fsh yüksek olanlar

Pişmanlık durumu geçtim ben diyorum ahh la vaahh la bu iş olmaz, tedavi varsa inşallah olacağız, derdi veren allahım dermanı aratmasın.yani olsun da doğalmış tedaviymiş ben aştım onları çoktan diyorum kendime.bende hep olacağına inanıyorum biliyormusun ama zamanı var diyorum kendi kendime, elimden gelen çabayı göstericem,Gerisi rabbim e kalmış.annelik ne kadar mucizeviymiş yani biliyordum ama bazen iliklerimde hissediyorum anneliğ sanki hep varmış gibi.çok garip..

POF güzel ben onu seviyorum :) diğerini kullanmayı bende tercih etmiyorum ve işin aslı kendimede yakıştıramıyorum henüz :) şimdi tabii kemiklerde falan bir takım değişiklikler oluyor beslenmeme daha dikkat edicem,peynire yoğurta falan dayanmayı düşünüyorum bu vakitten sonra :) dr. hanım sizdende tavsiyeleri bekleriz,hacettepe miydi gazimi sormayı unutuyorum hep, şey tabii özel olmayacaksa, cevap vermek zorunda hiç değilsin :)

POFu seviyorum ben de ya cok tibbi geliyor erken menopoz nedir biz o degiliz hele menopoz hic degiliz Evet ya hep kalsiyum depolamak lazim ama o da bi yasa kadar oluyordu sanirim, sen de ye canim bol bol.Evet yemege abanmamak lazim kilo vermek biraz daha zor olabilir sonrasinda eskiye gore , meyve tuketimi cok onemli yuruyus en onemlisi galiba temiz hava bol oksijen.Ankara tipi hep unuturlar derlerdi de inanmazdim dogruymus Yok canim ne ozeli olacak ama googleda aratinca cikmamasi adina soyle yazayim ilk dedigin okul esiminki ikincisi benimki canim :)Evimizde kurtulusta o yuruyerek gidiyor ben metroyla :)

aaaa hakikaten ankara tıp ta vardı değil mi? :) anladım canım, inşallah mezuniyetinizide görürüz duyarız buradan şöyle çocuk çoluk tombalak miss :) aaaaa eevinizde en sevdiğim yerde :) ben kilo kont. şu an yapmıyorum bir 3 sene önce yani evlenmeden önce 61.3 kg olmuştum sonra bir diyet 46 ya kadar düşmüşüm evlilik falan derken 48 i koruyorum çok şükür şu an. ama dengeli besleniyormuyum tartışılır işten geç geldiğimde akşam öğününü atladığım olur meyve ile aram yok, sebze delisiyim, koyun eti sevmem, aslında ete çok düşkün değilim,neredeyse vejeteryan olabilirmişim ama köfte falan seviyorum nede olsa zooteknistim :) hanur işi ve tatlı uzamnlık alanım, yemeyide yedirmeyide pek severim :) benim durum bu, beslenme de düzene ve değişikliğe gidicem galiba...yürüyüş şart asla vakit yok

canım çook zayıfsın ya 0 bendensin galiba ..geçen bir yazı okudum bu fsh denen ilet vicüte yağ olmayıncada yüskselirmiş erken yumurta rezervi olurmuş..çook kilolu olmakta iyi değil ama çok zayıflıkta hamileleiği zorlaştırıyor..

Merhabalar Fsh Değeri galiba değişken olabiliyormuş yani asıl değer Amh ile ölçülüyormuş tecrübeli arkadaşlar hem fsh ı hem amh düşük olupda bebek sahibi olan varmı acaba

Merhabalar Fsh Değeri galiba değişken olabiliyormuş yani asıl değer Amh ile ölçülüyormuş tecrübeli arkadaşlar hem fsh ı hem amh düşük olupda bebek sahibi olan varmı acaba
aynen canım fsh değeri değişken olabiliyor ve bunuda stres etkiliyor fsh düşünce olağn yumoşlar büyüyüor şuan bir hamişimiz var canım ezgii arkadaşımız hamiş..

Evet ankara tiplilar surekli dert yanardi bizi hic saymiyorlar diye hakliymis adamlar Evet tam ogrenci mekani kurtulus , ben bahceliyi de seviyorum ama baktik ora cok daha pahali ve eski bu taraftan tuttuk.48 kilo mu hayyy masallah Kiz yol vazgectim yapma yuruyus falan yok olursun sonra mazallah Hamur isi ve tatli sevip bu kilo helal olsun valla Ben de 51im su an son 2 yildir boyleyim insallah bunda kalirim hep hamilelik disinda kilo almak istemiyorum yaa ama bu tedavilerin de en kotu yan etkisi o.Ben ete bayiliyorum sebzeye bayilirim meyveye de bayilirim Senin kilon iyi ama canim su an icin dikkat etmen gereken bir durum yok bol bol sut yogurt ye meyveyi de ihmal etme derim.

