Benim de yaş 37. 38'ime gün sayıyorum. amh 1 FSH11... bence kötü değil. Aşılama öncesi size ilaç vermişler miydi?benimde yaş 37 fsh 14 amh 1.25 sizce değerlerim çok mu kötü 3 aşılama yaptık olmadı
imuneks Qenzim10 tavsiye ediyorlar diğer topikte canım hata doğal hamiş kalan bile var 3 ay kullanım sonrası..Allah yolunu açık etsin canım..ben sana özelde göndercem saf arı sütünün markasını canım güvenilir biyer parası çok ama bana şifa olduğuna inanıyorum bu arı sütünün tavsiye ederim..gnc bende almıştım omega3 ve Qenzim 10 ikisi birada hap çok büyük olduğu için yutamıyorum.. omega3 bir marka daha vardı alsında ama unutum canım okyanusun en dipte balığın yağsıymış çok yarlıymış aslında şimdi balık zamanı hiç gerkte yok aslında kendi al o vitamini balıktan..
bende aslan pencesi içyorum acaba faydası olurmu birde gögüslerim çokk acıyor aslan pençesindren olurmuaslanpençesi içiyorum cnm hayıtı da içiyordum ama acaba östorojeni o mu düşürdü diye bıraktım.çünkü internette östorojeni düşürür falan yazıyordu. şimdi içmiyorum.sadece aslanpençesi bi de adaçayı yeşilçay falan içiyorum..
senin iyimiş benim son tahlilde fsh 18,75 amh 0,54 çıktı. doğal olabilir seninBenim de yaş 37. 38'ime gün sayıyorum. amh 1 FSH11... bence kötü değil. Aşılama öncesi size ilaç vermişler miydi?
Ne kadar süredir deniyorsun Fatma?
bunlarıda akşama mutlaka araştıracağım teşekkür ederimSelam. Ben pronatal elevit kullanıyorum. Folik asit miktarı 800 microg. Bundan önce folik asit(400 microgram)+ B12 kullanıyordum. GNC markasında bir vitaminde hiç memnun kalmadım. Ama kötüleyemem. Solgan all women ise kokusu ve görüntüsü çok rahatsız etti. Kısa bir süre sonr bozuluyor diye bıraktım. Ama eczane öyle bir şikayet duymadığını içindeki B vitaminlerinin kokabileceğini söyledi. Ama benimkinin üzerinde lekeler vardı. Pronatal'den memnunum. Bazı vitaminler ağır gelebilir. Mesela supradyn, özellikle hamileyken. Aklında bulunsun.
Canim kusura bakma ama amh 0.5ken 6 ay cok uzun sure.Benim fsh aralikta 10ken temmuzda 30 oldu evli degildim tedaviye baslayamadim ama en azindan asilama deneyin bence 6 ay zaman kaybi bizim gibi hastalarda ya da klomen kullan 1-2 ay dene ama her ay fsh olctur ihmal etme sakin.Bence kontrollu gitmekte fayda var.Doktorun kastettiği orda aslında 1 yıl korunmasız iliçki olmadan infertilite diyemeyeceğimizdi sanırım çünkü bende eşimde çökmüş olarak gittik. Artık korunmayın zaten hemen olmaz ilk ay gebe kalma olasılığı %20 dedi. İlla korunacağım derseniz ayrı ama ben tavsiye etmiyorum dedi. bizde 6 ay kendimiz takvilerle denemeye kadar verdik.
e2 hakkında birşey demedi doktor ama cihazın kalibrasyonuna göre normal sınırın en tepesinde gözüküyor şuan.. ben hormon ilacı kullanamıyorum canım ailede meme ca var malesefE2 yüksek. Benimki 20'nin altındaydı 3.günümde. FSH'ın kötü değil. amh 1'in altında ama 0.1 gibi menepoz değerleriyle ve çok yüksek fsh değerleriyle de hamile kalan biliyorum. Hem de doğal yolla. Kaç tane tüp bebek denemesinden sonra. Östrojen yalnız folikül gelişimi azaltabilir. O yüzden hamile kalamayabilirsin. Bir doktoruna danışsan? Belki fsh takviyesi verebilir. O da östrojeni düşürtüyor ya da baskılayabiliyor diye spekülasyon yapıyorum ama tıp doktoru değilim maalesef. Benim eşime de bakıldı. Bu durumlarda eşinden de bir test alman iyi olur. Bizler süper olsak sorun değil de, durum bu değil. Onlarda da problem varsa sorun. Ben eşime bol ceviz, pekmez, az sigara/no sigara, e vitamini, multivitamin ve ayda bir d vitamini veriyorum. Bir de kan sulandırıcı bir ilaç yazdı doktor ama coaspirin veren de var. Coaspirinin zararı olacağını düşünmüyorum. İyi beslenme, stressiz ortam ve erken yatma diyorum herkese...
Evet tatlim dr anlar ultrasondan.insallah hadi bakalim yaz buraya sonucunu.Yazilanlari okuyamadim daha simdi disardayim , doktorumla konustum kizlar siz lekelenme olan gunu 1 kabul edin muayeneye gelin ben ultrason goruntusunden anlarim duruma gore hareket ederiz dedi fsh icin de kan verdim az once stresi basti simdiden insallah cok yuksek cikmaz.
