- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
amin tatlişkom yaaa, burda hepiniz niklerinizlede olsa dualarımdasınız,Rabbim kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın..Canım benim inan siz olmasaniz çok kötü olurdum ALLAH HEPINIZDEN razi olsun iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri. .pozitif enerjni c hissettim gerçekten çok sağol. .inşallah tez zamanda anne olursun sen ve hepimiz aminnn.
Hoş buldumCanim hosgeldin gecmis olsun.bizim bu topikte sorunumuz ortak fsh senin de gelmene cok sevindim.umutsuzluk yok oncelikle burada tamammi.sayfayi bastan okusan neler paylasildi.kac tanemiz de su an hamis
Darisi teker teker sizlere insallah
Hoş buldumCanim hosgeldin gecmis olsun.bizim bu topikte sorunumuz ortak fsh senin de gelmene cok sevindim.umutsuzluk yok oncelikle burada tamammi.sayfayi bastan okusan neler paylasildi.kac tanemiz de su an hamis
Darisi teker teker sizlere insallah
Rabbim guzel iyi niyetli kalbini goruyor olmayacak duayi ettirmez merak etme .bak diyorum sanna bi kizin olacak babasida catlasin ...anne kiz gezip dolasacaksiniz:))
amin tatlişkom yaaa, burda hepiniz niklerinizlede olsa dualarımdasınız,Rabbim kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın..
Benim bu ay dediğim gibi fsh 11 ama E2 <20. Diğerleri normal gözüküyor ama doktora göstermedim daha. E2'nin siklusumuzun ikinci fazında daha etkin olması normal, adet döneminde değil ama çok da düşük geldi. Bakalım doktorum ne diyecek... Bugün öğreneceğim. Yumurta rezervlerin çok kötü değil bence şansın çok. Hiç dert etme. Benim de eşimin iyi beslenmesi yoktu tanıdığımda. Şimdi ev yemeği, vitaminle onu yoluna sokmaya çalışıyorum. Ama sebze ve meyve konusunda zorlanıyoruz. Ancak ben eline vereceğim o zaman yiyecek durumda. Kendisi hatırlamıyor. Sigarayı da bana çok çaktırmadan içmeye çalışıyor. Ama ben çok rahatsız oluyorum. O ilişkimizi sabote ediyor ben de sigarasını... Anlaşacağız bir ara bu konuda da inşallah...merhaba :) fsh 15,09 bu ay daha ölçülmedi, amh 0,72 çıktı,hatta ilk önce prolaktinimde 124 çıktı,neyseki o ilaçla şimdilerde normal seyrediyor. nasıl diyim fkb2012 demişti. yaşım 32 ama yum larım 42 yaşında sanırım, yum larım yaşlı ve kalitesizmiş.eylülde öğrendim,eşimdede vitaminle ve sigarayı bırakmakla düzelecek sperm sorunu çıktı, ama benimki kadar önemli değil, o yüzden demiştim sıgara varsa hayatınızdan çıkarın diye..ayrıca güzel yorumun için teşekkür ederim..
Bu arada bu bilgiler için de çok teşekkürler. Benim adet sancılarım meşhurdur. Aslında bu tarz bir işlemi sanırım ben apandist bölgeme görmüştüm. Sonra üç saat kendime gelememiştim :) Ama kısa süreliyse dayanılabilinir. Onu da sorarım doktoruma. ben açıkcası hala bende problem olduğunu düşünmüyorum. fsh 11 çıktı diye bu kadar ihtimal düşük olur mu canım?.. Biraz para tuzağı bu konular... Ama yine de şansa bırakma niyetinde de değilim. Her türlü önlemi baştan alacağım. Bu ay aslında içimde güzel hisler var.canım 1 dk ara ile 2 kere ilaç veriliyor rahim tüplerine adet ağrısınıdan az fazla ama çok kısa süreli.öncesinde vajinal usg yapılıyor gene.2 gün öncesinden antibiyotik başlıyorsun enfeksiyon riskine karşı ve 1 saat öncede bir ağrı kesici,ben gözümü kapadım vazifemi yaptım :) hayalimdede bir bebek :) herşey onun için değilmi, bana kalırsa narkozluk bir durum değil ama kişiye göre değişir ki ben çok evhamlı ve gerçekten canı tatlı biriyimdir, ama görev uğruna diyip yapıverdim :) işlemden sonra işe bile gittim, çok az kahverengi lekelenmem oldu.böyle işte..
