aynen bende öyleyim canım bende tedaviye başladığımda yok dondurcam yok dölenmese dölensede 3 güne kadar takip edin diye çok karıştım amriyolğun işine..aslında oluruna bırakmak en iyisi..ben hergün araştıma yapıyorum canım bu fsh yükesk olan bayanları geçmişlerini okuyorum hamiş kalmışlarmı..araştırmam sonucu sakin sakin tedavise devam edenler inan normal yoldan hamiş kalmışlar..biz çok takıntılıyız böyle olmaya devam edersek normal değil tüpte tutmaz..ezgyi hatırlıyorum tedavi aşamasında çokta heycan yapsada transfer aşamasında çalıştı kafasını meşgul etti bak hamiş..Bekliycez görücez canım..son elde avuçta olanları verdim yumurtam olursa naparım nasıl tekrar tedavime başlarım Allahım büyük bir kapı açcak inş..şu incir kürünü hiç denemedim aslında bakalım canım adetim normalde 1 hafta içinde bekliyorum tabi zamanında gelirse..Benim doktorum da durumunuza gore size havuz sistemi de uygulayabiliriz demisti.Benim de en buyuk korkum cozunurken zarar gorurse sonra pisman olur muyum diye keske direk transfer ettirseydim diye yani.Cunku zarar gorenler oluyormus.Dedigin gibi zarar gorurse kalitesiz de olabilir ama yine de acabalar bitiriyor insani.Iyi dusunmem gerekiyor.Off off cok zor.Neyse yarin gideyim bakalim ne diyecek hele bir o asamaya geleyim de.Belki yumoslar buyumeyecek iptal olacak tedavi belki dollenmeyecek bolunmeyecek vs bir asamayi gecmeden digerini dusununce insan kafayi siyiriyor bana psikolog da oyle demisti bir donem destek aldim , dedi ki Ayi gecmeden Bnin derdini dusunuyorsun once A ya var dedi biraz oyle yapsam iyi olacak.Sen gelecek ay yine gidecek misin doktora ne yapacaksin canim?
Evet bence de ya cok takiyoruz.Bak bana fsh 6.6 cikti basta sevindim falan sonra basladim kuruntuya o mu bu mu soyle mi oldu boyle mi oldu halbuki bir relaks olsam bir oluruna biraksam ne guzel olur tadini cikartmak yerine kendimize zulm ediyoruz.Sen calismayi mi dusunuyordun canim aslinda calissan hem maddi yonden rahatlarsiniz hem de kafan dagilir biraz dinlenirsin ardarda tedavi de yoruyor insani istersen kendine 1-2 ay ara verecem de takibe git ama kasma kendini hem gercekten dinlen biraz vucuduna da iyi gelir.aynen bende öyleyim canım bende tedaviye başladığımda yok dondurcam yok dölenmese dölensede 3 güne kadar takip edin diye çok karıştım amriyolğun işine..aslında oluruna bırakmak en iyisi..ben hergün araştıma yapıyorum canım bu fsh yükesk olan bayanları geçmişlerini okuyorum hamiş kalmışlarmı..araştırmam sonucu sakin sakin tedavise devam edenler inan normal yoldan hamiş kalmışlar..biz çok takıntılıyız böyle olmaya devam edersek normal değil tüpte tutmaz..ezgyi hatırlıyorum tedavi aşamasında çokta heycan yapsada transfer aşamasında çalıştı kafasını meşgul etti bak hamiş..Bekliycez görücez canım..son elde avuçta olanları verdim yumurtam olursa naparım nasıl tekrar tedavime başlarım Allahım büyük bir kapı açcak inş..şu incir kürünü hiç denemedim aslında bakalım canım adetim normalde 1 hafta içinde bekliyorum tabi zamanında gelirse..
her ay kontrolüme gitiğim doktorum var canım burda sağolsun muayene ücretide almıyor..böyle doktorlarda var diyebililyorum..bakalım ne karar vericez adet olunca alsında bu kışı değerlendirmek istiyorum..çalışsamda tedavime devam ederm..inş öyle bir iş bulabilirim saatleri esnek olabilen..Evet bence de ya cok takiyoruz.Bak bana fsh 6.6 cikti basta sevindim falan sonra basladim kuruntuya o mu bu mu soyle mi oldu boyle mi oldu halbuki bir relaks olsam bir oluruna biraksam ne guzel olur tadini cikartmak yerine kendimize zulm ediyoruz.Sen calismayi mi dusunuyordun canim aslinda calissan hem maddi yonden rahatlarsiniz hem de kafan dagilir biraz dinlenirsin ardarda tedavi de yoruyor insani istersen kendine 1-2 ay ara verecem de takibe git ama kasma kendini hem gercekten dinlen biraz vucuduna da iyi gelir.
