Dış gebelik neden oluşmuş? İlaç kullanımından, tedavi yüzünden mi? Yan etki vs mi yani? Yoksa film daha önce çektirmişmiydiniz? Tüpler tıkalı mı? Benim filmim normal çıktı.1 dış gebelik sonrasında 3 aşılama klomenlee 3 ay denedik 1 aşılama kolomenle 2 3 aşılama puregon ile yapıldı şimdi tüp bebeiş diyorlar puregon göbekten pregnly çatlatma iğnesi kalçadan yaptım
Ayyyy sekercim fistik gibisin masallah masallah sana fizigin filan nazar degmesin canimcimmmmmEki Görüntüle 1305579
seni kırıcam yaaaa,bu benim geçen sene yılbaşında :)
ster yok canım inş fsh güzel çıkıcak yüksek çıksada takviyelere devam bu fsh değişken biliyorsun düştüğü ay tedavin başlar.hadi bakalım hakında hayılrısı olsun..tahlilin çıkıncamı gidicen doktoruna..bizide habersiz bırakma..Yazilanlari okuyamadim daha simdi disardayim , doktorumla konustum kizlar siz lekelenme olan gunu 1 kabul edin muayeneye gelin ben ultrason goruntusunden anlarim duruma gore hareket ederiz dedi fsh icin de kan verdim az once stresi basti simdiden insallah cok yuksek cikmaz.
amh 13 nasıl oluyo kiiitüp diyorlar 3 aşılama negatif
benim amh tahlili 1yıl önce 1.25 idi 3 ay öncesi 13 idi
benim değerlerime bile doğal yolla olur dedilerse seninki ohoooDi mi? Bence de... Birkaç ay denemek lazım. Bu ay abarttım biraz. Bu ayı atlatır atlatmaz doğal besin bir süre artık. İlaç yok :)
ben de kullanıyorum o ilacı günde 37,5 mg alıyorum. 50mg ı 1 yarım 1 çeyrek olarak.Euxyhort 50 idi hamilelikten itibaren 75 e çıktı. Hamilelikle Değerler yükselmiş
kızlarrr dheayı sipariş verdim şimdi.bakalım haftaya gelir. soruma cevap veren yok mu ey cemati müslimin:) doktor istersen kullan demişti yani ben sorunca. yoksa demedi hiç. bakalım cyloyla sorun olmaz değil mi? günde bir tane yeter mi ki?bi de ne zmaan başlanıyor kulanmaya?
hacamat güzel faydalı hatta sünnettir. ama sülükten ben de korkuyorum. rahime gönderilince nereyi emiyolar acabaIyi aksamlar kizlar.Pek sıkıcdr pazar gunleri.hele geceler bitmiyor hickizlar sülükle hamis kaldi bir arkadsm.ya ben de uzun zamndr istyorm lakin korkuyorm sulukten huylaniyorm.fakat cok faydali bir yontem sadece Almanya da 300 suluk merkezi varmis Avrupalilar cok kullaniyor.ama bu ay klomenle yumos olmazsa bi daha ki ay yaptracagm kararliyim.yaa rahime gonderiliyor sulukler cikmazsa diyorm ya.Haccam kadin da sehir disindaymis yarina cok sartlanmistm hazir iki folikul varken degerlendrmem lazm cumaya kadar.esimi ikna edersem o yapacak bana.dort bes kupa vursa da olur.
ben de 3-4 gündür incir kürü yapıyorum inşallah işe yararIyi akşamlar farrahcigim. .eşin yapıyor mu hadi hayırlısı inşallah herşey Güzel olur inşallah. .ben incir kürü yapıp bir hafta sonla havuç la birlikte karıştırıp içmiştiim dr yumurta yok olmuş çatlamış galiba demişti ben inanmamistim. .inşallah klomen sonucunda hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın tatlım benim.
Farrah dün adam belimi çekti sen hiç yaptırdın mi? Bide bu sular çok acı ALLAHIM ŞIFA VERSINNN. .AMINN
amh 13 nasıl oluyo kiii
fsh 13 demek istedim ama fsh yazmamılşım
benim değerlerime bile doğal yolla olur dedilerse seninki ohooo
Canim cok hossun bizim kizlara menopoz kelimesi hic yakismiyo bence fistik gibisiniz .sizi tanidima cok mutlu oldum
tüpler açık kendiliğinden gebe kaldım oda dış gebelik sonra olmadı 3 aşılama negatifDış gebelik neden oluşmuş? İlaç kullanımından, tedavi yüzünden mi? Yan etki vs mi yani? Yoksa film daha önce çektirmişmiydiniz? Tüpler tıkalı mı? Benim filmim normal çıktı.
hımmm sen daha fıstıksın annecik,tü tü tü maşallahhh, elem tere fiş kem gözlere şişşş, utandımmm çok teşekkür ederimAyyyy sekercim fistik gibisin masallah masallah sana fizigin filan nazar degmesin canimcimmmmm
wu huuu tatlım çok hoşmuşsun, kızıl saçlar falan.evet ya hatunların hepsi çok hoş, bende tanıdığıma çok memnum oldum sizi, böyle yazınca daha çok hoşuma gidiyor, yüzünüz geliyor gözümün önüne :)
ne sordun canım senfatma yazın çıkmadı
Demi boyle daha guzel oldu .benim de su an senle yazisirken oyle oluyo.bu arada inceciksiniz insallah hormonlar kilo aldirmaz size kizlar dikkat edin hehehhhhwu huuu tatlım çok hoşmuşsun, kızıl saçlar falan.evet ya hatunların hepsi çok hoş, bende tanıdığıma çok memnum oldum sizi, böyle yazınca daha çok hoşuma gidiyor, yüzünüz geliyor gözümün önüne :)
ne sodun canım sen
ben 3 aşılamadan puregon kullandım 3 kilo aldım progestan da şişirdiDemi boyle daha guzel oldu .benim de su an senle yazisirken oyle oluyo.bu arada inceciksiniz insallah hormonlar kilo aldirmaz size kizlar dikkat edin hehehhhh
valla kilo alınır verilir sorun değil yeterki olsun sağlıklı bir bebeğim olsun,en iyi siz anlarsınız beni, ailemde kiloludur zaten dikkat etmezsem hemen alırım :) kısmetttt,3 sene önce 61,3 ü gördüm sıkı bir diyetle zayıfladım 48 falanım kilo almaya hazırım :)Demi boyle daha guzel oldu .benim de su an senle yazisirken oyle oluyo.bu arada inceciksiniz insallah hormonlar kilo aldirmaz size kizlar dikkat edin hehehhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?