fsh yüksek olanlar

Dış gebelik neden oluşmuş? İlaç kullanımından, tedavi yüzünden mi? Yan etki vs mi yani? Yoksa film daha önce çektirmişmiydiniz? Tüpler tıkalı mı? Benim filmim normal çıktı.

ster yok canım inş fsh güzel çıkıcak yüksek çıksada takviyelere devam bu fsh değişken biliyorsun düştüğü ay tedavin başlar.hadi bakalım hakında hayılrısı olsun..tahlilin çıkıncamı gidicen doktoruna..bizide habersiz bırakma..

Euxyhort 50 idi hamilelikten itibaren 75 e çıktı. Hamilelikle Değerler yükselmiş
ben de kullanıyorum o ilacı günde 37,5 mg alıyorum. 50mg ı 1 yarım 1 çeyrek olarak.

dhea hormon takviyesi olduğu için sordum doktoruma ama önermedi henüz. tüp bebeğe geçince gerekirse kullanırsın dedi.

hacamat güzel faydalı hatta sünnettir. ama sülükten ben de korkuyorum. rahime gönderilince nereyi emiyolar acaba

ben de 3-4 gündür incir kürü yapıyorum inşallah işe yarar

Farahcim suluk tedavisi demissin eevet cok sifali fakat onlari iceri mi birakiyolar geri nasil cikiyorlar anlamadim.suluk beni de urkutuyor yani bocekten korktugum icin belki de

Dış gebelik neden oluşmuş? İlaç kullanımından, tedavi yüzünden mi? Yan etki vs mi yani? Yoksa film daha önce çektirmişmiydiniz? Tüpler tıkalı mı? Benim filmim normal çıktı.
tüpler açık kendiliğinden gebe kaldım oda dış gebelik sonra olmadı 3 aşılama negatif

Demi boyle daha guzel oldu .benim de su an senle yazisirken oyle oluyo.bu arada inceciksiniz insallah hormonlar kilo aldirmaz size kizlar dikkat edin hehehhhh

Demi boyle daha guzel oldu .benim de su an senle yazisirken oyle oluyo.bu arada inceciksiniz insallah hormonlar kilo aldirmaz size kizlar dikkat edin hehehhhh
valla kilo alınır verilir sorun değil yeterki olsun sağlıklı bir bebeğim olsun,en iyi siz anlarsınız beni, ailemde kiloludur zaten dikkat etmezsem hemen alırım :) kısmetttt,3 sene önce 61,3 ü gördüm sıkı bir diyetle zayıfladım 48 falanım kilo almaya hazırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…