fsh yüksek olanlar

gülnevacım bana da gönderir misin

bende aslan pencesi içyorum acaba faydası olurmu birde gögüslerim çokk acıyor aslan pençesindren olurmu

Benim de yaş 37. 38'ime gün sayıyorum. amh 1 FSH11... bence kötü değil. Aşılama öncesi size ilaç vermişler miydi?
Ne kadar süredir deniyorsun Fatma?
senin iyimiş benim son tahlilde fsh 18,75 amh 0,54 çıktı. doğal olabilir senin

bunlarıda akşama mutlaka araştıracağım teşekkür ederim
benim şuan içtiğimin de üzerinde lekeler oluştu sonradan bozulmuş olabilir mi acaba...
az kaldı zaten kalanları içmeyebilirim

Canim kusura bakma ama amh 0.5ken 6 ay cok uzun sure.Benim fsh aralikta 10ken temmuzda 30 oldu evli degildim tedaviye baslayamadim ama en azindan asilama deneyin bence 6 ay zaman kaybi bizim gibi hastalarda ya da klomen kullan 1-2 ay dene ama her ay fsh olctur ihmal etme sakin.Bence kontrollu gitmekte fayda var.

Yazilanlari okuyamadim daha simdi disardayim , doktorumla konustum kizlar siz lekelenme olan gunu 1 kabul edin muayeneye gelin ben ultrason goruntusunden anlarim duruma gore hareket ederiz dedi fsh icin de kan verdim az once stresi basti simdiden insallah cok yuksek cikmaz.

e2 hakkında birşey demedi doktor ama cihazın kalibrasyonuna göre normal sınırın en tepesinde gözüküyor şuan.. ben hormon ilacı kullanamıyorum canım ailede meme ca var malesef

Evet tatlim dr anlar ultrasondan.insallah hadi bakalim yaz buraya sonucunu.

neden kusura bakayım canım.. Bende sağlık alanında çalışıyorum az çok her şeyin farkındayım ama sizlerin tecrubelerine ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.. bu hormonlar çok değişik en iyi doktor bile olsa %100 güvenemiyorsun onlar bile emin olamıyor ve olamazda zaten..

Benim de yaş 37. 38'ime gün sayıyorum. amh 1 FSH11... bence kötü değil. Aşılama öncesi size ilaç vermişler miydi?
Ne kadar süredir deniyorsun Fatma?
1 dış gebelik sonrasında 3 aşılama klomenlee 3 ay denedik 1 aşılama kolomenle 2 3 aşılama puregon ile yapıldı şimdi tüp bebeiş diyorlar puregon göbekten pregnly çatlatma iğnesi kalçadan yaptım

benim dr.umda aşılama için uygun olmadığımı söyledi, deneriz denemek hiç önemli değil ama olasılık düşük dedi zayıf yumurta ile zayıf embriyo olur dedi, o nedenle tüp e başladık.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Hayirlisi tatlim.dr un cok hakli benim yumos hic buyumuyodu asilama yaptirdigim ay ilacsiz kocaman yumosum olmustu asilama yaptirmistim inan ne kadar pisman olmustum onu neden tup yaptirmadim diye.cunku sonraki aylar ilacla bile buyumemisti canim zaten asilamanin dogaldan farki yok ve daha cok erkek infertilitesinde uygulaniyor.sekercim insallah kendin gibi seker bi oglun olacak icime oyle dogdu neden bilmen

inşallah iyi haberler alırsın,git bir baksın için rahat etsin hem, kimbilir yum. görür ve başlar hemen tedavin..hayırlısıyla,hem belki dediğin embriyo dondurma işleminide sorarsın.

tüp diyorlar 3 aşılama negatif

benim amh tahlili 1yıl önce 1.25 idi 3 ay öncesi 13 idi
Fatmacim selam hosgeldin amh degerin cok iyi ama nasip kismet tabi.asilama da daha cok oyalanmayin tatlim ya tabiki hemen olsun diyorsamiz cunku asilama nin dogaldan cok farki yok.tedavilerinde hayirli olur insallah

Kizlar ya hepinizi oyle merak ediyorum ki keske yuzlerinizi gorebilsem ben becerebilirsem avatarima fotomu yukluycem hehehhh en azindan siz beni gormus olun

oyyy oyyyy hamiş annemizin ağzından bal damlıyor yaaa yerim seni, olumlu sözlerin sabah sabah moral oldu bana :) teşekkür ederim amin inşallah,dr.umda öyle dedi en fazla 3-4 yumurtan olur dedi.şimdi ilaç kullanıyorum bugün yarın regli olurum,dr. yolu 2. gün.bakalım durumlar neymiş.aynen aşılama sanırım bizim gibi hastalar için çokta uygun değil..gittiğim devletteki dr. da özel dr.umda direk tüp bebek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…