fsh yüksek olanlar

Hu hu kizlar selam kimseler yokmu.hepinize selamlar

Kopyalayamadım sanırım ama çok site var hesaplanan bulursun mutlaka

Teşekkür ederim.Ben 1-2 sitenin yumurtlama takvimini kullanıyordum zaten.Sen incir kürü diye yazınca ona özel bir takvim sandım.Azcık safım da :) Canım bu aarada incir kürünü nasıl yaptın yazar mısın? Bir de havuç kürünü de yapın diyor bazı sitelerde ne dersin?

Selam canım,biraz geç oldu ama :) Ben bugün geleneksel 2. bahar temizliğimi yaptım,gelecek kışa kadar devam eder böyle :)

Selm kizlar adet oldum tahlil sonuclarim.fsh 12.59.......lh.6.54.....e2.41 nasil sizce tup bebege baslnabilir mi gecen ay 10 du fsh yukselmis offff

Selm kizlar adet oldum tahlil sonuclarim.fsh 12.59.......lh.6.54.....e2.41 nasil sizce tup bebege baslnabilir mi gecen ay 10 du fsh yukselmis offff

Ezgi'cim belki bana kırılacaksın ama sen çok kafaya takıyorsun FSH da yükseliyor.Bence sonuçların çok iyi, 30 larda idi sanırım senin FSH. Ayrıca illa tüp bebek olacak diye kendini kasarsan o da olmaz etraftan duyduğum gördüğüm kadarıyla. Bana 16 küsür çıkınca TÜP bebek tedavisi önermişti gıcık doktorum sen bu sonuçlarla elbette başlayabilirsin.Ama sen bence tatile çık :) Gör bak kendiliğinden olacak.Dualarımdasınız :)

Canimmmm niye kiriliyim evet haklisin ama ne yapiyim drlarin bu tavirlari beni karamsar yapiyor tatile de cikamam ki ayol okul var ben ogretmenim.ama gercektn bi tatile iht.var.sen nasilsin bakalim kucuk prensesin nasil op benim yerime onu

Mrb aramiza hosgeldin.seninle ayni durumdayz.benm de bi kizim var 5 yasinda.yaklask 3 yil once erken menopoz dendi.yuksek fsh kisa surede tum moralimi enerjimi düşürdü. Kimseye soylememekle en iyisini yapmissn.ben de öyle olsun istemistim eşim dilini tutamadi..kisa surede herkes menopoza girdgmi ogrendi.bir de sorular baskilar fsh iyice tavan yapti.30 lardan 70 lere cikti...yasim 27. Allah daha kotu dert vermesin.tek istegm kizima bi kardeş vereblmek.isin zoru bu ara tum yakin arkadaslarm hamile.kizlari kizmla yasit ortalama.bir araya gelinceki kardeşim gelecek muhabbeti artk onu da dillenryor.ah bi kardesm olsa diye hep dua edyor.neden benm de kardesm yok sorulari beni dernden üzüyor. ..umarm en kisa zamanda allah kizlarmiza bi kardes verir bu hayatta bizden sonra yalnz kalmazlar..allah hic olmayana da ki onlarn durumu daha zor bir an once versin insallh...

Ezgim seninki de alintilamisim cevabm ayri olacakti yanlışlk oldu.degerlern cok guzel düşmüş. Tup bebek icin en fazla 15 fsh istyor doktorlar.umarm tupe gerek kalmadan normal yolla bebegine kavusursun..

Ezgiiii ben geldim. Şükür kavusturana. ....çok özledim yaaa:)

Emosuuuuuum.hosgeldiiin.cok ozlemisim ya nerelerde kaldin sensiz tadim yok ya saolsun bizim kizlar bos birakmadilar sayfayi.eeee nasildi tatil☺

Ezgim seninki de alintilamisim cevabm ayri olacakti yanlışlk oldu.degerlern cok guzel düşmüş. Tup bebek icin en fazla 15 fsh istyor doktorlar.umarm tupe gerek kalmadan normal yolla bebegine kavusursun..

Saol kuzum ya degerim dusmedi aksine kotu.fsh 9 du 12 olmus e2 de 1 dusmus gecen ay 42 idi follikul var mi ona hic bakmadik daha yoksa bi anlami yok zaten

Ben bu fsh lh prolaktin h,ç anlamıyorum...
LH 4.42 mIU/ml
Prolaktin 23.43 ng/mL
Estradiol 30 pg/ml
FSH 7.7 mIU/ml
bu sonuçlar nasıl sizce?? 2 yıldır bebeğim olmuyor.sıkıntıdan patlıcam aklıma geldikçe.bildiğiniz bi doktor klinik hastane var mı avrupa yakasında...lütfen yardımcı olun.hiç bir yeri bilmiyorum burda.

Emosuuuuuum.hosgeldiiin.cok ozlemisim ya nerelerde kaldin sensiz tadim yok ya saolsun bizim kizlar bos birakmadilar sayfayi.eeee nasildi tatil☺

Hep aklım sizdeydi canım yaaaaa...düğünü yaptık geldik.yeni geldik eve 4 falandi saat.

Canin butun degerlerin guzel .esinde bi sorun olabilir mi ya da tuplerinde rahimde filan bunlara yogunlas

Canim bizim sayfamizda istnbuldan birine rastlmadim hic.ama imkanin varsa amerikan hast yada bahceci klinigine git oralar bu konuda iyi

Canım tahlıller in iyi gözüküyor bir alttan muayene ol istersen yumurtalık ların in durumuna bakarlar..

Canin butun degerlerin guzel .esinde bi sorun olabilir mi ya da tuplerinde rahimde filan bunlara yogunlas

hepsine baktırdım eşimdede bişey çıkmadı.rahmimde de tüplerimde de bey yok.her gün bu siteye giriyorum olumlu bişeyler okuyum da unutuyum diye.doktorlar bekle diyor.sizce tedavi olsam mı yaşım 25...yaz gelmesini hiç istemiyorum inan bu akrabaların milletin sorup durmasından...

Ayyy hosgeldin canin..moral depolayip geldin insallh oynasaydin bizim yerimize de hehehe😛

Oynadım işte biraz :) ezgi ben hala adet olmadım ilk defa böyle oluyor...Beta hcg yaptırdım geçen hafta 2.6 çıktı. ..çıldıracam yaaaa kasık ağrısından mafoluyorum oldum..11 günüm geçti. ..Isten izin alıp araştırmaya gidecem artık. .

Canim geriye tek bisey kaliyor sebepsiz infertilite yani allah verecegi zamani biliyor stres yapma yasin genc incir kuru filan yap kafani cocuga yogunlastirma ve sirf cocuk icin esinle birlikte olma vucut tepki gelistiriyo.sen bunlari yapiyormusun diye sorarsan hayir bizim sorunumuz erken menopoz yani su fsh mizde sorun var ve zaman aleyhimize.yardimci olmusumdur insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…