fsh yüksek olanlar

ben şimdilik başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum infertilite uzmanı hulusi bülent zeyneloğlu takip ediyor, bakalım bir değişiklik olmazsa onunla devam edeceğim oldukça iyi bir dr.

Tesekkur ederim hoşbuldummm
Bende sonuclarim ciksin duruma gore bakacagim artik

Gecen ay ultrason goruntum fena degildi canim yumoslar vardi.Bu ay bakalim nasil olacak DHEAya falan basladim daha iyi olacagini umuyorum.Yas konusunda avantajliyim evet.Simdilik umutluyum bakalim :) fsh nasil cikacak merak ediyorum bu ay.Misafir babam canim ya babam gorev nedeniyle su an baska ilde annemden , yani ayri degiller de tayin cikinca birden babam tek gitti simdilik ankaraya yakin o da geliyor sık sık arkadaslari var burda babam olunca gelme diyemem yollayamam da.Ama alayim ben o testlerden hatta netten alayim bu ay olmazsa bile ilerleyen aylarda gerekir belki bu ay gecti bence ovulasyon gunleri tarih olarak ilerledim cunku.Grip oldum.galiba bir iki gundur cok yorgun ve halsiz hissediyorum kendimi hapsura hapsura bir oluyorum esime de bulastirmak istemiyorum acikcasi.

canımcığım geçmiş olsun bu ay yumoşun vardı seninde çalışmaya devam oyun bozanlık yok hasta olsanda ihmal etmek yok çalışmasan sınıfta kalırsın sonra ona göre..
Haklisin canim ama hem bitkinim hem yorgun gozler kirmizi burun akiyor grip oldum sanirim esime de bulastirmak istemiyorum acikcasi ama bakalim.Babami yeni ugurladim bugun zaten. Biraz da tembelim galiba

Herkese iyi akşamlar☺ hayatımda ilk defa ciddi anlamda tüp bebeğe gidecem eşimle beraber. .çok heyecanlıyım korkuyorum inşallah en ez 3_4 tane follikulum vardır eğer 1 tane varsa yaptirmam büyük ihtimalle. Bu yola baslayacaksam şansımız zaten düşük iyi yumurtalarla başlayayım değil mi?
hala kahverengiler geliyor bakalım dr ne diyecek inşallah kırmızı olunca gel demez..ne olur benim içindua edin 2 yyıldir bu ani bekliyorum biliyorsunuz eşim ikna olmakta zorlandı biraz hep doğal yoldan olacağına inandı ama kısmet olmadı. .
hepinizi çok seviyorum kardeşlerim. .yeni gelen arkadaşlarım sizleride çok seviyorum. .inşallah hepimiz bugunleri gülerek hatirlariz bebeklerimizle...kimsenin kucağini boş bırakmasın ALLAHIM AMINN..IYI HABERLERLE GELME DILEGIYLE

Oyyyy kuzusu yaaaa, hadi inşallah birtanem iyi çok iyi haberlerle dön buraya, iyi bir haber almaya bile o kadar muhtaç oluyorumki, tedavisi iyi giden adına sanki kendimmiş gibi seviniyorum. Kısmet bugüneymiş hadi bismillah, şimdi bir yum uda es geçme bence, ya eşin bir daha gelmezse kabul etmezse ondanda çekiniyorum ne desem bilemedim, özellikle ezginin tek taşını okuduktan sonra, elticimm de öyle diyor bir olsun bizim olsun, dualarımdasın sakın unutma bu gece özellikle sen,Allah bu yolda yardımcın olsun, herşey çok güzel olacak :)

Canimmm benim ALLAH RAZI OLSUN yok esım gelecek inşallah bugün iyi bakalım yarım dr ne diyecek. ..aynen bende öyle okadar çok seviniyorum ki biri güzel haber verdiğinde umut oluyor heyecan laniyirum benimde olur ozaman diyorum hep baskalarininkini okudum mutlu oldum ilk defa bende tedavi olacam inşallah hayırlısı vardır bundada bir hayır. ..Ezginin 4 tane falan follikul u vardı 1 tanesi büyüdü benimde 4 tane olursa bende baslayacam inşallah 1 tanesi büyüsün sorun değil ama tek follikul olursa yaptirmam ihtimal i az çünkü tek follikul olursa..hayırlısı. .sen çok pozitifsin ne güzel sekercimmm bizimde böyle sekerlere ihtiyacım iz var iyiki geldin ama keşke hasta olmadan tanissaydik kısmet ne yapalım. ..hersey güzel olacak inşallah tatlı kizzzz☺

