canım ilk görüşmede muayene parası veriyorsun zaten tekrar para almazlar bence alsalarda verme hakını savun..eğer tedavin başlarsada zaten öncemi ödeniyor tüp bebek parasını onun hakında bilgim yok..benim yumurta takibimi burdaki doktorum yapıyor sadec opu ve transfer için giderdim ve opu öncesi ödeme yapardım..sonrası dölenme olamamıştı benim mesela transfer paramı geri iade ettiler..sen dondurmayı düşünüyorsun ilk tedavinde olduğun için transfer parasınıda alırlar bence sonrası diğer dondurma işleminde sadec opu ve labortuvar dölenme parası ödersin büyük bir ihtimale canım..Tesekkur ettim canim birazdan doktoru da arayacagim gidip kan vereyim duzende , oglene cikar sonuc simdiden stresi basladi bu fshin.Kizlar bir de bu merkeze simdi randevu alacaz her gidiste ayri mi para verecez muayeneye merkez pahali biraz yoksa her tedavinin basinda muayene verip bir de islemlere mi verecez takip suresinde surekli gitmem gerekir cunku.
Ah Farah... Bunun için akşam erkenden yatıp hormonlarını dengelesen, uykunu alsan, iyi beslensen vücuduna ve kendine daha bir iyilik etmiş olursun. Tehlikeli, hiç bir faydası olmayan şeyler bunlar dini inancınız ne olursa olsun. Kendiniz okuyun üfleyin, hocaya üfletin ama sizden daha akıllı olmayan bu insanlara çok da güvenmeyin, paranızı harcatmayın...Sagol cnm.muskayi yapan hoca 3 gun oruc tutacaksin dedi.bugun adetten yikandm muskami taktim.yarin da oruclara baslicam.Dunyevi islerden uzak duracan 3 gun bedenin ve ruhun oruc tutsun, topluma girme dedikoduya girmemk icin dedi. bakalm artik nasip, kismette varsa bu da vesile olur.ama zamanlama iyi oldu cuma ya kontrolum var zaten.folikuller ne durumda diye.cumaya kadar iyi degerlendrmem lazim.
canım risk herzman vardır bunları düşünem sen iyi düşün iyi olsun..Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize..klomenle hamile kalanların çocukları çok sağlıklılar maşallah..Ben tüp bebek tedavisinde değilim. Klomen ve üstüne flamon iki tane vuruldum. Üstüne çatlatma iğnesi yapılacak. Doğal yoldan deneyeceğiz. Bu ilaç tedavilerinin doğal olduğund bir riski var mı sizce? Çocuk olursa fiziksel sakatlık, beyinsel bir problem olmasın da
Amin gülneva... Korkunun ecele faydası yok. Ama keşke biraz daha ilaçsız deneseymişim diyorum. Adetim düzenli hormonlar yerindeyken umarım bünyeyle çok oynayıp yok erken menepoz, düzensizlik vs yaratmamışızdır. Sabretseydim azıcık bir iki ay daha belki olurdu. Bu doktordan sonra herhalde daha bu isin uzmanına gidip danışacağım. Büyük ihtimal gerek yoktu tedaviye diyecekler.canım risk herzman vardır bunları düşünem sen iyi düşün iyi olsun..Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize..klomenle hamile kalanların çocukları çok sağlıklılar maşallah..
Canim bizim ilk gorusme ucretsizdi hic para odemedik.Anladim canim merkezden merkeze degisiyor demek ki bu da doktora sorulmaz ki simdi sorsam mi acaba gorusmeye gidince.. o degil doktorumun telefonu kapali muhtemelen ameliyatta sabahlari ameliyatlari oluyor sanirim ben ne yapsam ki... kahverengi lekelenmem de kesilmis gibi sabah olmadi ama gun icinde olur muhtemelen belim agriyor hafiften.Kafam iyice allak bullak oldu.canım ilk görüşmede muayene parası veriyorsun zaten tekrar para almazlar bence alsalarda verme hakını savun..eğer tedavin başlarsada zaten öncemi ödeniyor tüp bebek parasını onun hakında bilgim yok..benim yumurta takibimi burdaki doktorum yapıyor sadec opu ve transfer için giderdim ve opu öncesi ödeme yapardım..sonrası dölenme olamamıştı benim mesela transfer paramı geri iade ettiler..sen dondurmayı düşünüyorsun ilk tedavinde olduğun için transfer parasınıda alırlar bence sonrası diğer dondurma işleminde sadec opu ve labortuvar dölenme parası ödersin büyük bir ihtimale canım..
