hee tamam şimdi oldu bence sıkıntı olmaz evet bende burd DUYDUUMM dhea yı..bende dr soracam ona göre kullanacam..dhea için mi diyorsun? doktor bana cyloprgn verdi.dheayı da burda duydum doktora sordum kullabilirsin dedi ama fsh etkisi yok falan dedi.bende yumiş kalitesi için tedbir amaçlı alsam diye düşünüyorum.sipariş vericem bugün.diğer ilaçlarla sıkıntı oluşturur mu ki diye biraz da korkuyorum...
Canim ben sanki lekelenme olan gun ilk gumdur diye duymustum da cok onceden emin de degilim ondan doktora sorayim diyorum.Tam adet olunca olctur derse o zaman olctururum ama yarin sorayim da ilk gun bugunse kacirmayayim bosa.Ilk soku atlattim ama korkuyorum da fsh cok kotu cikar falan diye adeti kendim oldum diye seviniyorum da aslinda ama bilmiyorum fsh=korkulu ruya bende.Yok tatlim adet olmadin henuz.dedigim gibi kanaman oldgu zaman yani kirmizilari gorunce adet sayiliyorsun.icin rahat etmiyorsa dr una sor yine de cnm.bence bir kac gune adetin gelecek
Evet canim haberi olsun en azindan ama korkuyorum ben ya fsh cok yuksek cikarsa diye bir kere ben aylar sonra olcturdum 10-15 beklerken 30 cikti sok olmustum yazin daha da yukselmistir diye korkuyorum cokCanım bende fsh yukseldiginden beri 3gün falan kahverengi geliyor sonra 2 gün kırmızı sonra 3 gun kahverengi gelip bitiyor. .galiba rahim ince olduğundan tam dökulmüyor bizlerde.dr nu ara ama kirmizi olunca tahlil veriyoruz o zaman dogru cikiyormus.ama tup bebek yapacaklarsa dr nu ara bildir haberi olsun tatlimm..sikma canini bende hep 10 gun erken oluyorum maalesef ama olmakta bir nimet..insallah hersey guzel olacak.canimmm..
birden içme canımcığım sabah sahurd bitane iç akşam iftarını açınca iç..Klomen kullanan kızlarrr bi sorum olcak.klomeni sabah aksam birer tablet mi aldiniz.benim ki oyle.yalnz ben yarin oruc tutacam sabah alamam.tek seferde iki tane icsem olur mu bilginz var mi siz nasl ictnz?
Olmaz tatlim saatinde yut yutamazsan da sabah aksam olcak sekilde bir sahurdan sonra bir iftardan sonra yutKlomen kullanan kızlarrr bi sorum olcak.klomeni sabah aksam birer tablet mi aldiniz.benim ki oyle.yalnz ben yarin oruc tutacam sabah alamam.tek seferde iki tane icsem olur mu bilginz var mi siz nasl ictnz?
canım benim gitiğim doktor lekelenmenin olduğu gün birinci gün sayıcaksın demşti..ben her zaman öyle giderim adetin 2 veya 3 günü gidiyorum tedaviye başlıycaksam..bence doktorunu ara o sana daha iyi bir bilgi verir yarında sökülürsün zaten canım..Canim ben sanki lekelenme olan gun ilk gumdur diye duymustum da cok onceden emin de degilim ondan doktora sorayim diyorum.Tam adet olunca olctur derse o zaman olctururum ama yarin sorayim da ilk gun bugunse kacirmayayim bosa.Ilk soku atlattim ama korkuyorum da fsh cok kotu cikar falan diye adeti kendim oldum diye seviniyorum da aslinda ama bilmiyorum fsh=korkulu ruya bende.
Evet canim haberi olsun en azindan ama korkuyorum ben ya fsh cok yuksek cikarsa diye bir kere ben aylar sonra olcturdum 10-15 beklerken 30 cikti sok olmustum yazin daha da yukselmistir diye korkuyorum cokgecen ay vardi folikullerim iki yumurtalikta da birkac tane ama bilmiyorum korkuyorum yine de evet olmak da bir nimet haklisin en azindan kendiligimden olmus oluyorum buna sukur.
