fsh yüksek olanlar

Sagol tatlim benim cok duygulandrdin beni.Allah sana da kolaylik versin tum sinavlarinin ustesinden basariyla gelirsin insallah :)

bugün doktora gidececeğiz bizde ne diyecek çok korkuyorum

Sınavlarında başarılar canım benim, hepsini geçersin inşallah bir çırpıda,hem sınavların için hemde ayrıyeten tedavin için dua edicem sana.

Ben 0.1 ile bile hamile kalan biliyorum o yüzden lütfen moralinizi gereksiz yere bozmayın. Sadece deneme süreniz biraz daha uzun olacaktır.

Ve korktugum basima geldi az once amh sonucumu mail attilar 0.58
Simdi ne yapacagim hic bilmiyorum. Bu kadar dusuk olacagini hic beklemiyordum.,
Cok kotuyum dayimlarda herkes beni bekliyor nasil onlara belli etmeden oturacagim
Canim sana tuhaf gelecek ama amh degerin gayet iyi bence bi blog var poyrazli gunler diye oradaki kadinin fsh 30 lardaydi 2 cocugu var hemde dogal ve amh si dusuktu senden.bu amh degeri umutsuz degil kesinlikle hayye nickli arkadasimiz vardi 0.26 ile dogal kaldi.fakat dogal olsun diye zaman kaybetme tedavini ol.rabbim rizkini verir tatlim hele bir bebis gelsin

Emos herseyi denemekte fayda var sifanin nerden gelecegi belli olmaz

tatlım içtiin bitki suyunda neler var acaba? hacamat ben de yaptırmayı düşünüyorum.iz bırakıyor ı sırtında.geçiyor mu yani morluklar kesikler yoksa izler kalıyor mu? hacamattan sonra mı göeüldü yumurtan?
başka HACAMAT YAPTIRAN OLDU MU KIZLARR? EZGİM10 sen de yaptırmışsın galiba??

Canim farraha sormusun ama bende yazayim evet hamis kalmadan 1 ay once yaptirdim normalde 3 tane yada 2 tane follikulum olurdu hacamattan sonra 4 taneydi 2 si buyumustu hemde .canim iz filan kalmiyor merak etme .sadece 15 gun diyeti var onu yapmalisin ona dikkat et yaptirinca hemen sirke ic.bunlar sifasini arttiriyo belli gunler yapiliyo pzartesi ve persembe makul gunler ama mutlaka guvenilir bi yerde yaptir canim

Mutlu bir hafta sonu diliyorum kizlaaaarrr
güzel bir hafta sonu olması dileğiyle. ezgicim bu hacamat acıyormu ya kesik mesik diyor, eşim kızar kesin eee ondanda gizli olmaz, görünce daha fena küplere biner, birde Ankara da acaba iyi yapan varmıdır?bu konuda kafam karışık.tedavi başlasında bir iyice ondan sonra düşüneyim ben bu işi o zaman.

pazartesiye randevu aldım arkadaşla gideceğiz.bakalım korkuyorum da ilk önce arkdaş yaptıracak.ben biraz tırsıyorum ama şifa olur diye de istiyorum.eşim de iz kalıyorsa acıyorsa ağrın olacaksa falan yaptırma dedi. ama şifa içinse yaptır diyo. belki fsh da düşer belli m olur. bana diyet falan demedi. birgün öncesinden et yeme dedi bi de affedersin ilişki yok dedi.. sonrası için bir şey demedi.bu 15 gün diyet sonrasında mı öncesinde mi oluyo?

CANIM BEN cevap vereyimm bende yaptırdıımm..biraz ağrı oldu ben sırtımdan huyluyumdur iğne gibi bişeyle hafif hafif çiziyor o sırada biraz acıdı sonra kupaları koyunca da sırtım a bi sıcaklık çöktü kanın çıktığını öle bir hissettim kii ..yaptırırken kısırlık için de de ben öle dedim popo tarafına daha fazla yaptı..sonrasında oraya bant gibi bişey yapıştırıyorlar ..15 günlük de bir diyet veriyorlar ..onlara uyarsın canım..sırtın ilk gün mosmor oluyoorr ben geçmezse diye çok korkmuştum ama şu an hiçbir iz yook zamanla geçiyor korkma canım hacamat sırasında da bol bol ayetel kürsi okuu .şifa olsun canım..

Sifa olsun canm.zaten hacamat sunnettir EFENDIMIZ onemle de tavsiye etmistr.bilimsel anlamda da deger kazandi bugun bir cok avrupa ulkesinde hacamat ve suluk tedavisi yapiliyor.bizden daha cok sahip ciktilar bu yontemlere.arkadaslar yazmis zaten sivrisinekk isirigi gibi bir aci oluyor sadece.morluklar bir haftada gecti benim.p tesi tekrar yaptracam hatta.hacamat sirasnda dua oku ozellkle ayetel kursi.ac karina gidecn.coraspin kullniyorsan birak.netten daha detayli bilgiler bulabilirsn gitmeden once ne yapman gerektgyle ilgili.

ben çalıştığım için anca 3ten sonra gidicem.ama sabahtan bişeyler yerim dayanamam gibi geliyor.çnkü tiroid ilacı alıyorum sabahları ve bir saat sonra çok acıktırıyor. sabahtan yesem biraz.sonra yemesem sadece su içsem olmaz mı ki?

Benim esim de izin vermiyordu gecen yildan beri istememe ragmen.zor ikna oldu da yaptm.ona netten hacamatla ilgili yazilar okut.olmadi gizli yaptr.zaten uzak degil misinz cnm.Ankara da mutlaka vardir merkezleri.netten bir bak istersen.p tesi ye sen de yaptrirsin.ben p tesi bi daha yaptrcam

Tatlm o zamn sabah cok agir yeme gittgnde ac ol.su icebilirsin elbet.hacamattan 3 saat onceye kadar yemeyi kesecen.bir gun oncesinden hayvansal gidalar alma.cunku kan dolasimini yavaslatyor.hacamattan sonra mutlaka sirkeli su veya balli serbet ic damar acmasi acsindan.iki gun banyo yapmican.ha onemli adetliysen eger sakin yaptrma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…