fsh yüksek olanlar

Klomen folikullerine iyi gelir canim onlar yumurtayi kalitelilestiriyor.Doktorun bakacak mi sonra peki tekrar gidecek misin takip seklinde? Yasina gore iyisin sen canim normal yani
Bebisler olsun da canim dogum sonraki is yapilir bir sekilde :) benim fsh kasim sonu aralik basi bekliyorum adeti ona gore olculecek ama belirli bir tarih olmadigi icin bir sey diyemem insallah vaktinde olur , gecikmez veya erken olmaz.Yok odalarimiz uzak ama dus alma vs dikkat ceker diye dusundum hep.Tesekkur ederim ya bugun hic sesim cikmaz oldu benim burnum da tikanmis erkek sesi gibi cikiyor su an

geçmiş olsun canım fırsat bulabilirsen git canımcığım ya belki başlarsın tedavine sende..

sonuçlarım geldi.. fsh 5,5
ama bu sefer e2 196 olmuş.. 24,4-195 arası normal sınırlar gözüküyor.
çok mudur sizce?
bide amh sonucu çıksada rahatlasam..
Merhaba canim hosgeldin aramiza E2 in yuksek geldi bana da biraz bunun sebebi kist vs olabilir doktoruna sor ultrasonla baksin , dogum kontrol hapi da olabilir tabi.E2 yuksekligi Fsh i baskilar.Bu arada sen hala korunuyordun degil mi dogum kontrol hapiyla mi korunuyorsunuz? Dogum kontrol hapi kullanirken olculen degerler yanilticidir demisti bana doktorum.Sen doktoruna her seyi danis canim , insallah her seyin iyi cikar sen de fsh magdurlarindan olmazdin

çok geçmiş olsun canımcığım..sen daha yeni evlisin utanırsın şimdi ama bebek için her yol mubahtır canım..

Tesekkurler kizlar da aslnda yakin hastane var ama sabah erken fis almk lazm simdi alsam aksama kadar beklerm.digerleri de randevuyla calisiyo.sanirm isime geliyor gitmemek.oluruna birakaym biraz..

Tesekkurler kizlar da aslnda yakin hastane var ama sabah erken fis almk lazm simdi alsam aksama kadar beklerm.digerleri de randevuyla calisiyo.sanirm isime geliyor gitmemek.oluruna birakaym biraz..
tembelik yok canım..hadi kaltır tototyu git bir baksınlar hormonlarını ölçtür ona göre karışım bişeyler yaparsın canım..

o sesi hiç sorma, eşim bile telefonda tanıyamadı neredeyse, ben hiç böyle hasta olmamıştım senelerdir birde haftasonları git gel hiç dinlenme olmuyor işte.oyyy taze evli seni :) artık zaten madem çok hastasın bu ay önümüzdeki ayı değerlendirirsiniz inşallah hem kan tahlilide vericen bakalım.

gulneva77 cıma çokça katılıyorum daha çok erken beklersende bekle kuzuya biri bakar illaki, bi durum olursa da seni ararlar gidersin heme, erteleme lütfen şansın varken kullan, sonuçtan korktuğunuda biliyorum ama, sen yaptır hadi bakalım :)

canım merhaba ben klomen ullandım bu ay nasip olmadı hiçnir yan etkisini de görmediimm bünye meselesi gerçi de..dr kontrolünde oluyosun zaten ben tavsiye ederimmm..
Tamam, sendin o... :) İyiki yazmışsın bak aklımda o kalmış. Ben de ikişer tane alıyorum günde. Şimdilik iyiyim. Bugün de rahim filmi çektireceğim. Anestezili mi değil mi diye tereddüt ettim sonra yine amaaannnnn... verin anesteziyi!.. :) Öğleden sonra gidiyorum. Aslında iyi adet sancısı çekerim de şimdi onun stresini çekmeyeyim bir de. Gördüğünüz gibi arkadaşlar, pimpiriklik başa bela. Herşeyi en baştan yaptıranlardanım deli gibi :)

tembelik yok canım..hadi kaltır tototyu git bir baksınlar hormonlarını ölçtür ona göre karışım bişeyler yaparsın canım..
yaaa gulneva hic hastane havamda degilim yahu.bir de kuzuyu kavinledeye birakcaktm gitseydim ayni binadayz.aradm yok gitmicem dedim sen alisversne gideblirsn.yaa iste gitme ihtimalimi kaldrdim ortadan.bu seferlk kaytarayim olma mii

Aaa sen de çevrim içisin :)

Of ben kac gundur annemle dalga geciyordum bu ses ne diye aynisi oldum esim bu sesle bana yaklasmaz zaten hic ya sabah bi uyandim ses yokGelecek ay tup bebege dogru yol alacam fsha gore fsh 15 alti cikarsa tupe baslayacaz cikmazsa gelecek ay calismalara yogunlasirim Bu ay evlilik ve ev islerine daha yeni alistim sayilir.

iyi bakalım can senin değilmi ister anestezili ister anestezisiz :) o pimpiriklik değil, kontrollü olmaktır ki bence çok güzeldir, iyi sonuçlar almanız dileğiyle..