Evet canim oraliyim ben.Rabbim islerinizde kolaylik versin islerinizi Rast getirsin.hayirli olsun canim.insallah yavruna vesilen olsun.denizhan bey cok iyi gercekten.arastirmada guzel.heryonden
donanimli.bende iyiyim canim iyi gidiyo Allaha sukur.Allah tum isteyenlere nasip etsin.ikizin 3 uzun olur insallah
KIZLARR BUGÜN HACAMAT OLDUMM. CANIM ÇOK ACIMADI AMA MİDEM ÇOK BULANDI. İSTİFRA EDECEK GİBİ OLDUM.ŞİŞLEM BİTİNCE GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR. ŞİMDİ DE BİRAZ ACIYOR AMA HAKKETEN KAN BİLE DEĞİŞİK AKIYOR. KORKULACAK KADAR DEĞİL..İNŞALLAH ŞİFA BULURUM.BİR AY SONRA GENE YAPALIM DEDİ. BAKALIM.FAYDA VERİR RABBİM İNŞALLAH..Canim sulugu bilmiyorum ama hacamat kesinlikle sunnettir ve efendimiz ummetine tavsiye etmistir kesme islemi oldugundan urkutucu geliyor ama inan o kani gorunce vucudunda nasil tasidim dersin.benim yaptirdigim dr bi tip druydu tip fak bitirince yurt disina gitmis ve alternatif tip konusunda egitim almis.yurt disinda hacamata kupa terapisi deniyor ve onaylanmis bi yontwm artik
Sifa olsun canm.iyi ki yaptrdin.devam et yaptrmaya bence.ben bugun niyetlendm yaptrcktm olmadi.nerelerine vurdular?KIZLARR BUGÜN HACAMAT OLDUMM. CANIM ÇOK ACIMADI AMA MİDEM ÇOK BULANDI. İSTİFRA EDECEK GİBİ OLDUM.ŞİŞLEM BİTİNCE GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR. ŞİMDİ DE BİRAZ ACIYOR AMA HAKKETEN KAN BİLE DEĞİŞİK AKIYOR. KORKULACAK KADAR DEĞİL..İNŞALLAH ŞİFA BULURUM.BİR AY SONRA GENE YAPALIM DEDİ. BAKALIM.FAYDA VERİR RABBİM İNŞALLAH..
sağol canım inşallah şifa olur. ama yaptırdıktan sonra acayip bir rahatlık geldi vücuduma. omuz bölgeme sırtıma toplam 4 kupa. bir dahaki ay yumurtalığa ve rahme karşılık gelen kısma yapılacak dedi.ilk önce üstten başlanıyormuş.sırası varmış.çok bir acı hissetmedim.ama bulantı oldu yaparken sonra hemen de geçti.Valla insan bu yolda o kadar yıpranıyor ki hele ki yaş henüz 30 bile değilken mepoza gidiyorsun şu bu..... her ay hastanee git gel.klomenler ilaçlar aşılamalar derken insan yoruluyor... ve bir şeyler yapmaya çalışıyor.sonuçta ALLAH-Ü TEALA ŞİFAYI ARAYIP BULUNUZ DİYE BUYURMUŞTUR. Biz ilaçlarımızı alıyoruz doktorumuza gidiyoruz aylardır.... ve bunun yanında da bitkisel destekler belki biri vesile olur diye... zaten bu fsh yüksekken hamile kalana da ya da her şey normalken kalamayana da tıp açıklama yapamyıp izliyor.ve sonunda onlar daaaa nasipp diyorlar.demek kii ALLAH'A SIĞINMALIYIZ VE BU YOLDA OLMALIYIZ.HEM TIBBİ HEM DE DİĞER DESTEKLERLE YOLUMUZDA GİDİYORUZ..RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE...Sifa olsun canm.iyi ki yaptrdin.devam et yaptrmaya bence.ben bugun niyetlendm yaptrcktm olmadi.nerelerine vurdular?