Canim bence baslaman iyi oldu.Fsh cok yuksek degil evet ama 10u asmis bir fsh dusuk sayilmiyor.Rezerv azalmaya baslamis demektir bu.Bir de gecen ay antral folikulun kacti 2 mi yoksa buyumus yumurta mi 2ydi? 2 antral folikulde azalmis rezerve isaret eder normalde o yuzden destek alman bu acidan iyi oldu bence.Amin gülneva... Korkunun ecele faydası yok. Ama keşke biraz daha ilaçsız deneseymişim diyorum. Adetim düzenli hormonlar yerindeyken umarım bünyeyle çok oynayıp yok erken menepoz, düzensizlik vs yaratmamışızdır. Sabretseydim azıcık bir iki ay daha belki olurdu. Bu doktordan sonra herhalde daha bu isin uzmanına gidip danışacağım. Büyük ihtimal gerek yoktu tedaviye diyecekler.
canım sen kaç senelik evlisin fsh değerin iyimi hormonlar iyise normal ilaçsız deneseydin yaş sorununda yoksa bir sene tedavisiz deniyorsun zaten sen kaç senelik evlisin..klomen en düşük doz tedavi canım ya ve birden fala yumurta büyütmeye yardımcı oluyor ve buda ikiz olam ihtimali yiksek reçetede öyle yazıyor okursan..canım normalde insan vicudu öncü tek bir yumurat büyütr ve herkez tek yumurta ve spermeden oluşur..çok nadirdir iiki yumurat büyüyüp ikiz olam ihtimali..neyse sen şimdi kafanı takma inş hamiş kalıcaksın..Amin gülneva... Korkunun ecele faydası yok. Ama keşke biraz daha ilaçsız deneseymişim diyorum. Adetim düzenli hormonlar yerindeyken umarım bünyeyle çok oynayıp yok erken menepoz, düzensizlik vs yaratmamışızdır. Sabretseydim azıcık bir iki ay daha belki olurdu. Bu doktordan sonra herhalde daha bu isin uzmanına gidip danışacağım. Büyük ihtimal gerek yoktu tedaviye diyecekler.
kız sen hamiş olmayasın destekte aldın bu ay yumoşlarında vardı lekelnmen kesilemsi ilginç geldi..sen doktorunu mutlaka ara lekelenmen devam etmiyorsa canım..sen doktorun gel derse hazırlıklı git o zaman canım tedaviye başlatırsa ilk muayene parası alır mutlaka..Canim bizim ilk gorusme ucretsizdi hic para odemedik.Anladim canim merkezden merkeze degisiyor demek ki bu da doktora sorulmaz ki simdi sorsam mi acaba gorusmeye gidince.. o degil doktorumun telefonu kapali muhtemelen ameliyatta sabahlari ameliyatlari oluyor sanirim ben ne yapsam ki... kahverengi lekelenmem de kesilmis gibi sabah olmadi ama gun icinde olur muhtemelen belim agriyor hafiften.Kafam iyice allak bullak oldu.
hakında hayırlsı olsun canım fsh değerin iyi ama amh biraz düşük normal yoldan tabiki dene ama 1 sene değil 6 ay dene bence amh rezrevin azaldığını işaret ediyor fazla zaman kaybetmesin canım hemde normal denemiş olursun..inş normalinde hamiş kalırsın uraşmasın tüp tedavileriyle..canım incir kürünü mutlaka dene destek al aynı zamanda arı sütü bal polen kullan mega3 kulan Qenzim10 kullan..Günaydın kızlar,
ben c. tesi farklı bir doktora gittim. test sonuçlarıma baktı fsh 5,5 amh 0,52 .. amh ın düşük olması moralini bozmasın daha hiç korunmasız ilişkiye girmemişsin sana önerim artık korunmayı bırakmandır ek bir tedaviye veya ilaca ihtiyacın yok dedi. 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra gebe kalmazsan o zaman sorun var diyebiliriz ancak dedi.. Moralim çok bozuktu baya rahatlattı çok beğendim yaklaşımını.. İlk gittiğim doktora gitsem ben direk tüp bebek merkezine yönlendirecekti ama bu önce kendimizin denememizi önerdi çok hoşuma gitti
ibrahim saraçoğlu'nun düşük amh için kürleri var incir ve havuç bunları denediniz mi ?
hakında hayırlsı olsun canım fsh değerin iyi ama amh biraz düşük normal yoldan tabiki dene ama 1 sene değil 6 ay dene bence amh rezrevin azaldığını işaret ediyor fazla zaman kaybetmesin canım hemde normal denemiş olursun..inş normalinde hamiş kalırsın uraşmasın tüp tedavileriyle..canım incir kürünü mutlaka dene destek al aynı zamanda arı sütü bal polen kullan mega3 kulan Qenzim10 kullan..
