fsh yüksek olanlar

Tatlımm zaten gebelige dair hiçbir belirti yok...adetim çok geçti..ben hap 8gunde bir adet oluyordum. .şimdi 41 gün oldu şiddetli kasık ağrısı var..ondan korkuyorum. .

Tatlımm zaten gebelige dair hiçbir belirti yok...adetim çok geçti..ben hap 8gunde bir adet oluyordum. .şimdi 41 gün oldu şiddetli kasık ağrısı var..ondan korkuyorum. .

Canim bi de olumlu dusun duzene giriyo belki 8 gunde bir adet olmaktan ii dir benim adet 5 gun erken geldi ne zaman teste niyetlensem erken geliyor bi test yapamadim ya 😳

Evet onun icin gitmende fayda var.8 gunde bir adet olman cok tuhaf ama myom filan mi var?

Canim bi de olumlu dusun duzene giriyo belki 8 gunde bir adet olmaktan ii dir benim adet 5 gun erken geldi ne zaman teste niyetlensem erken geliyor bi test yapamadim ya 😳

Inşallah ogunleride göreceğiz ezgiiii. ..test yapıp çift çizgi çıkan günlerde gelecek..

Evet onun icin gitmende fayda var.8 gunde bir adet olman cok tuhaf ama myom filan mi var?

Yok tatlım 10 küsür yıldan beri böyle. .8 yıl bu yüzden doğum kontrol hapı kullandım oda kuruttu beni...yeni evlenen hastalarima çocuk sahibi olmadan asla önermiyorum artık.

Ezgi 12 maşallah iyi bir deger...umutsuzluğa kapilma..bak ne güzel. Inşallah yumurta da oluşurda hersey yolunda gider hamile olursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini canımın içi:) amin

Insallh kuzu ama artik kendime bi soz verdim kendimi cok kaptirmayacagim sonra depresyona giriyorum.gecen ay degerlerim daha iiydi ama olmadi😯mafoldum ben

Insallh kuzu ama artik kendime bi soz verdim kendimi cok kaptirmayacagim sonra depresyona giriyorum.gecen ay degerlerim daha iiydi ama olmadi😯mafoldum ben

Güçlü olalım tedavimizi olmak için çaba sarf edelim gerisini ALLAH A BIRAKALIM TATLIMM. .EN IYISINI O BILIR...BIDE BIR GÜN ANNEEEEEEEE OLACAGIZZZZZZZ INŞALLAH EZGIIIIIMMMMMM:)

Canim uzulme prolaktin stres hormonu biliyosun stresten yukselmistir hormonlarin.ben de olcturcem bakalim ne cikacak.hayirlisi hakkimizda

Bazen dayanacak gücüm kalmıyo canm ya . bakalm nasipte ne varsa o olacak bız kendımızı paralasakta.
kızlar hafta sonu mardıne gttık ıyı geldı kafam dagıldı bıraz. bu ay serophone kullanıyorum bakalm belkı bu cumartesı belkı denız han denız e gıderım yumurtalara bakar

canım merhaba bende fsh ı iyi olanlardanım fakat enteresan bir şekilde amh düşük 0,30 çıktı doktor erken menopoz dedi fakat ultrasonda yumurtlamam var bir ay 7 tane yumurtam oldu bu ay da oldu bu arada ben bir aşılama geçirdim negatifsonuç aldım. bu ay klomen kullandım 2 tane çok iyi gelişen yumurtam var ve muhtemelen çarşamba gününe çatlıycak yani canım bende bunu anlayamıyorum amh düşük hemde baya baya düşük fakan fsh çok iyi diğer bütün degerlerim için doktor anormal dedi çok iyi dedi olmadı amh testini tekrar isterim dedi ama yaptırmadım oda istemedi zaten o doktoruda bıraktım bakalım bu ay ne olacak benim kafandaki tek soru işareti tüpler film çekilmedim yaşıım 26 ve doktor filmi diğer ay bakalım dedi çektirelim olmadı çünkü yaşın çok genç tıkalı olabileceğini düşünmüyorum dedi aynı zamanda tüp bebek merkezine gittim bana direk hemen tüp bebek yaptırmalısınız fsh iyiyken dedi vakit kaybetmeyin dedi ama diğer doktorum kadın doğumcuk ben senin durumunu çok kötü görmüyorum dedi doğal kalabilirsinde dedi öyle acil tüp diyebiliceğim bir durumun yok dedi şaşırdım kaldım herkez bir şey söylüyor ben bir dönem doğal yolla denemek istiyorum çünkü inanıyorum Rabbim bana nasip edicek inşallah Rabbim sizlerede inşallah nasşiip etsin isteyen herkeze nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canim anladigim kadari ile rezervin az kalmis fsh zaten degisken ve senin vucudun hizli harciyor yumoslari bu yuzden fsh dusuk cikiyor olabilir yine de cok erteleme derim ben