Kesinlkle tatlim hep derim sifa nerden gelir bilinmez.bazen tıp ta yetersz kaliyor.tabi Allah doktorlarn da eksikligini vermesin ama sadecee doktora bagmli kalmak ta olmaz.alternatif yontemler de denemeli insan.Efendimiz hacamat en hayirli tedavi yontemidr demistr.bununla ilgili 40 hadisi var.Hic degilse sunneti yerine getrdin.evet o rahatlama hemen kendini gosteriyor.vucutta kullnilmayan ilac ve kimyasal maddelerle soludgmz kotu havayla kirlenen ve hastalk yapan deri altnda biriken o pis kandan kurtuluyorsn.simdi vucudun daha zinde daha yenilnmis olacak.hormonlar daha iyi calisacktr.bizim burda merkezi yok yapan bir kadin var ama her zamn bulamiyorm onu.bazen diyorm gidiym sertifikasini aliyim bi merkez acayim diye ama cesaret edemiyorm :) ben belden sirttan kuyruk sokumu ve kalcanin biraz ustnde yaptrdm.senin haccam yavas yavas yapiyo demek.yarasin..sağol canım inşallah şifa olur. ama yaptırdıktan sonra acayip bir rahatlık geldi vücuduma. omuz bölgeme sırtıma toplam 4 kupa. bir dahaki ay yumurtalığa ve rahme karşılık gelen kısma yapılacak dedi.ilk önce üstten başlanıyormuş.sırası varmış.çok bir acı hissetmedim.ama bulantı oldu yaparken sonra hemen de geçti.Valla insan bu yolda o kadar yıpranıyor ki hele ki yaş henüz 30 bile değilken mepoza gidiyorsun şu bu..... her ay hastanee git gel.klomenler ilaçlar aşılamalar derken insan yoruluyor... ve bir şeyler yapmaya çalışıyor.sonuçta ALLAH-Ü TEALA ŞİFAYI ARAYIP BULUNUZ DİYE BUYURMUŞTUR. Biz ilaçlarımızı alıyoruz doktorumuza gidiyoruz aylardır.... ve bunun yanında da bitkisel destekler belki biri vesile olur diye... zaten bu fsh yüksekken hamile kalana da ya da her şey normalken kalamayana da tıp açıklama yapamyıp izliyor.ve sonunda onlar daaaa nasipp diyorlar.demek kii ALLAH'A SIĞINMALIYIZ VE BU YOLDA OLMALIYIZ.HEM TIBBİ HEM DE DİĞER DESTEKLERLE YOLUMUZDA GİDİYORUZ..RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE...
sağol canım inşallah şifa olur. ama yaptırdıktan sonra acayip bir rahatlık geldi vücuduma. omuz bölgeme sırtıma toplam 4 kupa. bir dahaki ay yumurtalığa ve rahme karşılık gelen kısma yapılacak dedi.ilk önce üstten başlanıyormuş.sırası varmış.çok bir acı hissetmedim.ama bulantı oldu yaparken sonra hemen de geçti.Valla insan bu yolda o kadar yıpranıyor ki hele ki yaş henüz 30 bile değilken mepoza gidiyorsun şu bu..... her ay hastanee git gel.klomenler ilaçlar aşılamalar derken insan yoruluyor... ve bir şeyler yapmaya çalışıyor.sonuçta ALLAH-Ü TEALA ŞİFAYI ARAYIP BULUNUZ DİYE BUYURMUŞTUR. Biz ilaçlarımızı alıyoruz doktorumuza gidiyoruz aylardır.... ve bunun yanında da bitkisel destekler belki biri vesile olur diye... zaten bu fsh yüksekken hamile kalana da ya da her şey normalken kalamayana da tıp açıklama yapamyıp izliyor.ve sonunda onlar daaaa nasipp diyorlar.demek kii ALLAH'A SIĞINMALIYIZ VE BU YOLDA OLMALIYIZ.HEM TIBBİ HEM DE DİĞER DESTEKLERLE YOLUMUZDA GİDİYORUZ..RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE...
ben sadece incir kürü yapıyorum. şerbet gibi oluyo lıkır lıkır içiyorumgünaydın kızlar...
incir ve havuç kürünü yaptım cam şişede iş yerine getirdim ama tadı çok kötühavuçtan dolayı sanırım sadece incir yapsam olur mu ki acaba ?
günaydın kızlar...Yarın bende sadece incir yapacağım.. saraçoğlu da ikisini karıştırın diyor off umarım tek başına etkili olur.. yada daha az katarım içine..
içebilirsen sende az karıştır istersen
incir tek yumurta için havuçla olursa çatlatıyo diye biliyorum
Gunaydn cnm nerelerdesin yahu, hic ugramaz oldun.fsh in 15 in altina dusmesi lazim tüp icin.senin ki kackızlar gunaydın uzun zaman sonra yenıden geldım. bır sey sormak ıstıyorum benım ıs tup bebege kaldı. tup ıcın fsh nın kac olması gerekıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?