Merhabalar benim fsh 18 çıktı malesef ama dr Um hiç umutsuz bişey demedi tüp bebek denmesi yapıcaz bakalım Rabbim yardımcımız olsun

inşallah herşey çok güzel gider güzel mi güzel bir bebeğin olur

kızlar konuya yeni katılanlar için bence mini bir sözlük yapmalısınız
kırmızı kahverendi pofudik bunlar nedir hiçbirşey anlamıyorum

Bu arada birileri klomen kullanıyorum demişti. Bende hormonlar normal çıktı Sadece fsh 11. Miyom sorunsuz. Doktor klomen önerdi. Ayrıca bir de hsg filmi çektirelim diye beraber karar verdik. Bugün adetimin 5.günü. Hemen alacağım. Sabah akşam iki doz klomen. Yalnız korktum biraz. Doğal yolla bir ay denedik sadece. Yaştan dolayı bu yola giriyorum (yaş 38 nerdeyse!!! :)....) Klomenin tehlikesi var mıdır arkadaşlar? Diğer forumlara da bakıyorum ama emin olamadım. Sonuçta bende doğal ovülasyon oluyor. Bu sadece hamile kalma olasılığımı arttırmak için. Ne dersiniz? Acil fikir lütfen....

canım seni üzmek istemem ama ben iki seneden beri tedavi oluyorum daha 4 folükül bir arada görmedim..geçen ay yıllar sonra 3 folükülüm vardıama biliyorsun sadece bir tanesi büyüdü ve bizede gereken bir adet zaten canımcığım sayıya takılma lütfen önemli olan büyümesi canımcığım..inş yarın güzel haberlerle gel ama olumsuluklara ramen yılmak yok ben kaç ay bekledim tedaviye başlamak için sabır sabır canım..

Selam FKB... Ben bugün doktora gittim. Durumlar iyi gözüküyor. İki tane folikül büyüyormuş. Hormonlar iyi. Ama yaştan ve çabuk hamile kalma isteğinden dolayı rahim filmi çekilecek. Bu akşam da bir antibiyotik (rutinmiş) yuttum. Bir de klomen almaya başladım. Aslında alıp almamakta tereddüt ettim, hatta b foruma da yazdım. Ama sonra amaaannnnnn.... Çok düşünmek de kafayı yedirtiyor insana. İkiz riski varsa zaten canıma minnet. Bu yaşta normal doğum yaptırtmazlar bana, sağlıklı geliişirlerse alırız sezeryanla diyerek... FSH testin ne zamandı? Baban olsa da aksiyon olabilir sonuçta normal şeyler bunlar. Aynı odada da kalmıyorsunuzdur herhalde ... Grip için geçmiş olsun diyorum. Sen keyfine bak. İlle her dakka her ay aynı performansı göstermek de zor. Bünyeye yazık :)

Arkadaslar bosuna uzulmeyin dr larin söylediklerine.ben ilk ögrendigimde fsh 29 du sok olmustum dr bu degere gore senin menopozda olman lazim degilsende yakindir dedi tam bi şok yasadim.daha sonra bir tupumu kaybettim apse sebebiyle.tedavi icin herkesin öve öve bitiremedigi bir doktora gittim.orda da fsh 17 cikti.dr sonucu gorunce ne klomen ne asilama senin tup bebek bile zor dedi yine de bi dene diye gonderdi.sarsilmistim resmen gunlerce agladim.ama pes etmedim umudumu kesmedim.cok sey denedim sonunda hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama dr un bu sözunden 4 ay sonra Rabbim ol dedi ve oldu kendiligimden hamile kaldim.oglum 10 aylik oldu ve ben suan ikinci bebegime hamileyim ELHAMDÜLİLLAH...Size en önemli tavsiyem kafanizi rahat birakin dusunmeyin stres yapmayin birseylerle mesgul olun ve dua edin ..Rabbim ol derse hersey olabilir

O
Maşallah Allah bağışlasın yavrularınızı.. Peki neler yaptınız mesala anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…