Ben de yeni döndüm şimdi. Birşey çıkmadı rahim filminden. Herşey yolunda. Klomene devam. Ama hafif bir mide bulantısı ve baş dönmesi hisseder gibi oluyorum ama 6 saat aç bırakıldıktan sonra benim için normal illa klomenden olacak diye değil. amh sonucumun yollanmasını bekliyorum şu an bilgisayar başında. Çıkmış sonuç ama yarım saattir yollayamadılar bir türlü. Kıl oldum.
aminnnnn inşallahhhhh diyorum başkada ne diyim ne diliym...cnmcım duygularıma tercüman olmuşsun.aynen öyle Rabbimin hikmeti ne büyük...ama bazı doktorlar öyle ki umutsuzca konuşarak kafamızı dolduyorlar sanki.... Allah bize de güzel duyguları yaşatsın inşallah...yazan arkadaşın da Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
İki kere aradım, şimdi de mesaj attım. Aciliyetini ve doktorumun beklediğini de söyledim. Ne namussuzluk bu...çok sinir bir durum.. telefonda öğrenseydin keşke.. bi daha ara bence mesaileri bitmeden
ben daha çok yeni kullanıyorum tatlım valla gördüm desem yalan olur, bir değişiklik yok ama inşallah yum lara iyi geliyordur, bazı kişilere etkisi oluyormuş bazısını etkilemiyormuş hiç :) kişiye göre değişen ilaçlar ne yazıkki...cnm bişey sorcam bu dhea ve melatonin yan etki yaptı mı sende? benim doktor normalde vermedi ama ben sordum istersen kullanabilirsin dedi.ne yapsam alsam mı ki bende? kullananlar bir yardım edin yaw??
erken yumurta yetmezliği nin ingilizcesi Premature Ovarian Failure (pof) olur kendileri,diğer terimler çok sevimsizzzPOF ne demek pardon?
hsg temiz çıkmış gözün aydın, şimdi artık önündeki durumları yolları değerlendirmeye kaldı, amh de yüksek çıkarsa yani normal aralıkta herşey daha iyi olur, klomene devam o zaman..İki kere aradım, şimdi de mesaj attım. Aciliyetini ve doktorumun beklediğini de söyledim. Ne namussuzluk bu...
Ben de yeni döndüm şimdi. Birşey çıkmadı rahim filminden. Herşey yolunda. Klomene devam. Ama hafif bir mide bulantısı ve baş dönmesi hisseder gibi oluyorum ama 6 saat aç bırakıldıktan sonra benim için normal illa klomenden olacak diye değil. amh sonucumun yollanmasını bekliyorum şu an bilgisayar başında. Çıkmış sonuç ama yarım saattir yollayamadılar bir türlü. Kıl oldum.
Canım benim çok çok sevindim hadi bakalım bu aya nasip olsun inşallah,demekki vaktini bekliyor bebek,tez vakitte sağlıklısını versin inşallah Allah ımKIZLARR BEN de hastaneden geldim ..dr muayene ettii rahim kalınlığı gebeliğe hazır herhangi bir kistik yapı yok dedii..klomen verdi gene hayırlısı bakalım..dr bu ay herşey güzelmiş ama olmamış öyle durumda bizde bişey diyemiyoruz dedii..bende dedim işte burda nasip kısmet dyoruz dedim bende..hayırlısı bakaım bu ay sonuç ne olacak...
peki internetten mi satın aldın? eczaneye sordum yok dediler. internette güvenilir bir yer var mı bildiin? melatonin kullanıyor musun?ben daha çok yeni kullanıyorum tatlım valla gördüm desem yalan olur, bir değişiklik yok ama inşallah yum lara iyi geliyordur, bazı kişilere etkisi oluyormuş bazısını etkilemiyormuş hiç :) kişiye göre değişen ilaçlar ne yazıkki...
cnm sen bu ilaçları nerden aldın internettense bana önereceğin bir yer var mı? melatonin kullanıyor musun? denildiği gibi uyku yapıyor mu bu ilaçlar sence??Canim bence kullan derim , ben de belirgin yan etkisi olmadi ama ilaclari icince biraz kabizlik biraz da gaz sancisi cekiyorum ama o kadar cok hap iciyorum ki hangisinden bilmiyorum.Bence dheayi ic kullanan cogu kiside olumlu etkisi oldu.
sğol canım benim hayırlısı inşALALH BAKALIM bekleycez sonucu ..Canım benim çok çok sevindim hadi bakalım bu aya nasip olsun inşallah,demekki vaktini bekliyor bebek,tez vakitte sağlıklısını versin inşallah Allah ım
amh 1.00 çıktı... Yani çok düşük değil ama süper de değil. Sonuçta yaş 38 :)hsg temiz çıkmış gözün aydın, şimdi artık önündeki durumları yolları değerlendirmeye kaldı, amh de yüksek çıkarsa yani normal aralıkta herşey daha iyi olur, klomene devam o zaman..