Sen daha çok gençsin. Baştan niye endişeleniyorsun ki? Teste bile gerek yok aslında. Denersiniz bir sene, olmazsa gidersiniz doktora. Bu genç yaşın ve evliliğinizin tadını çıkarın. Gezin tozun... Bak ben geç yaşta evlendim. O yüzden başbaşa kalma anlarımız çok az. Dilerdim ki bir iki sene sonra çocuk düşünelim.Hoş buldum
teşekkür ederim desteğiniz için.. gerçekten hepiniz çok iyisiniz tamamını değil ama büyük kısmını okudum yazdıklarınızın..
benim sorunum biraz karşık şöyleki ben bebek isteği ile doktora gitmedim aslında biz hala korunuyoruz. Bebek sahibi olmayı elbette istiyoruz ancak zaman şuan uygun değil.. Ancak test sonuçlarım kötü çıkarsa hemen çalışmalara başlamamız gerekecek o beni daha çok geriyor. 1 ay bile ertelemek belkide geri dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak
Benim bu ay dediğim gibi fsh 11 ama E2 <20. Diğerleri normal gözüküyor ama doktora göstermedim daha. E2'nin siklusumuzun ikinci fazında daha etkin olması normal, adet döneminde değil ama çok da düşük geldi. Bakalım doktorum ne diyecek... Bugün öğreneceğim. Yumurta rezervlerin çok kötü değil bence şansın çok. Hiç dert etme. Benim de eşimin iyi beslenmesi yoktu tanıdığımda. Şimdi ev yemeği, vitaminle onu yoluna sokmaya çalışıyorum. Ama sebze ve meyve konusunda zorlanıyoruz. Ancak ben eline vereceğim o zaman yiyecek durumda. Kendisi hatırlamıyor. Sigarayı da bana çok çaktırmadan içmeye çalışıyor. Ama ben çok rahatsız oluyorum. O ilişkimizi sabote ediyor ben de sigarasını... Anlaşacağız bir ara bu konuda da inşallah...
evleneli kaç ay olduki? daha vücudun bile yeni yeni alışıyordur bu duruma :) içindeki güzel hislere her zaman kulak ver, hem ovulasyonda kullanıyormuşsun çok faydalı bence,seninki her an sürpriz yapabilir,Allah ın işi belli olmaz,yani tuzakçı dr. çok ancak test ve tahlillerede göz kapayamayız sen güvendiğin bir dr. ile mtlaka kontrollü olarak devam et bence,fsh ta ölçülsün çünkü her zaman en yüksek değer baz alınıyormuş,rahat olman helede kafanın rahat olması çok çok güzel böyle olursa dediğim gibi sağlıklı beslenme ile filan doğal yoldan olmaması için bir durum yok,allah gönlünüze göre versin :)Bu arada bu bilgiler için de çok teşekkürler. Benim adet sancılarım meşhurdur. Aslında bu tarz bir işlemi sanırım ben apandist bölgeme görmüştüm. Sonra üç saat kendime gelememiştim :) Ama kısa süreliyse dayanılabilinir. Onu da sorarım doktoruma. ben açıkcası hala bende problem olduğunu düşünmüyorum. fsh 11 çıktı diye bu kadar ihtimal düşük olur mu canım?.. Biraz para tuzağı bu konular... Ama yine de şansa bırakma niyetinde de değilim. Her türlü önlemi baştan alacağım. Bu ay aslında içimde güzel hisler var.
günaydın okulumm yarın bende gidecem bakalım ne diyecekler..inşallah ikimizde iyi şeyler duyarız..tedaviye başlarız inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizi kucagımıza alırız..aminnn..güçsüzlüğe düştüm gene ama güçlü olmaya çalışıyorum kendimi koyvermeyecegim..güzel haberler veririz inşallah..[/QUOTE
günaydın canımın içii..güçü olmalıyız canım ne yapalım kader kısmett ALALH büyükk hayırlısıyl bizlere de nasip olacak...
hayırlısı canım benim, hiç üzülme önümüzdeki maçlara bakalım...kısmet nasip
sağol canım benim evet üzülmüyorum artık yani fazla üzümüyorum ALLAH büyük bakalım..
sağol ezgimm yok yokk dr ihmal etmiyorum yarına randevu aldım bu dr adetli iken muayene ediyor ona göre ilaç veriyor..diğerii hiç böle yapmıyordu...Hayirlisi olsun canim sen uzulme dr kontrolune devam et birakma
Evleneli çok olmadı. Daha yeni evli sayılırız. Biriyle birlikte yaşamaya alışmak, hele bu yaştan sonra uyum sağlamak çok zormuş hakkaten.evleneli kaç ay olduki? daha vücudun bile yeni yeni alışıyordur bu duruma :) içindeki güzel hislere her zaman kulak ver, hem ovulasyonda kullanıyormuşsun çok faydalı bence,seninki her an sürpriz yapabilir,Allah ın işi belli olmaz,yani tuzakçı dr. çok ancak test ve tahlillerede göz kapayamayız sen güvendiğin bir dr. ile mtlaka kontrollü olarak devam et bence,fsh ta ölçülsün çünkü her zaman en yüksek değer baz alınıyormuş,rahat olman helede kafanın rahat olması çok çok güzel böyle olursa dediğim gibi sağlıklı beslenme ile filan doğal yoldan olmaması için bir durum yok,allah gönlünüze göre versin :)
Halt etmişler onlar.. :)doktorlar o kadar kötümser yaklaşıyorlar ki hiç hastanın psikolojisini düşünmüyorlar..