Dur ben sana özel bir mesaj atayım. Kafa karıştırmayayım buradan şimdi :)Canim bence baslaman iyi oldu.Fsh cok yuksek degil evet ama 10u asmis bir fsh dusuk sayilmiyor.Rezerv azalmaya baslamis demektir bu.Bir de gecen ay antral folikulun kacti 2 mi yoksa buyumus yumurta mi 2ydi? 2 antral folikulde azalmis rezerve isaret eder normalde o yuzden destek alman bu acidan iyi oldu bence.
Canim drvun ilginc geldi 1 yil uzun bir sure bence tabiki rabbimin takdiri fakat fsh degisken amh degerin rezervinin azaldigini gosteriyor bence cok uzatmaeşimle kouştuk bizde aynı şekilde düşündük.. bitkisel ve vitamin desteği alıp 6 gidi bir süre kendimiz deneyeceğiz olmazsa tekrar başvuracağız. bu arı sütü co enzin q 10 için hangi markaları tavsiye edersiniz? gnc solgar? ben şuan gnc ultramega woman kullanıyorum ama bitmek üzere solgara baktım onun multivitaminin içerik dozu daha az gibi.. Bilemedim
Canim olur mu oyle sey tup bebek tedavi ile cocuk sahibi olan milyonlarca insan var .ayrica arastirmalarda tup bebeklerin daha zeki oldugu anlasilmis ayrica orada en iyi yumurta ve sperm seciliyo hucresel atik en az olan embriyo seciliyor tedavi olmaktan niye korkuyosun anlamadim .rabbim onu da aratmasin inan burda cogumuz tup bebek olmak icin bile can atiyodukBen tüp bebek tedavisinde değilim. Klomen ve üstüne flamon iki tane vuruldum. Üstüne çatlatma iğnesi yapılacak. Doğal yoldan deneyeceğiz. Bu ilaç tedavilerinin doğal olduğund bir riski var mı sizce? Çocuk olursa fiziksel sakatlık, beyinsel bir problem olmasın da
Canim drvun ilginc geldi 1 yil uzun bir sure bence tabiki rabbimin takdiri fakat fsh degisken amh degerin rezervinin azaldigini gosteriyor bence cok uzatma
imuneks Qenzim10 tavsiye ediyorlar diğer topikte canım hata doğal hamiş kalan bile var 3 ay kullanım sonrası..Allah yolunu açık etsin canım..ben sana özelde göndercem saf arı sütünün markasını canım güvenilir biyer parası çok ama bana şifa olduğuna inanıyorum bu arı sütünün tavsiye ederim..gnc bende almıştım omega3 ve Qenzim 10 ikisi birada hap çok büyük olduğu için yutamıyorum.. omega3 bir marka daha vardı alsında ama unutum canım okyanusun en dipte balığın yağsıymış çok yarlıymış aslında şimdi balık zamanı hiç gerkte yok aslında kendi al o vitamini balıktan..eşimle kouştuk bizde aynı şekilde düşündük.. bitkisel ve vitamin desteği alıp 6 gidi bir süre kendimiz deneyeceğiz olmazsa tekrar başvuracağız. bu arı sütü co enzin q 10 için hangi markaları tavsiye edersiniz? gnc solgar? ben şuan gnc ultramega woman kullanıyorum ama bitmek üzere solgara baktım onun multivitaminin içerik dozu daha az gibi.. Bilemedim
ezgim nasılsın canım çook güzel bilgiler paylaşıyorsun genelde hamiş kalındıktan sonra kimse uramaz buralara..sen bizi düşünüyorsun unutmuyorsun hep buralardasın Allah razı olsun canım Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..bizler içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş..Canim olur mu oyle sey tup bebek tedavi ile cocuk sahibi olan milyonlarca insan var .ayrica arastirmalarda tup bebeklerin daha zeki oldugu anlasilmis ayrica orada en iyi yumurta ve sperm seciliyo hucresel atik en az olan embriyo seciliyor tedavi olmaktan niye korkuyosun anlamadim .rabbim onu da aratmasin inan burda cogumuz tup bebek olmak icin bile can atiyoduk
Anladim canim ne biliyim bizim gibi hastalari dr lar direk tup onerdigi icin hatta ben asilama yaptirdim tupden once dr k8zmisti sen asilamasi tutacak bi hasta degilsin diye.nitekim tutmadi da asilama ama denemekte fayda var kendiniz deneyin hem de psikolojik olarak da hazir olursunuzDoktorun kastettiği orda aslında 1 yıl korunmasız iliçki olmadan infertilite diyemeyeceğimizdi sanırım çünkü bende eşimde çökmüş olarak gittik. Artık korunmayın zaten hemen olmaz ilk ay gebe kalma olasılığı %20 dedi. İlla korunacağım derseniz ayrı ama ben tavsiye etmiyorum dedi. bizde 6 ay kendimiz takvilerle denemeye kadar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?