Melatonin vs ben yurtdışındayken gece sakinleşeyim diye kullanmıştım. DHEA falan da içindeydi. Onlar her yerde satılıyor ve fertilite değil insanı sakinleştirmek, mutluluk vermek için ve gece uyutmak için alınıyor. Çok enteresan..cnm sen bu ilaçları nerden aldın internettense bana önereceğin bir yer var mı? melatonin kullanıyor musun? denildiği gibi uyku yapıyor mu bu ilaçlar sence??
canım benim dr ilk iğne vermedii bakalım kendiliğinden çatlayacak mı dedi gecen ay çatlamıştı bu ay ne olur bilmem ben de cuma başlayacam klomeneamh 1.00 çıktı... Yani çok düşük değil ama süper de değil. Sonuçta yaş 38 :)
Yalnız doktor cumartesi gel klomenin bitiyor. Çatlatma iğneni yaparız dedi. Yani 10. gün iğne vurulma ihtimali var. Öncesinde bir iğneler bişiler verecekmiş bana. Şart mı? Çok erken değil mi??
Cnm bende tam hatirlamiyorum nerde konustugumuzu☺kacmis ki E2 degerin sonuc yazmiyordu ama degerinin iyi cikmasina cok sevindim...en iyisini yapmissin bekleyecek zaman yok ben olsam bende baslardm ilaca..yumurtlamadan once tekrar kontrole gidecek misin bakalim
hsg temiz çıkmış gözün aydın, şimdi artık önündeki durumları yolları değerlendirmeye kaldı, amh de yüksek çıkarsa yani normal aralıkta herşey daha iyi olur, klomene devam o zaman..
canım gözün aydıınn sonuç temiz çıkmışş..amh da güzel çıkacak inşALLAH..
Peki o zaman çatlamazsa hemen müdahale edebiliyor mu? Yoksa öbür aya mı kalıyor iş artık? Bir de yan etki durumları yoktu değil mi sende? Belli aynı saatte mi almak gerekiyor bu ilacı? Ben pek takmadım bu konuyu da kafama. Belki sen bilebilirsin. Yumurta kisti oluşmuş birilerinde çatlatma iğnesi vurulmadığından bir ihtimal. Ama diyorsun ki kendi kendine de çatlayabilir.canım benim dr ilk iğne vermedii bakalım kendiliğinden çatlayacak mı dedi gecen ay çatlamıştı bu ay ne olur bilmem ben de cuma başlayacam klomene
Yapıyordur çünkü yurt dışında bu ilaçları ben sakinleştirici gece uykusu düzenleyici olarak yatmadan önce almıştım!! Bilgin olsun :)cnm sen bu ilaçları nerden aldın internettense bana önereceğin bir yer var mı? melatonin kullanıyor musun? denildiği gibi uyku yapıyor mu bu ilaçlar sence??
canım çatlamazsa adeti bekliyorsun ..kendiliğinden çatlayacak boyutta ise vermeyebiir..garantiye almak için de verebilir..bende klomen in yan etkisi olmadı canıım ama olanlarda varmışş..ben aynı satte almaya özen gösteriyorum.Peki o zaman çatlamazsa hemen müdahale edebiliyor mu? Yoksa öbür aya mı kalıyor iş artık? Bir de yan etki durumları yoktu değil mi sende? Belli aynı saatte mi almak gerekiyor bu ilacı? Ben pek takmadım bu konuyu da kafama. Belki sen bilebilirsin. Yumurta kisti oluşmuş birilerinde çatlatma iğnesi vurulmadığından bir ihtimal. Ama diyorsun ki kendi kendine de çatlayabilir.
Klomenle birden fazla yumurta gelisiyor cnm o yuzden bazilari kucuk kaliyor catlamayinca da kist oluyor o yuzden catlatma ignesini yaptir senTeşekkürler ikinize de. Bu arada filmim iyi. amh da 1.00'mış. Çok kötü değil bence... Tabi daha iyi olabilirdi belki bilemem aynı yaşta olan arkadaşlara göre. haftasonu da sperm sayımı yapılacak kontrol için. Aslında pek gerekli değildir herhalde ama yapalım da... Klomen kullandığım için bu ay çatlatma iğnesi olabilirmişim. İlla şart mıdır bu? Doktor böyle deyince gıkımı çıkartmadım tabi. Birileri bana vurulmadı sonra çatlamayan yumurta kist yaptı falan diye yazmış. Hımmmm......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?