Canim anladigim kadari ile rezervin az kalmis fsh zaten degisken ve senin vucudun hizli harciyor yumoslari bu yuzden fsh dusuk cikiyor olabilir yine de cok erteleme derim ben

evet canım oda olabilir ama bişey sorucam öyle olsa her ay yumurta gelişip çatlarmı benim yumurtam gelişiyo hemde doktorlar çok iyi gelişmiş diyo çatlıyo zaten ben bu durumu öğreneli de 5 ay oldu 5 ayın 4 ayı yumurtam hep büyüdü gayet iyi çatladı ama olmadı kalitesimi düşük acaba

Kizlar bi arkadasla konustum 6 ay once amh si 0.4 mus simdi yine olcturmus 1.2 imis bu demek oluyor ki bu degerde fsh gibi oynak😋😋😋😋

Mrb cnm evet amh cok düşükmus.en az 1 olmasi lazimmis ki aslnda tatlm biliyor musun bu amh a fsh a cok takmamak lazm.dr lar bi sebep bulamaynca fsh in amh in pesinde kosturuyo bizi.ben anladm ki bu degerlern pek bi onemi yok.ha ben de takiyorm cunku dr lar bu değerlere gore tedaviye basliyo.onmli olan ultrasonla bakildgnda yumurtalarn durumu.benm fsh cok yuksekti olmaz dediler hamile kaldim.benm gibi çok insan okudum bu forumlarda.ayni şekilde amh cok dusuk olanlarin da hamile kaldgini okuyorz.tum bunlar bahane aslnda kaderde kismette ne yazdysa o zaman nasibimizi buluyorz.yeterki biraz tevekkulle sabirla bekleyelm kafamizi rahat tutalm ah bi de bu toplum baskisi olmasa!...

Kizlar bi arkadasla konustum 6 ay once amh si 0.4 mus simdi yine olcturmus 1.2 imis bu demek oluyor ki bu degerde fsh gibi oynak😋😋😋😋

Evet cnm ben de bugun bi dr la konustum ki buraya da yazacaktm sen yazmissin amh ta dedgn gibi oynakmis :) hayir amh fsh diye diye bizi oynatan doktorlar yuzunden heleki amh hic degsmez diyenler yakinda aklmzi da oynatamasak iyi..

Selam kizlar nasilsiniz.ben kotuyum tahlilerimi de alip gittim dr a degerlerin iyi dedi fakat ultrasonda gecen aydan kalan 17mm follikulum var nur topu gibi dogal olarak tedaviyi diger aya tabiki o da olursa bu ay da yas yani.sizler nasilsiniz hepinizi cok seviyorum sizler olmmasaydiniz icime atmaktan verem olurdum sanirim.bugun dr un kapisinda bi kiz vardi pkoluymus gulerek cikti kapidan yumurtaliklarim cok guzel mis diye ven hep aglayarak cikiom o kapidan bi an keske bende pko lu olsaydim dedim sacma ama en azindan tedavi olabiliolar nryse canlar opuyorum sizi cok yorgunum cok kafam artik kaldirmiyo sorunlari duanizi eksik etmeyin

Evet cnm ben de bugun bi dr la konustum ki buraya da yazacaktm sen yazmissin amh ta dedgn gibi oynakmis :) hayir amh fsh diye diye bizi oynatan doktorlar yuzunden heleki amh hic degsmez diyenler yakinda aklmzi da oynatamasak iyi..

Oyle canim ben ogretmenim bu fsh ile tanisali cocuklara ne anlattigimi ben bile bilmiyorum.psikolojim cok bozuldu benim dogal olarak evliligimede yansiyo bu durum ne bilim su fsh bilmeseydim diyorum bazen

aynen canım toplumun sorguları sühalleri olmasa sanki biz istemiyoruz bir kere soruyorsun hadi daha 2. sefer 3. sefer ne demeye soruyosun ya ben anlamıyorum. Bende amh a çok takılmıyorum canım ama korkuyorum işte dediğin gibi insan ister istemez korkuyor üzülüyor. sen doğal mı hamile kaldın yani bir tedavi bişiyle mi yoksa kendiliğinden mi oldu ? Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin canım

Bende anlamıyorumki bu amh ı benimde ilk ölçtürdüm 0,30 çıktı çoookk kötü dedi doktor o kadar moralimi bozduki sanki kesinlikle normal olamaz hemen tüp bebek dedi benim anlamadığım benim fsh normal doktora soruyorum amh değişirmi aydan aya çünkü yumurtam var ultrasonla değişse bile en kötü ne çıktıysa onu baz alarak tedaviye başlıyorlarmış e peki bu ne demek oluyor ya ben anlamadım madem öle ben ilk ölçtürdüğümde 1,2 çıksaydı mesela fsh ım zaten iyi çıktı iyi değerler normal deyip beni gönderecekti anlayamadım sebepsiz olucaktım bu seferde hangi ay kaç çıkar nerden bilicezki hem değişmez diyolar hemde başka bir doktor fsh vve diğer hormonlar gayet iyi çıkmış olmadı tekrar amh testi istiycem dedi o bile şaşırdı fsh iyiyken amhın 0,30 çıkmasını bunu söyleyende prof isim vermiyim de tüp bebek dalında 1 numara demişlerdi ne kadar doğru bilemiyorum ama kime inanacağımızı şaşırdım ben

kızlar ben birde bişey sorucam ya çocuğun kız yada erkek olmasının ayla bi alakası varmı ? hamile kaldığın ayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…