- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
dhea için mi diyorsun? doktor bana cyloprgn verdi.dheayı da burda duydum doktora sordum kullabilirsin dedi ama fsh etkisi yok falan dedi.bende yumiş kalitesi için tedbir amaçlı alsam diye düşünüyorum.sipariş vericem bugün.diğer ilaçlarla sıkıntı oluşturur mu ki diye biraz da korkuyorum...umutt canım doğru yapıyorsuunn..dr kullan dedi mi canımm ..ben bişe diyemedimm bilmiyorum o ilacıı..
Anladm tesekkurler en kisa zamnda kontrole gideyim ben.evet tek ilac kullaniyirm eutroxy 50 mg kullniyorm.tsh im 4-5 lerdeydi.doktora gitmeden arttirdm dozumu.su an 2.50 ama evet daha da dusmesi lazm gebelk icin.iyisi mi kontrole gitmkBen 3 haftada bir gidiyordum şimdi aya çıktı hamilelikte sıkı takip olmalıymış ani artıp ani düştüğü için . Benim endokrin Dr um gebe kalabilmek için 1 lere düşmesi gerekli gebelikten sonra 2,5 ğu geçmemesi gerekli diyor. Tüp tedâvime 1.20 lerde başladım fakat hormon ilaçları tedavi Süreci gebelik oluştu derken 2.89 a tekrar hemen yükselmiş 50 lik euxroxy kullanıyorum fakat şimdi 75 e Çıkarıldı dozu. Bakalım iki hafta sonra gidicem inşllh düşmüştür . Anti tpo düşmüş olabilir tek ilaç kullanıyorsan bazı bünyelerde düşmüyor iki ilaçla devam ediyorlar
Canim sorun olmaz ben ikisini kullaniyodum.dheaya da herhangi gun basla yemekle beraber aliniyodu.dr un fsh ye etkisi yok demesi de anlamsiz zaten fsh icin bir ilac yok tip bu konuda caresiz yani dhea kesende kalan yumoslara bobrekustu bezlerden salgilanan dhea takviyesi yaparak kalitesini arttiriyo ve kesinlikle incir de ye.diger dedigin ilaclari bilmiyorum ben bi de folik asit aliyodum yalniz ben ilaclara badlayinca bitkileri biraktim canim bitkileri kafana gore kullanma.propolisli ari sutu bal karisimi fer marka organik tavsiye ederim migroslarda oluyorkızlarrr dheayı sipariş verdim şimdi.bakalım haftaya gelir. soruma cevap veren yok mu ey cemati müslimin:) doktor istersen kullan demişti yani ben sorunca. yoksa demedi hiç. bakalım cyloyla sorun olmaz değil mi? günde bir tane yeter mi ki?bi de ne zmaan başlanıyor kulanmaya?
Canim bir de esinin askerlik konusunda esin univ mezunu mu bilmiyorum uzun donem giderse zaten 20 gun izin haklari var kisa donem olursa 5 gun izin haklari var.onu istedigi zaman kullanirlar ama askeriye biraz kati yani yakinlarinin olumu kendi sagligi disinda bunun icin izin verirlermi bilmiyorum.ama esinin yasal izin hakki var.tup bebekte erkegin cok rolu yok 1 gun gelip sperm vermesi yeterli zaten.ama hastaneye soyleyip sperm dondurma islemi yaptirabilirsiniz fakat onunda ekstra ucreti vardirkızlarrr dheayı sipariş verdim şimdi.bakalım haftaya gelir. soruma cevap veren yok mu ey cemati müslimin:) doktor istersen kullan demişti yani ben sorunca. yoksa demedi hiç. bakalım cyloyla sorun olmaz değil mi? günde bir tane yeter mi ki?bi de ne zmaan başlanıyor kulanmaya?
Canim yarasin insallah sifa olsun tez zamanda karnin dolsun aminnnnBende yarın baslayacam tatlım. .bir kiloluk kavonozda diğeride orta boy kavonozda. .inşallah ALLAHIM VESILE ETMISTIR INŞALLAH YARARINI GORURUZ CANIM YAAA..SENINKI BIRAZ PAHALIYMIS BAKALIM IYI GELIR SE TLF YAZARIM ISTERSINIZ
Canim senin dedigin fsh flakon tup bebek icin kullanilan bir hormon yumurta buyutmeye yariyor.dedigin belirtilerin ilacla ilgili oldugunu dusunmuyorum parca akinti enfeksiyon iltihabi akla getiriyo.bu arada kendime sastim herkese bilmis bilmis dr gibi cevap yaziyorum:)))Maalesef akıntıyla ilgili birşey ok. akıntı olsa iyi... Parça parça birşeyler. Bir de midebulantısı, baş dönmesi... Kafamı kaldıramadım sabah. Doktoruma danışıyorum hemen.
Amin cnm cok sagol insallah once sen alirsin bebisini kucagina.evet canm ben de cektrdim bir aralar.hatta haccam kadin gelseydi yarin yine yaptiracktm.esim bilmiyor ben ona gosterecem noktalari kesik vurmktan korkuyor ama zorla yaptiracam.cnm evet o sular cok aci ilk zamnlar cok zorlandm mumkun degil bitirmem dedim ama zorladm kendimi hem 200 tl vermistk mecbur icecektm:) simdi alistm artk burnumu kapatyorm tek seferde iciyorm.ihmal etme cnm sakin.inciri hatrlattgn iyi oldu evde incirlerm var bari yiyeyim ya da kur yapayim.durmak yok isteIyi akşamlar farrahcigim. .eşin yapıyor mu hadi hayırlısı inşallah herşey Güzel olur inşallah. .ben incir kürü yapıp bir hafta sonla havuç la birlikte karıştırıp içmiştiim dr yumurta yok olmuş çatlamış galiba demişti ben inanmamistim. .inşallah klomen sonucunda hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın tatlım benim.
