Kopyalayamadım sanırım ama çok site var hesaplanan bulursun mutlaka
Hu hu kizlar selam kimseler yokmu.hepinize selamlar
Selam canım,biraz geç oldu ama :) Ben bugün geleneksel 2. bahar temizliğimi yaptım,gelecek kışa kadar devam eder böyle :)
Selm kizlar adet oldum tahlil sonuclarim.fsh 12.59.......lh.6.54.....e2.41 nasil sizce tup bebege baslnabilir mi gecen ay 10 du fsh yukselmis offff
Ezgi'cim belki bana kırılacaksın ama sen çok kafaya takıyorsun FSH da yükseliyor.Bence sonuçların çok iyi, 30 larda idi sanırım senin FSH. Ayrıca illa tüp bebek olacak diye kendini kasarsan o da olmaz etraftan duyduğum gördüğüm kadarıyla. Bana 16 küsür çıkınca TÜP bebek tedavisi önermişti gıcık doktorum sen bu sonuçlarla elbette başlayabilirsin.Ama sen bence tatile çık :) Gör bak kendiliğinden olacak.Dualarımdasınız :)
Selm kizlar adet oldum tahlil sonuclarim.fsh 12.59.......lh.6.54.....e2.41 nasil sizce tup bebege baslnabilir mi gecen ay 10 du fsh yukselmis offff
Selam ,anneliği en çok hak eden ve en kısa zamanda anne olmasını dilediğim yüreği güzel insanlar.Nereden başlayacağım bilemedim,sizi gökte ararken burda buldum.Keşke böyle bir sorun olmasaydı da bulmasaydım o ayrı.Allah'tan ümit kesilmez diyerek başlamak istiyorum.Bir yerde okudum "Rabbim olmayacak umudu,niyeti yerleştirmezmiş kulunun yüreğine"
Yazdıklarınızı baştan sona kadar soluksuz okudum,hiç sayfa atlamadan,sırayla.Kitap okur gibi heyecanlandım,üzüldüm,güldüm ama daha çok umutlandım.Burada bir kaç sayfaya yazdım sorunumu ama asıl burasıymış,sizmişsiniz derttaşlarım.Kızlar selamve dua ile sorunumu paylaşayım sizinle ama şunu belirteyim umudum çok hiç stresim yok artık hele de sizi okuduktan sonra,yaptığım araştırmaları da yabana atamayacağım :)
Ben 32 yaşındayım, öğretmenim,4 yıllık evliyim,evlendim 2 ay sonra hamile kaldım şimdi 3 yaşında kızım.Allah isteyen herkese nasip etsin(AMİN) 2. bebeğimizi düşünüyoruz.O kadar duygulandım ki arada cümlelerim bozulabilir,karışık yazabilirim.Şimdiden affola.2013 eylül 14 günü spiralimi çıkarttık.Vücudumda ters tepki verdi,aslında memlekte dönüşümüzde 2.çocuğu düşünüyorduk ama spiral çıkınca olursa da olsun dedik.Neyse 2-3 ay umursamadım, sonrasında yumurtlama günlerimi takibe başladım ama olmadı.22 şubatta doktora gittik,bakalım dedik neden olmuyor.Çocuk istiyoruz ama olmadı vs. dedik alttan muayene etti bir problem görmedi, bütün testleri yaptı ama adet günüm olmadığı için FSH 22,5 çıktı.Diğer değerlerin hepsi normal bir de adetin 3. günü gel dedi.Ayrıca da enfeksiyon için ilaç verdi.7 martta gittim,randevu olmadığı için adetin 2. günü gittim.Test yapıldı FSH 3,4 çıktı.Bu sefer E2 hormonum hortladı.Cyclo-Progynova verdi kullanma da tereddüt ettim zira doktoruma pek güvenemedim yan etkilerini de okuyunca ilk önce kullanmama kararı aldım çünkü doktorum çok çelişkili konuştu,kafamı karıştırdı sonra yine de güveneyim dedim.Kullandım sonra adetin 3. günü 4 nisanda başka bir doktora gittim gitmez olaydım doktor müsvettesi.Telle konuşurken alttan muayene etti o anda gıcık oldum ona neyse eski tahlilleri gösterdim aaa dedi 22,5 ile 3,4 arasında uçurum var böyle bir şey olmaz dedi kadın ayaküstü beni strese soktu.Dedim ama biri adet öncesi ondamış hı hı deyip geçiştirdi.E2 hormonum için ilaç verdi düştü mü merak ediyorum dedim.Kadın demez mi E2 önemli değil ben ona bakmam yegane şey FSH .Ve tahlile gittim.FSH,LH,THS hormon tahlili istedi.E2 yi istemedi önemli değilmiş!
Tahlillerimi oldum,öğleden sonra gittim randevulu olduğum halde kadın bekletip durdu zaten stresliyim doğru dürüstte bir açıklama yapmıyorlar.Ben zaten FSH yı 16.5 görünce şok oldum.Girdim zar zor içeri ve içerde bir sürü kişi eşim bile giremedi içeri o kadar kişinin yanında sonucuma baktı gülümseyerek tahlillerimin üstüne TÜP yazdı ve beni tıp fakültesine yönlendirdi.Ama dedim bir değerim çok düşüktü ,içtiğim ilaç etki etmiş olamaz mı?Ya da stres.Yok dedi bir değerinde 22 çıkmıştı dedi yahu dedim o zaman adet değildim yok dedi bir kere yüksek çıkması benim için yeterlive hala sırıtıyordu.İÇimden geçen aldığın para haram olsun oldu,beddua etmem ama o kadar kötü oldum ki gözümdeki yaşa ancak eşimin yanına gidene kadar engel olabildim sonra sular seller ağladım.Doktor çok önemli ben bunu anladım.Bu son doktor öncekini arattı.