Canim pimpiriklilik normalde kotu gibi gorunse de saglik konusunda iyi aslinda bakma sen :) ben pimpirikli olmasam hastaligimi daha bu ay fark ederdim o da belki.Gecen yil Allah Allah hic boyle olmazdi diyerek gittigim basit sebep beni fshla tanistirdi.Pimpirikli ol bosver onceden yaptir her seyini maddi manevi para harcayip sonra sorun ciktiginda niye onceden yaptirmadim diyecegine bastan tedbirli olmak iyidir :)

Yavvvv... duş alınır mı çocuk istiyorsan? Onun için koy bir ıslak mendildir leğendir sudur kenara ruhu duymaz babanın. Hem anlasa ne olur. Biyolojik, herkesin başına gelen, kendisinin de defalarca başına gelmiş bi durum. İyi bunların evlikleri güzel gidiyor der sevinir en fazla :))

Ben bugün film çektirip amh sonucumu alacağım. Bi de eşimin spermlerine de bakalım dedik. Diyorum ya tüm tetkikler olsun aklımdan çıksın diye. Bunu da yapalım dedik. Doktorum da benim kafadan. Sonra herhalde cumartesi ya da pazartesi günü giderim. Dur bakiyim kaçıncı gün bu? Pazartesi olsa 11.gün yapar... Çok da geç değil. Klomendir rahim filmidir derken yumurtlama zamanı değişir mi ki? 13. gün gecesi oluyor benimki normalde.

iyi bakalım can senin değilmi ister anestezili ister anestezisiz :) o pimpiriklik değil, kontrollü olmaktır ki bence çok güzeldir, iyi sonuçlar almanız dileğiyle..
Selam şekerpancarı. Çok teşekkür ederim. Sen de çevrimiçisin sanırım. Senin var mı böyle filmdir ilaçtır? Sende durumlar nedir?

Dussuz olur mu yav En fazla yarim saat ayaklari dik yeter bence zaten giden gidiyor o ara.Dus almadan uyuyamam bile ben.Ayy ben cok utanirim ya Yaptir canim yaptir hepsini sonra tup veya normal bebek oluyor basit bir sebepten dusuyor doktorlar sonra diyor sunu yaptir bunu yaptir diye ama is isten gecmis oluyor.Bilincli olmak guzel canim sen de oylesin yaptirmandan zarar cikmaz.Degismez bence yumurtlama ama takip et yine de testle sen.

Haklısın. Doktor da sonuçta doğal yol tüp bebek yolu diye bakmıyor. Bizde zaman faktörü çok önemliydi. Herkesin durumu farklı... Benim bu yaptıklarım sayesinde hem ikinci bir gebelik ihtimali yükselir, hem maliyet aslında toplama bakarsam düşük olur hem de zaman kısalır. Gerçi içimde bu ay olacak diye bir his vardı. Şimdi ilaçtır, filmdir derken bu güzel durumu bir ay ertelemiş olabilir ya da oluşabilecek bir gebeliği komlike etmiş olabilirim ama o da benim kararım.

Selam şekerpancarı. Çok teşekkür ederim. Sen de çevrimiçisin sanırım. Senin var mı böyle filmdir ilaçtır? Sende durumlar nedir?
selamlar..fsh 10 prolaktin 124 çıkınca ilk önce gittiğim devletteki dr. hemen hsg istedi.çok şükür tüpler açık.2.de fsh 15 çıktı, prolaktin ilaçla düştü, şimdi normal seyrediyor sanırım.bu ayki tahlilde görücem inşallah..bu ay başka bir dr. a daha görünmem konusunda o kadar çok müdahale ettilerki regli olunca bir iyi dr daha var ona görünücem,ama diğer dr un ilaçlarınada başladım. Q10,melatonin ve dhea kullanıyorum yani aslında tedavim kısmen başladı denebilir, yum takibide olur 19 unda gidince bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…