fsh yüksek olanlar

aynen bende öyleyim canım bende tedaviye başladığımda yok dondurcam yok dölenmese dölensede 3 güne kadar takip edin diye çok karıştım amriyolğun işine..aslında oluruna bırakmak en iyisi..ben hergün araştıma yapıyorum canım bu fsh yükesk olan bayanları geçmişlerini okuyorum hamiş kalmışlarmı..araştırmam sonucu sakin sakin tedavise devam edenler inan normal yoldan hamiş kalmışlar..biz çok takıntılıyız böyle olmaya devam edersek normal değil tüpte tutmaz..ezgyi hatırlıyorum tedavi aşamasında çokta heycan yapsada transfer aşamasında çalıştı kafasını meşgul etti bak hamiş..Bekliycez görücez canım..son elde avuçta olanları verdim yumurtam olursa naparım nasıl tekrar tedavime başlarım Allahım büyük bir kapı açcak inş..şu incir kürünü hiç denemedim aslında bakalım canım adetim normalde 1 hafta içinde bekliyorum tabi zamanında gelirse..

Evet bence de ya cok takiyoruz.Bak bana fsh 6.6 cikti basta sevindim falan sonra basladim kuruntuya o mu bu mu soyle mi oldu boyle mi oldu halbuki bir relaks olsam bir oluruna biraksam ne guzel olur tadini cikartmak yerine kendimize zulm ediyoruz.Sen calismayi mi dusunuyordun canim aslinda calissan hem maddi yonden rahatlarsiniz hem de kafan dagilir biraz dinlenirsin ardarda tedavi de yoruyor insani istersen kendine 1-2 ay ara verecem de takibe git ama kasma kendini hem gercekten dinlen biraz vucuduna da iyi gelir.

her ay kontrolüme gitiğim doktorum var canım burda sağolsun muayene ücretide almıyor..böyle doktorlarda var diyebililyorum..bakalım ne karar vericez adet olunca alsında bu kışı değerlendirmek istiyorum..çalışsamda tedavime devam ederm..inş öyle bir iş bulabilirim saatleri esnek olabilen..

Aminn tatlım aminnn insallah emeklerimiz.bosa çıkmaz ALLAHIM BÜYÜK. IKIZLERIM OLSUN INŞALLAH NEDEN OLMASIN☺ SAĞ SAGLIM DOĞURUP KUCAGINA ALIR SIN INŞALLAH CANIM BENİM☺AMINNNNNNNN[/QUOTE]
amin canım benimAllahrazı olsun. cümlemize insallah canım saglıkla kucagımıza alalım yavrularımız.cok sagol bitanem

KIZLARR BUGÜN HACAMAT OLDUMM. CANIM ÇOK ACIMADI AMA MİDEM ÇOK BULANDI. İSTİFRA EDECEK GİBİ OLDUM.ŞİŞLEM BİTİNCE GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR. ŞİMDİ DE BİRAZ ACIYOR AMA HAKKETEN KAN BİLE DEĞİŞİK AKIYOR. KORKULACAK KADAR DEĞİL..İNŞALLAH ŞİFA BULURUM.BİR AY SONRA GENE YAPALIM DEDİ. BAKALIM.FAYDA VERİR RABBİM İNŞALLAH..

Sifa olsun canm.iyi ki yaptrdin.devam et yaptrmaya bence.ben bugun niyetlendm yaptrcktm olmadi.nerelerine vurdular?

Sifa olsun canm.iyi ki yaptrdin.devam et yaptrmaya bence.ben bugun niyetlendm yaptrcktm olmadi.nerelerine vurdular?
sağol canım inşallah şifa olur. ama yaptırdıktan sonra acayip bir rahatlık geldi vücuduma. omuz bölgeme sırtıma toplam 4 kupa. bir dahaki ay yumurtalığa ve rahme karşılık gelen kısma yapılacak dedi.ilk önce üstten başlanıyormuş.sırası varmış.çok bir acı hissetmedim.ama bulantı oldu yaparken sonra hemen de geçti.Valla insan bu yolda o kadar yıpranıyor ki hele ki yaş henüz 30 bile değilken mepoza gidiyorsun şu bu..... her ay hastanee git gel.klomenler ilaçlar aşılamalar derken insan yoruluyor... ve bir şeyler yapmaya çalışıyor.sonuçta ALLAH-Ü TEALA ŞİFAYI ARAYIP BULUNUZ DİYE BUYURMUŞTUR. Biz ilaçlarımızı alıyoruz doktorumuza gidiyoruz aylardır.... ve bunun yanında da bitkisel destekler belki biri vesile olur diye... zaten bu fsh yüksekken hamile kalana da ya da her şey normalken kalamayana da tıp açıklama yapamyıp izliyor.ve sonunda onlar daaaa nasipp diyorlar.demek kii ALLAH'A SIĞINMALIYIZ VE BU YOLDA OLMALIYIZ.HEM TIBBİ HEM DE DİĞER DESTEKLERLE YOLUMUZDA GİDİYORUZ..RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE...