hele ki özel hastanedekiler..
geçen sene hastaneden çıktım aylarca ağladım.. tam kafamdan bunları attım kontrole başka doktora gittim. o da aynı şekilde yaklaştı..
daha korunmasız ilişki bile yaşamamışım test sonuçlarım çıkmamış beni bir ton üzdüler..
Evleneli çok olmadı. Daha yeni evli sayılırız. Biriyle birlikte yaşamaya alışmak, hele bu yaştan sonra uyum sağlamak çok zormuş hakkaten.
Halt etmişler onlar.. :)
Emin ol devlettekiler daha da kötü, karşılaşmak istemezsindoktorlar o kadar kötümser yaklaşıyorlar ki hiç hastanın psikolojisini düşünmüyorlar..
hele ki özel hastanedekiler..
geçen sene hastaneden çıktım aylarca ağladım.. tam kafamdan bunları attım kontrole başka doktora gittim. o da aynı şekilde yaklaştı..
daha korunmasız ilişki bile yaşamamışım test sonuçlarım çıkmamış beni bir ton üzdüler..
evlilik değilde bir insana huyuna suyuna alışmak zor, ama aynı zamanda aşırı bir eğlenceli bence,evlilikte değişik bir özgürlük bence, alışacaksınız merak etmeyin,benim 2,5 sene oldu ama ayrıyız ya yani uzağız eşimle hala sevgili sandığımız oluyor birbirimizi,tek fark sanırım masrafa girip ev açtık :) bugünede çok şükürEvleneli çok olmadı. Daha yeni evli sayılırız. Biriyle birlikte yaşamaya alışmak, hele bu yaştan sonra uyum sağlamak çok zormuş hakkaten.
Cok acimasiz doktorlar gerçektenEmin ol devlettekiler daha da kötü, karşılaşmak istemezsinsen sadece bu konuda güven veren iyi anlaştığın bir dr. bulmaya çalış, yani sonuçta bacakların titreye titreye gitme dr. a derdine şifa olacağını bilerek git. dr. önemli yaaa,devlette gittiğim o kadın dr.u hiç unutmıycam. bana senin yumurtaların bitmiş yaşlı belkide hiç olmaz dedi, tüp bebek yap dedi bana hemen,yağmurda çoktu,ağladığım görülmemişti hastane bahçesinde
siz kesinlikle iyi bir dr. kontrolüne girin dediğim gibi,sizi hem Allah korusun meme kanseri yönüyle hemde diğer yönden takip etsin, illa olacak diye bir şey yok tabii,önlem her zaman iyidir bence.evet dr.lar çok acımasız,erkek dr.lar biraz daha ince ve merhametli ama. ben önceden çok çekinirdim ama o bir dr. ve işini yapıyor hemde iyi yapıyor diye düşünüyorum çekingenliğim pek kalmadı eskisi gibi..Cok acimasiz doktorlar gerçekten
Bana adet duzenleyici de onermiyorlar ailede meme kanseri öyküsü olmasi sebebi ile
siz kesinlikle iyi bir dr. kontrolüne girin dediğim gibi,sizi hem Allah korusun meme kanseri yönüyle hemde diğer yönden takip etsin, illa olacak diye bir şey yok tabii,önlem her zaman iyidir bence.evet dr.lar çok acımasız,erkek dr.lar biraz daha ince ve merhametli ama. ben önceden çok çekinirdim ama o bir dr. ve işini yapıyor hemde iyi yapıyor diye düşünüyorum çekingenliğim pek kalmadı eskisi gibi..
Mrblar tatlim hosgeldin aramiza.Doktorlar konusunda benim de cok canim yandi ilk zamnlar.sonucta onlara guvenerek gidiyorsun soyledkleri hersey bizim icin onemli ve onemsiyorz.ama baktim yok benim ruh halimi bozup tıp diliyle ezberece konusmktan oteye gitmiyorlar (hepsi icin demiyorum tabi) takmamayi ogrendim, sen de oyle yap.seni uzmelerne izin verme.cunku bizm hastalgmz stresle dogru orantili.strese girdkce hormonlarmz daha da dibe batar.bir de onlar istedkleri kadar umitsz konusup felaket telalligi yapsin ALLAH ol derse olurCok acimasiz doktorlar gerçekten
Bana adet duzenleyici de onermiyorlar ailede meme kanseri öyküsü olmasi sebebi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?