Canim vucuttaki yag deposu ile de baglantili östrojen eger kisi cok zayifsa östrojen uretimi az oluyor o da yumurta uretimini etkiliyor o yuzden cok zayif kizlar ergenlige daha gec girerler genelde ama rezervi etkilemez bence genelde kilo alimiyla duzelir.Boyuna da bagli aslinda eger 1.70 falansa cidden az 48 kilo ama etkileyecek duzeyde mi emin degilim.

yaaaa ama dr. muayene ederken bile hani dıştanda yum lara karnınıza bakıyor falan hemen buldu diye sevinmiştim yaaa minyon bir insanım 1,60 boyum zaten bu boy fazla kilo kaldırmıyor basenim hemen çıkar, eeee napiym kilomu alıym 52 falan olsam dr. kilomada bişey demedi ama,demekki yağ olmayıncada yükseliyor Allah allah bak iyiki yazmışım ,bunada bir çözüm bulayım ben ...

Canim boyun 1.60sa 48 kilo iyi 1.70lerdeysen belki sorun olabilirdi, ben de 1.60im 51 kiloyum yani daha da vermek ister misin deseler hayir demem ben.Benim de basen cikar hemen hic gobege almam kiloyu gobege almaya baslamissam baya sismisim demektir ki lisede bi ara 60lari gormustum.48 kilo 1.60 boya iyi zaten belki tedavi asamasinda ignelerde aldirir simdiden alma.Vucut kitle endeksin normal sinirlarda ciktigi surece sorun yok bence.

az öncede yazdım ama 1,60 ım kısa bir insanım yani, o yüzden aman aman çok zayıf göstermiyorum :) süt yoğurt peyniri zaten çok severimde meyve işiyle az biraz meşgul olayım ben :) bahçeli güzel ama kurtuluşun yeri ayrıdır bende,yürüyüşü ya da sporu alışkanlık haline getirmek istiyorum ama şu sıralar ona hiç zaman kalmıyor ilaçlarla bir miktar kilo alacağımı sandığımdan şimdi aslında kilo hiç konum değil belkiiiii bebeğim geldikten sonra konusu olabilir :) inşallah o zaman da tek derdimiz aldığımız kilolar olur,sağlıklı olalımda daha ne isterimki

ohh ohh tamam sevindim :) zaten bu aralar biraz verdiysemde istem dışıdır, oraya koş buraya koş eve yetiş anne ile ilgilen aman kocan yemeksiz kalmasın derkeennn bir bakmışım tüy olmuşum hafif rüzgarda sallanıyormusun diyorlar çok komiksiniz diyorum :) aynı sayılırız beden olarak :)

ebe88 canımcım geldinizmi ne dedi dr.cun.hadi güzel haberler ver :) inşallahhh, çok merak ettim seni

eheheheh sıfır beden değilim ama xs giyiyorum çoğunluk,45 falan olsam sıfır olabilirdiki evet evlenirken buna çok az kalmıştı kemikler sayılıyordu :)

evet canım bende şimdi 3 arabası ile gideceğim..bakalım dr ne diyecek ben hprmon testi yaptırmadıım bu ay.. dr yaptırma her ay yaptırmşın gerek yok dedii bana iyi oldu bu dediği..akşama yazarım bakalım ne diyecek..

canım bende senin giiim bebk düşünmeye başladık 2. ay olmadı diye ben gitmelere başladım her ay dr dr stres arttı iyicee..ama yapılabilecekleri yaptırdım hayırısı bakalım..anestisizi yaptırdım ben hiç de ağrımsızım olmadı...

Herkese merhabalar kızlar. ...
şimdi geldim dr dan.dr gittik adam biraz trip attı bıze ağustosta gel demişlerdi bizde bayram var diye memlekete gittik diye gidemedik. .adamda sanmış ki biz takmiyoruz ben ne bileyim böyle acil olduğunu adet olunca gel demişti sadece
neyse Marta kadar dolularmis ama konseye sunacakmis benim durumumu. Şansım azmis falan filan biraz konuştu.neyse ben muayene olmak istiyorum dedim.tamam dedi dr.muayenede 2 küçük follikul 1 tane 13.5 mm yumurtam varmış az var yumurtaların dedi.zaten bu ay tüp bebek olmazmis dedi önde ilerleyen yumurtan var dedı tüp bebekte istemediğimiz birsey dedi..neyse tekrar içeriye geçtik.
Bu sefer dr çok ılımlı konuştu düşük doz kullanacağız evet dedi.sansin az ama yasin genc.bize tek yumurta lazım dedi.hepimiz tek yumurta ve tek spermden meydana geldik dedi.benim çok hastam tek yumurta ile hamile kaldı dedi.hatta 33 yasinda tek yumurta koyduk dedi yerlestirmeden sonra ikiye bölündü ikiz oldu dedi.☺çok sevindim. .dunyam yikilmisti önce trip atınca. Dedik biz bilmiyorduk illa ağustosta olacağını yumuşadı dr..konseyde görüşüp arayacaklar marttan önce araya sıkıştırmayi sunacam dedi arayacaklar bakalım kızlar. ..fsh baktir ma kendin üzerinde olumsuz etki yapma dedi . baktir madi. .çok uzun yazdım kusura bakmayın. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…