Kesinlkle tatlim hep derim sifa nerden gelir bilinmez.bazen tıp ta yetersz kaliyor.tabi Allah doktorlarn da eksikligini vermesin ama sadecee doktora bagmli kalmak ta olmaz.alternatif yontemler de denemeli insan.Efendimiz hacamat en hayirli tedavi yontemidr demistr.bununla ilgili 40 hadisi var.Hic degilse sunneti yerine getrdin.evet o rahatlama hemen kendini gosteriyor.vucutta kullnilmayan ilac ve kimyasal maddelerle soludgmz kotu havayla kirlenen ve hastalk yapan deri altnda biriken o pis kandan kurtuluyorsn.simdi vucudun daha zinde daha yenilnmis olacak.hormonlar daha iyi calisacktr.bizim burda merkezi yok yapan bir kadin var ama her zamn bulamiyorm onu.bazen diyorm gidiym sertifikasini aliyim bi merkez acayim diye ama cesaret edemiyorm :) ben belden sirttan kuyruk sokumu ve kalcanin biraz ustnde yaptrdm.senin haccam yavas yavas yapiyo demek.yarasin..

günaydın kızlar...
incir ve havuç kürünü yaptım cam şişede iş yerine getirdim ama tadı çok kötü havuçtan dolayı sanırım sadece incir yapsam olur mu ki acaba ?

kızlar gunaydın uzun zaman sonra yenıden geldım. bır sey sormak ıstıyorum benım ıs tup bebege kaldı. tup ıcın fsh nın kac olması gerekıyo

geçmiş olsun canım. şifa olsun inşallahh

günaydın kızlar...
incir ve havuç kürünü yaptım cam şişede iş yerine getirdim ama tadı çok kötü havuçtan dolayı sanırım sadece incir yapsam olur mu ki acaba ?
ben sadece incir kürü yapıyorum. şerbet gibi oluyo lıkır lıkır içiyorum

[QUOTE="

ben sadece incir kürü yapıyorum. şerbet gibi oluyo lıkır lıkır içiyorum[/QUOTE]

Yarın bende sadece incir yapacağım.. saraçoğlu da ikisini karıştırın diyor off umarım tek başına etkili olur.. yada daha az katarım içine..
içebilirsen sende az karıştır istersen

incir tek yumurta için havuçla olursa çatlatıyo diye biliyorum

okul,ev ,aıleler, çocuk problemı bunlarla ugrasıyorum canım.

canım ben yazın 13 u gordum en yuksek. bu ay 8 ama topu topu 2 yumurtam var bı de kıstım var yumurtam catlamamıs.
kıst gıtmeden tupe baslanmazmıs.

sızler neler yaptınız guzel haber verecek olan var mı.

malatya nın arastırma hastanesınde yaptıracagım emel mı malatyalıydı malatyalı olanlar yardımcı olabılır mı bseler soracagım

kızlar bu arada bu yumurta dondurma ısıyle ılgılı bılgı sahbı olan var mı. doktoruma sordum sadece kanser hastalarına yapılıyo ve ucret alıyorlar dedı. ve malatya da yokmus
ama ben haberlerde gormustum kadınlar ısterse yumurtalıklarını dondurabılır dıe

Gunaydin kizlar simdi ciktim doktordan.Endometrium 8 mmymis daha cok kalin bu yanlis alarm dedi 4 mmye dusmesi lazim en az dedi sagda 3 folikul gordu solda goremedi belki adet donemine kadar buyur dedi tam anlamiyla sökülünce gidecegim adetin 3. Gunu bosa sevinmisim yani.Folikul sayisi da azalmis gecen aya gore insallah buyur adete kadar birkac tane daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…