlar insallh hersey cok guzel olacak
Benim de melek kizimini kontrolu var dr suyuna bakacak yine .cok sukur hareketlerini hissediyorum kizimin teyzeleri fsh 33 bebegi onun adi:)))
oyyy yerim ben onu maşallah maşallah, inşallah iyidir suyu muyu herbirşeyi :) Rabbim herbirimize nasip etsin...

Tatlim cesaretimi topladm gidip test yaptrdm az once.yarin ogleden sonra cikackmis sonuc.benm icin izdirap dolu saatler basladi test yaptrmk tam bi iskence;( gerci bi beklentm yok ama acabalardan kurtulayim dedim.bi ruyanin pesine verdik bakalm ne olacak..

amin canımm evet bundan sonra pozitif düşünceye merhaba negatiflere elveda inş Allahında izniyle..önce senden iyi haberler bekliyoruz canım 3 aydan beri adet olamamışsın galiba hamiş olabilirsin..
Test yaptrdm ruyaya uyarak ama sanmiyorm bisey cikacagini merak iste.ilk once senden bekliyorm ben guzel haberler

Canimm hadi hayirlisi insallh.rabbim buyuk olmamasi icin bi sebep yok o istedikten sonra

Canim yasin da 38 ise hiiic erteleme.Sansliisn fsh 12 iken yakalamis doktor.Bence de esine test yaptirin sen de amhi yaptir tam rezervini ogren , nerde yasiyorsun bilmiyorum ama tup bebek merkezlerine ön gorusmeye gidebilirsin genelde ucretsiz oluyor.Antral folikul sayin hakkinda bir sey dedi mi doktor en onemlisi o bence.Ultrason goruntun yani.Senin fshin cok yuksek degil ama yastan dolayi dezavantajlisin o yuzden hic erteleme giden zaman geri gelmiyor ben bekar oldugum icin 1 yil kaybettim bu surede bile fshim cok artti evliyken hic zaman kaybetme.

Test yaptrdm ruyaya uyarak ama sanmiyorm bisey cikacagini merak iste.ilk once senden bekliyorm ben guzel haberler
Olsun canim varsa ne guzel yoksa da olmadigindan emin olursun adet olmamak rahatsiz ettiyse sökturucu falan kullanirsin istersen.Hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm :))

Benden de kocaman guzel bir gunaydin kizlar insallh hersey cok guzel olacak
Benim de melek kizimini kontrolu var dr suyuna bakacak yine .cok sukur hareketlerini hissediyorum kizimin teyzeleri fsh 33 bebegi onun adi:)))
Ayy ezgi yerim ben onuuu :)) insallah iyidir her seyi o benim bir numarali umudum hatta evlilik sebebim bile diyebilirim ben fsh 30u gorunce vazgectim evlilikten sonra baktim sen o degerle hamilesin, evlendim :) yani bebisin daha dogmadan bize vesile oldu insallah cok hayirli bir evlat olur annesi doktordan cikinca yaz bize :)

Kizlar ben de mecbur paraya kiyip duzende yaptiracagim testi , eger o genetik bozukluk cikarsa pgt yapilacakmis embriyolarima.Okuluma sorduk tekrar yapilmiyormus zekai tahir burak'a yonlendirdiler orada da saglik guvencesiz 500-600mus fiyat.Sabahtan beri orayi ara burayi ara telef olduk.Saglik guvencesini de beklersem iyice vakit kaybedecem mecbur gidip okul cikisi yaptiracagim duzende.Insallah cikmaz bir de pgt ile ugrasmak zorunda kalmayiz

Bu arada canim ezgi hakli yasindan dolayi fshin normal bile sayilir doktor takibine gir ama hemen tup bebek denemek zorunda degilsin hatta once bi yumurta takibi yaptir bakalim yumurtalarin nasil ona gore bir yol cizersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…