- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
aslanpençesi içiyorum cnm hayıtı da içiyordum ama acaba östorojeni o mu düşürdü diye bıraktım.çünkü internette östorojeni düşürür falan yazıyordu. şimdi içmiyorum.sadece aslanpençesi bi de adaçayı yeşilçay falan içiyorum..Canimmm bak ben Hayıt tohumu ile 89 dan 12 ye dusurdum bir ara 4 e bile düştü eğer dr lar fsh yüzünden yapmiyorsa birgün hayıt tohumu birgün aslan pencesi iç canım ben buna borçluyum suan 12 ye düştü 89 dan.
aslanpençesi içiyorum her gün mutlaka en az bir iki bardak. adaçayı da içiyorum.hayıtı da içiyordum ama 2 haftadır flan içmiyorum.e2 yi düşürdümü acaba diye? başka neler yapabiliriz.haa bi de cyloprgnva kullanıyorum. doktor verdicanımm burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz hepimiz aynı yollardan geçiyoruz..canım benim emel demişti bence testere dişli aslan pençesini içç o fayda edcektir sonra da tüpe başlarsın ALALH ın izni ile..
aslanpençesi içiyorum cnm hayıtı da içiyordum ama acaba östorojeni o mu düşürdü diye bıraktım.çünkü internette östorojeni düşürür falan yazıyordu. şimdi içmiyorum.sadece aslanpençesi bi de adaçayı yeşilçay falan içiyorum..
canım hayıt bana da yaramadıı ben onu içmiyorum testere dişli aslan pençesi iyi gelmişti bende şimdi akşamları bir bardak içiyorum..kızlarr ben bu ay prseed jel aldım onu kullanacamm .hamile kalanlar olmuşş hayırlısı bakalım eşimi çook zor ikna ettim ama sonunda aldım ..aslanpençesi içiyorum her gün mutlaka en az bir iki bardak. adaçayı da içiyorum.hayıtı da içiyordum ama 2 haftadır flan içmiyorum.e2 yi düşürdümü acaba diye? başka neler yapabiliriz.haa bi de cyloprgnva kullanıyorum. doktor verdi
ah cnm ya inşallah bakalım ama rafa kalktı falan diyorlardı işte en son...çok sağolasın bakalım RABBİM ne gösterecek.sonuçta her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz.ben şuan aslında üzülerek kendime ediyorum onun da farkındayım.. yani eşim bir yıl daha beklese bu süreçte olur mu bebeişimiz onu ALLAH bilir ALLAH ın takdiri bilemiyoruz tabi... ahh onlar bir doğsun bugünlerin acısını çıkarırız di mi kızlarr..Umutlym birincisi esım diyoki subata kadar bedelli çıkacak inşallah. 17000 tl olabilirmiş. .
2.si tlf veririm ararsın belki gönderir bilmiyorum ama bel falan çekiyor. .bi bakalım bende ise yarayacak mı? Ona göre bakarız tatlım sıkma canını sennnnn☺
bir şey daha soracağım cnm eşin bu bilgiye nerden ulaştı acaba? ayrıca o dediğin aktar hangi ilde teli özelden yazar mısın cnm? bir de senin en son fsh hayıtla mı 12 çıktı.ben de onun etkili olduğuna inanıyorum ama işte e2 düşük çıktı son seferde ondan içmiyim dedim. ama arada içiyim en iyisi gene.çünkü o zaman 2 kere içiyodum.bi de solgarın vitamin ilacında da var hayıt onu da içiyordum acaba fazla mı geldi diye korktum..bakalım cnm çok sağoll..Umutlym birincisi esım diyoki subata kadar bedelli çıkacak inşallah. 17000 tl olabilirmiş. .
2.si tlf veririm ararsın belki gönderir bilmiyorum ama bel falan çekiyor. .bi bakalım bende ise yarayacak mı? Ona göre bakarız tatlım sıkma canını sennnnn☺
Tatlm esin askere gideckmis.uzulme daha var gitmesine.o zamana kadar olur insallah.hem askerden izin alip ta gelebilir.derdi veren ALLAH dermani da verir elbetah cnm ya inşallah bakalım ama rafa kalktı falan diyorlardı işte en son...çok sağolasın bakalım RABBİM ne gösterecek.sonuçta her şeyin bir zamanı var ama biz bilemiyoruz.ben şuan aslında üzülerek kendime ediyorum onun da farkındayım.. yani eşim bir yıl daha beklese bu süreçte olur mu bebeişimiz onu ALLAH bilir ALLAH ın takdiri bilemiyoruz tabi... ahh onlar bir doğsun bugünlerin acısını çıkarırız di mi kızlarr..