Canim ben de de lekelenme oluyodu kirmizi olunca 1..gun diyodum .tatlim cok stres yapma adetin pat kesilecek degil sinavlarini ver bir dahaki aya birak kafanda rahat olur hemKizlar ya bende kahve lekeler gelmeye basladidaha erken ya 22. gun bugun.Adet belirtim de yok pek oyle nasil oldu ki simdi doktora gitmem gerekir mi ya da fsh olcturmem olctursem bile dogru cikar mi ki Benim test sonucunun cikmasina da daha var sinavim da yakin ya sinavdan sonra olsa keske diyodum ne yapayim ben simdi adetin 1. Gunu lekeli gun mu kirmiziya dondugu gun mu olur acaba?
canım o kadar şeyler atlatıki ne tedaviler devirdik araştırdık sorduk öğrendik bilmediğimiz bişey yok nerdeyse..şu bilgilerle inan bir kadın doğumcu olabilirim diyorum..bu çok bilmişlik deyil yaşanmışlık diyelim canım..Canim senin dedigin fsh flakon tup bebek icin kullanilan bir hormon yumurta buyutmeye yariyor.dedigin belirtilerin ilacla ilgili oldugunu dusunmuyorum parca akinti enfeksiyon iltihabi akla getiriyo.bu arada kendime sastim herkese bilmis bilmis dr gibi cevap yaziyorum:)))
Ebe88le farah da tam tersini soyledi ya iyice kafam karisti en iyisi doktora sormak.Evet sokulmem cok surmeyecek gibi duruyor lekelenme artti.Bakalim yarin sabah arayayim doktoru olmazsa gider hemen kan veririm duzen labda.canım benim gitiğim doktor lekelenmenin olduğu gün birinci gün sayıcaksın demşti..ben her zaman öyle giderim adetin 2 veya 3 günü gidiyorum tedaviye başlıycaksam..bence doktorunu ara o sana daha iyi bir bilgi verir yarında sökülürsün zaten canım..
Canim benim kasim sonu aralik sonu ve ocak sonu sinavim var ilk donem.Bizde vize-final yok farkli biraz tum sene ara ara sinavlar oluyoruz sene sonu da tum seneden sorumlu oluyoruz geciyoruz veya kaliyoruz ders ders gecme yok yani sistem farkli.Bu ay erteledim desem gelecek ay yine boyle olabilir yani sinavi atlattim 2 ay rahatim falan gibi bir durumum yok o yuzden mecbur gidecem.Ama embriyo olursa dondurmayi dusunuyorum ben daha evlilige alisamadim bebege su an hic hazir degilim gibi psikolojimi veremedim bir turlu neden boyle oldu bilmem cok isteyerek girdim bu yola ama icim sıkıliyor korkuyorum biraz henuz hazir degilim gibi en azindan 2-3 ay gecsin istiyorum ne yalan soyleyeyim.Bakalim belki fsh yuksek cikar kendiliginden ertelenir tedavi kimbilir.Canim ben de de lekelenme oluyodu kirmizi olunca 1..gun diyodum .tatlim cok stres yapma adetin pat kesilecek degil sinavlarini ver bir dahaki aya birak kafanda rahat olur hem
Ebe88le farah da tam tersini soyledi ya iyice kafam karisti en iyisi doktora sormak.Evet sokulmem cok surmeyecek gibi duruyor lekelenme artti.Bakalim yarin sabah arayayim doktoru olmazsa gider hemen kan veririm duzen labda.