Canim kusura bakma ama amh 0.5ken 6 ay cok uzun sure.Benim fsh aralikta 10ken temmuzda 30 oldu evli degildim tedaviye baslayamadim ama en azindan asilama deneyin bence 6 ay zaman kaybi bizim gibi hastalarda ya da klomen kullan 1-2 ay dene ama her ay fsh olctur ihmal etme sakin.Bence kontrollu gitmekte fayda var.
1 dış gebelik sonrasında 3 aşılama klomenlee 3 ay denedik 1 aşılama kolomenle 2 3 aşılama puregon ile yapıldı şimdi tüp bebeiş diyorlar puregon göbekten pregnly çatlatma iğnesi kalçadan yaptımBenim de yaş 37. 38'ime gün sayıyorum. amh 1 FSH11... bence kötü değil. Aşılama öncesi size ilaç vermişler miydi?
Ne kadar süredir deniyorsun Fatma?
tüp diyorlar 3 aşılama negatifsenin iyimiş benim son tahlilde fsh 18,75 amh 0,54 çıktı. doğal olabilir senin
benim amh tahlili 1yıl önce 1.25 idi 3 ay öncesi 13 idisenin iyimiş benim son tahlilde fsh 18,75 amh 0,54 çıktı. doğal olabilir senin
benim dr.umda aşılama için uygun olmadığımı söyledi, deneriz denemek hiç önemli değil ama olasılık düşük dedi zayıf yumurta ile zayıf embriyo olur dedi, o nedenle tüp e başladık.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Anladim canim ne biliyim bizim gibi hastalari dr lar direk tup onerdigi icin hatta ben asilama yaptirdim tupden once dr k8zmisti sen asilamasi tutacak bi hasta degilsin diye.nitekim tutmadi da asilama ama denemekte fayda var kendiniz deneyin hem de psikolojik olarak da hazir olursunuz
Hayirlisi tatlim.dr un cok hakli benim yumos hic buyumuyodu asilama yaptirdigim ay ilacsiz kocaman yumosum olmustu asilama yaptirmistim inan ne kadar pisman olmustum onu neden tup yaptirmadim diye.cunku sonraki aylar ilacla bile buyumemisti canim zaten asilamanin dogaldan farki yok ve daha cok erkek infertilitesinde uygulaniyor.sekercim insallah kendin gibi seker bi oglun olacak icime oyle dogdu neden bilmenbenim dr.umda aşılama için uygun olmadığımı söyledi, deneriz denemek hiç önemli değil ama olasılık düşük dedi zayıf yumurta ile zayıf embriyo olur dedi, o nedenle tüp e başladık.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
inşallah iyi haberler alırsın,git bir baksın için rahat etsin hem, kimbilir yum. görür ve başlar hemen tedavin..hayırlısıyla,hem belki dediğin embriyo dondurma işleminide sorarsın.Yazilanlari okuyamadim daha simdi disardayim , doktorumla konustum kizlar siz lekelenme olan gunu 1 kabul edin muayeneye gelin ben ultrason goruntusunden anlarim duruma gore hareket ederiz dedi fsh icin de kan verdim az once stresi basti simdiden insallah cok yuksek cikmaz.
Fatmacim selam hosgeldin amh degerin cok iyi ama nasip kismet tabi.asilama da daha cok oyalanmayin tatlim ya tabiki hemen olsun diyorsamiz cunku asilama nin dogaldan cok farki yok.tedavilerinde hayirli olur insallahtüp diyorlar 3 aşılama negatif
benim amh tahlili 1yıl önce 1.25 idi 3 ay öncesi 13 idi
aminnnnnnnnnnn sağol canım herkese nasip etsinFatmacim selam hosgeldin amh degerin cok iyi ama nasip kismet tabi.asilama da daha cok oyalanmayin tatlim ya tabiki hemen olsun diyorsamiz cunku asilama nin dogaldan cok farki yok.tedavilerinde hayirli olur insallah
oyyy oyyyy hamiş annemizin ağzından bal damlıyor yaaa yerim seni, olumlu sözlerin sabah sabah moral oldu bana :) teşekkür ederim amin inşallah,dr.umda öyle dedi en fazla 3-4 yumurtan olur dedi.şimdi ilaç kullanıyorum bugün yarın regli olurum,dr. yolu 2. gün.bakalım durumlar neymiş.aynen aşılama sanırım bizim gibi hastalar için çokta uygun değil..gittiğim devletteki dr. da özel dr.umda direk tüp bebek dedi.Hayirlisi tatlim.dr un cok hakli benim yumos hic buyumuyodu asilama yaptirdigim ay ilacsiz kocaman yumosum olmustu asilama yaptirmistim inan ne kadar pisman olmustum onu neden tup yaptirmadim diye.cunku sonraki aylar ilacla bile buyumemisti canim zaten asilamanin dogaldan farki yok ve daha cok erkek infertilitesinde uygulaniyor.sekercim insallah kendin gibi seker bi oglun olacak icime oyle dogdu neden bilmen
Di mi? Bence de... Birkaç ay denemek lazım. Bu ay abarttım biraz. Bu ayı atlatır atlatmaz doğal besin bir süre artık. İlaç yok :)senin iyimiş benim son tahlilde fsh 18,75 amh 0,54 çıktı. doğal olabilir senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?