Emelcim cok sevindim hadi hayirlisi insallh.benm adam da cok umitsz vaka anlatmisti bu suyla gebe kalanlari.hatta biz ordayken bi cify daha gelmisti yakinlari hamile kalinca o sudan.benm suyumun tadi cok aci cok zor icyorm senin ki nasil ictin miKızlar geldim ben..aldık bitki kökü tedavisi yapan adamdan bitki suyunu. .inşallah faydasını görürüm. .adam okadar çok kişiyi örnek verdiki adı soyadlariyla şaşırdım. ..anlayimda moral bulun..
bitane kadina dr hiç çocuğun olmaz demiş. 1 yumurtasinida yanlışlıkla almışlar. .kadin bu bitki suyundan kullanmis. .hamile kalmış 1 tane dogurmak. Bebek 8 aylık olunca tekrar hamile kalmış. Sonra onuda dogurmak. Sonra bidaha hamile kalmış oda erkek olmuş. 2 kız bir oğlan. .burdaki fotoğrafçı.yani kim olduğu belli.
Bitane kadın varmış 50 yasinda. Menopoza girmis hiç çocuğu olmamış. Bu sudan içmiş hamile kalmış 1 kızı olmuş sonra menopoz a girmiş başka çocuğu olmamış. .
kızlar daha neler neler anlatıyor adam tek olmayan sebepsız ınfertılıte olanlar dedi onlara care olamiyoruz dedi adam..hayırlısı bakalım yarın baslayacam inşallah yararı olur.duruma göre bakacağız artık. ALLAH BÜYÜK BU VESILE OLUR INŞALLAH. .ŞIFA VERSIN ALLAHIM. .AMINN
amin cnm çok sağolasın.inşallah hayırlısı bakalım hakkımızda.bu amh bir yılda çok düşer mi acaba ya? kısa dönem olursa çok sıkıntı yapmıyorum da uzun dönem denk gelir mi ki diye işte... sonuçta eğer gitmek nasip olursa da RABBİM SAĞ SALİM GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN EN BAŞTA TABİKİ HANGİSİ HAYIRLI OLACAKSA ...dualarınız desteğiniz için çok teşekkürler kızlar....Tatlm esin askere gideckmis.uzulme daha var gitmesine.o zamana kadar olur insallah.hem askerden izin alip ta gelebilir.derdi veren ALLAH dermani da verir elbet
Amh a cok takma cok dusuk amh yuksek fsh la hamile kalanlar var sonucta.sen kendine dert edersen olmaz bu iş.takma elimden geleni yap ALLAHA havale et.kismetnde varsa amh 0.1 bile olsa olur.dert etme :)amin cnm çok sağolasın.inşallah hayırlısı bakalım hakkımızda.bu amh bir yılda çok düşer mi acaba ya? kısa dönem olursa çok sıkıntı yapmıyorum da uzun dönem denk gelir mi ki diye işte... sonuçta eğer gitmek nasip olursa da RABBİM SAĞ SALİM GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN EN BAŞTA TABİKİ HANGİSİ HAYIRLI OLACAKSA ...dualarınız desteğiniz için çok teşekkürler kızlar....
hee bir de kızlar siz bu aslanpençesini nasıl demliyorsunuz ve hayıtı? acaba ben mi yanlış yapıyorum bir yerde?bak o geldi aklıma şimdi.. dhea ya başlayım diyorum..siz içiyomusunuz ebe88 ve okulum? kendi kendimizin doktor olduk burda...
canımcığım eş askere gitsede tüp bebek yaptırcağın zaman gelebilir izin alıp neden olmasın ..olmadı spermelri dondurursunuz merkezle konuşup ayarlanır yeterki o aşamay gell Allahım bir şekilde bir kapı açar canım..amin cnm çok sağolasın.inşallah hayırlısı bakalım hakkımızda.bu amh bir yılda çok düşer mi acaba ya? kısa dönem olursa çok sıkıntı yapmıyorum da uzun dönem denk gelir mi ki diye işte... sonuçta eğer gitmek nasip olursa da RABBİM SAĞ SALİM GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN EN BAŞTA TABİKİ HANGİSİ HAYIRLI OLACAKSA ...dualarınız desteğiniz için çok teşekkürler kızlar....
canım sende işe yararsa bizde geliriz o aktara Allahım şifa versin içtiğin şeylerle inş..net adersi bişeyi yokmu bu aktarın canım..Umutlym birincisi esım diyoki subata kadar bedelli çıkacak inşallah. 17000 tl olabilirmiş. .
iyi olmaya çalışıyorum canım sizleri okudukça dahada umutlanıyorum..Gulneva canım nerdesin merak ediyorum seni. .iyimisin tatlım?
Iyiymis tatlm senin ki.benm ki 5 lt 200 tl odedik.ne kadar goturur bilmem.gerci 20 gundr iciyorum yarilandi sanki.benm ki sabah aksam ac karna bi cay bardagi.burnumu kapatip tek seferde cekiyom kafaya.bu yolda hersey mubah.ne edelimArkadaslar adama sordum avrupaya bile gondeririz dedi..bir bakalım bana yarayacak mi? Ama isteyen varsa gondereyim numarasini. .15 günlük kullanimda 40-50 tl arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?