Canim benim kasim sonu aralik sonu ve ocak sonu sinavim var ilk donem.Bizde vize-final yok farkli biraz tum sene ara ara sinavlar oluyoruz sene sonu da tum seneden sorumlu oluyoruz geciyoruz veya kaliyoruz ders ders gecme yok yani sistem farkli.Bu ay erteledim desem gelecek ay yine boyle olabilir yani sinavi atlattim 2 ay rahatim falan gibi bir durumum yok o yuzden mecbur gidecem.Ama embriyo olursa dondurmayi dusunuyorum ben daha evlilige alisamadim bebege su an hic hazir degilim gibi psikolojimi veremedim bir turlu neden boyle oldu bilmem cok isteyerek girdim bu yola ama icim sıkıliyor korkuyorum biraz henuz hazir degilim gibi en azindan 2-3 ay gecsin istiyorum ne yalan soyleyeyim.Bakalim belki fsh yuksek cikar kendiliginden ertelenir tedavi kimbilir.[/QUOTEd
3 seneden beri bu tedavilerin içindeyim canım lekelenme birinci gündür 2 ve 3 günü hormon tahlilerini yaptır adetin 4 günü fsh zaten yükselmeye başlıyor her bayanda yanıltıcı sonuç olabilir senin için..dondurma işlemini iyi düşünmüşsün canım..doktorunla konuş mutlaka kontrolere gitmek 5dk alır zaten sınavlarını etkilemez en azından tedaviye başlasanda bir opu günü gün içerisinde sarhoş gibi oluyorsun aldığın narkoz yüzünden..Allah yolunu açık etsin şimdi fsh düşünem inş iyi çıkıcak sonuç stres yok relaks canım..
3 seneden beri bu tedavilerin içindeyim canım lekelenme birinci gündür 2 ve 3 günü hormon tahlilerini yaptır adetin 4 günü fsh zaten yükselmeye başlıyor her bayanda yanıltıcı sonuç olabilir senin için..dondurma işlemini iyi düşünmüşsün canım..doktorunla konuş mutlaka kontrolere gitmek 5dk alır zaten sınavlarını etkilemez en azından tedaviye başlasanda bir opu günü gün içerisinde sarhoş gibi oluyorsun aldığın narkoz yüzünden..Allah yolunu açık etsin şimdi fsh düşünem inş iyi çıkıcak sonuç stres yok relaks canım..Ebe88le farah da tam tersini soyledi ya iyice kafam karisti en iyisi doktora sormak.Evet sokulmem cok surmeyecek gibi duruyor lekelenme artti.Bakalim yarin sabah arayayim doktoru olmazsa gider hemen kan veririm duzen labda.
Canim benim kasim sonu aralik sonu ve ocak sonu sinavim var ilk donem.Bizde vize-final yok farkli biraz tum sene ara ara sinavlar oluyoruz sene sonu da tum seneden sorumlu oluyoruz geciyoruz veya kaliyoruz ders ders gecme yok yani sistem farkli.Bu ay erteledim desem gelecek ay yine boyle olabilir yani sinavi atlattim 2 ay rahatim falan gibi bir durumum yok o yuzden mecbur gidecem.Ama embriyo olursa dondurmayi dusunuyorum ben daha evlilige alisamadim bebege su an hic hazir degilim gibi psikolojimi veremedim bir turlu neden boyle oldu bilmem cok isteyerek girdim bu yola ama icim sıkıliyor korkuyorum biraz henuz hazir degilim gibi en azindan 2-3 ay gecsin istiyorum ne yalan soyleyeyim.Bakalim belki fsh yuksek cikar kendiliginden ertelenir tedavi kimbilir.
Allah kabul etsin orucunu canım..Tesekkurler kizlar.tamam oyle yaparim o zaman.ben bir topikte birinin bir kerede ikisini iciyorum gece yatmadan diye yazdgni okumustum.doktoru oyle demis.her doktor farkli uygulamalar yapiyo demek.ama ben sizi dinlicem yegane doktorum sizsiniz :)
Sagol cnm.muskayi yapan hoca 3 gun oruc tutacaksin dedi.bugun adetten yikandm muskami taktim.yarin da oruclara baslicam.Dunyevi islerden uzak duracan 3 gun bedenin ve ruhun oruc tutsun, topluma girme dedikoduya girmemk icin dedi. bakalm artik nasip, kismette varsa bu da vesile olur.ama zamanlama iyi oldu cuma ya kontrolum var zaten.folikuller ne durumda diye.cumaya kadar iyi degerlendrmem lazim.Allah kabul etsin orucunu canım..
inş işe yarar canım eğer sen hamiş kalırsan bende kesinlikle isiyorum bu muskadan..gerekirse kendim gelirim almaya inş dua edelim Rabim uraşlarımızı görüyor dualarımzı kabul etsin inş..Sagol cnm.muskayi yapan hoca 3 gun oruc tutacaksin dedi.bugun adetten yikandm muskami taktim.yarin da oruclara baslicam.Dunyevi islerden uzak duracan 3 gun bedenin ve ruhun oruc tutsun, topluma girme dedikoduya girmemk icin dedi. bakalm artik nasip, kismette varsa bu da vesile olur.ama zamanlama iyi oldu cuma ya kontrolum var zaten.folikuller ne durumda diye.cumaya kadar iyi degerlendrmem lazim.