Farrah dün adam belimi çekti sen hiç yaptırdın mi? Bide bu sular çok acı ALLAHIM ŞIFA VERSINNN. .AMINN
Cnm sakin ol.daha once olur muydu bu lekeler.adetin habercisi de olabilir.tam olarak kanama oldgu zaman adet olmus oluyorsun cnmKizlar ya bende kahve lekeler gelmeye basladidaha erken ya 22. gun bugun.Adet belirtim de yok pek oyle nasil oldu ki simdi doktora gitmem gerekir mi ya da fsh olcturmem olctursem bile dogru cikar mi ki Benim test sonucunun cikmasina da daha var sinavim da yakin ya sinavdan sonra olsa keske diyodum ne yapayim ben simdi adetin 1. Gunu lekeli gun mu kirmiziya dondugu gun mu olur acaba?
Oluyordu arada canim bazen direk oluyodu bazen boyle lekeli.2-3 gun suruyor sonra adet basliyordu.Asiri panik oldum birden kara kara dusunuyorum su an esime bile diyemedim daha.Yarin sabah doktoru arayip sorsam mi diyorum ne yapayim diye.Isin kotusu ne genetik test sonucum cikti ne de esime tahlil yaptirdik daha var diye ama hemen yaptirsak onlari da iyi olur.Iyice karisti isler bir de sinavim var ustune ustluk kafam tam corba su anCnm sakin ol.daha once olur muydu bu lekeler.adetin habercisi de olabilir.tam olarak kanama oldgu zaman adet olmus oluyorsun cnm
Hafiften belim agriyor bir de.Evet adetin habercisi bunlar saydim az once doktora 5. gun gitmistim bugun 22. gun, erken daha.25. Gunde falan tam adet olurum ama ilk gun hangisi sayiliyor doktorumu arayip sorsam miCnm sakin ol.daha once olur muydu bu lekeler.adetin habercisi de olabilir.tam olarak kanama oldgu zaman adet olmus oluyorsun cnm
Yok tatlim adet olmadin henuz.dedigim gibi kanaman oldgu zaman yani kirmizilari gorunce adet sayiliyorsun.icin rahat etmiyorsa dr una sor yine de cnm.bence bir kac gune adetin gelecekHafiften belim agriyor bir de.Evet adetin habercisi bunlar saydim az once doktora 5. gun gitmistim bugun 22. gun, erken daha.25. Gunde falan tam adet olurum ama ilk gun hangisi sayiliyor doktorumu arayip sorsam miBana 2. Gun test yaptir dedi sonuca gore baslariz dedi ilk gun bugunse yarin 2. gun.
Amin cnm cok sagol insallah once sen alirsin bebisini kucagina.evet canm ben de cektrdim bir aralar.hatta haccam kadin gelseydi yarin yaptiracktm.esim bilmiyor ben ona gosterecem noktalari kesik vurmktan korkuyor ama zorla yaptiracam.cnm eveto sular cok aci ilk zamnlar cok zorlandm mumkun degil bitirmem dedim ama zorladm kendimi hem 200 tl vermistk mecbur icecektm:) simdi alistm artk burnumu kapatyorm tek seferde iciyorm.ihmal etme cnm sakin.inciri hatrlattgn iyi oldu evde incirlerm var bari yiyeyim ya da kur yapayim.durmak yok iste
Kizlar ya bende kahve lekeler gelmeye basladidaha erken ya 22. gun bugun.Adet belirtim de yok pek oyle nasil simdi doktora gitmem gerekir mi ya da fsh olcturmem olctursem bile dogru cikar mi ki Benim test sonucunun cikmasina da daha var sinavim da yakin ya sinavdan sonra olsa keske diyodum ayim detin 1. Gunu lekeli gun mu kirmiziya donduinsallah mu olur acaba?
Sifa olir cnm insallh adamin bir bildgi var elbette.yok benimki oyle degil senin farkymis.ben de uzanirm yere sirt ustu.elleriyle karnim en alt kismndan yukari dogru cekiyor.resmen hissediyor insan, icin kalkiyo sanki.rahmin ters olmus sarkmis filan diyor bu sekilde yerine orurtup duzeltiyor.eskii ebeler cok yapiyolar.Farrahcigim amin tatlimmm hepimiz hamile kalıp teker teker alırız inşallah bebeklerimizi. Ama belimi çekti derken seninki gibi değil yere yattım bacağıma biri oturdu adam boynumdan tutup cekti belim iikiye ayrildi gibi oldu küt etti.insallah bisey olmaz.brbek ugruna araya gidecektim farrahcigim☺
Sifa olir cnm insallh adamin bir bildgi var elbette.yok benimki oyle degil senin farkymis.ben de uzanirm yere sirt ustu.elleriyle karnim en alt kismndan yukari dogru cekiyor.resmen hissediyor insan, icin kalkiyo sanki.rahmin ters olmus sarkmis filan diyor bu sekilde yerine orurtup duzeltiyor.eskii ebeler cok yapiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?