fsh yüksek olanlar

Canim cok ilginc gercektn ya ben senin ustune 2.adeti oldum.sen dusuk filan yapmis olmayasin ne bilim aklima bisey gelmio adet sokturucu aldin mi

Saol kuzum ya degerim dusmedi aksine kotu.fsh 9 du 12 olmus e2 de 1 dusmus gecen ay 42 idi follikul var mi ona hic bakmadik daha yoksa bi anlami yok zaten

Tatlm pardon ben 30 larda hatrliyodum fsh ini.sikma canini yine de fazla degil.stres yaparsan daha da artar.bak ben ilk ogrendgmde 33 tu yasadgm stres ve şok yuzunden bir sonraki ay 72 olmustu.amh a baktrdin mi cnm

Canim cok ilginc gercektn ya ben senin ustune 2.adeti oldum.sen dusuk filan yapmis olmayasin ne bilim aklima bisey gelmio adet sokturucu aldin mi

Sanmıyorum tatlım kanama yokki düşük olsun.dr gitmem lazım biran önce. .

Tatlm pardon ben 30 larda hatrliyodum fsh ini.sikma canini yine de fazla degil.stres yaparsan daha da artar.bak ben ilk ogrendgmde 33 tu yasadgm stres ve şok yuzunden bir sonraki ay 72 olmustu.amh a baktrdin mi cnm

Yok ya moralim bozulur diye yaptirmadim.haklisin cnim benim fsh cok dalgali sirayla33-8-31-9-12 boyle cikti son iki aydir 15 alti fakat yumoslar curuk cikiyo gecen ay tup tedavim yarim kaldi

Sanmıyorum tatlım kanama yokki düşük olsun.dr gitmem lazım biran önce. .

Bhcg niye yuksek cikioki normalde 0 li cikar .canim rahmin gebelige hazirlanmis dokulmuyodur bence.takma kafana.cok ozledim ben seni💕💕iyki geldin

Bhcg niye yuksek cikioki normalde 0 li cikar .canim rahmin gebelige hazirlanmis dokulmuyodur bence.takma kafana.cok ozledim ben seni💕💕iyki geldin

Bende çok özledim tatlım seniii gerçekten. ..sende iyi varsın canımın içi....

Yok ya moralim bozulur diye yaptirmadim.haklisin cnim benim fsh cok dalgali sirayla33-8-31-9-12 boyle cikti son iki aydir 15 alti fakat yumoslar curuk cikiyo gecen ay tup tedavim yarim kaldi

Bence yaptrmalisn gercek rezervleri amh gosterir ki senin fsh ina gore eminm ki amh iyi cikacak.dr lar o gore bir yol cizer.bu arada yumurta kalitesni arttirici kürler uygula.incir havuc vs.corekotu bal tarcn karanfil de cok iyi geliyor. Sana soyledgme bakma benm de yapmam lazim yapmiyorum (

Aklina gelecek herseyi yapiyorum canim bi umut.senin kizin vardi demi ayyy ne sanslisin allahim hepimize verrrr.sanada 2.ciyi😜

Tatlm senin kac gunun gecikince 2.6 cıktı

Bende çok özledim tatlım seniii gerçekten. ..sende iyi varsın canımın içi....

Emos gecen aktara gittim aslnpencesi icin bana direk bebek icin mi dedi yok mok faln filan derken size birsey verecegim bunun sayesinde cok kisi hamile kaldi dedi ben de neymis faln istemem yan cebime koy der gibi baktim.macunu mubarek diye bi macun verdi esin ve sen kullanin fatdasi olacak dedi.bakalim bir umutttt

Aklina gelecek herseyi yapiyorum canim bi umut.senin kizin vardi demi ayyy ne sanslisin allahim hepimize verrrr.sanada 2.ciyi😜

İnşallah cnm inşallah guzel saglkli bir kizin olur senin de.sonra bi de oglan..bu arada nisan yagmurunu biriktrelim dua okuyup icelim bi bak istersen netten efendmizn de hadisi var bu konuda.ben de yeni ogrendm onemini sifa icin hamilelik icin icelim.belki care olur bize bilinmez...

Biliyorum canim fakat burda yagmur yagdigi yok umarim nisan cikmadan yagar nasibin nerden gelecegi belli olmaz

çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı plur hepimiz için.....

Tatlm senin kac gunun gecikince 2.6 cıktı

Canım adete 2 gün kala 3.32 adet 1 gün geçince 3.16 adet 6 gün geçince 2.6 çıktı. Suan 11 gün geçti. .şiddetli kasık ağrım var 10 gündür. Bu hafta Dr gitmem lazım acilen korkuyorum. .

Ezgi hemen kullan yararı olursa bende isterim ona göre. .hadi hayırlısı şifa niyetine iç inşallah gebe kalırsın tatlım yaaa...ıyı haberlerini bekliyoruz:)

Canım adete 2 gün kala 3.32 adet 1 gün geçince 3.16 adet 6 gün geçince 2.6 çıktı. Suan 11 gün geçti. .şiddetli kasık ağrım var 10 gündür. Bu hafta Dr gitmem lazım acilen korkuyorum. .

Canim kanamasizda dusuk olabiliomus sanirim yoksa adet mutlaka olurdun canim bi ultrasona gir gebelik filan vardir kiminde oluyo

Ezgi hemen kullan yararı olursa bende isterim ona göre. .hadi hayırlısı şifa niyetine iç inşallah gebe kalırsın tatlım yaaa...ıyı haberlerini bekliyoruz:)

Ayy nerde kuzum ya fsh 12 cikmis bu seferde bakalim follikul varsa femera verecek dr

Tatlm seni uzmek istemem ama umitlenme degerler yukselmemis düşmüş. Hayalkirikligi yasama.ayni seyi bir ara yasamistm.betam 4 kusur 5 cikiyodu adetm epey gecmisti.iki gunde bir kan aldrmistm gec dollenme olmustr diye umit etmistm .sonuc buyuk bi hayalkirikligi olmustu...ama belirszlk ve umit zordur aklnda kalmasni istemiyorsan yaptr yine de...

Ayy nerde kuzum ya fsh 12 cikmis bu seferde bakalim follikul varsa femera verecek dr

Ezgi 12 maşallah iyi bir deger...umutsuzluğa kapilma..bak ne güzel. Inşallah yumurta da oluşurda hersey yolunda gider hamile olursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini canımın içi:) amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…