Yıkıldım tabi.Doğru dürüstte açıklama yapmadığı için sarıldım nete.Zaten bunlar sayesinde ihtisas yapacağım.Hiç de strese girmemem gerektiğini bana öğreten bir sürü paylaşım okudum tv de programlar izledim.Algıda seçicilik olsa gerek nerde kadın doğum uzmanı ben orda :) Öncelikle yol haritamı belirledim.TÜP düşünmüyorum Rabbim kızıma sağlık sıhhat versin ol derse olur.Elimden geleni yapacağım .Somra tevekkül edeceğim.Kürlere başlayacağım ve bu FSH için STRESE SON kampanyası başlattım kendi adıma :) Öğrendiğim gün o kadar agresifleştim ki kızımın kalbini kırdım eşime bağırdım çağırdım niye o doktor müsvettesinin tavrından.Bunu anlamam 2 günümü aldı.Ama şimdi farkındayım kızlar bizim hormonlarımızın tek sorunu stres .Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar düşüncesiyle tek önerebileceğim STRES yapmayalım .Geçenlerde Demet Akalın ın hamilelik sürecine şahit oldum tamamen stresten kadının adını çift cinsiyete bile çıkardılar.
Ben bugün soğan kürüne başladım ama akşam vazgeçtim çünkü ben de kist yok incir kürü daha uygun.Yumurtalarımın çatlaması gerekiyor.Eşime de keçiboynuzu kürü yapacağım ve doğal yollardan yoluma bakacağım :)Yazdıklarınızı o kadar sindire sindire okudum ki Allah sizlerden razı olsun ve cemi cümlemize en kısa zamanda cennet kokusunu nasip etsin.Benden önce hepinize nasip etsin.Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.(AMİN)FHS si yüksek olup, doktorların olmaz dediği, RABBİM'in ol deyip hamile kalan arkadaşlar sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah.
Çok uzun oldu ama ailemden kimse bilmiyor sadece eşim,2010 aralık anneleri grubum biliyor ve de siz yani aldınız mı başınıza belayı :) Hakkınızı helal edin.Allah'a emanet olun.Güzel haberlerle görüşmek dileğiyle S.A.
Ezgiiii ben geldim. Şükür kavusturana. ....çok özledim yaaa:)
Ezgim seninki de alintilamisim cevabm ayri olacakti yanlışlk oldu.degerlern cok guzel düşmüş. Tup bebek icin en fazla 15 fsh istyor doktorlar.umarm tupe gerek kalmadan normal yolla bebegine kavusursun..
Ben bu fsh lh prolaktin h,ç anlamıyorum...Ezgiiii ben geldim. Şükür kavusturana. ....çok özledim yaaa:)
Emosuuuuuum.hosgeldiiin.cok ozlemisim ya nerelerde kaldin sensiz tadim yok ya saolsun bizim kizlar bos birakmadilar sayfayi.eeee nasildi tatil☺
Ben bu fsh lh prolaktin h,ç anlamıyorum...
LH 4.42 mIU/ml
Prolaktin 23.43 ng/mL
Estradiol 30 pg/ml
FSH 7.7 mIU/ml
bu sonuçlar nasıl sizce?? 2 yıldır bebeğim olmuyor.sıkıntıdan patlıcam aklıma geldikçe.bildiğiniz bi doktor klinik hastane var mı avrupa yakasında...lütfen yardımcı olun.hiç bir yeri bilmiyorum burda.
Hep aklım sizdeydi canım yaaaaa...düğünü yaptık geldik.yeni geldik eve 4 falandi saat.
LH 4.42 mIU/ml
Prolaktin 23.43 ng/mL
Estradiol 30 pg/ml
FSH 7.7 mIU/ml
bu sonuçlar nasıl sizce?? 2 yıldır bebeğim olmuyor.sıkıntıdan patlıcam aklıma geldikçe.bildiğiniz bi doktor klinik hastane var mı avrupa yakasında...lütfen yardımcı olun.hiç bir yeri bilmiyorum burda.
LH 4.42 mIU/ml
Prolaktin 23.43 ng/mL
Estradiol 30 pg/ml
FSH 7.7 mIU/ml
Canin butun degerlerin guzel .esinde bi sorun olabilir mi ya da tuplerinde rahimde filan bunlara yogunlas
Ayyy hosgeldin canin..moral depolayip geldin insallh oynasaydin bizim yerimize de hehehe😛
hepsine baktırdım eşimdede bişey çıkmadı.rahmimde de tüplerimde de bey yok.her gün bu siteye giriyorum olumlu bişeyler okuyum da unutuyum diye.doktorlar bekle diyor.sizce tedavi olsam mı yaşım 25...yaz gelmesini hiç istemiyorum inan bu akrabaların milletin sorup durmasından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?