Amin cnm insallah.umarim vesile olur da sen de faydalanirsin insallah.sabirla bekleyip gorecz artik.inş işe yarar canım eğer sen hamiş kalırsan bende kesinlikle isiyorum bu muskadan..gerekirse kendim gelirim almaya inş dua edelim Rabim uraşlarımızı görüyor dualarımzı kabul etsin inş..
Tesekkur ettim canim birazdan doktoru da arayacagim gidip kan vereyim duzende , oglene cikar sonuc simdiden stresi basladi bu fshin.Kizlar bir de bu merkeze simdi randevu alacaz her gidiste ayri mi para verecez muayeneye merkez pahali biraz yoksa her tedavinin basinda muayene verip bir de islemlere mi verecez takip suresinde surekli gitmem gerekir cunku.3 seneden beri bu tedavilerin içindeyim canım lekelenme birinci gündür 2 ve 3 günü hormon tahlilerini yaptır adetin 4 günü fsh zaten yükselmeye başlıyor her bayanda yanıltıcı sonuç olabilir senin için..dondurma işlemini iyi düşünmüşsün canım..doktorunla konuş mutlaka kontrolere gitmek 5dk alır zaten sınavlarını etkilemez en azından tedaviye başlasanda bir opu günü gün içerisinde sarhoş gibi oluyorsun aldığın narkoz yüzünden..Allah yolunu açık etsin şimdi fsh düşünem inş iyi çıkıcak sonuç stres yok relaks canım..
Beyaz kristalleşmiş gibi tuhaf vajinal akıntı/döküntü neyse geçti. Şimdi ovülasyon öncesi gibi bir akıntı var. Bu arada doktorumun bu süreçte hoşlanmadığım hareketleri oldu. Şimdi çatlatma iğnesi yapacak ondan sonraki gerekli takibi herhalde başka birine gideceğimCanim senin dedigin fsh flakon tup bebek icin kullanilan bir hormon yumurta buyutmeye yariyor.dedigin belirtilerin ilacla ilgili oldugunu dusunmuyorum parca akinti enfeksiyon iltihabi akla getiriyo.bu arada kendime sastim herkese bilmis bilmis dr gibi cevap yaziyorum:)))
Bence böyle tehlikeli şeyler yaptırmamalısınız. Duyunca tüylerim diken diken oldu. Doktrolara sormadan hele.. Bir de hacamat vs demiş birileri.. Bu kadar çaresiz olmayın. Akıl gidiyor bazen öyle durumlarda... Aman dikkat :)Iyi aksamlar kizlar.Pek sıkıcdr pazar gunleri.hele geceler bitmiyor hickizlar sülükle hamis kaldi bir arkadsm.ya ben de uzun zamndr istyorm lakin korkuyorm sulukten huylaniyorm.fakat cok faydali bir yontem sadece Almanya da 300 suluk merkezi varmis Avrupalilar cok kullaniyor.ama bu ay klomenle yumos olmazsa bi daha ki ay yaptracagm kararliyim.yaa rahime gonderiliyor sulukler cikmazsa diyorm ya.Haccam kadin da sehir disindaymis yarina cok sartlanmistm hazir iki folikul varken degerlendrmem lazm cumaya kadar.esimi ikna edersem o yapacak bana.dort bes kupa vursa da olur.
Oruç moruç... İlacınızı alıp devam edin orucunuza. Ama böyle tedavi sürüçlerinde oruç tutmak hiç akıl karı değil. Beslenmeye ihtiyacınız var. Hacı anneannem bile sağlık söz konusu olunca oruç tutmuyor...Klomen kullanan kızlarrr bi sorum olcak.klomeni sabah aksam birer tablet mi aldiniz.benim ki oyle.yalnz ben yarin oruc tutacam sabah alamam.tek seferde iki tane icsem olur mu bilginz var mi siz nasl ictnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?