fsh yüksek olanlar

Allah Allah çok ilginç bir baba sitili gerçeketen benim eşimde çok kaderci olucağı varsa olur çok pimpiriklisin sen diyor..bugünde hata konuştuk diyorum bebeğim daha gelmeden bu kadar takıntı yapıyorum eğer hamile kalıp doğurursam nasıl korurum bebeğimi aklım hep onda kalır okula başlayıncq bahçesinden ayrılamaam diyorum eşime..bende panik atak var canım herşeyin en kötüsünü düşünüyorum bu bir hastalık aslında tedavi edilmesi şart bence..

Benim dr um Ankara da. normal bi kadinn dogumcuya giderim artik.dr umu arar sorarimm klomen icin.3 yildr fsh la ugrasiyorm acikcasi ultrason takibim 5 i gecmemistr.artik duzenli takip edicem ama.yarin mi gidiyim 3.gun mü cnm?
adetin 2 günüde gidebilirsin 3 günüde farketmiyor..muskan geldimi canım bu arada..

merhabalar kızlarrr..canım çok sıkkınn SABAH ARAŞTIRMA HASTANESİNİ ARADIM sekreter kız çıktı tlf na..dedimki ben bugun turuncu geldi tüp bebek için bugün mü gelecem dedim..bana ne dese BEGNİRSİNİZ..BU AYKİ TÜP BEBEK HASTALARIMIZ BELLİ BU AY HEMEN YAPMAZLAR DEDİ..bende erken menopoz var dr nuz adet ol 1.günü ara tüp bebek için gel demişti dedi dedim.dr a söyleyim sizi arsın deddi.bu arada yogun kanama olunca 1.günü sayılıyor dedi..çok sinirim bozuldu..hala aramadılar merakla bekliyorum.

Ben de diyorm bak tedavi ol.yok ben de bisey diyor.ben onun gibi olmadgm icin sen sorumsz rahat annesin diyor bana:) gun icersnde arar elif ne yapiyo odada yalnz mi niye yalniz.deli eder beni.bir parka gitsek dünya senaryo kurar kafasnda.sen de biraz esim gibisin galiba ama:)

Sakin ol cnm.kanaman olsun gidersin.gerilme kuzum..

Sakin ol cnm.kanaman olsun gidersin.gerilme kuzum..

ama farrahcımm yumurta olursa tüp bebek yapmazlarsa ne yaparım yaaa...okadar hayal kurdum kendimi hazırladım paran varsa insansın yoksa böyle araştırmada sürün dur..genede buna şükür..
inşallah dr ararda olumlu konuşur..yoksa adet kırmızıya dönünce mecbur gidecem..bakalım ne olacak..

canım moralini bozma istemem ama araştırma hastaneleri genelde böyle önce andevu alıyorsun sonrası tedavin başlatılıyor..ama bizim biliyorsun kırmızılar ne zaman gelicek belirsiz randevu verseler nolcak..bizim gibi hastalara kolaylık sağlamalrı şart..sen tekrar ara canım onları bekleme bence..

CANLAR MERHABA NASILSINIZ.......emelim inşALLAH ARARLAR DA GEL DERLERR..

ben o kadar değilim şuan canım bakalım ilerde inş bitane doğrursam öyle olucağım kesin..ben kabulleniyorum doktora gidicem ama bebek tedavisinden fırsat kalmıyor..

gülneva dr bana demiştiki konseyde karar verdik sen istediğin için bide yaşın genç diye yapacagız.ağustosta 18 ine kadar tatil sonra adet olunca sabah ara tüp bebek olacam de gel demişti.dr ararsa diyecem bakalım.sen böyle dedin diye..olmadı kırmızıya dönünce kendim gidecem..

CANLAR MERHABA NASILSINIZ.......emelim inşALLAH ARARLAR DA GEL DERLERR..

merhaba tatlımmm inşallah demezlersede kırmızıyı görünce gidecem ne yapayım sanki ben ilk defa gidiyorum oraya sinir etti kız beni sekreter...

canım kırmızıya dönmedimi daha daha öncede yazmıştım adetin kaçıncı günüdesin tutunam kanamasıda olabilir geçen ay yumurtan vardı hata biz ikimiz aynı zamanda adet olmuştuk tamda zamanı aslında hamiş olabilirsin canım ya..benim doktorum kanamanın başladığı günün 3 günü az da olsa lekelenmenin başladığı gün adetin 1 günüymüş..inş tutunma kanamsıdır..

ezgicim nasıl gidiyor hamişlik karnın bayağ büyümüştür başladımı hazırlıklar..gebelik takvimi yapsana kendine canım burdan takip edersin hergün neresi gelişiyor bebeğinin..
Canimmm simdilik iyi sukur evet karnim ozellikle bu haftalar buyudu.ben gebelik takvimimi ka kere yaptim beceremedim galiba bi turlu olmadi mobilden girdigim icin mi bilemedim

Canimmm sen kendin git dr a adetin baslasin hemen git .bosver sekreteri filan.ben sekreterlerle hic muhatap olmam hatta bir kere bana kesin dolu vs demislerdi kalkip gittim dr beni gorunce almistti hemen beni bu fsh tedavisi gorurken

gülneva ben en son 16 ekimde kahverengi başlamıştı 22 ekimde olmuştum adet 2 gün sürmüştü..yarın aşı günü çok yogun ama çarşamba direk gidecem ne yapayım.şuan kahverengi gelmeye başladı bir kaç güne kırmızıya döner inşallah ama ben çarşamba gidecem beklemeyecem kırmızıyı..hamilelik konusundada öyle bir umudum yok sanmıyorum çünkü herzamanki gibi 10 gün erken geldi kahverengi sonra kırmızı olacak farklı birşey yok yani

Canimmm sen kendin git dr a adetin baslasin hemen git .bosver sekreteri filan.ben sekreterlerle hic muhatap olmam hatta bir kere bana kesin dolu vs demislerdi kalkip gittim dr beni gorunce almistti hemen beni bu fsh tedavisi gorurken

gidecem ezgi inşallah çarşamba günü..yarın aşı günü çok yogun diğer arkadaşta rapor aldı gitmeme imkan yok.ama çarşamba giderim canım benim..haklısın dr bana gel demişti bende gidecem ne yapayım..

Ezgicim güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim, utandırdın beni aynen farklı farklı ortamlarda tanışmayı bende en az sizin kadar isterdim ancak nasip kısmet buraya bu zamanaymış, ben inanıyorumki bebeklerimiz olsa bile bu sorun bizde baki ne yazıkki daha çok konuşup görüşür dert ortaklığı yol arkadaşlığı yaparız birbirimize,umarım hem bizler hem de çocuklarımız için çok güzel olur gelecek :)

arkadaşlar çok haklı ve tecrübeli. bulmuşsun bunu kaçarmı bir sekreter yüzünden, ayyy halden anlamıyorlar sanki başka zaman olsa biz gelmek istemezmiyiz vakit mi var, dar vakit dar,sen çarşamba git Allah ın izniyle dr.u görürsün bence...

ben bilmiyorum yani nasıl bir anne baba olacağımızı kestiremiyorum şimdiden çok garip değilmi,heyecanlımı umursamazmı, ilgilimi nasıl nasıl bu biraz da sanırım kucağımıza aldığımızda şekillenecek birşey, Allah ol dediğinde olacak biliyorum biz çabalayalımda Rabbim görsün bu çabamızı,mükafatı da bir evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…